kizlar daha yeni eve geldim hemen bilgisayari actim yarin icin olmuyo esimi havaalanina goturmem gerek ama cuma gunu ayni saatte goruselim kusura bakmayin super ude cafe de bulusalim kusuruma bakmazssiniz insallah affiniza siginarak iyi aksamlar diliyorum a vendredi bay
Arkadaslar Merhaba hihoyyyt
Ben geldim....Uzunnnnn zaman oldu yazmayali
Ben iyiyim çok sukur, sizi sormali ? ne var ne yok ?
nasilsiniz ??
Hatice'cim, evlilik super gidiyor çok sukur 6 ayi devirdik iste
evime, esime alistim baya
çok sukur bu gunumuze...
çalisiyorum hala, esimde oyle, tatil ayarliyoruz, iste bir ay sonra dag evi kiraladik arkadaslarla gidiyoruz, haftasonu çalismadik biliyorsun bayramdi, annemlerde kaldik, orda yattik, superdi super !!!
Isterim tabiki, insallah bir gun tanisiriz
Neler yaptiniz bulusmada ? guzelmiydi ?
slm kizlar nasilsiniz uzun sure oldu gorusmeyeli sorunlar ardi ardina gelince bende iyice nettten uzaklastim daha dogrusu vakitte bulamadim ama burayi arada takip ettim ama yavas yavas duzene giriyo cok sukur ehliyeti aldim sonrada direk turkiye gittim yeni dondum ayrica tasindik eve net filan yeni geldi sizler nasilsiniz kizlar asi , yaralim, bitanecik hemsom, haticecim neler yapiyonuz valla cok ozledim sizleri aranizda bulusanlarda olmus cok sevindim hepinizi optum ins bundan sonra devamli gorusuruz kib
merhaba kizlar nasilsiniz insallah iyisiniz yazmaya zamanim cok kisitli oldugu icin gec gec yaziyorum hepinize selamlar
slm kizlar nasilsiniz uzun sure oldu gorusmeyeli sorunlar ardi ardina gelince bende iyice nettten uzaklastim daha dogrusu vakitte bulamadim ama burayi arada takip ettim ama yavas yavas duzene giriyo cok sukur ehliyeti aldim sonrada direk turkiye gittim yeni dondum ayrica tasindik eve net filan yeni geldi sizler nasilsiniz kizlar asi , yaralim, bitanecik hemsom, haticecim neler yapiyonuz valla cok ozledim sizleri aranizda bulusanlarda olmus cok sevindim hepinizi optum ins bundan sonra devamli gorusuruz kib
Merhaba kizlar siz nerdendiniz Strasbourgdan, tanisalim iyce bizde bulusalim ne dersiniz , ?
aaa Strasbourg'lular hep burayami toplanmiiss xD
slmlar bende Neuhof'danim =)