Valla ben bir kere derse gitmedim kursta, sınavdan birkaç gün önce geçmiş soruların çözümlerine baktım, motorla ilgili birkaç şeyin mantığını anladım girdim.Çok stres yapıyorum .önceden biraz video izleyip soru çözüp kendimi hazır olunca kursa yazılmayı düşünmyrm da sıkılıyorm sanki .marttaki sınava girmk istyrm da kurstaki ders yeterli gelirmi çok geç anlayan kapasite olark bile birine böyle geçebilirmiym .almal istyrm araba şart sınav fobimi atmak zor .bilgi ,tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var..teşklr
Merhaba geçtiniz mi sınavdan umarım gecmissinizdir. Bende direksiyonun korkuyorum pratigim yok. Martta ki sınava gireceğim ve çok stres var.test sınavı çok kolay.kurstan verdkleri kitap varsa ona çalışın.konuların arkasındaki testleri çözmek bile yetiyor. 50 soru oluyor. 35 dogruda geçiyorsunuz. direksiyonu çok zorlaştırdılar amabenim 3. girişim olacak.bu cumartesi sınav var.derslerde neredeyse hiç hatasız kullanıyorum.sınav esnasında heyecan panik oluyor ve en ufak hatada bırakıyorlar. artık alsam da kurtulsam diyorum ben de .hoca bile şaşırıyor derste bu kadar iyisin nasıl kalıyorsun diye
yazılı sınava girdinizmi, kazandınızmıMerhaba geçtiniz mi sınavdan umarım gecmissinizdir. Bende direksiyonun korkuyorum pratigim yok. Martta ki sınava gireceğim ve çok stres var.
Yazılı sınav martta benim korkum direksiyonyazılı sınava girdinizmi, kazandınızmı
başarılar ozaman:)Yazılı sınav martta benim korkum direksiyon
Teşekkürler siz girdiniz yazılı sınava. ..başarılar ozaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?