• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Merhaba Sevgili Kadınlar Kulübü Ailesi.....
Burada olduğumuz sürece birbirimize verdiğimiz katkılamız vede bunu yapabilmemiz adına bize sunduğunuz imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum....
Bu çatı altında paylaşımlarımız doğru şekillerde de kullanıldığında neler yapılabileceğini gördük beraberce...
Bu fikri hayata geçiren ve ortak olan ,emeği geçen herkese sevgilerrr....

Ben daha yeni uyeyim.dışardan okurdum forumları. Aklıma birşey takilsa KK yi aratirdim arama motorlarından. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. beni de dahil ettiğiniz için çok teşekkürler. Burdan tüm sevdiğim dertlendigim kah gülme kah ağlama kah sinirlenmelerimi paylaştığım tr_lelli tr_lelli , M mandalina , eilenn eilenn , @sumeyra1990 , AsSsk AsSsk , Feraceli Feraceli sayamadığım diğerleri, hepinizi opuyorum . böyle bir platformu kuran tüm emek verenlere teşekkür ediyorum

emeğinize sağlık :KK52:En Büyük KK gerçekten çok faydalı bir site inşallah başarınız daim olsun :KK52:

hadi bu güzel günün hediyesi ceza puanlarını silinmesi olsun :-) çok menfaatçiyim he :-)

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla hergün bana gül vermesede neyse artık :110::KK53:

Kazen Kazen ALLAH cc razı olsun emeğinize sağlık

seni-seviyorum-hareketli-resim-0101.gif
harf-hareketli-resim-0129.gif
harf-hareketli-resim-0129.gif

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
biz teşekür ederiz kafayı dağıtmak içinböyle bir site yaptıgınız içinn üyeniz bol olsun allah işinizi gücünüzü ras getirsinEn Büyük KK:KK36::KK68:

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Bizde tşk ederiz.

Back