• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Burası benim ailem gibi oldu,bir parçam...

Kimimiz ağladık,kimimiz güldük,kavga ettik barıştık,kimi zaman kaynana çekiştirdik kimi zaman kocadan dem vurduk:)sinirlendik,güldük,hamile kaldık sevindik,kaybettik yine baraber üzüldük ama değişmeyen tek şey paylaştık...Paylaştıkça çoğaldık,büyüdük.

İyiki varsınız,iyiki yollarımız kesişmiş sevgili kadınlar kulubü ve bu ailenin her parçası siz sevgili tanıdığım tanımadığım tüm kadınlar kulubü kadınları...Evet iyiki varsınız...

İyiki 15 sene şimdi koşabildiğimiz böyle güzel bir adım atılmış...

n
Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
ne demek benim icin bi keyif ben tsekkur ederim

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Iyiki bu siteyi bulmuşum yanliş hatırlamiyorsam 2007 den beri sizinleyim.Daha nice yıllara hep birlikte!!

Back