Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba hatice bende mesajlari okudum cocuk icin tedavi gordugunu ogrendim.insallah basarili olur .allah sanada nasip etsin insallah.bu arralar seni msn de pek goremiyorum.isemi basladin yoksa.:1closedeyes:

insallah canim,ama iste bide baslayabilsek tedaviye.
ise baslamadim canim,gunduz pek vaktim olmuyo.aksamda tv izliyom diziler falan.zaten esimde aksamlari oturuyo bilgisayarin basina, bazen ondan firsat bulabilirsem geciyorum basina.sen neler yapiyosun?

hemde ne cahil,zir cahil.ben arkadasima sordum,senden bu sebeple ayriliyo,peki baska evlenecegi kiside oyle olursa dedim.arkadasimda oyle demis, beyfendi onu da bosarmis kötükedihüso ne sinir seyklava:

iyi bir gelisme olursa haberdar ederim canim.bende seni öpuyorum

Vay rezil vay terbiyesiz vay adi vay
peki bosasin...ama evlenecegi kisiyle de bebegi olmazsa, doktora gidip de kusur ondan geldigini ogrenirse, eside bosamaya kalkisirsa, o an ki suratinin seklini gormeyi çok isterim inan Çok üzgünüm çoook

Insaf bee...insan hiç karisini bu yuzden bosar mi Tuhhh yaziklar olsun
Birde piskin piskin cevaplar vermis karisina, hayvan herif
Ay çok sinirlendim yaa
arkadasina çok uzuldum senağlama
nedir bu kadinlarin çektigi Rabbim yaa

bende ne yapiyim ev is guc bebek derken aksam oluyo.yani hep manoton ne yapalim bunlarada sukur
sagligimiz yerinde.bu siteden yuz yuze tanistigin biri varmi?

Bende ne yapiyim ev is guc bebek derken aksam oluyo.yani hep manoton ne yapalim bunlarada sukur
sagligimiz yerinde.bu siteden yuz yuze tanistigin biri varm

Bende ne yapiyim ev is guc bebek derken aksam oluyo.yani hep manoton ne yapalim bunlarada sukur
sagligimiz yerinde.bu siteden yuz yuze tanistigin biri varm

yuz yuze gorustugum biri yok canim.eger gorusursek ilk sen olacaksin.
yaralimda lingolsheim da oturuyo ama onunlada gorusmedik.cunku calisiyo ve yeni evli.

ark hepinizin yeni yilini kutlar saglikli; huzurlu; ve mutlu ve bereketli gecmesini cenenbi haktan dilerimmm

selam fransada yasayan tum kardeslerim bu yeniyilda allah hepinize once saglik versin sonra butun dualarinizi ve dileklerinizi kabuletsin evlerinizden bereketi ve hzuru eksik etmesin insallah

Canlarim, ben tatilden dondum, Rabbime sukurler olsun, çok harika bir tatil geçirdik ve donduk

Herkesin yeni yilini cani gonulden kutlarim, Rabbim butun guzellikleri sizlere nasip etsin, basta saglik, mutluluk, bol kazanç, huzur nasip etsin
Herkese bu yeni yil hayirli olur insallah

Hepinizi operim

yaralim hosgeldin.senin ve butun arkadalarimin yeni yili kutlu olsun.

ben bugun IRM yaptirdim.bende hypophyse de tumör varmis o yuzden prolaktinim yuksekmis.doktor hapla gecer dedi.umarim oyle olur.bu ayin 26'inda ginekolog'da randevumuz var.onun verecegi tedaviyle bu dertten kurtulacagim insallah.bu sorun ortadan kalkinca belkide normal bir sekilde hamile kalirim.doktor bu haplari kullanirkende hamile kalabilirsin dedi.

hosbulduk bitanem
demek oyle...geçmis olsun...Insallah doktor un da dedigi gibi ilaçlarla bu illetten kurtulursun ve umarim en kisa zamanda hamile kalirsin
bu arada Sympathique'cime de versin guzel Rabbim
ve tum isteyenlere insallah
haberdar et bizi bitanem
dualarim sizinle :Saruboceq:

haticem gecmis olsun canim benim insallah sagligina kavusur ve anne :CüvCüv: olabilirsin canim allah sana saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim:1hug:

sagol canim haber ederim.bugun sonuçlari cmco'ya göturduk,doktor yokmus.randevumuz bu ayin 26' sinda o zamana kadar beklemeyelim dedik.

bombos sayfalarimiz çok uzuldum yaa
eskiden nasil kaynatirdik buralarda
ama tabi herkesin basinda bir telas, bir dert, bir sevinç, hayat iste
umarim hepiniz iyisinizdir
ben çok sukur iyiyim dostlarim
hal hatir sormaya geldim
hepinizi operim

arkadaslar size bir sorum olacak.benim turkiyeden bir arkadasim strasbourg'a gelmek istiyo.kendisi universite 3. sinif,buraya yazin gelecek, fransizcasini gelistirmek için.geldiginde de hem kursa gitmek hemde calismak istiyo,ama calisma izni yokmus.kurs için de bedava kurslar var mi diye soruyo.ben geldigimde 500 saatlik mecburi kurs vardi bedava idi ama gecici olarak gelenler için boyle birsey var mi bilmiyorum.bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.

Canim..maalesef bu konuda hç bir bilgim yok.
Ama eger oturdugu bolgenin Fransiz konsolosluguna giderse, oradan istedigi herseyi ogrenebilir.
Vardir mutlaka tabiki ama arastirmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…