Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

ben geldiiiim.tatil bitti biraz yorucu gecti ama guzeldi.3 haftasini koyde gecirdim,1 haftasinida gezdik,istanbula falan gittik.

ask olsun hatice ,insan bir arar kiz geldim diye demek degerimiz bu kadarmis oyle olsun.hele bugun birde seni lidl de gordum ya bozuldum valla.

ask olsun hatice ,insan bir arar kiz geldim diye demek degerimiz bu kadarmis oyle olsun.hele bugun birde seni lidl de gordum ya bozuldum valla.

kiz niye bozuldun anam bozulcak bisiy yok.daha pazar gunu gece saat birde geldik,dolayisiyla cok yorgundum.ertesi gunu uykuyla gecti.dunde biraz alisveris yapalim diye ciktik.esim olmasaydi bekliycektim seni ama esim acele etti.
oyle isin aslini ogrenmeden bozulcak kirilcak olursan...

bu yazdiklarin hep bahane hatice.bir telefon ben sag salim geldim islerim var onlari halledecem sonra gorusuruz bitti bu kadar. sana zor geldi heralde
ben galiba cok ince dusundum.hep boyle ince fikirliyim iste ne yapiyim huyum kurusun gelince beni ararsin sanmistim heralde sen islerimii guclerimi bitereyim oyle arayim dedin.ufak birsey de olsa insan bekliyo bazi seyleri .valla bizim arkadaslik kitabimiz boyle. neyse bosver. hosgeldin hatice

bu yazdiklarin hep bahane hatice.sali gunu niye aramadin bugun niye aramadin ozamanbir telefon ben sag salim geldim islerim var onlari halledecem sonra gorusuruz bitti bu kadar. sana zor geldi heralde
ben galiba cok ince dusundum.hep boyle ince fikirliyim iste ne yapiyim huyum kurusun gelince beni ararsin sanmistim. heralde sen islerimii guclerimi bitereyim oyle arayim dedin.ufak birsey de olsa insan bekliyo bazi seyleri .valla bizim arkadaslik kitabimiz boyle. neyse bosver. hosgeldin hatice bu arada ramazaninda mubarek olsun

Ben 22 yasindayim iki cocuk annesiyim, bir oglum Yusuf 4 yasinda bir de kizim Merve 13 aylikzemuszemusopuyorumnanaktan bende Bischheim de yasiyorum,dogdum dogali buraliyiz, ama onceden evlenmden once yani, koenigsoffenden oturuyordum kaydirigubbakcemile3 tanisalim bulusalim, bu topik bos kalmasin, bizde bulusmalaryapari herkes yapio bizde neyiz demi ama :lepi:

merhaba kizlar.herkezin gecmis bayrami mubarek olsun bende turkiyeye antalyaya gittim 20 gun kaldim hic gelesim yoktu ruya gibiydi uyandimki burdaydim bayramida orda gecirdim .turkiyede bayram bambaska herkeze taavsiye ederim.

Selamlar bende Strasbourgta yasiyorum. 1 yildir burdayim. Bakiyorumda baya KK'dan varmis strasbourg'lu. Hepinizi optum :)

arkadaslar interimden is buldum bugun basliycam.sefle bugun taniscaz.aslinda hiç calisasimda yok ama chomage'imin bitmesine de az kaldi o yuzden iyi kotu biraz daha calisip sureyi uzatmam lazim.
ya burada hiç kimse kalmadi, kimse girip paylasimda bulunmuyor halbuki strasburgdan baya insan var.

he he esarp yuzunden ise alinmadim.neymis devlet binasiymis yasakmis.zaten canim istemiyodu calismaya.

he he esarp yuzunden ise alinmadim.neymis devlet binasiymis yasakmis.zaten canim istemiyodu calismaya.

işe alınmadıgına üzüldüm. arapların yanında çalışabilirsin bence. başörtü sorunu çok var türkiyedeki gibi. Bu arada ben türkiyedeyim şuan

annem hastaydı onun için geldim. istanbul'dayım.

Arkadaşlarıma burdan küçük bir hediye götürmek istiyorum ama ne alsam bilmiyorum ya fikri olan varmı

ben hiç uzulmedim canim, zaten dedigim gibi calisasim yoktu, pole emploi'dan SIKISTIRIYOLAR diye ariyodum.gorustugum sef arapti zaten, onun elinde olan bisey degilmis o binanin kurallari boyleymis ne kadar dogruysa artik.
hediye içinde istanbulu simgesi olan biseyler alabilirsim.

Bu arada gecmis olsun.Allah acil sifa versin.önemli bisey yoktur insallah.

merhab kizlar benide araniza alirimisiniz ama hepiniz gencsiniz galiba ben 35 yasinda 3 cocugum var pariste oturuyorum sizden yardim istiyorum esim restorantda calisiyor oraya tasinmayi dusunuyoruz cabuk is bulabilirmiyiz ? kolay ev ev bulabilirmiyiz ?hangi semtler daha temiz(fazla arap zenci olmayan yer) is bulmak kolaymi ?burada cok sikintilarim var acil tasinmak istiyorum buranin pis havasi kalabaligi hic turk olmayisi beni canimdan bezdirdi allmanya sinirinda erkek kardesim var bende oralara yakin olmak istiyorum daha fazla kalirsam kafayi yiycem lutfen bana acil cevap verirmisinizkafamçokkarıştı

merhaba sengulum, hosgeldin. bende o kadar genc sayilmama eger sen 35 yasinda kendini buyuk hissediyorsan. bende 29 yasindayim.
strasbourg guzel sehir.ben lingolsheim'da oturuyorum, strasbourg'un bitisiginde bir koy. sakin, guzel.bi mahallesi var araplar turklerin cok oldugu orayi tavsiye etmem.ama benim kaldigim yer guzel.bence evi kolay bulursun.is konusunda kendin için mi istiyorsun? ne isinde calismak istiyorsun?

merhaba cok tesekur ederim cevabina isi esim icin kendim icin soruyorum esim restoranda calisiyor kolay is bulabilirmi kendimde temizlik falan bakarim esim fransizca fazla bilmiyor turk restoranda arayacak bulabilirmi acaba birde restoran iscisi ne kadar aylik aliyor bilgin varmi 3,4 odali evlerin kirasi ne kadar evet bende arap zenci olmayan bir yer ariyorum ama orayi hic bilmiyorum buradaki semtimde hic arap zenci yok hep fransiz var ama turkte yok tekrar tesekur ederim kodun 27 anteplimisin? simdiden tesekur ederimalkisalkisalkis

3-4 odali dairelerin kirasi 700 civarlarinda daha aza yada daha fazlayada olabilir bu birazda kaldigin semte de bagli.esinin is bulma konusunda burada turk restorantlar var ama maaslarini bilmiyorum. senin içinde bir suru temizlik sirketi var geldiginde hepsine mektup cv gonderirsin birinden biri alir.benim iki yil önce calistigim yerde var ama orasi iki yildan fazla kontrat yapmiyo. hiç bulamazsan geldiginde haberlesiriz oranin adresini veririm bi gorusursunuz.
27nin anlami ben buraya uye oldugumda 27 yasindaydim ondan oyle yapmistim. ben denizliliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…