Sağolun. inşallah sizde alırsınız :) Biz 12 gün yarım saat sürmüştük.. Tabi herkesin sürüşü aynı olmadığı için uzayadabiliyodu. Ama 12 saat olupta göstermedilerse olmamış bu.Ne güzel hayırlı olsun. .. banada 45 dk ders 15 dk ara dediler. Toplam 6 saat...Aslında genelde kurslar böyle galiba... yönetmeliğe uymuyorlar. ...normalde 12 saat yazıyor. .. ben çok önce otomatik vites de sürüş yapmıştım. Ama sonra bir fobi oldu... o nedenle şu an kurs dışında pratik yapmıyorum. ..heyecanla direksiyon derslerini bekliyorum. ..Umarım bende sizin gibi kısa sürede alırım.
Beni o kadar güzel motive ettiniz ki sanki üzerimde ki yük vardı ve suan yük kalktı ve çok rahatladım. .. dilerim sizinde sıkıntılı zamanlarınizda yükünüzu hafifletecek insanlar çıkarsın karşınıza. .. gerçekten rahatladım. ..Tekrar teşekkür ederim... 2013te yonetmelik yayinlanmis orada 12 saat diyor ama tabi buna tam uyan bir kurs yok 5 tane kurs aradım hepsi 6 saat dedi...hayırlı olsun tekrar. ..kazasız belasiz keyifli surusler diliyorum. ..Sağolun. inşallah sizde alırsınız :) Biz 12 gün yarım saat sürmüştük.. Tabi herkesin sürüşü aynı olmadığı için uzayadabiliyodu. Ama 12 saat olupta göstermedilerse olmamış bu.
Bende kurstan ne önce, nede kursa giderken hiç araba kullanmamıştım :) Ama şimdi bıraksalar her yere arabayla gidicem o derece :)
bende teşekkür ediyorum tekrar... Kayıt olduğum kursta simülasyon yokmuş malesef üzüldüm ama calisanlar ogrenene kadar ellerinden geleni yapıyorlarmis. .. Umarım öyle olur... simülasyon eğitimi veren kurs bana uzaktı o nedenle gidemedim... çok sevindim sizin adınıza. ..Rica ederim ve içten kocaman bir amin diyorum çok çok sağolun :)
6 saatse gene iyi o zaman 6 saatin altında olmamalı zaten ama inanın 6 saat yetiyo bile.. Direksiyona oturunca sanki yılların şoförüymüş gibi oluyo insan :) Birde bizim kursta 1 hafta simülasyon eğitimide vardı. o da çok işe yarıyo el pratikliği sağlıyo.. :)
İnşallah hemencecik alırsınız sizde ehliyetinizi :)
Olsun eğitimi iyiyse zaten her türlü öğrenirsiniz :)bende teşekkür ediyorum tekrar... Kayıt olduğum kursta simülasyon yokmuş malesef üzüldüm ama calisanlar ogrenene kadar ellerinden geleni yapıyorlarmis. .. Umarım öyle olur... simülasyon eğitimi veren kurs bana uzaktı o nedenle gidemedim... çok sevindim sizin adınıza. ..
Merhaba, 2009 du sanimirim ben alali baya oldu. Kurs kitabı bana biraz yetersiz geldi,anlatim zayıftı. Video daha anlaşılırdı o yüzden bende sınava bu şekilde hazirlandimMerhaba ne zaman aldınız ehliyeti...kurun verdiği kitap yeterli olmuyor mu acaba...
Anladım teşekkür ederim öyleyse bende videolara da bakayım Teşekkürler. ..Merhaba, 2009 du sanimirim ben alali baya oldu. Kurs kitabı bana biraz yetersiz geldi,anlatim zayıftı. Video daha anlaşılırdı o yüzden bende sınava bu şekilde hazirlandim
Geçmiş olsun... hafta sonu direksiyon sinavimiydi girdiğiniz. ..bende hafta sonu sınav oldum çok şükür geçtim ama direksiyon oldukça zor geçti
direksiyon için bende kurs dışında pratik yapamadım malesef.. kursta öğrendim. 3. girişimde geçebildim. ilkinde 12 saat kurs aldık.sınav esnasında aşırı heyecan yaptım stop ettirdim ve komisyon hemen indirdi.kurs hocam devraldı aracı.. 2. sinde gerçekten iyiydim park alanına kadar geldim.dubalara giriş esnasında tek hamle fazla yaptıdgım için bırakıldım ama çok üzüldüm.çünkü geçmeyi hak etmiştim. 3. de ise sonunda hatasız kullandım ve geçtim. ama fark olarak 3. komisyonum daha rahattı ve motive ediciydi. 2. de ise son derece asık suratlı adeta hata kolluyorlardı. umarım ilkinde gecersiniz.kaldıkça gerçekten stres çoğalıyor.bizim kursata 6. 7. defa girenler bile vardı. biraz da rant kapısına döndürmüşler bu ehliyet olayını malesef.Hayırlı olsun... siz nasıl çalıştiniz direksiyon için kurs dışında pratik yaptınız mı. .. benim buna pek imkanım yok... o nedenle stres var...Ilk sınavda geçtiniz mi...
12 saat direksiyon eğitimi almissiniz ne kadar güzel. ..Kurs bana 6 saat eğitim veriyoruz dedi yani her ders 1 saatten 6 gün gideceğim direksiyon için. ..bana çok az geldi. ..kanunen 12 saat eğitim vermeleri gerekiyormuş. ..ama bana 6 saat dediler moralim bozuldu 12 saat vermeleri gerektiğini öğrenince. .. kurslar da para kazanmak için gereken önemi vermiyorlar gibi ...direksiyon için bende kurs dışında pratik yapamadım malesef.. kursta öğrendim. 3. girişimde geçebildim. ilkinde 12 saat kurs aldık.sınav esnasında aşırı heyecan yaptım stop ettirdim ve komisyon hemen indirdi.kurs hocam devraldı aracı.. 2. sinde gerçekten iyiydim park alanına kadar geldim.dubalara giriş esnasında tek hamle fazla yaptıdgım için bırakıldım ama çok üzüldüm.çünkü geçmeyi hak etmiştim. 3. de ise sonunda hatasız kullandım ve geçtim. ama fark olarak 3. komisyonum daha rahattı ve motive ediciydi. 2. de ise son derece asık suratlı adeta hata kolluyorlardı. umarım ilkinde gecersiniz.kaldıkça gerçekten stres çoğalıyor.bizim kursata 6. 7. defa girenler bile vardı. biraz da rant kapısına döndürmüşler bu ehliyet olayını malesef.
Birde bende heyecan vardır birinin gozlemledigini gördükçe daha da hata yaparım umarım geçerim. Birde iş için acil gerekiyor:-( peki merak ediyorum mesela ilk girişte gecemeyince 2.ci giriş için kurs tekrar eğitim veriyor mu ve sınav ücreti dışında para alıyor mu...Eğer bilgi verebilirseniz sevinirim...direksiyon için bende kurs dışında pratik yapamadım malesef.. kursta öğrendim. 3. girişimde geçebildim. ilkinde 12 saat kurs aldık.sınav esnasında aşırı heyecan yaptım stop ettirdim ve komisyon hemen indirdi.kurs hocam devraldı aracı.. 2. sinde gerçekten iyiydim park alanına kadar geldim.dubalara giriş esnasında tek hamle fazla yaptıdgım için bırakıldım ama çok üzüldüm.çünkü geçmeyi hak etmiştim. 3. de ise sonunda hatasız kullandım ve geçtim. ama fark olarak 3. komisyonum daha rahattı ve motive ediciydi. 2. de ise son derece asık suratlı adeta hata kolluyorlardı. umarım ilkinde gecersiniz.kaldıkça gerçekten stres çoğalıyor.bizim kursata 6. 7. defa girenler bile vardı. biraz da rant kapısına döndürmüşler bu ehliyet olayını malesef.
hakkınızı arayın... 12 saat ders vermeleri zorunlu. gerçi 12 saat dedim ama bizde de şöyle oldu; kursa gidiyorum sınav güzergahında 1 tur attırıp dönüyordu yani 12 saati tamamlamak mümkün değildi.günlük 30 dakikadan 10 gün kadar kurs aldık ilkinde. 2.sinde ben kurs saatine uymuyorsunuz diye çıkıştım hocalara... bir dahaki sınavdan önce 1 hafta kurs verdiler.bu arada her kalışımızda 200 tl istiyordu sürücü kursu. araştırdım hakları sadece 60 tl sınav ücretini almakmış. son girişimde 200 tl ödemeyeceğimi söyleyip 60 tl ödedim ve sınava girdim. hakkınızı arayın mutlaka.ciddi ticarete döndürdüler bu ehliyet işini.12 saat direksiyon eğitimi almissiniz ne kadar güzel. ..Kurs bana 6 saat eğitim veriyoruz dedi yani her ders 1 saatten 6 gün gideceğim direksiyon için. ..bana çok az geldi. ..kanunen 12 saat eğitim vermeleri gerekiyormuş. ..ama bana 6 saat dediler moralim bozuldu 12 saat vermeleri gerektiğini öğrenince. .. kurslar da para kazanmak için gereken önemi vermiyorlar gibi ...
kalanlar için ders tekrar her kurs vermiyormuş..ama bizimkiler verdiler. sınavdan önce 1 hafta..Birde bende heyecan vardır birinin gozlemledigini gördükçe daha da hata yaparım umarım geçerim. Birde iş için acil gerekiyor:-( peki merak ediyorum mesela ilk girişte gecemeyince 2.ci giriş için kurs tekrar eğitim veriyor mu ve sınav ücreti dışında para alıyor mu...Eğer bilgi verebilirseniz sevinirim...
hakkınızı arayın... 12 saat ders vermeleri zorunlu. gerçi 12 saat dedim ama bizde de şöyle oldu; kursa gidiyorum sınav güzergahında 1 tur attırıp dönüyordu yani 12 saati tamamlamak mümkün değildi.günlük 30 dakikadan 10 gün kadar kurs aldık ilkinde. 2.sinde ben kurs saatine uymuyorsunuz diye çıkıştım hocalara... bir dahaki sınavdan önce 1 hafta kurs verdiler.bu arada her kalışımızda 200 tl istiyordu sürücü kursu. araştırdım hakları sadece 60 tl sınav ücretini almakmış. son girişimde 200 tl ödemeyeceğimi söyleyip 60 tl ödedim ve sınava girdim. hakkınızı arayın
Çok teşekkür ederim gerçekten beni bilgilendirdiniz. ..ben bir sözleşme imzaladim.ama üzerinde doğru düzgün ne saatler yazılı nede alınacak ücret kayıt esnasında dusunemedim ama aslında bunun belirgin olmasi gerekir. ..dersler Mart da baslayacakmis ben bu arada gidip herseyin açıkça yazıldığı bir sözleşme alacağım. .. haksizliga tahammül edemiyor um çünkü. Güvendiğim tavsiye edilen bir yerdi ama hersey kuralına uygun olmalı diye dusunuyorum. ..bana her sınava girişte kurs eğitimi için saati 40 tl den eğitim verdiklerini söylediler. Mesela yönetmelikte buda yazmıyor. ..ogrenene kadar eğitim verilmelidir denmis. ...hakkınızı arayın... 12 saat ders vermeleri zorunlu. gerçi 12 saat dedim ama bizde de şöyle oldu; kursa gidiyorum sınav güzergahında 1 tur attırıp dönüyordu yani 12 saati tamamlamak mümkün değildi.günlük 30 dakikadan 10 gün kadar kurs aldık ilkinde. 2.sinde ben kurs saatine uymuyorsunuz diye çıkıştım hocalara... bir dahaki sınavdan önce 1 hafta kurs verdiler.bu arada her kalışımızda 200 tl istiyordu sürücü kursu. araştırdım hakları sadece 60 tl sınav ücretini almakmış. son girişimde 200 tl ödemeyeceğimi söyleyip 60 tl ödedim ve sınava girdim. hakkınızı arayın mutlaka.ciddi ticarete döndürdüler bu ehliyet işini.
rica ederim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.. dediğim gibi mümkün oldugunca az stres yapmaya çalışın, direksiyon derslerini aksatmayın, zaten derslere gittikçe alıştıkca rahatlarsınız cesaretiniz gelir ve hakkınız olanı istemekten çekinmeyin. umarım güzel haberler verirsiniz, Allah yardımcınız olsun.sevgilerle..Çok teşekkür ederim gerçekten beni bilgilendirdiniz. ..ben bir sözleşme imzaladim.ama üzerinde doğru düzgün ne saatler yazılı nede alınacak ücret kayıt esnasında dusunemedim ama aslında bunun belirgin olmasi gerekir. ..dersler Mart da baslayacakmis ben bu arada gidip herseyin açıkça yazıldığı bir sözleşme alacağım. .. haksizliga tahammül edemiyor um çünkü. Güvendiğim tavsiye edilen bir yerdi ama hersey kuralına uygun olmalı diye dusunuyorum. ..bana her sınava girişte kurs eğitimi için saati 40 tl den eğitim verdiklerini söylediler. Mesela yönetmelikte buda yazmıyor. ..ogrenene kadar eğitim verilmelidir denmis. ...
Teşekkür ederim size çok yardımcı oldunuz bana...dilerim sizin de yardıma ihtiyacınız olduğunda sizin gibi insanlar çıksin karşınıza. ..Sevgiler. ..
evet direksiyondu.. Allah herkesin yardımcısı olsun çok stresli :))Geçmiş olsun... hafta sonu direksiyon sinavimiydi girdiğiniz. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?