P
pınarrrr
Ziyaretçi
canim benim insallah allah gonlune gore verir strasbourg cok cok buyuk bir sehir heryeri ayni sokaklari hep birbirine benziyor ben o yuzden hic sevmiyorum guzelim ben icinde degilim ona bagli koyundeyim selestat benim oturdugum sehir daha kucuk ben buyuk sehirleri sevmiyorum zaten benim esimin is yeri orda hergun gidip geliyo gezilecek guzel yerleri var almanyaya sinirda kopruden gectigin zaman hemen almanyaya giris yapiyorsun arasinda kocaman bir nehir var cok guzel gorukuyo yanliz fransa ozelliklede bizim oturdugumuz bolge cok pahali almanya daha ucuz iste boyle dahada ogrenmek istedigin birsey varsa ozelden msj atabilirsin canim seninle tanismak isterim belki buraya geldigindede gorusuruz neyse guzelim cok konustum beee
canım yaa çok seviniyorum sizleri görünce ben şimdi konyadayım daha isteğe bi cevap gelmedi beklioruz bende seninle tanışmak isterim.özeldende konuşuruz hatta msndende konuşuruz arkadaşlık listeme ekleyeyim seni eşim merkezde oturuyor.evet çok pahalı diyorlar oraya.valla güzelde olsa olmasada ben çok korkuyorum oraya gelmeye pişman olurmuyum acaba diyorum.hiç hişey bilmiyorsun ne yol ne iz ne dil kör cahil gibi kalacam orada öpüyorum canım seni görüşelim bundam sonra:1hug: