ay canim benim ya ,seninde basina ne kadar olay geldi be guzelim biseyler duzeliyo derken bisey cikyo ,basin saolsun canim valla uzuldum ,bak yine sanslisiniz ,son nefesinde ,gordunuz ve sizin yainizda olmus ,siz uzakta olunca daha zor olurdu ,goremedik demiyosunuzdur en azindan
kiz bu ne yanmasi boyle hastanelik olupta yattin okadar , derdin neydi yandin kavruldun oyle ,valla tam kavrulmusun ha ,turkiyem diye ,attin kendini heralde ,hah boyle olsun ,neyse canim onuda atlatmisin ,gecmis olsun ,hala kalintilari vardir kesin
demek alisveris yaptiniz ,gelinlikte dikiliyo oyle kiz netten varsa gonderde bi bakalim nasil bi gelinlikmis ,tabi super oldugu kesin ,bide icinde sen varsam tamma , prenses gibi olursun, senin icin ne heyecanli gecmistir eminim ,
izininin ilk zamanlari pek iyi gecmemis ama sonradan guzel gecmis ,olsun be guzelim acisiyla tatlisiyla izini yaptin ,turkiyemizi gordun geldin ,insallah darisi bize ,valla insan izin zamaninda daha kotu oluyo ,millet izine gidipte sen kalinca zoruna geliyo insanin ,insallah surda bizimde bir senemiz var ,artik biz gider anlatiriz ,
optum canim artik birlikteyiz ,izin ,bitti ise devam aynen bye bye
bende burdayim kizlar.ama fazla giremiyorum nete,cunku esim izinli oldugu için bilgisayarin basindan kalkmiyo,anca ondan arta kalan zamanlarda girebiliyorum.
yaralim gelinligin cok guzel.gule gule giy.insallah sen içindeykende goruruz.dugune az kalmis.hadi bakalim SIKINTILI gunler geride kaldi.insallah dugununde guzel gecer.
sympatique cim sen nasilsin?
izine gidememek cok zor.herkes gidince cok yalniz kaliyo insan.bizde seneye gideriz insallah.
bende burdayim kizlar.ama fazla giremiyorum nete,cunku esim izinli oldugu için bilgisayarin basindan kalkmiyo,anca ondan arta kalan zamanlarda girebiliyorum.
yaralim gelinligin cok guzel.gule gule giy.insallah sen içindeykende goruruz.dugune az kalmis.hadi bakalim SIKINTILI gunler geride kaldi.insallah dugununde guzel gecer.
izine gidememek cok zor.herkes gidince cok yalniz kaliyo insan.bizde seneye gideriz insallah.
tamamen haklisin canim..giyemeyen de var...allaha sukur ki san akismet etmis, dur bakalim banada giymeyi nasip edecek mi ne olur ne olmaz
onemli olan içine sinmesi
butun gelinlikler guzeldir, hepsi ruya gibi, ben modelimi ayarlarken kizlar vardi deniyorlardi, ne zaman perde açilsa aaahh bu harika diyordum, bidaha giyiyordu, ahhbu daha guzel diyordum ve hepsini begenmistim yani...
optum seni sympathique'cim
yine yaz kizzzzzzzzzzzz
bende burdayim kizlar.ama fazla giremiyorum nete,cunku esim izinli oldugu için bilgisayarin basindan kalkmiyo,anca ondan arta kalan zamanlarda girebiliyorum
haticee nasılsın canım kııızzz ne zamandır söylicem söyliyemedim space ne baktım güzelim eşinle senin fotolara fransaya hepsine bir bir baktım valla güzel fotograflar sende pek güzelsin maşallah.denk gelemiyoruz bi türlü msn de seninle gerçi ben pek açmıyorum açtığım zamanda 5 dk maillere bakıp kapatıyorum o sırada hiç denk gelmedin neyse bakalım öpüyorum canım senia.s.
canim benim ya saol bende iyim sen nasilsin ,ya bu aya ben igne tedavisine baslicaktim doktor cok yogunmus, obur aya kaldi, taa oncekini mayista yaptik ,hazirandacgec kaldik olmadi, temmuzda izine gidiyorum dedi olmadi, agustosta regl olunca ara dedi bende aradim adam cok yogunum izine daha gitmedim obur aya randovu verdi of ya sinir oluyorum ,bi tedavi gorebilmek icin kac ay bekliyorum:çok üzgünüm: ,turk oldugundan bukadar yogun oluyo, bende mecburum , ona biraz moralim bozuk:1no2:, sen napiyosun senin tedavi ne yonde daha bekliyomusun
izini ise sorma ben yanliz degilim gorumcem falan var ama ,millet gidipte sen gidemeyionce insanin zoruna gidiyo
optum canim seni gorusuruz insallaha.s.:1hug:
ah canim ya sorma,bu tedavi isi bizde de uzadikca uzuyo.tam basliycaz derken bir engel cikiyo onumuze.sana bahsetmistim bende kan testlerinde vucudum kizamik hastaligina karsi direnci azmis.o yuzden kizamik asisi olcam.sonra da 3 ay bebek yapmiycaz,cunku bu asiyi yaptiktan sonra beklemek gerekiyomus.esimde de enfeksiyon varmis.o da antibiyotik le tedavi olacak,benim de prolaktin bu ay tekrar ölçtürecegim; bakalim bu sefer nasil cikacak?
anliyacagin bir turlu baslayamadik. 3 ay sonra bir sorun daha cikmazsa insallah baslariz.bu kadar bekledigimize gore insallah seninki de benimkide ilk asilamada olur.