bedefcim ben stresten bayaaa bir uzaklastim cunku artik bebisimin olmayacagina inandirdim kendimi kucucuk bir umut var icimde arta kalan sadece bu da her ay bebegim varmi diye dusunmemi saglayamiyacak kadar kucuk o son umudumda tup bebek...insallah olur son kucucuk umudum bu.....
kıslarrr en güzelim gidin kuaföre marjinal bir değişim yapın :roflol: beden manyadım ben bugün kan testi sonucum negatif çıktı soluğu kuaförde aldım :roflol: sarı saçlar oldu kahve kısalttırdımda oh oh
kıslarrr en güzelim gidin kuaföre marjinal bir değişim yapın :roflol: beden manyadım ben bugün kan testi sonucum negatif çıktı soluğu kuaförde aldım :roflol: sarı saçlar oldu kahve kısalttırdımda oh oh
:roflol::roflol::roflol:bende bu ay boyatıcam saçımı adet gelmeden bakarsınız hamiş kalırım sonra saç boyayamam :roflol::roflol:
YA ACABA BENDE Mİ YAPSAM Kİ değişiklik olsun iştene bilim yaa karar veremiyorum benim saçlarda siyah eşime dedim sarıya boyatayımmı diye sen bilirsin dedi ama sanki birazda istemiyo gibiydi
yakaladım seni balsuratcım ben o ben e nelerde soruya bak hele sen hani belirti aramak yok hımmm seni seniii
valla çok kötü yakalanmışsın balsurat:mymeka: desene her konuda stres yassak bize......
örtmenim bu seferlik affet onu nolur nolur . ben gördüm şahidim valla alttaki üyeyi güldüre takılıyo bol bol stres atıyo. ondansonracımınak pozitifleri toplayıp bize getiriyo .Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?