Pinarr Canim Dil Yasasi Cikmamis Daha Bana Vize Alinirken Hiç Bişi Sormadilar Biliyomusun Biz Cok Sorun Ediyodukya Hatirlasana Ama Korktugumm Gibi Olmadi Zaten ögrenemeyiz Burdada Inş Seninkide En Kisa Zamanda Hallolur Canim Optm
bende ankaraya gittiğimde banada hiç bişey sormadılardı ben cok korkmuştum zorlayacaklar bişey diyeceklerde cevap veremicem diye kadın sadece evraklarımı aldı gönderdi beni iyi aman cıkmasın daha ben gitmeden:))canım benim ne kadar mutlu olduğun yazdıklarından bile belli sen git bende gelecem arkandan neler yapıyosun şimdi düğün hazırlıkları ne alemde anlat bakalım tubacım
bende ankaraya gittiğimde banada hiç bişey sormadılardı ben cok korkmuştum zorlayacaklar bişey diyeceklerde cevap veremicem diye kadın sadece evraklarımı aldı gönderdi beni iyi aman cıkmasın daha ben gitmeden:))canım benim ne kadar mutlu olduğun yazdıklarından bile belli sen git bende gelecem arkandan neler yapıyosun şimdi düğün hazırlıkları ne alemde anlat bakalım tubacım
VALLA CANIM DÜGÜN HAZIRLIKLARI BİTTİ ŞÜKÜR HERŞEYİ BİTTİ ÇEYİZ FELAN İŞLERİ İŞTE BAKALIM GÖTÜÜYOMDA KULANABİLECEMMİ ORDA ANNEM YAPMIS DANTEL FELAN HEYECAN VAR AYY MERAK VAR İŞTE NASIL ORLAR FELAN DİYE ALIŞABİLCEMMİ ACABA HERŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM KONYADA COK KAR VAR SİZİN ORDA DAHA COKTUR CANIM HÜYÜKTE KARIN TADINI CIKARIYORUM FARNSADA BİDAHA NERDE GÖRECEZ AYY KIZ BİZDE GURBETTCİ OLCAZ KEŞKE AYNI ANDA GİTSEYDİK YALNIZ OLMAZDIM HİÇDEYSE HEMEN SENDE GEL YÜZ YÜZE GÖRÜŞEMESEKTE NETTEN BAGLARI KOPARMAYALIM İNŞ HERŞEYİMİZİ PAYLASALIM OKK ÖPÜYORUM SENİ
slm kizlar ben geldim kusura bakmayin ya cok yodunum bugunlerde giremiyorum kizlar sizin caninizi sikmis gibi olmayimda dil mecbur artik ben 4 senedir burdayim 1 senelik oturum aliyordum simdi 3 aylik vermeye basladilar beni arastirip dil bilip bilmedigimi ogrenip oyle 10 senelik vereceklermis yani kizlar artik vizede gecsenizde buraya geldiginizde sorun yasarsiniz o yuzden turkiyedeyken dil kurslarina gitmenizi tavsiye ederim en azindan on bilginiz olur
buraya geldiginizde zaten kesin kursa gideceksiniz ama yine ilk geldiginizde size soruyorlar bilip bilmediginizi benden size tavsiye kizlar
optum hepinizi bayyyyy
VALLA CANIM DÜGÜN HAZIRLIKLARI BİTTİ ŞÜKÜR HERŞEYİ BİTTİ ÇEYİZ FELAN İŞLERİ İŞTE BAKALIM GÖTÜÜYOMDA KULANABİLECEMMİ ORDA ANNEM YAPMIS DANTEL FELAN HEYECAN VAR AYY MERAK VAR İŞTE NASIL ORLAR FELAN DİYE ALIŞABİLCEMMİ ACABA HERŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM KONYADA COK KAR VAR SİZİN ORDA DAHA COKTUR CANIM HÜYÜKTE KARIN TADINI CIKARIYORUM FARNSADA BİDAHA NERDE GÖRECEZ AYY KIZ BİZDE GURBETTCİ OLCAZ KEŞKE AYNI ANDA GİTSEYDİK YALNIZ OLMAZDIM HİÇDEYSE HEMEN SENDE GEL YÜZ YÜZE GÖRÜŞEMESEKTE NETTEN BAGLARI KOPARMAYALIM İNŞ HERŞEYİMİZİ PAYLASALIM OKK ÖPÜYORUM SENİ
hemserinizim senin esin fransiz vatandasi degil mi? bende geleli 4 bucuk sene oldu ama senin dediklerinle karsilasmadim.10 yillik oturumumu alali 2 sene oldu.
bende gelir gelmez ominin verdigi 500 saatlik dil kursuna gittim.
dilden kurtulus yok arkadaslar, orada biraz temelini ogrenirseniz burada kolaylik olur sizin için.
kolay gelsin canim allah hayirli ugurlu eder insallah kiz burdada var kar gorurusun kafani yorma ben adanaliyim kar yagmazdi benim memlekette buraya gelddim kari gordum cok olmasada yine yagiyo ayrica birbirimize burdan destek vermekte cok guzel birsey canim allah kolaylik versin
ayy evet burada o kadar kar vardıki halada var işe gidip gelirken uçacam diye korkuyorum:)) valla seni çok iyi anlıyorum insan öyle olur sevinç heyecan korku hepsi bir arada.biiyormusun ben şimdi böyle yaşamaya alıştım ya yarın bana vize çıktı deseler ne tepki veririm bilemiyorum şoka girerim galiba neyse canım keşke beraber gidebilseydik ama olmadı dediğin gibi bağları koparmayalım msndende görüşelim öyle daha garanti olur ama ben de oraya gelince mutlaka yüzyüze görüşmek istiyorum seninle ve haticeyle hemşerinizimle hepinizle yani öpüyorum tatlım seni
kııızzzz sitemiz mavi olmuşşşşşş
evet kız buldum birkaç arkadaş strasbougta bide sen varsın aslında paris forumu da kalabalık be tuba niye bulamadın ki bu forum pek işlemiyo diğerleri daha hızlılar bulursun canım benim.nikahı yaptınızmı tuba?benim kocamda mart başı gibi izne gelecek yaaa :sm_cool:inşallah yani allahtan bir mani olmazsa hadi öptüm seni canım:1hug: