- 4 Şubat 2008
- 140
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar oncelikle hepinizin kandilini kutlar rabbim nice hayirli gunler vesile etmesini cani gonulden dilerim. Bende bugunlerde pek takilamiyorum siteye ama takip ediyorum kizlar Sympathique suanda fazla araba surmedim canisi toplam 6 saaat oldu daha sanirim okulumu degistirecem birde izine gitme ihtimalim var gidersem izinden sonra olur ins canim artik calismayida dusunuyorum anepeye yazildim kizlar 200 saaatlik fransizca gorecem 200 saatenn sonra dilim yeterli gelecek ins evde durmaktan bildim fransizcayi unutmusum kizlar ne utanc verici neyse moyen grupuna attilar beni sırnaşık şey hic yoktan yine iyidir kafanizi sisirdim kizlar karbeyazim sen nasilsin sen neyaptin islerin yolundami canim ins yolundadir gerci stressiz hic gunumuzde olmuyor neyse allahi hepimizin hakkinda hayirlisi ne olacaksa onu versin canlarim optumma.s.asicim canim nasilsin sen ne yaptin ehliyeti araba suruyomusun hala ,ben ara verdim 20 satt bitti dosya degistircem ama bu aralar parasal yonden sktli gunler geciriyoruz bilmem ne zaman baslicam ,optum canim gorusuruz ,artik ben burdayim bizimkileri gidiyo izine bugun:sm_cool::sm_cool:,bos birakmam burayi sizde yazin ,coook sevincliyim a.s.a.s.
kızlaaaaaaaaaaar nasılsınızzzz baktımda hepiniz epeydir yazmıyorsunuz noldu yahu sizeee hadi ben yazmaya yazmaya unutur oldum siteyide size noldu?bu arada nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben iyiyim eşim türkiyye dönmeye karar verdi.baktıkki benim istek çıkmayacak böyle bir karar verdik hayırlısı olsun artık öptüm sizi görüşürüz byee
pinar seni aramizda gormek ne guzelbepeydir yoktun bizler burdayiz hep herkes kosturuyor hayatta tabi tatile gidenler de oldu neden seninistegin cikmiyor pinar neyse senin icin hayirlisi neyse olsun canim optum kendine iyi bak.
hosgeldim kizzz nasilsin bakim moralin nasil, insallah biseyler tamamaen duzelmistir, biz buralardayiz ,ne olsun izinede gidemiyoz ,beklicez kk basini
sen ne yapiyosun bakalim gorusmeyeli, sizin icin turkiye daha guzel canim gevur memleketine gelipte ,kimseniz olmucak ,kendi kendinize is dil ,derken kostur ,izine gelceksiniz ikinizinde ailesi turkiyede ,bnim simdi aklim olsa turkiyeden evlenirdim ,tabi evliligimden memnunum ama memleket gibisi yok guzelim
bak ben 2 sene oldu gitmeyeli ,seneye gitcez 3 olcak anlicagin gurbet boyle bisey cok zor ,insallah sizin icin boylesi hayirli olur ,optum:1hug: canim kiba.s.a.s.
Herkese merhaba Strasbourg'a selamlar
pinarcim hosgeldin tekrar.uzun zamandir yoktun,ozledik valla seni.
islerin yoluna girmesine sevindim.buraya gelemiyosun ama olsun,turkiyede daha mutlu olursun bence.ailen sevdiklerin herkes yaninda olacak.her istediginde onlari gorebileceksin.
iyiyim canım moralim düzgün sayılır.birden bire birçok şey karıştı hayatımda ama düzerdi hala da yavaş yavaş yerine oturuyor bişeyler.bizde zaten türkiye bizim için daha iyi olacak kararına vardık bilmiyorum tabi allah hayırlısını versin.ama fransada ben cok bunalıma girerdim sanırım.şimdi tek sorunumuz var hayatımızı bir yoluna koymak buda ancak eşim gelince olabilecek bişey bakalım artık şimdilik idare ediyoruz.ayy işte baksana 2 sene 3 sene hata 5 sene türkiyeye gelemeyenler var ya ne biliyim bunları duyunca acayip içim kararıyo.ama önemli olan senin evinde eşinle beraber mutlu sağlıklı olman.sen neler yapıyosun anlat bakalım canım öpüyorum seni görüşürüz
canim ya gercekten bana gore guzel bi karar almisiniz ,burda cok ugrasicaktin buraya aklismak uyum saglamak icin ,hem esiyin hem esinin ailesi ve kimseniz yok seni icin baya zor olurdu, izin dersende senede bi gidebilirsin bi veya 2 ay nasil gectigini anlmazsin ,valla memleket gibisi yok be guzelim , senin isin var zaten insallah esinde kendine gore is bulursa ,ev falan kolaylasir ,insallah sizin icin orda olmak bence daha hayirlisi
bende yine izine gidemedim 2 sene oldu ,seneye gitcez tabi ozamanada 3 sene olcak ,ama benim annem almanyada en azsindan onu gorme sansim oluyo ,esimin ailesi hep burda, cevremde cok turk var ,ben yinede az cok iyim ama sen daha yanliz olcaktin gelsen ,
bende calisiyorum bu aralar is cok cunku herkes izine gitti kimseler kalmadi ,gunluk gidiyorum isime ama fazla olmuyor, bizimkiler turkiyede oh valla cok rahatim 1.5 ay kaldi rahatim bozulmasina:roflol:
yaralimda suan izinde keske orda gorusebilseydiniz ,gerci o simdi sana dargin ama konyaya gelince mutlaka aklina gelmisindir ,gelince artik gonlunu alirsin:1hug:
optum canim kib gorusuruz a.s.a.s.a.s.a.s.
Benim tatli guzel arkadaslarim, yeniden Merhaba :1hug:
Nasilda ozledim sizi bilemezsiniz. Aksam yada en geç yarin sabah sizlere uzun uzun yazacagim, soyle bi opucuk gondereyim dedim
Sukurler olsun kavusturana, sizleri seviyorum, yarina kadar hosçakalin a.s.
:1hug:
evet canım cok doğru söylüyorsun bende aynen yazdıkların gibi düşünüyorum.senin yine iyiymiş ailen yanında sayılır.bense öyle olmayacaktım.yaralımı biliyorum bana dargin ama az çok anlattım işte sana o zamanlar bırak bu siteye girip yazı yazmayı ne işe gitmek nede birileriyle görüşmek istiyordum.kendimi tamamen uzaklaştırıp herşeyden biraz kendimi dinlemeye aldım.işte arada bir kendimi iyi hissettiğim günler girip yazdım size.neyse gelsinde onunda gönlünü alırım öpüyorum senii
yaralim hosgeldin canim.özlemez olurmuyuz hemde cok özledik seni.
öncelikle basin sagolsun.cok üzüldüm teyzenin vefat etmesine.ayaklarin içinde gecmis olsun.
tatilde iyi gezmissin,tadini cikarmissin ne guzel.biz sympatique le gidemedik.
bizde napalim moraller iyi olmayinca bisey yapasim gelmiyor,internete bile fazla girmiyorum.kendinize iyi bakin kizlar.gorusuruz