• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Rica ederim

Takdir edilmek,minnet ve vefa görmek kimi mutlu etmez.Ben de teşekkür ediyorum.Depresyon hastasıyim en zor zamanlarımda bu sitede benim gibi kader arkadaşlarımı buldum, iyileşmemde katkiları oldu arkadaşların...tekrar teşekkürler sevgiler...

Bu forumu çok net hatırlamıyorum ama sanırım 2006'nın sonlarından keşfetmiştim. Hatta o zamanlardan üye olmuştum ama msn'imin şifresini kaybettiğim için tekrardan bir üyelik alıp buradan sonuna kadar faydalandığım doğrudur.:KK39:

Burada birçok üye gibi hergün aktif olamasam da elimden geldiğince fikir alıp vermeye çalışıyorum. Çokta yararını görüyorum.

Daha nice yıllara.. daha da çoğalarak koskocaman bir aile olmak ümidiyle. Herkese sevgiler!!!:KK9: :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK9:

İyiki varsın kk hep birlikte güçlüyüz ,
varoldukçada bilgileneceğiz,düşüneceğiz,eleştireceğiz,eğleneceğiz ,takip edeceğiz nice yıllar var olmak adına

Bizde böyle bi site kurup bizlerin derdini , sıkıntısını , sevincini paylaşacak sıcak bi ortama zemin hazırladığınız için yapım aşamasında emeği geçrn hrkese teşekküe ederiz... Daha nice senelere inşallah...;)

Back