- 30 Ocak 2008
- 875
- 1
selam kizlar nasilsiniz????
slm kiz mehay, nerelerdesin, nasilsin, bebegin ne kadarlik oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar nasilsiniz????
slm kiz mehay, nerelerdesin, nasilsin, bebegin ne kadarlik oldu?
slm hatice27 nasilsin canim bebegin ne kadar oldu cinsiyetini ogrendinizmi merak ediyorum coktandir giremiyorum turkiyeye gittim geldim is guc falan oralarda benim icin bir ev gorebildinmi gerci sende disari cikmiyorsundur neyse seni sikmayayim iyi aksamlar canim
slm kizlar ben izne gidiyorum Allah izin verirse 1 temmuzda, baska giden varmi?
sana iyi tatiller celi. ben bu sene gitmiyorum.temmuz ayinda yedinci ayimiza gircez.orda bi aksilik falan olursa diye korkumuzdan gitmiyoruz.hem ucakta rahat edemem.simdi rahat zamanlarim ama 6 aydan sonra biraz daha zor oluyomus.
merhaba hamilelik nasil geciyor kilo kaybediyorum demistin nasil oldu?dogumada az kaldi ALLAHkolay kurtarsin evet temmuz basinda yani okullar tatil oldugu ilk hafta gelmeyi dusunuyoruz le bon coin den buldum ama daha tlf gorusmedim wolfisheim cadesinde oralar nasil bana bildirirsen sevinirim aslinda sana ozel mesj yazmak istiyorum ama yollama hakkim yokmus sana baska seylerde sormak istiyorum belki sen taniyorsun ama buradan yazmak olmaz ilgin icin tesekurler kendine iyi bak unutmadan bebege isim buldunuzmu?turkbayragislm sengulum, bebegin cinsiyeti belli oldu, erkek olacak Allah izin verirse.suan 4 bucuk aylik oldu. ben fazla disari cikmiyorum. gordugum levhalarda genelde satilik levhalari oluyo.hiç kiralik gormedim.direk agencelarin oraya gitsem vardir. ama sen agencetan gecmek istemiyosun.normalde Haziran ayinda gelecektiniz degil mi buraya? eger oyleyse zamaninizda az kaldi.
SLM KIZLAR LINGOLSHEIMDE OTURANLARIN DIKKATINE merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var pariste oturuyorum oraya tasinmak istiyorum acilen bir ev bulmam lazim yardimci olursaniz sevinirm simdiden tsk
ben de bu yüzden çıldırıciğim , ne büyük dert yahu görmeden etmeden iş yapmaya çalışmak...
hem sahibinden olsun hem hesaplı olsun okuluma yakın olsun vs vs... adresler için ben de teşekkür ediyorum kurcalayacağım :) işin komiği bende gelir 0 ama annemle babamı veli göstererek bir şeyler ayarlamaya bakarım en kötü ihtimalle...
ya da ev arkadaşlığı sitelerinden hiç tanımadığım insanlar :/ en ucuzu bu sanırım... bir sene dişimizi sıkacağız napalım...
bu arada 8 eylülde geliyorum :)) ramazan bayramı yüzünden korkunç bir fiyata bilet aldım basel'e, içime oturdu :))
slm kizlar hatice 27 den haber alan varmi coktandir gelmiyor biraz kaygilandim haberi olan gorusen varsa ltf yazsin cok merak ediyorum