Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

sorucakti ama bende bi taraftan buradan arastirayim dedim.calisma izni olsaydi sorun olmiyacakti ama bakalim.yinede sagol.

buarada nasilsin canim neler yapiyosun?uzun zamandir kimse bisey yazmiyo buraya.
bende kendimi rejime verdim zayiflamaya calisiyorum.kafam baska yerlere takilmasin diye.

merhaba arkadaslar sizin ehliyetiniz varmi benim ehliyetim var turkiyeden ama pek surmesini bilmiyorum burda saat almak istiyorumda bu konuda bir bilginiz varmi

merhaba arkadaslar sizin ehliyetiniz varmi benim ehliyetim var turkiyeden ama pek surmesini bilmiyorum burda saat almak istiyorumda bu konuda bir bilginiz varmi

Canim, benim bildigim kadariyla ehliyetin geçerli ama saat alabilirsin
oncelikle turk dersleri veren bir okul bulmalisin sonra adamla gorusup bir kaç saat istebilirsin pratik için
benim bildigim bu...strasbourgdasin degilmi ?
eger strasbourg da isen, esine soyle meinau da mcdonald's in arkasinda cami var ve local var orda turk dersi veren bir adam var, ordan bilgi alabilirsin...Şeniz

Ah canim, bende rejimdeyim ve inan nasil olacagini bilmiyorum...nasil zayiflayacagim nasil kilo verecegim...bir hafta oldu rejim yapali kaybettim mi birazcik bilemiyorum
yarind doktorda randevum var...insallah birazcik da olsa vermisimdir...

operim seni

bende turkiyeden aldim.burada ders aldim 10 saat.sonra esimle surdum bicok kez.yinede tek basima cesaret edemiyodum kullanmaya.ise baslayinca (temizlik isi) is yerinden araba verdiler bana uzak bir yere gidiyodum.hergun kullana kullana simdi cok rahat kullaniyorum.sende ders al esinlede kullan.sonra yakin mesafelere her gun kullanmaya calis.elin alisinca her yere gidebilirsin.

bildigim kadariyla sen fazla kilolu degildin ama naptin?evlilik mi yaradi?
doktor ne doktoru canim?
hemen baskul al evine, boylece kilolarini takip edebilirsin.ama almisken biraz iyisini al.benim kulustur bugun sinirlerimi bozdu.uzerine ciktim 64.7 gosterdi,sonra uzerinden inmeden hooop 65.3 gosterdi.acken cekilsemde ayni gosteriyo,tokkende ayni.kafayi yedi yani.yarinda eksik gostermezse kafasina yiycek sopayiklava:

hadi canim bende opuyorum seni

valla helal olsun sana kiz.nerden aldin dersi bana tavsiye edecegin biri varmi.ben esimden ogrenemiyorum bana cok bagiriyor bu yuzden acil yardima ihtiyacim var

cevabin icin cok sagol .ehliyetimi cevirttim buraya gore ama kullanmam pek iyi degil.esimlede pek anlasamiyoruz bu konuda cok panik yapiyo.bu hocalar cok para aliyorlarmi peki.ben duymustum cok pahali diye.saati 45 euro falanmis

valla helal olsun sana kiz.nerden aldin dersi bana tavsiye edecegin biri varmi.ben esimden ogrenemiyorum bana cok bagiriyor bu yuzden acil yardima ihtiyacim var

benim aldigim yeri sana tavsiye edemem cunku kadin cadinin tekiydi.cok bagiriyordu sinirimi bozuyodu.simdiki aklim olsa onun calimini cekmezdim cikar giderdim arabadan.ben aldigimda 32 euroydu saati.10 saat aldigim içinde yazili derslere girme hakkimda oldu bu cok iyiydi.cunku bilmedigim cok sey varmis meger ogrenmis oldum.
benimde esim cok bagirirdi her araba kulanisimda kavga ederdik.hevesle binerdim arabaya sonu husranla biterdi.benim komsumda aldi ders.rout de schirmek yolu uzerinde bi auto ecole var turk bi adam var ondan aldi,iyi oldugunu soyledi istersen oraya sorabilirsin.

kizlar merhabalar epeydir yazamadim nasilsiniz insallah iyisiniz bu aralar zamanacisinda kisitli idim onun icin yazamadim ise basladim biraktim baska bir isedaha basladim ne bileyim kosturmaca seklinde yuvarlanip gidiyoruz route de shirmek bana cok yakin haticecigim normal istegi yapilanlar esi olarak geldigi icin dil kursu mecbur ama ogrebciler icin zannetmiyorum burdaki turk konsoloslugunu ara gereken bilgiyi verirler sanirim ay sizinle yeniden yazismak iyi oldu umarim sizde yazarsiniz

hosgeldin gulbahar.sen nerde oturuyosun?tavsiyen için tesekkurler.

gulbahar aramiza tekrar hosgeldin.bende lingolsheimda oturuyorum.farkindamisin strassbourgdan ne kadar kisi olduk.birgun bulussakmi ne.:dance:artik seninde mesajlarini bekliyoruz.

Kizlar merhaba
kilo için ne diyim, evlenmeden once ince zayiftim ne guzel ama sonradan hep abur cubur yedim hemde dogum kontrol hapi bana kilo aldirdi
Allahim 8 kilo almisim 3 ay içinde...bu sefer kendimden nefret etmeye basladim inanin
O yuzden rejime basladim, 4 kilosunu verdim bile...geriye kalmis 4 kilo...
Allahim nasil bunalima sokmustu beni ama bu durum bilemezsiniz kizlar ya

bilmezmiyim canim.ama sen cok hizli almissin.bazi kontrol haplari aldirirmis.ama sen bide abur cubur yedigin için olmus bence.butun sucu hapin uzerine atma.ben iki sene hap kullanmistim kilo yapmadi.3 yil içinde de 10 kilo aldim.suan yaklasik 4 kilosunu verdim.kaldi 6 kilo.

bu arada bende iyi gelismeler var.doktor hipofiz için hap verdi.3 ay onu kullancam.3 ayda gecer dedi.insallah da oyle olur.kullandigim hap hem hipofizi kucultecek,hemde prolaktin hormonunu dusurecek.ameliyattan kurtuldum yani.eger daha buyuk olsaydi ameliyatla alinirdi dedi doktor.cok sukur Allah'ima.insallah baska sorun cikmaz.

arkadaslar ben elsau da oturuyorum 1991den beri fransadayim 2000den beride strasbourgda oturuyorum 33yasinda malatya dogumlu iki oglan cocugu annesiyim cocuklarim 11 yasinda eger bulusmak isterseniz bende varim neden olmasin kilo hakkinda aman dikkat derim yaglar bir yerlestimi zor atilir spor yapmak sart bende su anda dikkat etmeye basladim size tavsiyem sabahlari tv8de ebruli programi var hergun saat9 h30da plates yapiyor harika birsey
ben vardiyeli calistigim icin denk gelmiyo denk gelince kacirmiyorumbaskada ne yazssam sizde kendinizi yazin birbirimizi iyi tanima acisindan benim konusacak arkadaslara ihtiyacim var yani paylasma anlaminda ailem burda olmadigi icin onun eksikligini hala yasiyorum zamanim oldugu surece yazarim memnun oldum

bende buraya geleli tam 3 sene oldu bir bebegim var.bende burda yanlizim hic alisamadim buralara. yanlizlik gercekten cok zor benimde konussak birilerine ihtiyacim var.tanisirsak bende cok memnun olurum.

merhaba kizlar nasilsiniz umarim iyisiniz ben iyim is ev cocuklar derken goturuyoruz iste bu gun ucak biletleri fiyatina baktim internetten oylesine fikir edineyim dedim simdi alinirsa iyi ama tarih belli olmadigi icin alamiycam ya siz ne yapicaksiniz izine giden varmi aranizda ha bide ehliyete gidenler ne yaptiniz gecen oldumu dersler nasil gidiyo bebegi olanlarinda bebeklerini cok cok opuyorum

kizlar nasilsiniz yeni gelen arkadaslar hosgelmissiniz
ya ben buraya ugramayali baya bi oldu
okadr dert hangi birine yazacagimi sasiriyorum
sizler nasilsiniz
yaralim canim benimle devamli gorusuyoruz
asiiiiii neoldu ev isin canim
haticeeeee bebek isi nasil gidiyo netedavi goruyosun
2 arkadasda sizler nasilniz bakim

hosgeldin sympatiquecim,nerelerdeydin ya?ugramaz oldun buraya,nerelere ugruyosan soylede bende oraya geliyim.ozlettin kendini.kilo cizelgende kilo verdigini goruyorum.diyet bolumune mi takiliyosun?
bende napiyim yazmistim buraya,hypophise adenome cikti bende,onun tedavisi için hap kullaniyorum.daha yeni basladim,3 ay kullanmam gerekiyomus.bakalim,anliycan bi 3 ay daha bekliyecegim.sen neler yaptin?

canim ya zayiflama bolumundeyim kendi aramizda yarima duzenliyoruz gel senide ekleyim sende diyettesin ,benim oldugum yerde olmus olursun hemde
hypophise adenome bu ne demek oluyo uf canim ya sende biri bitiyo biri basliyo insallah sonunda guzel haber aliriz
benimde 5 martta randovum var esim icin bakalim onu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…