Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.....birileri izmitmi dedi.........:)))
.....birileri izmitmi dedi.........:)))
canım mehaycım içindeki o umut elbet gerçekleşecek sen merak etme hiç ummadığın anda gelecek bebişin.stresten uzak kalman çok iyi.bakarsın tüp bebeğe bile gerek kalmaz ben öyle çoook insan biliyorum.eşimin yaptırdığı ilk sperm tahlilinde dr bizede tüp bebek demişti.meğer dr yanılmış varikosel varmış eşimde benimde umudum tükenmişti hayatım bitti sanmıştım ama eşim amelyat oldu 5 ay sonra hamiş kalmıştım tabi sonu düşük oldu o ayrıda sonuçta rabbim var herşyden önce o istedikten sonraa hepsi boş.inşallah bu liste hepimize uğur getirir canım sen kafandan at gerisi kolay zaten hepimizin bebesi olacak ben inanıyorum zorda olsa olacak sonuçtaa.s.:1hug:
banada nedense öyle geliyo hemen hamile kalamıcakmışım gibi birde bende tedaviyle dünyaya gelmişim annemle babamın 7 sene çocuğu olmamış benden önce annemin bir ölü doğumu var kızmış oda ondan sonra bana hamile kalmış yaşasaymış bi ablam olcaktı belkide hayırlısı buymuş demek bende onun için biraz beklicekmişim gibi hissediyorum nedense
canım oyle dusunme. sen ne kadardır istiyorsun? kotu seyler kotu seylri cagırır. saglıklıyım ve mutaka bebegim olacak demlisin. neden saglıksız olasın ki. evt bir muddet cocugun olmayabilir ama bu senin yarattıgın stresten kaynaklanıyor olabilir. stres...o kadar buyuk bir bela ki insanın basına. yani dusunsene cikolata yiyorsun ve mutlu oluyorsun degil mi? anında vuut hormon salgılıyor. bir anda heyecanlanıyorsun vucut adrenalin sallıyor. yani sen ne dusunursen beynin ona gore tepki veryor. bu ufacık eylerde bile hormonlar salgılanıyorsa dusunsene sen hep olumsuz dusunursen neden beynin de ona gore tepki vermesin ki?
arkadasımın teyzesinin 9 yıl cocugu olmamıs. teyzesinin buyuk kızı evlenmis 5 yıl cocugu olmamıs. kucuk kız evlenirken tembşh etmisler. kızım bak bizde bu genetik sakın korunayım deme. kız da 18 yasında ilk gece hamile kalmıs. Allah'ın isi.