Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben makyaj malzemeleri aldım farlar rujlar vs, çok cici paketlerde yolluyorlar.. memnun kaldım mıı evet.. yani alışveriş güvenliği açısından sıkıntısı yok..fakat hiç parfüm almadım,düşünmüyorum da.. bir yerde okumuştum türkiyedeki parfümeri zincirlerinde satılan kokulardan daha az kalıcı oluyormuş parfümleri.. bu sefer insanın aklına birsürü şey geliyor acaba sahte mi vs diye,parfüm alan arkadaşlarım var,orjinal diyorlar ama,ne bileyim pek güvenemedim,çünkü bazıları unboxed oluyor sitedeki parfümlerin, içine taklidini mi koydu ne bileyim ben
ben sürekli alışveriş yapıyorum ve çok memnunum:) Paketlemeleri çok özenli, şu ana kadar hiç sahte ürün gelmedi. Harikalar bence!
Benim de arkadaşlarım hep buradan parfüm falana alırdı. Geçen ilk kez üye oldum ve çok sevdiğim bir kokuyu, artık Türkiye'de bulunmadığı için istedim. Bugğn elime geçti ve bildiğiniz sahte parfüm çıktı. Kokusu çok fena, zaten Davidoff Echo'nun kendine has bi kokusu vardır, çok da beğendiğim bi parfümdü ama strawberry'den gelen parfüm aynı şişede olmasına rağmen aynı kokuda değildi. Alakası yoktu.Bayat, iç boğan, hani o sahte parfümlere has ağır ve yağlı bi koku olur ya aynen öyle kokuyordu. Az önce strawberry'e mail attım, ama bildiğim kadarıyla taşıma şartlerı nedeniyle parfümleri geri almıyorlar.Boşu boşuna 60 $ bayıldım galiba Cevapları gelince yazarım; ama bi daha buradan ürün almayı düşünmüyorum. Çok sevdiğim Midniht Poison'ı da isteyecektim, şükür almamışım..
Bugün strawberry'dencevap geldi. Ürünleri orijinalmiş diye mail atmışlar.Ben de Davidoof'a mail attım ve bu firma sizin sahte ürünlerinizi satıyor, sizin isnminizi kullanup dünyanın her yerine satış yapan bu firmaya karşı yasal haklarınızı kullanmanız açısından ürünü size göndermek istiyorum dedim. Sonra da strawberry'e Davidoff'a yazdığım maili ekleyip "Tamam, ben ürünü Davidoff'a göndermeye karar verdim." diye yazdım Her zaman bir kadının şerrinden korkacaksın Bakalım ne yazacaklar merakla bekliyorum..