Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

Pinarr Canim Dil Yasasi Cikmamis Daha Bana Vize Alinirken Hiç Bişi Sormadilar Biliyomusun Biz Cok Sorun Ediyodukya Hatirlasana Ama Korktugumm Gibi Olmadi Zaten ögrenemeyiz Burdada Inş Seninkide En Kisa Zamanda Hallolur Canim Optm

bende ankaraya gittiğimde banada hiç bişey sormadılardı ben cok korkmuştum zorlayacaklar bişey diyeceklerde cevap veremicem diye kadın sadece evraklarımı aldı gönderdi beni iyi aman cıkmasın daha ben gitmeden:))canım benim ne kadar mutlu olduğun yazdıklarından bile belli sen git bende gelecem arkandan neler yapıyosun şimdi düğün hazırlıkları ne alemde anlat bakalım tubacım

slm kizlar ben geldim kusura bakmayin ya cok yodunum bugunlerde giremiyorum kizlar sizin caninizi sikmis gibi olmayimda dil mecbur artik ben 4 senedir burdayim 1 senelik oturum aliyordum simdi 3 aylik vermeye basladilar beni arastirip dil bilip bilmedigimi ogrenip oyle 10 senelik vereceklermis yani kizlar artik vizede gecsenizde buraya geldiginizde sorun yasarsiniz o yuzden turkiyedeyken dil kurslarina gitmenizi tavsiye ederim en azindan on bilginiz olur
buraya geldiginizde zaten kesin kursa gideceksiniz ama yine ilk geldiginizde size soruyorlar bilip bilmediginizi benden size tavsiye kizlar
optum hepinizi bayyyyy

VALLA CANIM DÜGÜN HAZIRLIKLARI BİTTİ ŞÜKÜR HERŞEYİ BİTTİ ÇEYİZ FELAN İŞLERİ İŞTE BAKALIM GÖTÜÜYOMDA KULANABİLECEMMİ ORDA ANNEM YAPMIS DANTEL FELAN HEYECAN VAR AYY MERAK VAR İŞTE NASIL ORLAR FELAN DİYE ALIŞABİLCEMMİ ACABA HERŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM KONYADA COK KAR VAR SİZİN ORDA DAHA COKTUR CANIM HÜYÜKTE KARIN TADINI CIKARIYORUM FARNSADA BİDAHA NERDE GÖRECEZ AYY KIZ BİZDE GURBETTCİ OLCAZ KEŞKE AYNI ANDA GİTSEYDİK YALNIZ OLMAZDIM HİÇDEYSE HEMEN SENDE GEL YÜZ YÜZE GÖRÜŞEMESEKTE NETTEN BAGLARI KOPARMAYALIM İNŞ HERŞEYİMİZİ PAYLASALIM OKK ÖPÜYORUM SENİ

kolay gelsin canim allah hayirli ugurlu eder insallah kiz burdada var kar gorurusun kafani yorma ben adanaliyim kar yagmazdi benim memlekette buraya gelddim kari gordum cok olmasada yine yagiyo ayrica birbirimize burdan destek vermekte cok guzel birsey canim allah kolaylik versin

hemserinizim senin esin fransiz vatandasi degil mi? bende geleli 4 bucuk sene oldu ama senin dediklerinle karsilasmadim.10 yillik oturumumu alali 2 sene oldu.

bende gelir gelmez ominin verdigi 500 saatlik dil kursuna gittim.

dilden kurtulus yok arkadaslar, orada biraz temelini ogrenirseniz burada kolaylik olur sizin için.

vallaha benim esim de su an 3 aylik aliyor 10 senelik almasi icin daha 1 sene beklemesi lazim isiniz zor kizlar bence siz dil ogrenmeye bakin cunku bunlarin isi belli olmaz her zaman bi sey cikariyolar
kizlar siz nerdensiniz strasbourg gun ?

ayy evet burada o kadar kar vardıki halada var işe gidip gelirken uçacam diye korkuyorum:)) valla seni çok iyi anlıyorum insan öyle olur sevinç heyecan korku hepsi bir arada.biiyormusun ben şimdi böyle yaşamaya alıştım ya yarın bana vize çıktı deseler ne tepki veririm bilemiyorum şoka girerim galiba neyse canım keşke beraber gidebilseydik ama olmadı dediğin gibi bağları koparmayalım msndende görüşelim öyle daha garanti olur ama ben de oraya gelince mutlaka yüzyüze görüşmek istiyorum seninle ve haticeyle hemşerinizimle hepinizle yani öpüyorum tatlım seni

çorumlu cadııııı sende strasbourgdamısın nerede oturuyorsun ben epeydir giremiyorumda sen söylemişsen bile okumadım canım görülşürüz

yok canim bneim esimde buraya geleli 6 sene felan oldu oda yeni yani o yuzden o bile bir senelik aliyo
bende gittim canim dedigin gibi dilden kacis yok mecbur diplomayi aliyosun ama orda ogrenip gelinse daha guzel olur bence

SAOL CANIM COK TESEKKÜRLER SEN NERESİNDENSİN FRANSANIN EVER BURDAN DESTEK OLUCAZ ARTIK BİRBİRİMİZE OPTM SENİ

TAMAM CANIM KESİN GÖRÜŞELİ MSENNDE GÖRÜŞELİM BEN SANA ÖZELDEN MSNE ADRESİMİ GÖNDERİYİM TAMAM EVET YÜZ YÜZE GÖRÜŞELİM CANIM KONYADA OLMADI ORDA BARİ GÖRÜŞELİM YA İNSANA ŞAKA GİBİ GELİYO AMA İŞ CİDDİYETE BİNİNCE Bİ BURUKLUK BÜRÜYO BAK YAKLAŞTIKCA SENDE BÖYLE OLCAKSIN CANIM BENDE SENİ OPTM BYY

Pinarr Kiz Senin Arkadas Cok Valla Gidecegin Yere Ama Benim Gidecegim Yerde Pek Yok Hic Rastlamadim

evet kız buldum birkaç arkadaş strasbougta bide sen varsın aslında paris forumu da kalabalık be tuba niye bulamadın ki bu forum pek işlemiyo diğerleri daha hızlılar bulursun canım benim.nikahı yaptınızmı tuba?benim kocamda mart başı gibi izne gelecek yaaa :sm_cool:inşallah yani allahtan bir mani olmazsa hadi öptüm seni canım:1hug:

AYY GÖZÜN AYDIN CANIM EVET YAPTIK NİKAHI RESMİ NİKAHI YAPTIK SENİN GİBİ KAGIT ÜZERİNDE EVLİYİM ŞUANDA İNŞ GELİR CANIM EŞİN BEN SANA ORALARI TEK TEK ANLATACAM YA PARİS SİTESİ BURASIDA İŞTE HEP UZAKLARINDA YASAYANLAR VAR AMA BENİM GİDECEM YER DE YOK SEN NE ZAMANDIR GÖRMÜYOSUN EŞİNİ CANIM HAFTAYA GELİYOLAR KIZZZZ SONRA DÜGÜN SONRADA GİDİYOZ KIZZZZZZZZZZZZZ AYRILIYOM ARTIKKKKKKKK BİLİYONMU BENİMKİ COKKK YAKLASTII GELEMEZMİSİN YA KONYADA 7 MART KINAM VARRR GEL KIZ HEM TANISIRIZ HEMDE OYNARIZ YA AYARADA GEL BAKK ZAFER OTELİNDE BİLİYOSUNDUR NİKAHIM İSTANBULDA OLDU BENİM ÖPÜYORUM SENİ

Evet Ya Bencede Pinar Cok Güzel Bi Kiz Ama Cappadokia Canim Kesin Sende Cok Güzelsin Eminim Sitemizin Rengi Degişimiş Tecrübe Puanlarimizda Düşmüş Ayrica Ingilizce Olmus Bide öpüyorum Seni Cappadokiacim By

pardon kizlar ben
strasbourg icinden
bischheim dayim
ay bi zaman gorusme yapsak bizlerde fena olmaz hani

KIZLAR NERLERDESINIZ TUBA NASILSIN EMEL NERLERDESIN EKLEDIM SENI BIR TURLU GORUSEMEDIK Cappadokia CANIM SEN NERDENSIN YAKINMIYIZ SENLLE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…