Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

cok tesekur ederim cevabin icin baharda gelip gormeyi dusunuyorum okullar acilmadan tasinmayi 5 senedir 1 yillik oturum aliyorum simdi 10 yilliga bas vuracagim insALLAH alirimda orada 10 yilligi almak zor diyorlar dogrumu orada bir tanidigimiz var o oyle diyor onlara yakin olmak istemiyorum onlar bischheim deler 10 yillik icin boyle diyorlar esimin once orada is bulmasi lazim temizlik islerinde saatligi ne kadar sen kac saat calisiyorsun tekrar tskkaydirigubbakcemile5

Benim esim Fransiz vatandasi oldugu için ben 3 sene sonra hemen 10 yillik oturumumu almistim bi sorun olmadi.ama sizin için nasil olur onu bilemiyorum, hiç bi bilgim yok.
temizlik iside saati askeri ucret, bu fransanin her yerinde ayni degil mi?
Ben suan calismiyorum, iki sene calistim simdi chômage'dayim. calisirken saatlerim belli olmuyodu normalde kontratimda haftalik 20 saatti ama bazi haftalar daha fazla calisiyodum , fazladan calistigin saatleri izin gunu olarak kullaniyoduk.ayligimiz sabitti.

ben burada ev temizligine basladim hic calismamistim bir kac aydan beri calisiyorum saatligi 12 € ama buradada sirketle calisirsan hem ucuz hem yorucu diyorlar ev kiralamak icin paris gibi kiranin 3 kati kazanc 3 aylik depozit istiyorlarmi burada ev kiralamak cok zor 9 senedir 2 odali rutubetli evde canim cikti vaALLAH senin cocugun varmi benim 3 tane hic turk arkadaslari yok cok sikiliyorlar bende oyle biktim artik

ben burada ev temizligine basladim hic calismamistim bir kac aydan beri calisiyorum saatligi 12 € ama buradada sirketle calisirsan hem ucuz hem yorucu diyorlar ev kiralamak icin paris gibi kiranin 3 kati kazanc 3 aylik depozit istiyorlarmi burada ev kiralamak cok zor 9 senedir 2 odali rutubetli evde canim cikti vaALLAH senin cocugun varmi benim 3 tane hic turk arkadaslari yok cok sikiliyorlar bende oyle biktim artik

3 sene önce bir bayanla karsilasmistim ev temizligine giden, o saati 10 euro aldigini soyluyodu.sirkette calisinca aylik az oluyo evet ama sigortan, issizlik parasi için kesintiler falan oluyo. kira konusunda agence'tan gecersen kurallar ayni.
benim henuz cocugum yok.

merhaba hatice27 coktandir giremiyorum pc sen nasilsin inALLAH iyisindir sana bir sorum daha olucak orada hlm basvuru yapsam cabuk cikarmi acaba oranin hlm leri nasil yani buradaki hlm lerde genellikle araplar var dijonda hasata olanlari yani piskolajik sorunu olanlar cok oarasi nasil acaba iyi aksamlar

bazi hlm ler var tertemiz hlm oldugunubile dusunemezsin ama bazilarida senin dedigin gibi .cabuk cikip cikmamasinda bir bilgim yok ben geldim geleli hlm de hiç oturmadik.

cok tesekur ederim cevaplarin icin bu gun aganclari aradim mairie aradim bilgi almak icin seninde aklinda bulunsun bir turk evi falan olursa yada bildigin yerde olursa soylersen sevinirim sen nasilsin bildigim kadariyla bebek bekliyorsun ALLAH tamamina erdirsin

bisey degil canim, ev için bisey duyarsam sana bildiririm.
ben iyiyim su aralar yeni hamile oldugum için bulantilarla ugrasiyorum hiç disari cikamiyorum.heran bulantim olcak milletin içinde kusacagim diye korkuyorum.guzel dilegin içinde tesekkur ederim.

merhaba bulanti icin sabahlari tuzlu krakaerlerden yersen azalir gerci ben 3 hamileligimdede ne bulanti ne kusma olmadi bu duyguyu hic bilmiyorum yanlizca 3.cude et yemiyordum okadar ama kiz kardesim senin gibiydi ona dr oyle demisti

ALLAH kolaylik versin daha bunlar kolay olani zoru arkada simdiden seni korkutmayayim bebegini kucagina alinca hepsini unutursun kendin iyi bak

kusura bakma ne olur eger rahatsiz olursan soyle gucenmem simdi inter bir ev buldum baya uygun ama semtini sen belki bilirsin sence nasil orasi LINGOLSHEIM Rue des Hirondelles. 450£ 80£ charge tsk

Gucenmedim canim, zorluklarini tahmin edebiliyorum ama inan bunlar bana o kadar zor gelmiyor.çünkü ben hamile kalabilmek için baya ugrastim.zorluklar gecirdim onun için bunlar bana zor gelmiyor.
dedigin semt hakkinda pek iyi bir yer diyemiycem. bende lingolsheimda kaliyorum ama o dedigin mahalle cok kötü.benim kaldigim taraflar temiz daha dogrusu lingolseim'in o mahallesi hariç her yeri guzel.

Son düzenleme:
tsk cevabini bekliyordum iyikide aramamisim benim kiz kardesimde senin gibi hamile kalabilmek icin cok ugrasti 3 defa dusuk yapti onunda kan pihtilasmasi varmis ama simdi yeni dogum yapti 10 ay yatti hic kalmadan dedigin gibi simdi bebegin aglamasi bile ona mutluluk veriyor seni cok iyi anliyorum onun piskolojisi icin saatlerce tlf la konusuyorduk dusuk korkusundan sonra bir makina bulduk bebegin surekli kalbini dinliyordu biraz rahatliyordu muradina erdi ama bizide yani oteki kizkardesimle beni delirti bu isin sakasida gercekten zor sen ne problemden kalamadin kendine dikkat et kac aylik oldu ben bebekleri cok severim ALLAH kolaylik versin

ben suan iki aylik hamileyim.4 yil önce normal yolla hamile kalmistim ama 6 haftalikken kalbi durdugu için dusuk yapmak zorunda kaldim.sorunlar dusukten sonra basladi.bir yil boyunca doktorumuz hamile kalabilirsiniz telas etmeyin dedi ama kalamayinca hapla tedaviye basladi, o da ise yaramayinca rahim filmi cekildi.15 dakikalik bir islemdi ama agrisi dogum sancisi gibiydi.ondada bir problem cikmadi.sonra ignelerle tedaviye basladi, o da sonuç vermeyince tup bebek merkezine gonderdi.orada bazi testler yapildi.kizamikcik mikrobuna karsi vucudum dirençsiz cikti.onun için asi oldum 3 ay korunmak zorunda kaldik.sonra prolaktin hormonum yuksek cikinca mr istediler, cektirdim ve hipofiz adenome cikti 8 mm buyuklugunde.onu tedavi etmek için hapkullandim bir senede oyle gecti derken tekrar mr cektirdim.hipofizim ayni duruyodu.sonra asilama için tedaviye basladik.birinci tutmadi ikinci Allah'in izniyle tuttu.insallah sag salim bebegimize kavusuruz.dedigin alet nasil birsey? bende her hafta doktora gitmek bebegimi gormek istiyorum.daha 3 hafta var doktora gitmeye.surekli tedirginim bebegime bisey olcak diye.o aleti nerden ve nasil aldiginizi bana soyleyebilrimisin?
cok uzattim kafani sisirdim kusura bakma.kendine iyi bak gorusmek uzere

merhaba ne demek benimle problemi paylasman mutlu eder evet o makina cok iyi kiz kardesimde 2 gunde bir yalandan sancim var diye acile gidiyordu dr cok kiziyordu piskolojisi bpzuldu iyice onunda 3 dusuktede kalbi durmustu onun icin cok iyi oldu tavsiye ediyorum hata bebegin hickirik sesini kalp atislarini kayit bile ediyorsun cok pahalida degil sana ebaydan buldum bizde oradan aldik ALLAHtamamina erdirsi hemen al AUTHENTIQUE Doppler Foetal ANGELSOUNDS Vendeur Pro Fra+

alabildinmi hatice makinayi yaba acil olarak sizin koyun hangi quartier guzel bana 3 tane sinin ismini verebilirmisin ev ariyorumya benden hangi semten istedigi soruyorlar kendine iyi bak

ya alamadim daha, esim istemiyo napcan onu diyo.bende hiç ebay'den bisey almadim nasil aliniyo bilmiyorum.
Lingolsheimin superu'nun cevresindeki evler, ben orda oturuyorum.aslinda lingolsheim de ama hirondel hariç dersin.strasbourg'unda neudorf, montagne verte, benim eski kaldigim yerler bunlar. sakinacagin yerleride söyleyeyim, neuhof, hautpier,crononbourg, elsau, bu 4 quartier'ye girme derim, temiz yerleride var ama okullari pek iyi degilmis cok turk ve cok arap oldugu için, seninde cocuklarin var onun için söylüyorum.hem evlerin kirasindan belli olur. iyi bi yerdeyse 3 odalar 600 den basliyo.ucuzsa vardir bisey.

Son düzenleme:
neden esin karsi cikiyor anlamadim senin pskologin icincok iyi olucak gerci erkekler bu duyguyu anlamasi normal ama senin icin almasi lazim ebaydan birsey almak icin once hesap acman banka kartinin bigilerini kayit etmen lazim ama fransizca bilmiyorsan yapamasin yardim edicek arkadasin yokmu ebay guvenilir bir yer paran falan kaybolmaz baskada nerede satiliyor ben bir arastiririm senin icin belki eczane getirte bilir sormak lazim aslinda alsan kalp atislarini hickiriklari duyunca onunda hosuna gidecektir ama ikna etmek lazim kardesiminde kocasi istemedi o da arkadasinin kocasina aldirdi sonra kocasininda hosuna gitti orada olsaydim yardimci olurdum yine arastiricam nerden alabilirsin verdigin bilgi icin tsk

dun yine israr ettim tam razi olmustu internetten bi arastirdi bazi forumlarin uzerine dustu.orada bebegin kalp sesi olmadigi annenin damarlarinin atis sesinin oldugunu yazmis kimisi, kimileride o aletle kalp sesi duyulmuyo yaziyo kimiside bes aydan sonra bu aletle anca duyulur diyo.bi suru negatif seyler yazmislar.esimde almam artik dedi.bugun bi arkadasinada sormus esim böyle bi alet istiyo diye o da alma sakin demlis psikolojisini bozar demis.bende artik israr etmiyorum.

X