Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

kızlaaaaaar sevgili fransadakiler nerelerdesiniz yaaaaa hiç yazmıcanızmı artıkkk

pınarr kız biz gitmeden bukadar yazdık gittikten sonra naparız bilmem artık:))))))))))

valla haa tuba gidincede kudurtalım kız burayı bunlar ruh gibi bişey yazmıyolar

bende iyim canım ya sana ne dicemmm kız bizim bekledigimiz kagıt gelmiş konsolosluga biliyonmu nihak kıymaya gidiyom istanbulaaaaa yakındada parise gidiyom gari ben((( ayrılıyom gonyamdannnn opüyorum canım byee

canım benim konya sayfasındadad okudum yaaa çok sevindim hadi bakalım hayırlısı konyayada yazdım burayada yazıyom daha benden ses seda yok anam neymiş bu.öptüm canım benim seniii

Canim Inş Seninde Olarrr Kiz Dügünüme Bekliyom Haa Ona Göre Bak Dügüne Gelince Kirmizi Karanfil Tak Koynuna Bilerim Seni:)))

bitanem inşallah gelebilirm çok isterim gelmeyi hele bi hayırlısıyla nikahı bi yapında siz gerisi kolay kız nişanlın ne zaman gelecek haa yoksa geldimi

kız tubaaa seni arkadaş kisteme ekledim canımm hatta birbirimize msn adreslerimizi verelim oradanda görüşürüz kızzzz

Tamam Canim Bende Seni Ekleyim Görüşelim Iyi Olur Nişanlim şimdi Istenbulda Haftaya Geliyo Konyaya Nikah Günü Almak Için Istanbulda Nikahim Konyada Olcak Onu Ayarliyor Ben Gelinligimi Aldim Kizz Konyadan Biliyonmu Kina Kiyafeyine Kaldi Iş Onada Bakcam Işte Gelinligim Cok Güzel Oldu Amma:)) Canim Inş Gelebilirsin Kismet Artik

oh oh gelinliklerde alinmis bi damat yoktu oda geldi buyursunlar dugune ,ne guzel olursun ama gelinli halini merak ettim ,gerci normal halinde bilmiyorumda ,insan gelinlikle prenses gibi oluyo
nasil gelinlik sectin kiz resmini koyabilirsen bizde gorelim ,dugne gelemiyoz burda sevinci yasayalim bariiii

merhaba bende konyaliyim ama strasbourgtayim
guzel paylasimlarda bulusmak umidiyle :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

merhaba bende konyaliyim ama strasbourgtayim
guzel paylasimlarda bulusmak umidiyle :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

ay ay ay çok sevindim yaa bir strasbourglu buldum canııım hoşgeldin kız ne zamandır burada strasbourgda olan birini bekliyom bende allah izin veririse oraya gelicem kocam beni bekliyo orada canım napıyon oralarda seeen

yaaa bi strasbourgda olupta şuraya yazan bi kişi yok yaaa şuraya bak diğer forumlar şakır şakır işler bizimkinden ses seda çıkmıyor

slm kizlar bende strasbourgun yakinlarindayim hadi bizde bulusalim ya herkez bulusuyorda biz neden bulusmayalim ne dersiniz kac kisiyiz bakalim burda kimseler yok
PINARCIM gercekten haklisin kimseler yok burda ama bende bir ara geldim kimse olmuyo diye artik ugramaz oldum sendemi strasbourg dasin guzelim

canim benim insallah allah gonlune gore verir strasbourg cok cok buyuk bir sehir heryeri ayni sokaklari hep birbirine benziyor ben o yuzden hic sevmiyorum guzelim ben icinde degilim ona bagli koyundeyim selestat benim oturdugum sehir daha kucuk ben buyuk sehirleri sevmiyorum zaten benim esimin is yeri orda hergun gidip geliyo gezilecek guzel yerleri var almanyaya sinirda kopruden gectigin zaman hemen almanyaya giris yapiyorsun arasinda kocaman bir nehir var cok guzel gorukuyo yanliz fransa ozelliklede bizim oturdugumuz bolge cok pahali almanya daha ucuz iste boyle dahada ogrenmek istedigin birsey varsa ozelden msj atabilirsin canim seninle tanismak isterim belki buraya geldigindede gorusuruz neyse guzelim cok konustum beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…