Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe ne güsel kıslar yaa bende çarşamba günü ip alıp kuzenime yazlık panço örmeyi düşünüyorum.baya kafa dağılıyo.onun dışında evde müzik dinliyorum nette bi oyun sitesinde bi zaka oyunu var sürekli onu oynuyorum eşimde kapıldı oyuna zavkli bi oyun.zaten o hiç stres yapmıyo bende yapmamaya çalışıyorum.sabah kahvemi içiyorum sonra kahvaltı bide yediklerimede dikkat ediyorum tombiş bi hamiş olmamak için.memekik çekmiştim biraz göbek var bende ama eşim kızdı bide hamiş kalırsan allah korusun sen ağır spor yapma diyo.bende yoğurt yemeye başladım göbeğim gitsin diye.valla evde düşünüyorum ne yapsam diye birşey buluyorum kafayı öyle dağıtıyorum bi bakmışım akşam olmuş...
:teytey:bende evde oryantel açıp ev işi yaparken açıyorum son ses :dance::dance:harika oluyor hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizlere şarkıcı ismini verebilirim
müzik dinliyorum başlığından yada ziyaretçi defterinden
bedeffffff ben oyun delisiyim bana oyun linkini yollarmısın :roflol::roflol::roflol::roflol:
tabiki canım bak bura gir valla ne yalan diim üye bile oldum ha:roflol:
http://www.kraloyun.com/Oyunlar/Zeka/Suratlari_Guelduer
kızlar ben bugün kendimi aştım..sırf stres atmak birazda şu hamişlik işini unutmak için evimin koridorunu boyadım..gerçi duvarlardan çok ben boya oldum ama olsun..iyi iş çıkardım..böylece bütün gün meşgul ettim kendimiii...evini boyatmak isteyen varsa geliyimmmii
gelsene kız şu benim oğlanın odasını boyayalım batırdı sildim ama cıkmıyo heh arabalar sağolsun beşikten duvara fırlatıyo:mymeka: