Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

gulbahar yarin geleceksen vede bugun mesajlara bakarsan bize gelicem dersen bizde rahat ederiz .bosa beklemeyiz.super u ya gelirsen icinde cafe var orda bulusalim.disinda degil icinde var . ok.

kizlar daha yeni eve geldim hemen bilgisayari actim yarin icin olmuyo esimi havaalanina goturmem gerek ama cuma gunu ayni saatte goruselim kusura bakmayin super ude cafe de bulusalim kusuruma bakmazssiniz insallah affiniza siginarak iyi aksamlar diliyorum a vendredi bay

kizlar yazdiktan sonra aklima geldi persembe aksamindan sonra bazi yollar kapanacak cumada kapali olabilirmi acaba beni arayabilirsiniz numaranin sonlarini yaziyorum basi ayni sizinkiler gibi deneyin konusalim 291932

kizlar daha yeni eve geldim hemen bilgisayari actim yarin icin olmuyo esimi havaalanina goturmem gerek ama cuma gunu ayni saatte goruselim kusura bakmayin super ude cafe de bulusalim kusuruma bakmazssiniz insallah affiniza siginarak iyi aksamlar diliyorum a vendredi bay

onemli degil canim .ama cuma gunu her yer kapali degilmi benim bildigim oyle.oyleyse eger nerde buluscazki. neyse artik baska birgun musait oldugun zamani yazarsin .

Arkadaslar Merhaba hihoyyyt
Ben geldim....Uzunnnnn zaman oldu yazmayali
Ben iyiyim çok sukur, sizi sormali ? ne var ne yok ?
nasilsiniz ??

Arkadaslar Merhaba hihoyyyt
Ben geldim....Uzunnnnn zaman oldu yazmayali
Ben iyiyim çok sukur, sizi sormali ? ne var ne yok ?
nasilsiniz ??

hosgeldin safa getirdin yaralim.özlettin kendini.baktim baska yerlere yaziyosun buraya ugramiyosun.evlilik nasil gidiyo? alisabildin mi?
gecen hafta cuma gunu gulbahar,xyzv ve ben bulustuk.xyzv ile surekli gorusuyoruz,birlikte dil kursuna gidiyoruz.bi gun seninlede tanismak isterim tabi sen istersen.

Hatice'cim, evlilik super gidiyor çok sukur 6 ayi devirdik iste
evime, esime alistim baya
çok sukur bu gunumuze...
çalisiyorum hala, esimde oyle, tatil ayarliyoruz, iste bir ay sonra dag evi kiraladik arkadaslarla gidiyoruz, haftasonu çalismadik biliyorsun bayramdi, annemlerde kaldik, orda yattik, superdi super !!!
Isterim tabiki, insallah bir gun tanisiriz
Neler yaptiniz bulusmada ? guzelmiydi ?

Hatice'cim, evlilik super gidiyor çok sukur 6 ayi devirdik iste
evime, esime alistim baya
çok sukur bu gunumuze...
çalisiyorum hala, esimde oyle, tatil ayarliyoruz, iste bir ay sonra dag evi kiraladik arkadaslarla gidiyoruz, haftasonu çalismadik biliyorsun bayramdi, annemlerde kaldik, orda yattik, superdi super !!!
Isterim tabiki, insallah bir gun tanisiriz
Neler yaptiniz bulusmada ? guzelmiydi ?

oh ne guzel demek dag evine tatile gideceksiniz.size iyi eglenmeler.haftasonu bizde kayinvalidemlere gittik. orada kaldik hep.
biz superunun kafesinde bulustuk arkadaslarla,sohbet ettik,tanistik.
insallah birgun seninlede tanisiriz.

slm kizlar nasilsiniz uzun sure oldu gorusmeyeli sorunlar ardi ardina gelince bende iyice nettten uzaklastim daha dogrusu vakitte bulamadim ama burayi arada takip ettim ama yavas yavas duzene giriyo cok sukur ehliyeti aldim sonrada direk turkiye gittim yeni dondum ayrica tasindik eve net filan yeni geldi sizler nasilsiniz kizlar asi , yaralim, bitanecik hemsom, haticecim neler yapiyonuz valla cok ozledim sizleri aranizda bulusanlarda olmus cok sevindim hepinizi optum ins bundan sonra devamli gorusuruz kib

merhaba kizlar nasilsiniz insallah iyisiniz yazmaya zamanim cok kisitli oldugu icin gec gec yaziyorum hepinize selamlar

slm kizlar nasilsiniz uzun sure oldu gorusmeyeli sorunlar ardi ardina gelince bende iyice nettten uzaklastim daha dogrusu vakitte bulamadim ama burayi arada takip ettim ama yavas yavas duzene giriyo cok sukur ehliyeti aldim sonrada direk turkiye gittim yeni dondum ayrica tasindik eve net filan yeni geldi sizler nasilsiniz kizlar asi , yaralim, bitanecik hemsom, haticecim neler yapiyonuz valla cok ozledim sizleri aranizda bulusanlarda olmus cok sevindim hepinizi optum ins bundan sonra devamli gorusuruz kib

hosgeldin canim,ehliyetin hayirli olsun,kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan.
biz iyiyiz valla yuvarlanip gidiyoruz iste.burasi baya durgunlasti kimse ugramaz oldu.
sen belfortta kaliyordun degilmi?biz gectigimiz hafta sonu ordaydik,tanidigimiza gelmistik.
evet biz xyz arkadasimla bulustuk,sürekli görüsüyoruz dun ben onda kahfaltidaydim,ogledensonrada birlikte mazalari gezdik.cok guzel vakit gecirdik.

karbeyazim hayirli ugurlurlu olsun canim ins bizde aliriz artik oyle yoruldumki gitmek bile icimden gelmiyor ama sonucta verilen bir emek var bende hic girmiyorum buraya ama arkadaslar yogun burda sanirim hepsi ayni sehirde olduklari icin gorusuyorlar desene yeni bir ev yeni bir araba yeni bir is :) rabbim hayirlisin versin canimm allaha emanet ol bidenemmm:1hug:

Selam kizlar
Eskidi gibi giremiyorum kk ya, nasilsiniz ?
Ben iyiyim bi yaramazlik yok, tatilden donduk esimle ahsap evi tutmustuk arkadaslarla gittik gezdik çok hostu
Simdi gelecek izni bekliyoruz Allah kismet ederse 3 hafta sonra
Hepinizi çok çok operim kendinize iyi bakin guzellerim
Hosçakalin

Merhaba kizlar siz nerdendiniz Strasbourgdan, tanisalim iyce bizde bulusalim ne dersiniz , ?

ben geldiiiim.tatil bitti:KK43: biraz yorucu gecti ama guzeldi.3 haftasini koyde gecirdim,1 haftasinida gezdik,istanbula falan gittik.

X