- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
-
- Konu Sahibi yosunyesilii222
2 ay yatak ayirinca araya sogukluk giren evlilikten hayir gelmezAyni evin icinde yasayan, ayni banyo-tuvalet-mutfak aletleri kullanan insanlarin birbirine bulastirmamasinin mumkunati yok. Es saglik calisani degilse bir de yatak ayirip araya sogukluk neden sokulsun ki? :)
**Tek care ertesi gun hapi. Su asamada esinizin sizin bedeniniz uzerinde soz hakki yok, elinizi kolunuzu baglamiyorsa istedigi kadar bagirsin gidin alin eczaneden bir hap. Neden kavga edip esinizi ikna etmeye calisiyorsunuz? Bagirir bagirir susar.
bende sizin yorumunuzu bekliyordum acaba ne atacak diye 1 saattir sırf tüm yorumlara 'beğenmedim' atıyorsunuz. Sırf yorum yapmak için yaptığınız o kadar belli ki. Neyse günaydınAmma boş yapmışsın konu sahibi. Bence hap falan almayacaksın sen
almaya gidiyorum.Yorumlara bakamadim. ertesi gun hapi aldiniz mi bilmiyorum ancak cok yakin bir arkadasim o ayki tek iliskide ayni sizin anlattiginiz sekilde hamile kaldi. Eger hic istemiyorsaniz biran once hap almanizi tavsiye ederim
Hapı almak zor değil eşim nedense pek karşı mecbur o uyurken gizlice gidiyorum söylenirse söylensin ne yapayın.Bismillah... Bi sakin, ne bu telaş?
Herifi gırtlaklayacak kadar sinirlenecek bir şey yok, bir tane hap alıp içmek bu kadar zor olmamalı.
Ya hamile kalmayı göze alacaksınız yada hapı.Hapı almak zor değil eşim nedense pek karşı mecbur o uyurken gizlice gidiyorum söylenirse söylensin ne yapayın.
Aynen öyle ha gerçekten olmadıysa bile bu stresle yaşanmaz 2 hafta sürekli gerginlikYa hamile kalmayı göze alacaksınız yada hapı.
Tabiki.Aynen öyle ha gerçekten olmadıysa bile bu stresle yaşanmaz 2 hafta sürekli gerginlik
Tek istediğim içtiğim son olsun bu yıl ilk içişim hapı. Geçen yıl bir iki hafta arayla 2 kez içmiştim. Mecbur kalmasam içmem zaten ama yapcak birşey yok.Tabiki.
İyi değil tabi ama zehirde değil mecbursak yapacak bir şey yok.Tek istediğim içtiğim son olsun bu yıl ilk içişim hapı. Geçen yıl bir iki hafta arayla 2 kez içmiştim. Mecbur kalmasam içmem zaten ama yapcak birşey yok.
aynen öyleİyi değil tabi ama zehirde değil mecbursak yapacak bir şey yok.
3-4 yil sonra kv degismeyecek muhtemelen. Cocuk olunca illa ki fikrini soyleyecektir. Gelecegi planlayamazsin ama insanlara gerektigi gibi cevap verebilirsin.Kayınvalidem Allah için kimsenin kötülüğünü istemez ama şu yönü var samimi olunca herseyde fikrini söyler bende bu kadar fikir alma bilmem ne sevmiyorum yakın olunca herseyi rahatca söylemesinide sevmiyorum. O yüzden ne soğuk aramız ne de fazla samimi genel olarak çok şükür ki iyiyiz çünkü asla kötü biri değil. Eşime der ne güzel karın var gezin eğlenin ama bazı konuları on kez açılmasına rağmen yine açar durur. ilgili bir insan çocukları için herseyi yapar fedakardır. Benim annemde malum. Sanırım bana gizlice koyan şey annem olduğu halde neden kv ilgilensin diyorun annmin varla yok arası olması koyuyor bana. Çünkü kv çok samimi olduğumda mutlaka bazı şeyler sinirimi zıplatcak hale geliyor kötü olmasada ben kaldıramıyorum herseyi. Ha bide kv becerikli bir insan bende herseyi zorlaya zorlaya yapan biriyim eşim bazen der takılır annem olmasa zordun yapman diye bunun için defalarca kavga ettik hep şaka şaka diyor ama farkında olmadan uzaklaştım kvden yardım falan istemem çünkü yine ezik gözüken taraf ben olurum. Yani uzun gider bu anlatma eşimde de hata var. Ve dedikleriniz çok doğru.. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz ne hale geldik.. Umarın sizin en yakın zamanda sağlıklı nur topu gibi bir bebeğiniz olur. Konusmalarınız bana ilaç gibi geldi
aç karnına ? içsemBismillah... Bi sakin, ne bu telaş?
Herifi gırtlaklayacak kadar sinirlenecek bir şey yok, bir tane hap alıp içmek bu kadar zor olmamalı.
3-4 yil sonra kv degismeyecek muhtemelen. Cocuk olunca illa ki fikrini soyleyecektir. Gelecegi planlayamazsin ama insanlara gerektigi gibi cevap verebilirsin.
Ayrica su anda cogu kisi doguma esiyle gidecek, koronadan dolayi kimse gelip gidemiyor
midemi bulandırmazaç karnına ? içsem
midemi bulandırmaz
Mecliste kravatlı teröristlerin varlığı Yalan mi
Geçen yıl bir iki hafta arayla 2 kez içmiştim.
aç karnına ? içsem
Neden surekli kullanmak durumunda kaliyorsunuz ki bu hapi?Tek istediğim içtiğim son olsun bu yıl ilk içişim hapı. Geçen yıl bir iki hafta arayla 2 kez içmiştim. Mecbur kalmasam içmem zaten ama yapcak birşey yok.
Aslinda baslarda bi yerlerde daha yazmis ama kimse sormamis ben sordum hatta simdi neden kullandin diye. Cok enteresan cidden hadi uc bes yilda bi dikkatsizlik olur mecbur kalirsin da bu kadar kisa araliklarla kullanmak cok degisik.Bizim ile dalga mi geçiyorsun? Geçen sene 2 defa içmissin ya. Tüm konu boyunca sanki hayatinda almamissin gibi davraniyorsun. Sonrada acaba aç karn ilemi içsem diyorsun, sanki hiç içmemis gibi. Ki bu tür sorular zaten alirken eczaciya sorulur.
Konu ilginç olmaya basladi. Neyse ban yemeye degmez, son yorumum bu.
A Arya_Stark01 dun 18.47 de yazmis bu mesaji ama dediginiz gibi daha once hic kullanmamis gibi davranmasi ilginc.O hapları 1 ay arayla kullanmak zorunda kaldım malesef.