Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

arkadaslar bende zayiflamak istiyorum ne gibi yontemler kullaniyorsunuz bende bilmek istiyorum ayriyeten bulusmak isterseniz bir gun ayarlayip bulusalim ne dersiniz cevaplarinizi bekliyorum vede nerde bulusalim onuda yazarsaniz iyi olur

arkadaslar bende zayiflamak istiyorum ne gibi yontemler kullaniyorsunuz bende bilmek istiyorum ayriyeten bulusmak isterseniz bir gun ayarlayip bulusalim ne dersiniz cevaplarinizi bekliyorum vede nerde bulusalim onuda yazarsaniz iyi olur

ya evet aslinda iyi olur.ben hep diyoum ama kimseden ses yok.lingoslheim civarinda bulusursak benim isime gelir.ben hep evdeyim.calisanlar varsa ayarlasinlar kendisine gore.musait olursak bulusuruz

Son düzenleme:
yaaa nerelerdesin yaaaa kimse yazmiyor artik cok vefasiz oldu bu sitesenağlama

kizlar bulusun ne guzel olur ben paristeyim sizlerle malesefki oyle bi sansimiz olmaz, ama yakinsaniz ne guzel olur
ve ayrica ben paris bolumunden tanistigim iki arkadasimla bulustum cokta guzeldi hatta birisine yine gecen hafta gittim
giidn gelin tanisin ne guzel olur

zayiflamaya gelince ,ben yediklerime dikkat ederek veriyorum vermeye calisiyorum
zayiflama bolumunde yarisma duzenliyoruz ancak oyle veriyorum degilse kndi basima zor oluyo

sizle nasilsiniz biliyoum buraya fazla ugramiyorum kimseler olmayinca insan soguyo zor klina geliyo
bide okadr dert su bu , bise zayiflama offf iste ayne boyle

arkadaslar herkese merhaba.hiç kimse yazmaz oldu buraya.nerelere gittiniz yahu?bugun xyzv arkadasim bendeydi,daha once bi kere bulusmustuk,bulustugumuzu yazmamistik buraya.bugun arkadasim bana geldi,artik birbirimize gelip gidecegiz.bu forum sayesinde bi arkadasim oldu.hiç aklima gelmezdi interneten tanisacagim biriyle bulusup arkadas olmak.cok iyi bir arkadas,iyi anlasiyoruz.

yaralim nerelere gittin?bi evlendin ugramaz oldun buralara.insallah iyisindir.

gulbahar sen nasilsin?pek ugramiyosun buraya.

arkadaslar ben iyiyim sik ugramadim isten dolayi sizler bulusmaya baslamissiniz sevindim insallah birgunde ben bulusurum sizinle inaninki mutlu oldum sizin adiniza simdi bol bol dertlesin hepinizi opuyorum

arkadaslar bana bir sonraki gorusme yerinizi ve adresi soylerseniz gelmeye calisirim insallah is gunlerime denk gelmez genelde hafta sonlari calisiyorum bana yazin ben onerilerimi yazarim illahaki ortak bir yon buluruz

arkadaslar bana bir sonraki gorusme yerinizi ve adresi soylerseniz gelmeye calisirim insallah is gunlerime denk gelmez genelde hafta sonlari calisiyorum bana yazin ben onerilerimi yazarim illahaki ortak bir yon buluruz

gulbaharcim biz artik birbirimizin evine gidip geliyoruz.sen istersen once sizinle orta yerde bulusup tanisayim diyecek olursan bulusuruz.benim için yer ve saat pek sorun olmaz (haftasonlari hariç),ama xyz arkadasimin bebegi oldugu için her yere gelemeyebilir,onun için lingolsheimda bulusabiliriz anca.siz kendinize gore bi yer ayarlayin ben size uymaya calisirim.gorusmek uzere

ben o zaman yer ve saat soyleyeyim mesala 20 mart saat 14.00 da super u da bulusabiliriz.gulbahar bu mesaja yetisirmi bilemem.haticecim sana da uyarsa gulbahardan haber bekleyelim.

gulbaharcim bence sen bize musait oldugun zamani soyle cunki biz calismiyoruz ama sen calisiyorsun biz sana uymaya calisalim.ok.

kizlar ben mesajinizi bugun okudum yani 23 mart biraz gec oldu ozur dilerim isler bayagi ilerlemis eger sizin icin bir mahsuru yoksa 2 nisan sabah saat 13h 30dabulusalim sorun olursa degistire biliriz bu ara sikca bakmaya calisirim selamlar hoscakalin

kizlar yanlis yazmisim bir turlu silemedim yeniden yaziyorum 2 nisan ogleden sonra saat 1h30da lingolsheim super u de bulusalim sonunda yazabildim insallah becermisimdir

kizlar yanlis yazmisim bir turlu silemedim yeniden yaziyorum 2 nisan ogleden sonra saat 1h30da lingolsheim super u de bulusalim sonunda yazabildim insallah becermisimdir

kizlar benim icin uygun olur.simdilik o tarihte bir programim yok eger birsey olursa haberlesiriz .ama mesajlara sik bakmaya calisalim.

simdilik benimde o tarihte bir programim yok.bi degisiklik olursa haber ederim.hadi bakalim gorusmek uzere

kizlar bugun haticeyle dil kursuna basladik ya hadi hayirlisi.beraber gidip geliyoruz.o beni tesvik etti yoksa bende hareket yoktu.sagolsun beni arabasiyla alip goturuyo.haticecim sana tekrar tesekkue ediyorum.bu aralar pek msn e gelmiyosun niye merek ettim?

bisey degil canim.
valla msnye pek girmiyorum sadece emaillerime bakip cikiyorum.oyle onemli bir nedeni yok.
çarsamba sabah is bulmada yardimci olacaklari kursa gidecek misin?ben gidecegim eger gideceksen senide alayim.

bisey degil canim.
valla msnye pek girmiyorum sadece emaillerime bakip cikiyorum.oyle onemli bir nedeni yok.
çarsamba sabah is bulmada yardimci olacaklari kursa gidecek misin?ben gidecegim eger gideceksen senide alayim.

gidecem canim benide al beraber gideriz ok saat kacta gelirsin?

gulbahar nerelerdesin?yarin gorusmeye geliyo musun?
biz geliyoruz.eger gelemiceksen haber ver.bosuna beklemeyelim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…