merhaba hatice bende mesajlari okudum cocuk icin tedavi gordugunu ogrendim.insallah basarili olur .allah sanada nasip etsin insallah.bu arralar seni msn de pek goremiyorum.isemi basladin yoksa.:1closedeyes:
oluyor iste bacim napicaksin
ayip ama insan karisindan bu yuzden ayrilir mi ya
veren de allah vermeyen de
cahil insan ne olacak
çok kiziyorum boylelerine
dayak istiyorlar o kadar
insan bebek için mi evleniyor ?
Rabbimin nasip ettigi seyler vardir
hayret birsey...
sana gelince,bekle o zaman dostum o zaman bakarsin çaresine
anlamadigim sey niye bu kadar uzuyor bu is bir an once baslayin tedaviye ya
haberdar et beni
operim seni çok
hemde ne cahil,zir cahil.ben arkadasima sordum,senden bu sebeple ayriliyo,peki baska evlenecegi kiside oyle olursa dedim.arkadasimda oyle demis, beyfendi onu da bosarmis kötükedihüso ne sinir seyklava:
iyi bir gelisme olursa haberdar ederim canim.bende seni öpuyorum
insallah canim,ama iste bide baslayabilsek tedaviye.
ise baslamadim canim,gunduz pek vaktim olmuyo.aksamda tv izliyom diziler falan.zaten esimde aksamlari oturuyo bilgisayarin basina, bazen ondan firsat bulabilirsem geciyorum basina.sen neler yapiyosun?
Bende ne yapiyim ev is guc bebek derken aksam oluyo.yani hep manoton ne yapalim bunlarada sukur
sagligimiz yerinde.bu siteden yuz yuze tanistigin biri varm
yuz yuze gorustugum biri yok canim.eger gorusursek ilk sen olacaksin.
yaralimda lingolsheim da oturuyo ama onunlada gorusmedik.cunku calisiyo ve yeni evli.
valla kayboldun hatice nerelerdesinlülülülülülülülülülülülü
yaralim hosgeldin.senin ve butun arkadalarimin yeni yili kutlu olsun.
ben bugun IRM yaptirdim.bende hypophyse de tumör varmis o yuzden prolaktinim yuksekmis.doktor hapla gecer dedi.umarim oyle olur.bu ayin 26'inda ginekolog'da randevumuz var.onun verecegi tedaviyle bu dertten kurtulacagim insallah.bu sorun ortadan kalkinca belkide normal bir sekilde hamile kalirim.doktor bu haplari kullanirkende hamile kalabilirsin dedi.
haticem gecmis olsun canim benim insallah sagligina kavusur ve anne :CüvCüv: olabilirsin canim allah sana saglikliyaralim hosgeldin.senin ve butun arkadalarimin yeni yili kutlu olsun.
ben bugun IRM yaptirdim.bende hypophyse de tumör varmis o yuzden prolaktinim yuksekmis.doktor hapla gecer dedi.umarim oyle olur.bu ayin 26'inda ginekolog'da randevumuz var.onun verecegi tedaviyle bu dertten kurtulacagim insallah.bu sorun ortadan kalkinca belkide normal bir sekilde hamile kalirim.doktor bu haplari kullanirkende hamile kalabilirsin dedi.
hosbulduk bitanem
demek oyle...geçmis olsun...Insallah doktor un da dedigi gibi ilaçlarla bu illetten kurtulursun ve umarim en kisa zamanda hamile kalirsin
bu arada Sympathique'cime de versin guzel Rabbim
ve tum isteyenlere insallah
haberdar et bizi bitanem
dualarim sizinle :Saruboceq:
haticem gecmis olsun canim benim insallah sagligina kavusur ve anne :CüvCüv: olabilirsin canim allah sana sagliklihayirli evlatlar nasip etsin canim:1hug:
arkadaslar size bir sorum olacak.benim turkiyeden bir arkadasim strasbourg'a gelmek istiyo.kendisi universite 3. sinif,buraya yazin gelecek, fransizcasini gelistirmek için.geldiginde de hem kursa gitmek hemde calismak istiyo,ama calisma izni yokmus.kurs için de bedava kurslar var mi diye soruyo.ben geldigimde 500 saatlik mecburi kurs vardi bedava idi ama gecici olarak gelenler için boyle birsey var mi bilmiyorum.bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.