Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bişey soracağım farklı epostalardan aynı gün içinde aynı adrese farklı siparişler verdim. Ama posta numarasında biri belli oluyor diğeri bu barkoda ait ürün yok diyor. Bugünde postacı paketiniz var diye kağıt bırakmış postaneden alınacaktır ürünler diye. Önceki siparişimde eve kadar gelmişti. Pztesi bakacağım postaneye ikiside orada mı diye ama meraktan çatlayacağıım nasıl geçecek 2 gün. Başınıza benzeri durum geldi mi arkadaşlar?j Teşekkürler şimdidennn.
kızlar burada taksit imkanı yok değil mi kredi kartından tek çekim yapıyor
kızlar bende strawberry den alışveriş yapmak istiyorum ama özellikle parfümler için sahte olduğu söyleniyor yada bir sorun olduğunda muhattap bulamıyoruz falan diye mesajlar gördüm:uhm: ya napsam bilemedim
merhaba canım;
aynı kaygılar bende de vardı fakat yılbaşı için yapılan parfüm indirimlerinden gözümü karartıp aldım ve bence çok başarılı:))) orjinal ve hiç bir sıkıntı yok. nerdeyse 4 de bir fiyata aldım. ama sanırım bitmiş yılbaşı indirimi çok az üründe kalmış. ayrıca cilt ürünlerimide buradan aldım. hemde salon boylarını:))) sanırım kardayım:)))alkisalkisalkis
verdiğiniz cevap için teşekkür ederim yerimseniben
ben birkaç tane firmaya strawberrynet.com sitesinden kendilerine ait ürünlerini takip ettiğimi ancak bu sitedeki ürünlerin orjinal olup olmadığı konusunda bilgi istedime dair mail attım bir tanesinden cevap gelmiş
Antis Kozmetik olarak internet sitesi üzerinden ürün satışı yapmamaktayız. Dolayısıyla belirttiğiniz ürünler bizim ve Dermalogica'nın garantisi altında değildir. Ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız takdirde (ki aynı siteden alışveriş yapan tüketicilerimizin başına malesef böyle durumlar gelmiştir) hiç bir sorumluluk kabul etmemekteyiz.
Bilgilerinize arz ederim,
Selin Aydınoğlu Ünal
Antis Kozmetik
Tel: (0212) 296 92 50
Faks: (0212) 296 92 56
:1no2: Dermalogica firmasının verdiği yanıt bu diğer firmalardanda gelirse cevap paylaşırım şimdi kafam dahada karıştı yaaaaaaaa mafoldumben
ben birkaç tane firmaya strawberrynet.com sitesinden kendilerine ait ürünlerini takip ettiğimi ancak bu sitedeki ürünlerin orjinal olup olmadığı konusunda bilgi istedime dair mail attım bir tanesinden cevap gelmiş
Antis Kozmetik olarak internet sitesi üzerinden ürün satışı yapmamaktayız. Dolayısıyla belirttiğiniz ürünler bizim ve Dermalogica'nın garantisi altında değildir. Ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız takdirde (ki aynı siteden alışveriş yapan tüketicilerimizin başına malesef böyle durumlar gelmiştir) hiç bir sorumluluk kabul etmemekteyiz.
Selin Aydınoğlu Ünal
Antis Kozmetik
:1no2: Dermalogica firmasının verdiği yanıt bu diğer firmalardanda gelirse cevap paylaşırım şimdi kafam dahada karıştı yaaaaaaaa mafoldumben
Selin Aydınoğlu Ünal
Antis Kozmetik