arkadaslar bende zayiflamak istiyorum ne gibi yontemler kullaniyorsunuz bende bilmek istiyorum ayriyeten bulusmak isterseniz bir gun ayarlayip bulusalim ne dersiniz cevaplarinizi bekliyorum vede nerde bulusalim onuda yazarsaniz iyi olur
arkadaslar bana bir sonraki gorusme yerinizi ve adresi soylerseniz gelmeye calisirim insallah is gunlerime denk gelmez genelde hafta sonlari calisiyorum bana yazin ben onerilerimi yazarim illahaki ortak bir yon buluruz
gulbaharcim biz artik birbirimizin evine gidip geliyoruz.sen istersen once sizinle orta yerde bulusup tanisayim diyecek olursan bulusuruz.benim için yer ve saat pek sorun olmaz (haftasonlari hariç),ama xyz arkadasimin bebegi oldugu için her yere gelemeyebilir,onun için lingolsheimda bulusabiliriz anca.siz kendinize gore bi yer ayarlayin ben size uymaya calisirim.gorusmek uzere
arkadaslar bana bir sonraki gorusme yerinizi ve adresi soylerseniz gelmeye calisirim insallah is gunlerime denk gelmez genelde hafta sonlari calisiyorum bana yazin ben onerilerimi yazarim illahaki ortak bir yon buluruz
kizlar ben mesajinizi bugun okudum yani 23 mart biraz gec oldu ozur dilerim isler bayagi ilerlemis eger sizin icin bir mahsuru yoksa 2 nisan saat 13h 30da lingolsheimdeki super u de bulusalim sorun olursa degistire biliriz bu ara sikca bakmaya calisirim selamlar hoscakalin
kizlar yanlis yazmisim bir turlu silemedim yeniden yaziyorum 2 nisan ogleden sonra saat 1h30da lingolsheim super u de bulusalim sonunda yazabildim insallah becermisimdir
kizlar bugun haticeyle dil kursuna basladik ya hadi hayirlisi.beraber gidip geliyoruz.o beni tesvik etti yoksa bende hareket yoktu.sagolsun beni arabasiyla alip goturuyo.haticecim sana tekrar tesekkue ediyorum.bu aralar pek msn e gelmiyosun niye merek ettim?
bisey degil canim.
valla msnye pek girmiyorum sadece emaillerime bakip cikiyorum.oyle onemli bir nedeni yok.
çarsamba sabah is bulmada yardimci olacaklari kursa gidecek misin?ben gidecegim eger gideceksen senide alayim.
gidecem canim benide al beraber gideriz ok saat kacta gelirsin?