• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bizde sana tesekkur ederiz guzel yazismalar guzel dayanismalarimiz oldu sen olmasaydin bilmediklerimizi kime sorardik kimden ogrenirdik iyiki var kadinlar kulubu :) ;)

Detlesme,bilgi alisverisi,guzel arkadaslar 6.yılım burda dolu dolu.
Cok hos insanlar tanidim sohbetlerinede doyamadim
Feraceli Feraceli @eilenn @AsSsk @sumeyra1990 @freedoommmmm @BEYZABET @mandaliina @espoyraz suan aklıma gelmeyen butun sohbet ettigim arkadaslar
İyiki burasi var iyiki sizi tanimisim
Arkadaslik hep yanyana olmak degil gönüllerimiz bir bizim

Birimiz dertlendi uzulduk
Birimiz mutlu oldu mutlu olduk
Birimizi goremesek merak ettik

Her biri ayri ayri degerli bende.

İyiki varsiniz be.
Sende iyiki varsınn:KK60:

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Biz tesekkur ederiz

İnanin gözlerim doldu burasi her hangi bir site değil ki zaten ...bazen yuva bazen liman bazen tek basina yudumladigin kahvelere arkadas cozumunu bulamadığın derdine devaaaa bazen sirdas bazen kardes....o kadar cok sey ki Kadinlarin kulübü...:KK36:kadınların yüreği!!!:KK200: Kazen Kazen

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Derdimizin aynisindan varmı diye bile kadınlar kulübüne baktık o kadar yani...

Back