- 15 Mart 2008
- 1.431
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cmco da yaptim.sanirim sende orada yapacaksin.iyi bir yer.mutueliniz varsa ozel oda iste.cok rahat oluyo.normal dogum yaptim.ignede yaptirdim.dikislerim oldugu icin daha yeni kendimi toparliyorum.bebek iyi.birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirmede baya zorluk cektim ve halende cekiyorum.goguslerimin ucu yara oldu.bide sana tavsiyem kendin icin hastalara baglanan hazir bezlerden al.diger bezlerdende gotur.cok rahat oluyo.Hatice erken fogum mu yaptin?
Nerde yaptin dogumunu?
İgne yaptirdin mi?
Sezeryan mi normsl dogum mu oldu?
Bebekle senin durumun nasil?
Cmco da yaptim.sanirim sende orada yapacaksin.iyi bir yer.mutueliniz varsa ozel oda iste.cok rahat oluyo.normal dogum yaptim.ignede yaptirdim.dikislerim oldugu icin daha yeni kendimi toparliyorum.bebek iyi.birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirmede baya zorluk cektim ve halende cekiyorum.goguslerimin ucu yara oldu.bide sana tavsiyem kendin icin hastalara baglanan hazir bezlerden al.diger bezlerdende gotur.cok rahat oluyo.
Cmco da yaptim.sanirim sende orada yapacaksin.iyi bir yer.mutueliniz varsa ozel oda iste.cok rahat oluyo.normal dogum yaptim.ignede yaptirdim.dikislerim oldugu icin daha yeni kendimi toparliyorum.bebek iyi.birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirmede baya zorluk cektim ve halende cekiyorum.goguslerimin ucu yara oldu.bide sana tavsiyem kendin icin hastalara baglanan hazir bezlerden al.diger bezlerdende gotur.cok rahat oluyo.
Dedigim bezleri marketlerden bulabilirsin.ebeler iyi herseyi gosteriyolar.biz ilk gunler emzirirken hep onlari cagiriyoduk gosteriyolardi.bezini falan degistirirkende gosteroyolar iyiler yani.bende CMCO'da yapcam evet insaallah;mutuel varmi bilmiyorum esime sorarim bugun. ilk haftalar zor oluyormus evet emzirmek falan bebege alismak. Bir arkadasta yeni dogum yapti ondan biliyorum. Ama sen anaçsin zorluk çekmezsin diyor bana :) insaallah bimiyorum. gebelik bolumunde gogus ucunun yara oldugunu okumustum o yuzden turkiyeden krem aldim o iyi geliyormus, emzirmeden kaynakli gogus ucu yaralari için bir krem. bu dedigin bezi nerden alcam? birde ben daha hastane çantasi hazirlamadim ne zman hazirlamam gerekir? kaç gun kaldin hastanede? ebeler iyimiydi? emzirmeyi ogretiyorlarmis bazilari bazilarida bebekle anne iyi olunca hiç ilgilenmiyormus dogru mu?
Sagol sengulum.ben msnye dogum yaptigimdanberi bmadim.burayada tlfdan giriyorum.merhba canim biraz once email den mesaj attim sonra burayi actim dogum yapmissin hayirli olsun ALLAH annali babali buyutsun ALLAHbutun bebegi olmayanlara versin bir gun bebegi gormeye gelirim optum canim gorusuruz
kuvezdemi kaldi peki bebegin?
Burayi unutmusum ya :) ben dogum yaptim haticecim. Suan kizim 13 aylik oldu. Allaha sukur saglikli. Simdilerde anadolu universitesinin bati avrupa programini ogrendim ve acikogretim okumak istiyorum. Bakalim hayirlisi
Burayi unutmusum ya :) ben dogum yaptim haticecim. Suan kizim 13 aylik oldu. Allaha sukur saglikli. Simdilerde anadolu universitesinin bati avrupa programini ogrendim ve acikogretim okumak istiyorum. Bakalim hayirlisi
bende kimse ugramayinca bakmaz olmustum buraya.bugun bi yokliyayim dedim. bebegin hayirli omurlu olsun celicim. benim oglanda 16 aylik oldu.zaman ne cabuk geciyor degil mi? daha dun gibiydi dogum cantasi hazirliyoduk :) simdi bucurlerimiz buyudu pesinden kosturuyoruz.
Aynen canim ya valla ne cabuk geciyor zaman :) sen neler yapiyorsun?
Aynen canim ya valla ne cabuk geciyor zaman :) sen neler yapiyorsun?
napiyim canim surekli evdeyim. oglanla ugrasiyorum.butun zamanimi aliyo zaten. sen ne guzel okumaya karar vermissin. ben bebek oldugundan beri fransizcadan bir kelimebile ogrenmedim.ogrendiklerimide unutucam nerdeyse.
Kizlar Fransada (yani burda) Sociologie okuyan var mi aranizda ????? :44::44: