Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

evet pinarcim senin gibi guzel olmus sitemiza.s.

sağol tatlım valla bende aynen tuba gibi düşünüyorum sende en az ben kadar güzelsindir ama bi seni göremidik bide tubayı anaaaaa ne değerliymişsiniz be yüzünüzü göstermiyonuz haaklava:

bak valla o kadar içten söylüyorumki düğününe gelmeyi cok istiyorum biliyosun ben yeni üye olduğumda ilk kez seninle tanıştım ve konuştukça ısındım sana sevdim seni inşallah gelebilirim zafer otelini biliyorum hele benim kocacımda gelirse onunla beraber geliriz daha güzel olur tatlım kendine iyi bak ayy bak ağlayasım geldi şimdi gitmeyi düşününce sen gidiyon bende gidecem birgün tubaaa nasıl bırakacaz bu memeleketi ailemizi yaaa off:a015:
ama neyse sen beni şimdi boşveerrr demedim böyle bişey şimdi sana moral lazım artık bende sıkılmaya başladım biliyomusun ne kadar istemesemde korksamda artık kendi evimi hayatımı kurmak istiyorum.kendi evim kendi eşyalarım tabiki ailemden hiç bir şikayetim yok ama insan yaşı gelince demekki istiyor artık kendi hayatını kurmayı öyle değilmi öpüyorum canım

pardon kizlar ben
strasbourg icinden
bischheim dayim
ay bi zaman gorusme yapsak bizlerde fena olmaz hani

çorumlu cadı benim eşimde strasbourgda robertsoul mu neymiş öyle demişti ama yazılışı böylemiydi bilmiyom sen biliyomusun orayı yakınmı sana.bende bi geleyim hele görüşelim yaa valla zaten tuba ve capadokiayla bizim hayalimiz var şimdi tuba geliyor bende geleyim toplanıp gün yapıcaz beraber gerçi onlar pariste ama olsun hızlı trenle 2 saatte gider geliriz dimi :dance:öptüm senii

KIZLAR NERLERDESINIZ TUBA NASILSIN EMEL NERLERDESIN EKLEDIM SENI BIR TURLU GORUSEMEDIK Cappadokia CANIM SEN NERDENSIN YAKINMIYIZ SENLLE..

İYİZ CANIM SEN NASLSIN BİZ BURALARDAYIZ KIZZZ SEN NERELERDESİN ASILLL ASİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İSMİNDE PEK GÜZEL:)))

Pinarrrrrrrrrrr Canim Msneni Aldim Mesneden Görürüsün Artikim Beni Kiz Bilmem Ben Resmimi Senin Gibi Koymayi Felan Ama Senin Kadar Güzel Deilim Haa Söyleyim:)))

BENDE COK İÇTEN SÖYLÜYORUM CANIM BENDE SENİ COK SEVDİM VALLA TAM KAFAMA UYGUNSUN İNŞ GELİRSİN CANIM TANISMIS OLURUZ VALLA SÜPER OLUR SENDE KAVUSURSUN HEM KOCACINA:))VALLA KIZ İŞ CİDDİYE BİNİNCE DAHA İİYİ ANLIYOSUN SAKA GİBİYDİ AMA DEDİGİNİN GİBİ ARTIK BEKLE BEKLE NEREYE KADAR BU YOLA BAŞ KOYDUK SONUCTA EVİMİZE YERLEŞMEMİZ DAHA DOGRU ALIŞMAMIZ ORALARA UZADIKCA SORULAR BÜYÜYO İNSANIN KAFASINDA NAPALIM AY GELİP GİDECEZ ARTIK İKİ ZIRLAYIVERECEZ FELAN GELECEZ TÜRKİYEYE:))AMAN İYİKİ BİZİMKİLERİN İŞLERİ İSTANBULDA AYY BANA O BÜYÜK TESELLİ VALLA İSTANBULA GELEN KONYAYADA GELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM KENDİMCE AMA ZAMAN NEYİ GÖSTERİRİ BİLELEMEM SENİN KAYNANANLAR FRANSADA DEİL DEİLMİ CANIM BENDE SENİ OPÜYORUM CANIM BYY

evet biliyorum roberstau :) tamam insallah ne zaman gelceksin insallah :teytey:

slm kizlar,ben stasbourgta oturmuyorum ama yakin sayilir malum konsoloslukta var bi ayagimiz hep orda sizlerle tanismak isterim eger sizde isterseniz

Evet Ya Bencede Pinar Cok Güzel Bi Kiz Ama Cappadokia Canim Kesin Sende Cok Güzelsin Eminim Sitemizin Rengi Degişimiş Tecrübe Puanlarimizda Düşmüş Ayrica Ingilizce Olmus Bide öpüyorum Seni Cappadokiacim By

evet ya ben cok guzelim siz nazar degmeyin diye koymuyorum resmimi:roflol:,birazdaha merak edin bakalim eninde sonunda gosterrim yuzumu ,profilde resmim var ama siyah beyaz
bende seni merak ediyorum sende guzelsindir ,paris guzeli olcaksin yakinda:roflol:
a.s.

KIZLAR NERLERDESINIZ TUBA NASILSIN EMEL NERLERDESIN EKLEDIM SENI BIR TURLU GORUSEMEDIK Cappadokia CANIM SEN NERDENSIN YAKINMIYIZ SENLLE..

asii canim ben parise cok yakinim devamli gidip geliriz yari saatlik yani 91 bolgesindeyim ya sen nerdensin ,daha once konustukmu seninle senmiydin bilmiyorum 93 bolgesinde olan a.s.

sağol tatlım valla bende aynen tuba gibi düşünüyorum sende en az ben kadar güzelsindir ama bi seni göremidik bide tubayı anaaaaa ne değerliymişsiniz be yüzünüzü göstermiyonuz haaklava:

biraz merak edilelim diye koymuyoruz resmimizi mazallah nazar falan olur,saka bi yana koyarim gorursunuz canim
en sonunda gostercem yuzumu degerim kalmicak:roflol:
a.s.

asii canim ben parise cok yakinim devamli gidip geliriz yari saatlik yani 91 bolgesindeyim ya sen nerdensin ,daha once konustukmu seninle senmiydin bilmiyorum 93 bolgesinde olan a.s.
ccanim ben 93 bolgesindeyim drancy .konusmadik ama yazilarini okuyorum tanismayi inan cok isterim allaha emanetsin.

ccanim ben 93 bolgesindeyim drancy .konusmadik ama yazilarini okuyorum tanismayi inan cok isterim allaha emanetsin.

aramiz bir saatlik falan
ay canim bak tanistik bile zaten amacimiiz tanismak ,arkadaslik ,dostluk edinmek degilmi
sanirim calismiyosun ,ve cocuklarin var ,sen ne kadar oldu buraya geleli optum canima.s.

kız yazını okur okumaz baktım profiline güzele benziyon ay iyi bakalım azıcık daha merak edelim sizi ne esrarengiz hatunlarsınız haa valla bende zaten bu resimdeki kız değilim aslında çirkin ucubenin tekiyimKötü Kazenaynı buna benziyom işte :tomato:

olsun nasil biseymisim bulanikta olsa gordun esrarengiz oldugum resimden belli:roflol:
canim ya sakasi bi yana resmi koycamda koyulmuyoki daha once istemi yapiyodum simdi site degistikten sonra koyuyorum olmuyo
yok sen yalan soyluyon ben senin o resimdeki olduna eminim bana asik olmayin diye soyluyosun deyilmi:roflol:
bence tubanin nisanlisina ozel bi msn vardir devamli orayi aciyodur ,sana verdiginde fazla kullanmiyodur ,yani nisanlisindan okadar ustun degiliz :roflol:
a.s.

aramiz bir saatlik falan
ay canim bak tanistik bile zaten amacimiiz tanismak ,arkadaslik ,dostluk edinmek degilmi
sanirim calismiyosun ,ve cocuklarin var ,sen ne kadar oldu buraya geleli optum canima.s.

calismiyorom cappadocia ben 1998 de geldim iki cocugum var onlarla ugrasiyorum ama artik calismayi dusunuyorum evde SIKILDIM artik dil dersen sukur kimseye muhtac olmadan yapiyorum kendi isimi suan heliyet icin ugrasiyorum ins alirim sevgilerimle...

evet evet kesiiiiin bana vermedi bak sık açtığı msni görüyonmu hazır yokken az dedikodusunumu yapsak tubanın ne dersin?CADIARZU tubaaaaa kııız bak sen gelmezsen dedikodunu yapıcaz haa ona göreeee:içelim:bu arada evet yakaladın beni o benim napiyim ayol ben siz kadar esrarengiz deeelim yiğidin malı meydanda bende:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…