- 20 Ağustos 2010
- 7
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayın 20sinden snra sipariş verip siparişleri gelenler var. duyurulur
Ben sordum strwa, gelen cevap şu şekilde:
Değerli Müşterimiz,
Sorunuz için teşekkür ederiz.
Türkiye'ye gönderilerimiz devam etmektedir.
Müşterilerimizden şu ana kadar tarafımıza gümrükle ilgili herhangi bir problem iletilmemiştir. Ancak Türkiye'de posta gönderileri ile ilgili son yayınlanan düzenleme doğrultusunda, siparişiniz ile ilgili her türlü gümrük işlemlerinden sizin sorumlu olduğunuzu ödeme sayfamızda belirtiyoruz. Bu konuda şu ana kadar herhangi bir problem yaşanmamış olmasına rağmen, siparişinizin gümrükte tutulması veya kalması halinde bizim bunun takibini yapma imkanımız olmayacaktır.
Eğer gümrük vergisi ödemek zorundan kalırsanız, ödeme yapmadan önce lütfen önce ödemeniz istenen vergi tutarını bize e-mail ile bildirip müşteri hizmetleri bölümümüzün onayını alınız. Lütfen sipariş numaranızı mesajınızda belirtmeyi unutmayınız.
Bu bilginin size faydalı olmasını umuyor, başka sorunuz olduğunda çekinmeden yazmanızı bekliyoruz.
Kind Regards
Vergi çıkarsa biz öderiz diyor adamlar, sayfalarına baktım yeni bir eklenti de yapmışlar:
Müşteri Hizmetleri - StrawberryNET.com
çok moralim bozuldu. strawberry den ürün siparişi vermiştim, yeni gümrük yasası çıkmış. Türkiyeye kargoda kozmetik ürünü gelemicekmiş artık, ne kadar büyük saçmalık. benim aldığım ürünlerin türkiyede o kadar büyük boyu satılmıyo onun yarı boyları bile strawberinin 2 katı fiyatına, ateş pahası. bakanlığı aradım, ordaki kadın değişmez artık bu kanun dedi. kremlerim geri gönderilcekmiş isviçreye, 1haftadırda bekliyodum. çok sinir oldum. artık tekin acar,sevil yıllar yılı yedi bizi, şimdi elimiz kolumuz bağlancak mecbur kalcaz onlara, iyice zam yaparlar artık!!!!:97: