- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Sympathique'cim...
canim benim giremedim bi turlu nete yazamadim sana..sorularina geliyim, oncelikle gelinligim modelini beynimde tasarlamistim sonra ona benzerini buldum hem onu gosterdim hem çizdigim modeli gosterdim ona gore tum bi model çikardik onun uzerine dikiliyor suan
balayina gelince eger orasi sicak ise punta cana ya gidecegiz allah izin verirse, ama sicak degilse bilemiyorum vallahi, bos oldugum zaman ajanslara gidip soracagim
meslegime de gelince aslinda daha guzel yerlere gelmeyi çok isterdim ama bunada sukurler olsun. ama bebisim olursa ara verecegim yerimseniben
okumadin diye uzulme. okumakla adam olunmuyor, kimi universite bitiriyor is bulamiyor, o yuzden uzulme vurma kiz kafani taslara kafan lazim bize
evime daha henuz esya almadim tamiratlar bitmedi, hele bitsin alacagiz ama ben kahverengi mobilyalari çok seviyorum sanirim o tonlarda olacak insallah
keske gelebilseniz vallahi super olurdu ama...ahh ahh gonuller bir olsun canim benim
bu arada kizlar, eylulun basinda randevu aldim kadin doktorundan, hap kullanmaya baslayacagim
çok çok optum hepinizi, kendinize iyi bakin tamammi fistiklar ?
yazin yine
yazarim bende[/I][/B]
, ne guzel beynin tasarlayim bak diktiriyosun peki normal almayla diktirmenin arasinda ,para olrak fark varmiki aynimiki, bana satil al dediler istemedim ,belki bende istesem diktirirdim ama kalabalik bi gunluk icin gerek duymadim aslinda hatira olrak kalmasi guzelde, zamanla ,ufff bunu nereye koycam keske almasaydim nerden aldim falan derdum heralde:roflol:
ne zaman gelinlik gelcekya, senin dugun burdan ordan birisimi getircek ,yoksa gondrilcekmi, sizmi gitceksiiz, allahim insallah gule gule giymeyi nasip eder gunlerinde gittikce azaliyo, eeee desene sende bizler arasina giriyosun sonunda:dance::dance:
kahve krem yap ozaman oda guzel oluyo, hatta icerisinede biraz mavi yap ben bayiliyorum mavi kahverengiye,ama benim evim olsa insallah olur, siyah beyaz krem ,ve bordo yapicam bu renkleri salonda bayiliyorum ,mobilyalarini turk yerindenmi fransizdanmi alcaksin ,ya ben buranin takimlarini cok seviyorum duvarada televizyon asiyosun ,annemlerin evi oyle super resimlarde vardi hatta , sen normal takimmi alcaksin ,
hiiiiimmmmmmmm peki yatak odasini ne renk yapicaksin ,mutfak ne renk ben mutfakta beyaz ve fistik yesili seviyorum:roflol: bene taktim kafaya ,ya ev dosemeye bayiliyorum ama yapamadim oyuzden fikirlerimi yaziyorum sana umarim kafa agritmam
bi evlenin bakimde balayini dusunursunuz, hemende acele etmeyin ,yada sicaklar gecmeden acele edin:roflol:
artik sende hap kullancaksin deimiiiiii tabi onceden basla canim iyi etmisin randovu almakta ,akillisin canim sen isini bilirsin a.s
bende cok cok optum canimŞenizŞeniz
gorusuruz yine sana kolay gelsina.s.: