arkadasım yumurtlama belirleme cubukları icin " cok yapay" ben bilsem ne zaman yumurtlayacagımı, kndimi test ortamında sevisiyor gibi hissederim demisti.
valla aynen oyle oldu. eger bu stres ile aksamı edersem zor. anne mutlu degilgergin
Adaçayı içmektende bir hal oluyoz yahuu...inşallah sonucunu görürüz
kızlar bişi danışmak istiyorum size acaba katılırmısınız bilmiyorum ama komik olmakta istemiyorum.
acaba bizde yani bu topikle ilgili bi liste yapalımmı ne dersiniz.yani stresin gebe kalmayı ne kadar çok etkilediğini merak ediyorum o yüzden ama saçma olur zaten bi çok liste var derseniz anlarım.ama ben yine merak ediyorum..
STRES ATMA LİSTESİ
Balsurat====22 nisan
Bedef======26 nisan
evet canım kesinlikle öyle kimse belirti olsun erken test olsun hiç birşey yapmayacak sabırla günümüzü bekleyeceğiz ve hatta günümüzü unutmaya çalışacağız.çünkü günümüzü beklerken bile ister istemez aklımıza takılıyo
canım bence bir noktada yanılıyoruz. yani stresi iliskiye girerken ya da girmden once yasamamamız lazım ki tutsun. mutlu anne mutlu baba, zevkli seks ve bebek. yani sonradan stres yapıp belirti aramak hamileligi etkilemez diye dusunyorum. sadece kendimizi sıkmıs oluruz.iliskiden sonra ister stres yapalım ister yapmayalım tuttu ise tuttmus, tutmadı ise tutmamıs olur. yani stres yaparak tutan bebek kayıp mı edliyor?
ben mi yanlıs anlıyorum. hangi asamada stres yapmamak lazım bilmiyorum:)
ama su bes ayda ogrendim ki hicbir blirti belirti degil. yani ok gogsum hassas, yok ucu karardı, yok midem bulandı vs vs. zaten bunlar adet belirtisi. esas belirtiler de 5-6 . haftadan sonra baslıyor ki kimse 4. hafta midem ulanıyor demesin.
bedef sana katılıyorum. liste yapalım ama topic'in sartı olsun. kimse belirtilerini yazmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?