stresten uzaklaşmaya ne dersiniz

Canım ben sabah 8 dedimi pcde müziği açarım ev iş yaparken hareketli,yabancı müzik dinleyip müziğin o muhteşem keyfine bırakırım kendimi,
pcde komik animasyonlar beni eğlendiricek oyunlar,el işi yaparım aklıma geldıkce yazarım .
:teytey::teytey:

bem hamişken eşim korku filmi yasaklamıştı.düşükten sonra seyrederim dedim şimdide yumurtlamayı engiller diye mırın kırın ediyo. eşim benden daha çok kaptırdı.ben stres atıyom yahu.

hehe ne güsel kıslar yaa bende çarşamba günü ip alıp kuzenime yazlık panço örmeyi düşünüyorum.baya kafa dağılıyo.onun dışında evde müzik dinliyorum nette bi oyun sitesinde bi zaka oyunu var sürekli onu oynuyorum eşimde kapıldı oyuna zavkli bi oyun.zaten o hiç stres yapmıyo bende yapmamaya çalışıyorum.sabah kahvemi içiyorum sonra kahvaltı bide yediklerimede dikkat ediyorum tombiş bi hamiş olmamak için.memekik çekmiştim biraz göbek var bende ama eşim kızdı bide hamiş kalırsan allah korusun sen ağır spor yapma diyo.bende yoğurt yemeye başladım göbeğim gitsin diye.valla evde düşünüyorum ne yapsam diye birşey buluyorum kafayı öyle dağıtıyorum bi bakmışım akşam olmuş...

hehe ne güsel kıslar yaa bende çarşamba günü ip alıp kuzenime yazlık panço örmeyi düşünüyorum.baya kafa dağılıyo.onun dışında evde müzik dinliyorum nette bi oyun sitesinde bi zaka oyunu var sürekli onu oynuyorum eşimde kapıldı oyuna zavkli bi oyun.zaten o hiç stres yapmıyo bende yapmamaya çalışıyorum.sabah kahvemi içiyorum sonra kahvaltı bide yediklerimede dikkat ediyorum tombiş bi hamiş olmamak için.memekik çekmiştim biraz göbek var bende ama eşim kızdı bide hamiş kalırsan allah korusun sen ağır spor yapma diyo.bende yoğurt yemeye başladım göbeğim gitsin diye.valla evde düşünüyorum ne yapsam diye birşey buluyorum kafayı öyle dağıtıyorum bi bakmışım akşam olmuş...

:teytey:bende evde oryantel açıp ev işi yaparken açıyorum son ses :dance::dance:harika oluyor hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizlere şarkıcı ismini verebilirim
müzik dinliyorum başlığından yada ziyaretçi defterinden
bedeffffff ben oyun delisiyim bana oyun linkini yollarmısın :roflol::roflol::roflol::roflol:

:teytey:bende evde oryantel açıp ev işi yaparken açıyorum son ses :dance::dance:harika oluyor hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizlere şarkıcı ismini verebilirim
müzik dinliyorum başlığından yada ziyaretçi defterinden
bedeffffff ben oyun delisiyim bana oyun linkini yollarmısın :roflol::roflol::roflol::roflol:

tabiki canım bak bura gir valla ne yalan diim üye bile oldum ha:roflol:
http://www.kraloyun.com/Oyunlar/Zeka/Suratlari_Guelduer

Hahahahaha
muhahahahhaaah çok harika bu oyuın yaaaa hehehehehhe:roflol::roflol::roflol::roflol:bedefff

ya ben bu günlerde kenimi daha iyi hissediyom moral açısından yani zaten biraz matrak biriyim . duygusallığımı bu yönümle yeniyorum. çalşma yerinde maalesef bedefcim müzik açamıyom .Kız balsurat alt komşu sana halay çekmeye gelmiyomu.bizim apartmanda çıt çıkmıyo. müziği biraz açsam yan daireler bile dinler valla .:teytey:

vallah bizim apartmandada sabah yasak.aslında gıcık biri var sabahın kötünde milleti rahatsız ediyooo.kokmuş

kızlar ben bugün kendimi aştım..sırf stres atmak birazda şu hamişlik işini unutmak için evimin koridorunu boyadım..gerçi duvarlardan çok ben boya oldum ama olsun..iyi iş çıkardım..böylece bütün gün meşgul ettim kendimiii...evini boyatmak isteyen varsa geliyimmmii

kızlar ben bugün kendimi aştım..sırf stres atmak birazda şu hamişlik işini unutmak için evimin koridorunu boyadım..gerçi duvarlardan çok ben boya oldum ama olsun..iyi iş çıkardım..böylece bütün gün meşgul ettim kendimiii...evini boyatmak isteyen varsa geliyimmmii

gelsene kız şu benim oğlanın odasını boyayalım batırdı sildim ama cıkmıyo heh arabalar sağolsun beşikten duvara fırlatıyo:mymeka:

uzerimdeki elektigi hissedebiliyorum. gece hic uyumadım. sabah da 10.30 gibi kalktım. aldım adacayımı elime belki rahatlatır diye.
benim dongulerim hep uzundu. bu ay hayıt adacayı vs derken ovulasyon belirleme cubukları ile 12. gun cıktı yumutlamanın 24-36 saat icerisinde olacagı. sanki hamile kalmısım gibi sevindim. cunku ben yumurtlamayı 27 gun bekledigim oldu. bu ay 5. defa deneyecez. bu aksam. ama bu ay cok rahatken simdi gerildim de gerildim.
biliyorum ya yumurtlama zamanını. kndime talkin ediyorum bu ay olmazsa bir dhaki ay olur. artık adtlerim duzen gidi diye. ama olmuyor. acaba diyorum bir guzel kafayı mı ceksem:) ay nefret ederim ickiden ama o bil geldi aklıma yani:)

takma kafana ya hayırlısı neyse o olsun de bende öyle demeye çelışıyorum gerçi ben çocuk istemeye yeni başladı daha 3. ay komik gelecek ama stres yapıyorum ilkinde hemen kalmıştım sanki bundada hemen kalacakmışım gibi geldi ama rabbimin bi bildiği var diyorum Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı ewlatlar nasip etsin

arkadasım yumurtlama belirleme cubukları icin " cok yapay" ben bilsem ne zaman yumurtlayacagımı, kndimi test ortamında sevisiyor gibi hissederim demisti.
valla aynen oyle oldu. eger bu stres ile aksamı edersem zor. anne mutlu degil:KK43: gergin:KK43:

neyse bundan sonra insallah 28 gun olursa adetlerim cok mesafe katetmis olurum cunku dusunsen gecen ay 46 gun bekledim aedt olmayı hic sorun olmadgı helde. 27. gun yumurtladım. e bu ay masallah zırt diye geldi. adetim zaten yeni bitti. bu konuda acayip mutluyum.

sen de uzulme. benim samimi arkadasım var. ilk cocuuna 8. ayda. 2 ye de 5. de tutturdu. adetleri milim sasmamasına ragmen. yeni yumurtlama gunu fan belli olmasına ragmen.

X