Stres yapmaktan bayılıcam

2 ay yatak ayirinca araya sogukluk giren evlilikten hayir gelmez

Yorumlara bakamadim. ertesi gun hapi aldiniz mi bilmiyorum ancak cok yakin bir arkadasim o ayki tek iliskide ayni sizin anlattiginiz sekilde hamile kaldi. Eger hic istemiyorsaniz biran once hap almanizi tavsiye ederim

3-4 yil sonra kv degismeyecek muhtemelen. Cocuk olunca illa ki fikrini soyleyecektir. Gelecegi planlayamazsin ama insanlara gerektigi gibi cevap verebilirsin.
Ayrica su anda cogu kisi doguma esiyle gidecek, koronadan dolayi kimse gelip gidemiyor

midemi bulandırmaz

Mecliste kravatlı teröristlerin varlığı Yalan mi
Geçen yıl bir iki hafta arayla 2 kez içmiştim.
aç karnına ? içsem

Bizim ile dalga mi geçiyorsun? Geçen sene 2 defa içmissin ya. Tüm konu boyunca sanki hayatinda almamissin gibi davraniyorsun. Sonrada acaba aç karn ilemi içsem diyorsun, sanki hiç içmemis gibi. Ki bu tür sorular zaten alirken eczaciya sorulur.

Konu ilginç olmaya basladi. Neyse ban yemeye degmez, son yorumum bu.

Tek istediğim içtiğim son olsun bu yıl ilk içişim hapı. Geçen yıl bir iki hafta arayla 2 kez içmiştim. Mecbur kalmasam içmem zaten ama yapcak birşey yok.
Neden surekli kullanmak durumunda kaliyorsunuz ki bu hapi?
Iki hafta arayla kullanmak cok tuhaf geldi bana :/
Benim vajinismus sebebiyle gittigim doktorum hormon testi yapmisti, amh degerim o kadar dusuktu ki hamile kalman cok cok zor demisti, aradan 1 yil gecti, korunmasiz 2. Iliskide hamile kaldim. Hamile kalmak o kadar da zor bi sey degil yani.

Aslinda baslarda bi yerlerde daha yazmis ama kimse sormamis ben sordum hatta simdi neden kullandin diye. Cok enteresan cidden hadi uc bes yilda bi dikkatsizlik olur mecbur kalirsin da bu kadar kisa araliklarla kullanmak cok degisik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…