Stresim ehliyet

Teşekkürler siz girdiniz yazılı sınava. ..
ben 15 yıl önce aldım ehliyetimi tiyo verecektim:)
yazılı sınav için şu : verilen çalışma kitabındaki bütün soruların doğrularını arkasından bakarak işaretleyin ve soruyu okuyun sadece doğru cevabı okuyun, yanlışları hiç okumayın, böylece sınavda kafanız karışmaz. ben öyle yaptım 20 dk da hepsi bitti. geçmiştim.
direksiyondada : emniyet kemeri, sinyal vs kurallar çok önemli pratiğinizin çok önemi yok , birde uygunsuz yerde birden durdurmayın.
inşaalla geçersiniz, başarılar

ben internetten anlatım videosu indirdim. dikkatlice dinledm,notlar aldım. geçmiş sınav soruları çözdüm bol bol. ilk sınavda kazandım. kursa gitmeye vaktim yoktu. Hoppa
Merhaba ne zaman aldınız ehliyeti...kurun verdiği kitap yeterli olmuyor mu acaba...

ben de hazırlıklı olur öyle yazılırım diyordumki birden yazıldım.. derslere gitmedim sınavdan bir iki gün önce ver
Canım ben de bu grubun dışında 2 grupta daha okuyordum. yarın nişanım var :) Ben de tüm arkadaşlarıma hakımı helal ediyor ve helallik istiyorum. Selamlar sevgiler.

kuzummm hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah :) :nazar:

Ben 64 kilo ile başladım haftada 3 gün 30 dk dans ettim 15 günde 3 kilo verdim 2 kilosunu yağdan vermişim doktorum bile inanamadı ama yani sıra diyetde yaptım çünkü ne kadar spor yaparsak yapalım yağlı yiyecekler yedikmi sporun bi faydası olmaz

Çok stres yapıyorum .önceden biraz video izleyip soru çözüp kendimi hazır olunca kursa yazılmayı düşünmyrm da sıkılıyorm sanki .marttaki sınava girmk istyrm da kurstaki ders yeterli gelirmi çok geç anlayan kapasite olark bile birine böyle geçebilirmiym .almal istyrm araba şart sınav fobimi atmak zor .bilgi ,tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var..teşklr

ben internetten anlatım videosu indirdim. dikkatlice dinledm,notlar aldım. geçmiş sınav soruları çözdüm bol bol. ilk sınavda kazandım. kursa gitmeye vaktim yoktu. Hoppa

Valla ben bir kere derse gitmedim kursta, sınavdan birkaç gün önce geçmiş soruların çözümlerine baktım, motorla ilgili birkaç şeyin mantığını anladım girdim.
Motordan 100 aldım:KK53: Annem "olmazsa seni sanayiye verelim" diyordu.

Stres yapmayın, stres yaparsanız karıştırırsınız iyice.

Stres yapcak bişey yok ya normal sınavlardan hiç bi farkı yok sınavdan önce bol teste sınav esnasında da dikkatli okuyup dikkatli cevaplamak yetiyor. Bana göre Direksiyon sınavı daha heycanlı tabi şimdiden başarılar ...

İlkyardımı ve trafiğin büyük kısmını zaten mantık yürüterek yapabilirsiniz. Bir motor kalıyor, onu da şöyle bir okuyun. Geçmiş sorular ve yanıtlarına bakıp soru tarzlarını öğrenin, genelde benzer sorualr geliyor zaten.

Diğer arkadaşların dediği gibi, direksiyon sınavı daha sıkıntı.

ben de hazırlıklı olur öyle yazılırım diyordumki birden yazıldım.. derslere gitmedim sınavdan bir iki gün önce verilen kitaba ve testlere baktım.. eğitimde çok iyiydi direksiyon derslerini kaçırmadım ve sınavda da ilk hakkımda geçtim.. önceden ay ben nasıl yazılırım nasıl giderim derdim üstelik hiçte sürmemiştim ama şimdi sen sür ben süreyim diye tartışır olduk.. sen rahat olmaya çalıştıktan sonra gerisi gelir merak etme.. heyecan yapma, sakin ol sonrası kolay :)

çok kolay bir sınav zaten geçmiş yıl sorularına bakarsanız hep aynı sorular denk geliyor ben yazın girdim ve 2 yanlış yapmıştım :)

test sınavı çok kolay.kurstan verdkleri kitap varsa ona çalışın.konuların arkasındaki testleri çözmek bile yetiyor. 50 soru oluyor. 35 dogruda geçiyorsunuz. direksiyonu çok zorlaştırdılar ama :KK43: benim 3. girişim olacak.bu cumartesi sınav var.derslerde neredeyse hiç hatasız kullanıyorum.sınav esnasında heyecan panik oluyor ve en ufak hatada bırakıyorlar. artık alsam da kurtulsam diyorum ben de .hoca bile şaşırıyor derste bu kadar iyisin nasıl kalıyorsun diye :KK43:

10 ocakta bende sınava giriyorum kızlar.. direksiyondan değilde yazılı sınavdan cekiniyorum.. kursa gitmedim pek kitapta daha açmadım.. :KK43:

Yazili sonav cok kolay gecersin bence gwcmis sinav sorularini coz ama sadece 2014 sorularini eski mufredati dikkate alma coz bi anlarsin neladar kolay oldugunu kurstaki derlere gitmwn fatdalievde tekrar edersen kalir aklinda bende direksiyon sinviba giricem haftaya 1 hatadan birakiyolrmis :KK43: bwn par etmede kotuyum

En son bir akrabamizin kızları(4 tane) evimize gelmistiler, bi 6 7 sene önce hepsi 20 lerin sonlarindaydi ve evlenmemislerdi. artik kismetimiz kapandı diye uzuluyorlardi.
Ama dua etmeyi birakmadilar inanır misiniz bilmem hepsi de arka arkaya evlendi ve mutlular çok şükür.
Yani dua ediyorsanız eğer, bıkmadan usanmadan duaya devam..

Vardır yoktur bilmiyorum kesin konuşamayız ama dua etmeyi, hayırlısını istemeyi bırakmamalıyız. Kapalıysa da dua edicez, açıksada. Yeter ki hayırlı birisi olsun.
ilen kitaba ve testlere baktım.. eğitimde çok iyiydi direksiyon derslerini kaçırmadım ve sınavda da ilk hakkımda geçtim.. önceden ay ben nasıl yazılırım nasıl giderim derdim üstelik hiçte sürmemiştim ama şimdi sen sür ben süreyim diye tartışır olduk.. sen rahat olmaya çalıştıktan sonra gerisi gelir merak etme.. heyecan yapma, sakin ol sonrası kolay :)
Merhaba yazdıklarınızı okuyunca biraz cesaretlendim benim de hiç pratigim yok o nedenle direksiyon dan korkuyorum... kursta kaç saat direksiyon eğitimi aldiginizi hatırlıyor musunuz...ben yeni kayıt oldum bana 6 saat dediler ama yönetmelikte 12 saat görünüyor....

Ben de 2012'de almıştım. Kurstaki derslere gitmemiştim, onların verdiği kitaptaki soruları çözdüm, ayrıca çıkmış soruları da çözdüm. Benim girdiğimde geçmiş sınavlardaki sorular çıkıyordu, o yüzden de zorlanmadım. Şimdi de öyleyse rahat geçersin.

Merhaba yazdıklarınızı okuyunca biraz cesaretlendim benim de hiç pratigim yok o nedenle direksiyon dan korkuyorum... kursta kaç saat direksiyon eğitimi aldiginizi hatırlıyor musunuz...ben yeni kayıt oldum bana 6 saat dediler ama yönetmelikte 12 saat görünüyor....

Benimde hiç sürmüşlüğüm yoktu ilk 10 ders almştm sanırım geçemdm 1.den sonra kurs yerinin sahibimden ders almak istedim 5 ders falan almştm arabayı sürmeyi ondan öğrendim diyebilirm önceki hoca hiç öğretmemiş onu farketmiştm iyiki kalmşm da şimdi öğrendim dedim :-) 2.den 97 yle geçmiştim gerçktn öğrennce skntı kalmıyo ;-)

6 saat aldım ben de.
Ama şimdi direksiyon sınavı daha zorlaşmış sanırım, paralel park vs istiyorlarmış.

Ben de 2012'de almıştım. Kurstaki derslere gitmemiştim, onların verdiği kitaptaki soruları çözdüm, ayrıca çıkmış soruları da çözdüm. Benim girdiğimde geçmiş sınavlardaki sorular çıkıyordu, o yüzden de zorlanmadım. Şimdi de öyleyse rahat geçersin.
Ne güzel aldınız bana da nasip olur inş. Tebrik ediyorum... yazılı sınav kolaylaştı direksiyon çok zor diyorlar direksiyon sınavı 30 dk mis artık ve park etme santim santim olcuyorlarmis. ..Umarım bende ilk sınavda alırım... is başvurusu için gerekli yoksa is şansımı kaciracagim

Benimde hiç sürmüşlüğüm yoktu ilk 10 ders almştm sanırım geçemdm 1.den sonra kurs yerinin sahibimden ders almak istedim 5 ders falan almştm arabayı sürmeyi ondan öğrendim diyebilirm önceki hoca hiç öğretmemiş onu farketmiştm iyiki kalmşm da şimdi öğrendim dedim :-) 2.den 97 yle geçmiştim gerçktn öğrennce skntı kalmıyo ;-)
Ay tebrik ederim 97 çok iyi... genelde ilk sınavdan gecemiyormus kimse...sahibinden ücret ödeyerek mi aldınız. ..ben kursa sordum hani geçemez sem diye... saatini 40 tl den ders alabilirsiniz dedi...böyle sizin gibi anlatanlar olunca cesaret alıyorum çok sağolun....

6 saat aldım ben de.
Ama şimdi direksiyon sınavı daha zorlaşmış sanırım, paralel park vs istiyorlarmış.
Evet zorlasmis. ..siz ne zaman aldınız. ..30 dk mış direksiyon sınavı. ..park etme de santim olarak olcuyorlarmis. ...hiç pratigim olmadigindan korkuyorum

Evet zorlasmis. ..siz ne zaman aldınız. ..30 dk mış direksiyon sınavı. ..park etme de santim olarak olcuyorlarmis. ...hiç pratigim olmadigindan korkuyorum
Ben 2 sene önce aldım. Benim de sınav öncesi hiç pratiğim yoktu o 6 saatlik dersten başka ama şimdi daha katılar. Direksiyon hocaları zaten genelde sınava yönelik çalıştırıyor. Korkmayın, korkarsanız zaten yapamazsınız.
Bizim sınavda benden iyi kullananlar vardı ama hepsi stres yaptı, 2-3 kez stop ettirdi. Ben gayet rahat girdim, hiç stop ettirmeyen birkaç kişiden biriydim. Rahat olun ki bir de eliniz ayağınıza dolaşmasın.

Ne güzel aldınız bana da nasip olur inş. Tebrik ediyorum... yazılı sınav kolaylaştı direksiyon çok zor diyorlar direksiyon sınavı 30 dk mis artık ve park etme santim santim olcuyorlarmis. ..Umarım bende ilk sınavda alırım... is başvurusu için gerekli yoksa is şansımı kaciracagim

Darısı sizin başına inşallah. Stres yapmayın önemli olan o.
Birçok iyi bilen heyecandan başarısız oluyor.

Benim direksiyon sınavım rahat geçmişti. Park ettirmediler. Kalkışa bakmışlardı. Stop ettirip ettirmemeye bakıyorlardı.
Bir de sinyalleri unutup unutmamak vardı. Aklıma gelenler şu an bunlar. Benim girdiğim dönemde direksiyon zorlaşacak diye söyleniyordu, ben de o yüzden almıştım.
Şimdiden başarılar dilerim, gönlünüze göre olsun. :)

12 saat değil de 12 derstir. yarım saatten 6 saat olur toplamdan :) Benimde öyleydi 12 gün ders aldım her biri yarım saat.. Şimdi ehliyetim cebimde :)

Merhaba geçtiniz mi sınavdan umarım gecmissinizdir. Bende direksiyonun korkuyorum pratigim yok. Martta ki sınava gireceğim ve çok stres var.
evet ocaktaki sınavda geçtim ehliyetimi aldım çok şükür.. umarım sizde alırsınız, stresinizi pratik yaptıkça yenersiniz inş. başarılar.. :)

evet ocaktaki sınavda geçtim ehliyetimi aldım çok şükür.. umarım sizde alırsınız, stresinizi pratik yaptıkça yenersiniz inş. başarılar.. :)
Tebrkler nereye çalıştınız nasıldı sınav .yazılıdn daha çk korkuyrm direksiyon pratikle aşılırda yazılı kafam pk basmıyr bana kolay az ve öz nereye çalışsam acaba Teşekkrlr

Tebrkler nereye çalıştınız nasıldı sınav .yazılıdn daha çk korkuyrm direksiyon pratikle aşılırda yazılı kafam pk basmıyr bana kolay az ve öz nereye çalışsam acaba Teşekkrlr
teşekkür ederim :) benim söz ettiğim direksiyon sınavıydı.. yazılı kısmını ekim ayında geçmiştim. gayet kolay,hiç korkmanıza gerek yok. kursunuzdan kitap verildiyse oradaki testleri ezberleyin,netten geçmiş yıl sorularını çözün yeterli olur.aynıları çıkıyor zaten.50 soru var,35 doğruda geçiyorsunuz... direksiyon sınavında ben çok stres yaptıgım için ancak 3. defa da geçtim oysa ki direksiyonum gayet iyiydi. komisyon üyelerine de bağlı biraz.bazıları bırakmak için ellerinden geleni yapıyor.bol pratik yapın..başarılar şimdiden.

İnşllh
teşekkür ederim :) benim söz ettiğim direksiyon sınavıydı.. yazılı kısmını ekim ayında geçmiştim. gayet kolay,hiç korkmanıza gerek yok. kursunuzdan kitap verildiyse oradaki testleri ezberleyin,netten geçmiş yıl sorularını çözün yeterli olur.aynıları çıkıyor zaten.50 soru var,35 doğruda geçiyorsunuz... direksiyon sınavında ben çok stres yaptıgım için ancak 3. defa da geçtim oysa ki direksiyonum gayet iyiydi. komisyon üyelerine de bağlı biraz.bazıları bırakmak için ellerinden geleni yapıyor.bol pratik yapın..başarılar şimdiden.
cesaret edemedim iyi hazırlanıp yazılmak istedim .çok teşekkürler şimdiden heyecanla okuyorum ne yaparım sınavlarda bilmem:)

Darısı sizin başına inşallah. Stres yapmayın önemli olan o.
Birçok iyi bilen heyecandan başarısız oluyor.

Benim direksiyon sınavım rahat geçmişti. Park ettirmediler. Kalkışa bakmışlardı. Stop ettirip ettirmemeye bakıyorlardı.
Bir de sinyalleri unutup unutmamak vardı. Aklıma gelenler şu an bunlar. Benim girdiğim dönemde direksiyon zorlaşacak diye söyleniyordu, ben de o yüzden almıştım.
Şimdiden başarılar dilerim, gönlünüze göre olsun. :)
Teşekkürler iyi temennileriniz için. ..
Umarım bende rahatça geçerim. ..

12 saat değil de 12 derstir. yarım saatten 6 saat olur toplamdan :) Benimde öyleydi 12 gün ders aldım her biri yarım saat.. Şimdi ehliyetim cebimde :)
Ne güzel hayırlı olsun. .. banada 45 dk ders 15 dk ara dediler. Toplam 6 saat...Aslında genelde kurslar böyle galiba... yönetmeliğe uymuyorlar. ...normalde 12 saat yazıyor. .. ben çok önce otomatik vites de sürüş yapmıştım. Ama sonra bir fobi oldu... o nedenle şu an kurs dışında pratik yapmıyorum. ..heyecanla direksiyon derslerini bekliyorum. ..Umarım bende sizin gibi kısa sürede alırım.

Hayırlı olsun... siz nasıl çalıştiniz direksiyon için kurs dışında pratik yaptınız mı. .. benim buna pek imkanım yok... o nedenle stres var...Ilk sınavda geçtiniz mi...

Back