evet pinarcim senin gibi guzel olmus sitemiza.s.
AYY GÖZÜN AYDIN CANIM EVET YAPTIK NİKAHI RESMİ NİKAHI YAPTIK SENİN GİBİ KAGIT ÜZERİNDE EVLİYİM ŞUANDA İNŞ GELİR CANIM EŞİN BEN SANA ORALARI TEK TEK ANLATACAM YA PARİS SİTESİ BURASIDA İŞTE HEP UZAKLARINDA YASAYANLAR VAR AMA BENİM GİDECEM YER DE YOK SEN NE ZAMANDIR GÖRMÜYOSUN EŞİNİ CANIM HAFTAYA GELİYOLAR KIZZZZ SONRA DÜGÜN SONRADA GİDİYOZ KIZZZZZZZZZZZZZ AYRILIYOM ARTIKKKKKKKK BİLİYONMU BENİMKİ COKKK YAKLASTII GELEMEZMİSİN YA KONYADA 7 MART KINAM VARRR GEL KIZ HEM TANISIRIZ HEMDE OYNARIZ YA AYARADA GEL BAKK ZAFER OTELİNDE BİLİYOSUNDUR NİKAHIM İSTANBULDA OLDU BENİM ÖPÜYORUM SENİ
pardon kizlar ben
strasbourg icinden
bischheim dayim
ay bi zaman gorusme yapsak bizlerde fena olmaz hani
KIZLAR NERLERDESINIZ TUBA NASILSIN EMEL NERLERDESIN EKLEDIM SENI BIR TURLU GORUSEMEDIK Cappadokia CANIM SEN NERDENSIN YAKINMIYIZ SENLLE..
bak valla o kadar içten söylüyorumki düğününe gelmeyi cok istiyorum biliyosun ben yeni üye olduğumda ilk kez seninle tanıştım ve konuştukça ısındım sana sevdim seni inşallah gelebilirim zafer otelini biliyorum hele benim kocacımda gelirse onunla beraber geliriz daha güzel olur tatlım kendine iyi bak ayy bak ağlayasım geldi şimdi gitmeyi düşününce sen gidiyon bende gidecem birgün tubaaa nasıl bırakacaz bu memeleketi ailemizi yaaa off:a015:
ama neyse sen beni şimdi boşveerrr demedim böyle bişey şimdi sana moral lazım artık bende sıkılmaya başladım biliyomusun ne kadar istemesemde korksamda artık kendi evimi hayatımı kurmak istiyorum.kendi evim kendi eşyalarım tabiki ailemden hiç bir şikayetim yok ama insan yaşı gelince demekki istiyor artık kendi hayatını kurmayı öyle değilmi öpüyorum canım
İYİZ CANIM SEN NASLSIN BİZ BURALARDAYIZ KIZZZ SEN NERELERDESİN ASILLL ASİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İSMİNDE PEK GÜZEL:)))[/QUOTE TSK CANISI ADIM ASII DEYIL ISMIM $ermin:içelim:nikah olmus allah mesut bahtiyar etsin...daima rabbim kalbine gore versin.
çorumlu cadı benim eşimde strasbourgda robertsoul mu neymiş öyle demişti ama yazılışı böylemiydi bilmiyom sen biliyomusun orayı yakınmı sana.bende bi geleyim hele görüşelim yaa valla zaten tuba ve capadokiayla bizim hayalimiz var şimdi tuba geliyor bende geleyim toplanıp gün yapıcaz beraber gerçi onlar pariste ama olsun hızlı trenle 2 saatte gider geliriz dimi :dance:öptüm senii
Evet Ya Bencede Pinar Cok Güzel Bi Kiz Ama Cappadokia Canim Kesin Sende Cok Güzelsin Eminim Sitemizin Rengi Degişimiş Tecrübe Puanlarimizda Düşmüş Ayrica Ingilizce Olmus Bide öpüyorum Seni Cappadokiacim By
KIZLAR NERLERDESINIZ TUBA NASILSIN EMEL NERLERDESIN EKLEDIM SENI BIR TURLU GORUSEMEDIK Cappadokia CANIM SEN NERDENSIN YAKINMIYIZ SENLLE..
sağol tatlım valla bende aynen tuba gibi düşünüyorum sende en az ben kadar güzelsindir ama bi seni göremidik bide tubayıanaaaaa ne değerliymişsiniz be yüzünüzü göstermiyonuz haa klava:
Pinarrrrrrrrrrr Canim Msneni Aldim Mesneden Görürüsün Artikim Beni Kiz Bilmem Ben Resmimi Senin Gibi Koymayi Felan Ama Senin Kadar Güzel Deilim Haa Söyleyim:)))
ccanim ben 93 bolgesindeyim drancy .konusmadik ama yazilarini okuyorum tanismayi inan cok isterim allaha emanetsin.asii canim ben parise cok yakinim devamli gidip geliriz yari saatlik yani 91 bolgesindeyim ya sen nerdensin ,daha once konustukmu seninle senmiydin bilmiyorum 93 bolgesinde olan a.s.
ccanim ben 93 bolgesindeyim drancy .konusmadik ama yazilarini okuyorum tanismayi inan cok isterim allaha emanetsin.
evet ya ben cok guzelim siz nazar degmeyin diyekoymuyorum resmimi:roflol:,birazdaha merak edin bakalim eninde sonunda gosterrim yuzumu ,profilde resmim var ama siyah beyaz
bende seni merak ediyorum sende guzelsindir ,paris guzeli olcaksin yakinda:roflol:
a.s.
pinar sansli desene msn gorcek biz goremicez
kız yazını okur okumaz baktım profiline güzele benziyon ay iyi bakalım azıcık daha merak edelim sizi ne esrarengiz hatunlarsınız haa valla bende zaten bu resimdeki kız değilim aslında çirkin ucubenin tekiyimKötü Kazenaynı buna benziyom işte :tomato:
aramiz bir saatlik falan
ay canim bak tanistik bile zaten amacimiiz tanismak ,arkadaslik ,dostluk edinmek degilmi
sanirim calismiyosun ,ve cocuklarin var ,sen ne kadar oldu buraya geleli optum canima.s.
olsun nasil biseymisim bulanikta olsa gordun esrarengiz oldugum resimden belli:roflol:
canim ya sakasi bi yana resmi koycamda koyulmuyoki daha once istemi yapiyodum simdi site degistikten sonra koyuyorum olmuyo
yok sen yalan soyluyon ben senin o resimdeki olduna eminim bana asik olmayin diye soyluyosun deyilmi:roflol:
bence tubanin nisanlisina ozel bi msn vardir devamli orayi aciyodur ,sana verdiginde fazla kullanmiyodur ,yani nisanlisindan okadar ustun degiliz :roflol:
a.s.