Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

asicim canim nasilsin sen ne yaptin ehliyeti araba suruyomusun hala ,ben ara verdim 20 satt bitti dosya degistircem ama bu aralar parasal yonden sktli gunler geciriyoruz bilmem ne zaman baslicam ,optum canim gorusuruz ,artik ben burdayim bizimkileri gidiyo izine bugun:sm_cool::sm_cool:,bos birakmam burayi sizde yazin ,coook sevincliyim a.s.a.s.
arkadaslar oncelikle hepinizin kandilini kutlar rabbim nice hayirli gunler vesile etmesini cani gonulden dilerim. Bende bugunlerde pek takilamiyorum siteye ama takip ediyorum kizlar Sympathique suanda fazla araba surmedim canisi toplam 6 saaat oldu daha sanirim okulumu degistirecem birde izine gitme ihtimalim var gidersem izinden sonra olur ins canim artik calismayida dusunuyorum anepeye yazildim kizlar 200 saaatlik fransizca gorecem 200 saatenn sonra dilim yeterli gelecek ins evde durmaktan bildim fransizcayi unutmusum kizlar ne utanc verici neyse moyen grupuna attilar beni sırnaşık şey hic yoktan yine iyidir kafanizi sisirdim kizlar karbeyazim sen nasilsin sen neyaptin islerin yolundami canim ins yolundadir gerci stressiz hic gunumuzde olmuyor neyse allahi hepimizin hakkinda hayirlisi ne olacaksa onu versin canlarim optumma.s.

kızlaaaaaaaaaaar nasılsınızzzz baktımda hepiniz epeydir yazmıyorsunuz noldu yahu sizeee hadi ben yazmaya yazmaya unutur oldum siteyide size noldu?bu arada nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben iyiyim eşim türkiyye dönmeye karar verdi.baktıkki benim istek çıkmayacak böyle bir karar verdik hayırlısı olsun artık öptüm sizi görüşürüz byee

pinar seni aramizda gormek ne guzelbepeydir yoktun bizler burdayiz hep herkes kosturuyor hayatta tabi tatile gidenler de oldu neden seninistegin cikmiyor pinar neyse senin icin hayirlisi neyse olsun canim optum kendine iyi bak.

kızlaaaaaaaaaaar nasılsınızzzz baktımda hepiniz epeydir yazmıyorsunuz noldu yahu sizeee hadi ben yazmaya yazmaya unutur oldum siteyide size noldu?bu arada nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben iyiyim eşim türkiyye dönmeye karar verdi.baktıkki benim istek çıkmayacak böyle bir karar verdik hayırlısı olsun artık öptüm sizi görüşürüz byee

hosgeldim kizzz nasilsin bakim moralin nasil, insallah biseyler tamamaen duzelmistir, biz buralardayiz ,ne olsun izinede gidemiyoz ,beklicez kk basini
sen ne yapiyosun bakalim gorusmeyeli, sizin icin turkiye daha guzel canim gevur memleketine gelipte ,kimseniz olmucak ,kendi kendinize is dil ,derken kostur ,izine gelceksiniz ikinizinde ailesi turkiyede ,bnim simdi aklim olsa turkiyeden evlenirdim ,tabi evliligimden memnunum ama memleket gibisi yok guzelim
bak ben 2 sene oldu gitmeyeli ,seneye gitcez 3 olcak anlicagin gurbet boyle bisey cok zor ,insallah sizin icin boylesi hayirli olur ,optum:1hug: canim kiba.s.a.s.

pinar seni aramizda gormek ne guzelbepeydir yoktun bizler burdayiz hep herkes kosturuyor hayatta tabi tatile gidenler de oldu neden seninistegin cikmiyor pinar neyse senin icin hayirlisi neyse olsun canim optum kendine iyi bak.

canım ya evet epeydir yoktum ara ara geliyorum unutmadım sizi yani bunu bilin.bende koşturuyorum ya iş ev bu ara düğünler var vs.canım ah bi bilsem benim istegim neden çıkmıyor bi bilsem.ama sanırım cıkmasınada gerek kalmadı çünkü eşim türkiyeye dönmek istiyor bakalım ne olacak sene bu zamanlar sanırım düğünü yapmış ve türkiyedeki evimize yerleşmiş olucaz allah nasip ederse.ee napalım sarkozi beni istemezse bende gelmeyiveririm.istenmediğim yerde durmam öyle değilmi ama??sen neler yapıyosun bakalım öpüyorum seni

hosgeldim kizzz nasilsin bakim moralin nasil, insallah biseyler tamamaen duzelmistir, biz buralardayiz ,ne olsun izinede gidemiyoz ,beklicez kk basini
sen ne yapiyosun bakalim gorusmeyeli, sizin icin turkiye daha guzel canim gevur memleketine gelipte ,kimseniz olmucak ,kendi kendinize is dil ,derken kostur ,izine gelceksiniz ikinizinde ailesi turkiyede ,bnim simdi aklim olsa turkiyeden evlenirdim ,tabi evliligimden memnunum ama memleket gibisi yok guzelim
bak ben 2 sene oldu gitmeyeli ,seneye gitcez 3 olcak anlicagin gurbet boyle bisey cok zor ,insallah sizin icin boylesi hayirli olur ,optum:1hug: canim kiba.s.a.s.

iyiyim canım moralim düzgün sayılır.birden bire birçok şey karıştı hayatımda ama düzerdi hala da yavaş yavaş yerine oturuyor bişeyler.bizde zaten türkiye bizim için daha iyi olacak kararına vardık bilmiyorum tabi allah hayırlısını versin.ama fransada ben cok bunalıma girerdim sanırım.şimdi tek sorunumuz var hayatımızı bir yoluna koymak buda ancak eşim gelince olabilecek bişey bakalım artık şimdilik idare ediyoruz.ayy işte baksana 2 sene 3 sene hata 5 sene türkiyeye gelemeyenler var ya ne biliyim bunları duyunca acayip içim kararıyo.ama önemli olan senin evinde eşinle beraber mutlu sağlıklı olman.sen neler yapıyosun anlat bakalım canım öpüyorum seni görüşürüz

pinarcim hosgeldin tekrar.uzun zamandir yoktun,ozledik valla seni.
islerin yoluna girmesine sevindim.buraya gelemiyosun ama olsun,turkiyede daha mutlu olursun bence.ailen sevdiklerin herkes yaninda olacak.her istediginde onlari gorebileceksin.

pinarcim hosgeldin tekrar.uzun zamandir yoktun,ozledik valla seni.
islerin yoluna girmesine sevindim.buraya gelemiyosun ama olsun,turkiyede daha mutlu olursun bence.ailen sevdiklerin herkes yaninda olacak.her istediginde onlari gorebileceksin.

hoşbulduk canım evet yoktum yeniden buradayım.bende özledim sizi ama gelmesemde emin olun sizi hiç unutmamıştım.evet oraya gelemiyorum.bakalım artık verdiğimiz bu karar doğrumu değilmi burada yaşamaya başladıktan sonra görecez umarım herşey güzel olur son zamanlarda biraz sıkıntılı günler geçirdim çünkü yoruldum.artık herşeyin tamamen yolunda gitmesini umut ediyorum.hepimiz içinde inşallah öyle olsun öpüyorum canım seni sen neler yapıyorsun anlat bakalımgamyoncuiremsu

iyiyim canım moralim düzgün sayılır.birden bire birçok şey karıştı hayatımda ama düzerdi hala da yavaş yavaş yerine oturuyor bişeyler.bizde zaten türkiye bizim için daha iyi olacak kararına vardık bilmiyorum tabi allah hayırlısını versin.ama fransada ben cok bunalıma girerdim sanırım.şimdi tek sorunumuz var hayatımızı bir yoluna koymak buda ancak eşim gelince olabilecek bişey bakalım artık şimdilik idare ediyoruz.ayy işte baksana 2 sene 3 sene hata 5 sene türkiyeye gelemeyenler var ya ne biliyim bunları duyunca acayip içim kararıyo.ama önemli olan senin evinde eşinle beraber mutlu sağlıklı olman.sen neler yapıyosun anlat bakalım canım öpüyorum seni görüşürüz

canim ya gercekten bana gore guzel bi karar almisiniz ,burda cok ugrasicaktin buraya aklismak uyum saglamak icin ,hem esiyin hem esinin ailesi ve kimseniz yok seni icin baya zor olurdu, izin dersende senede bi gidebilirsin bi veya 2 ay nasil gectigini anlmazsin ,valla memleket gibisi yok be guzelim , senin isin var zaten insallah esinde kendine gore is bulursa ,ev falan kolaylasir ,insallah sizin icin orda olmak bence daha hayirlisi
bende yine izine gidemedim 2 sene oldu ,seneye gitcez tabi ozamanada 3 sene olcak ,ama benim annem almanyada en azsindan onu gorme sansim oluyo ,esimin ailesi hep burda, cevremde cok turk var ,ben yinede az cok iyim ama sen daha yanliz olcaktin gelsen ,
bende calisiyorum bu aralar is cok cunku herkes izine gitti kimseler kalmadi ,gunluk gidiyorum isime ama fazla olmuyor, bizimkiler turkiyede oh valla cok rahatim 1.5 ay kaldi rahatim bozulmasina:roflol:
yaralimda suan izinde keske orda gorusebilseydiniz ,gerci o simdi sana dargin ama konyaya gelince mutlaka aklina gelmisindir ,gelince artik gonlunu alirsin:1hug:
optum canim kib gorusuruz a.s.a.s.a.s.a.s.

:1hug:
canim ya gercekten bana gore guzel bi karar almisiniz ,burda cok ugrasicaktin buraya aklismak uyum saglamak icin ,hem esiyin hem esinin ailesi ve kimseniz yok seni icin baya zor olurdu, izin dersende senede bi gidebilirsin bi veya 2 ay nasil gectigini anlmazsin ,valla memleket gibisi yok be guzelim , senin isin var zaten insallah esinde kendine gore is bulursa ,ev falan kolaylasir ,insallah sizin icin orda olmak bence daha hayirlisi
bende yine izine gidemedim 2 sene oldu ,seneye gitcez tabi ozamanada 3 sene olcak ,ama benim annem almanyada en azsindan onu gorme sansim oluyo ,esimin ailesi hep burda, cevremde cok turk var ,ben yinede az cok iyim ama sen daha yanliz olcaktin gelsen ,
bende calisiyorum bu aralar is cok cunku herkes izine gitti kimseler kalmadi ,gunluk gidiyorum isime ama fazla olmuyor, bizimkiler turkiyede oh valla cok rahatim 1.5 ay kaldi rahatim bozulmasina:roflol:
yaralimda suan izinde keske orda gorusebilseydiniz ,gerci o simdi sana dargin ama konyaya gelince mutlaka aklina gelmisindir ,gelince artik gonlunu alirsin:1hug:
optum canim kib gorusuruz a.s.a.s.a.s.a.s.

evet canım cok doğru söylüyorsun bende aynen yazdıkların gibi düşünüyorum.senin yine iyiymiş ailen yanında sayılır.bense öyle olmayacaktım.yaralımı biliyorum bana dargin ama az çok anlattım işte sana o zamanlar bırak bu siteye girip yazı yazmayı ne işe gitmek nede birileriyle görüşmek istiyordum.kendimi tamamen uzaklaştırıp herşeyden biraz kendimi dinlemeye aldım.işte arada bir kendimi iyi hissettiğim günler girip yazdım size.neyse gelsinde onunda gönlünü alırım öpüyorum senii

Benim tatli guzel arkadaslarim, yeniden Merhaba :1hug:

Nasilda ozledim sizi bilemezsiniz. Aksam yada en geç yarin sabah sizlere uzun uzun yazacagim, soyle bi opucuk gondereyim dedim

Sukurler olsun kavusturana, sizleri seviyorum, yarina kadar hosçakalin a.s.

Benim tatli guzel arkadaslarim, yeniden Merhaba :1hug:

Nasilda ozledim sizi bilemezsiniz. Aksam yada en geç yarin sabah sizlere uzun uzun yazacagim, soyle bi opucuk gondereyim dedim

Sukurler olsun kavusturana, sizleri seviyorum, yarina kadar hosçakalin a.s.

ayy canim hosgeldin nasilsin bakim ozlettin kiz kenini gozlerimizi yollarda kaldi:roflol: ,nasil gecti tatil bakim anlat biz gidemedik bari senden duyalim ,burasi bosaldi canim kimseler yok gelde biraz nese kat :roflol: pinarda geldi artik optum canim gorusuruz optum bye bye

:1hug:

evet canım cok doğru söylüyorsun bende aynen yazdıkların gibi düşünüyorum.senin yine iyiymiş ailen yanında sayılır.bense öyle olmayacaktım.yaralımı biliyorum bana dargin ama az çok anlattım işte sana o zamanlar bırak bu siteye girip yazı yazmayı ne işe gitmek nede birileriyle görüşmek istiyordum.kendimi tamamen uzaklaştırıp herşeyden biraz kendimi dinlemeye aldım.işte arada bir kendimi iyi hissettiğim günler girip yazdım size.neyse gelsinde onunda gönlünü alırım öpüyorum senii

pinarcim nasilsin canim ,gercekten anlayabiliyorum seni insanin morali yokken hic yazmak istemiyo ,hani bazi seylerimizi paylasiyoruz ama uyinde yazmak gelmiuo icimizden ,pinar geldi bakalim hadi ben sizi bas basa birakim soyle bi hasterlik giderin birbirinizle:roflol::roflol:
buraya gelmemn icin en iyisini bve hayirlisini yaptiniz ,bosver takma artik burayi kafana ,insallah turkiyede duzeninizi kursiniz artin optum canim seni kib gorusuruzzz

Kizlar, ben geldim tekrar...sizlere kavusmak çok guzel bir duygu vallahi, benide unutmamissiniz yerim ben sizi !!

evet....uçtum gittim tr'ye...Istanbula indim, guzeldi tabiki oraya inmek, sicakti felaketti ama superdi. ertesi sabah teyzem adaya gidelim dedi, denize girelim falan filan...gittik ama ben denize giremezdim sadece sezlongda yattim ve kitap okudum ama birazda bacaklarimi suya verdim...anam anam anam 2inci derecede yandim !!!!!!!!!!!! kavruldummmmm...vede hastanelik oldum :çok üzgünüm: çok acilar çektim inanin...aglaya aglaya gozlerim sisti...igneler yedim, dunya dolusu haplar içtim, ne ust giyebildim ne ayakkabi, hep evdeydim bir buçuk hafta surdu :1shok:
ve ben o acilarla kivranirken evde vardigimdan 3 gun sonra buyuk teyzemi kaybettik, isin kotusu son nefesini kollarimda verdi :1shok:senağlama çok kotuydu kizlar...
bi gece once beraber gul oyna ertesi gun kollarinda olsun...baya bi sokunu atlatamadim, geceleri uyuyamadim....ve boylece geçti gunler...neyse ki iyilestim son gun Istanbulu baya bi gezdim, bogaz turu yaptim, fatihe gittim, eminonude balik yedim, camiileri gezdim, guzeldi...ama tabi bacaklarim yaniyordu hala...
Neyse...Konya ya gittim...ve ertesi gun nisanlim ailesiyle geldi. onlar iki gece kalip gittiler, nisanlim kaldi :eek:
alisverisi yaptik,gelinligim suan dikiliyor, çiçegimi aldim, ayakkabilar, makyaj seti, yorganlar, pikeler, perdelerimi, kina elbisemi, bindalligimi, degisik giysiler, ayakkabi, terli, iç çamasiri, gereken herseyi aldik beraber, aksamlari da hep gezdik, kaçamaklar yaptik :eek: yeniden asik olduk :asigim:
sonra bebegim gitti..ve ben ailemi gezdim 3 gunum kalmisti zaten, herkesle vedalastim :a015: vede dondum iste...aman bi zor oldu donmek...memleketimiz bi baska kizlar ya, vallahi, gece yarisi yoldan karpuz almak, bakkalarin surekli açik olmasi, çay bahçelerimiz, pastanelerimiz, of anacim o pastalar ne yedim sormayin. bide artik heryer çigkofteci olmus, etsiz bol salçali yapiyorlar, anam anam anam ne yedim ne yedim sormayin gitsin...tabi sormayin cunku aldim dunya kadar kiloyu simdide veremiyorum
Insan gelin olacaginda kilo alirmi ? alir iste benim gibileri alir :mymeka:
Iste boyle....eeee sizler naptiniz bakalim ?
Ozlediniz mi beni ? :1rolleyes:
Kocaman optum ben sizi yazin hadi sayfalarimiz bos kalmasinnnnnn

yaralim hosgeldin canim.özlemez olurmuyuz hemde cok özledik seni.
öncelikle basin sagolsun.cok üzüldüm teyzenin vefat etmesine.ayaklarin içinde gecmis olsun.
tatilde iyi gezmissin,tadini cikarmissin ne guzel.biz sympatique le gidemedik.
bizde napalim moraller iyi olmayinca bisey yapasim gelmiyor,internete bile fazla girmiyorum.kendinize iyi bakin kizlar.gorusuruz

ay canim benim ya ,seninde basina ne kadar olay geldi be guzelim biseyler duzeliyo derken bisey cikyo ,basin saolsun canim valla uzuldum ,bak yine sanslisiniz ,son nefesinde ,gordunuz ve sizin yainizda olmus ,siz uzakta olunca daha zor olurdu ,goremedik demiyosunuzdur en azindan
kiz bu ne yanmasi boyle hastanelik olupta yattin okadar , derdin neydi yandin kavruldun oyle ,valla tam kavrulmusun ha ,turkiyem diye ,attin kendini heralde ,hah boyle olsun ,neyse canim onuda atlatmisin ,gecmis olsun ,hala kalintilari vardir kesin
demek alisveris yaptiniz ,gelinlikte dikiliyo oyle kiz netten varsa gonderde bi bakalim nasil bi gelinlikmis ,tabi super oldugu kesin ,bide icinde sen varsam tamma , prenses gibi olursun, senin icin ne heyecanli gecmistir eminim ,
izininin ilk zamanlari pek iyi gecmemis ama sonradan guzel gecmis ,olsun be guzelim acisiyla tatlisiyla izini yaptin ,turkiyemizi gordun geldin ,insallah darisi bize ,valla insan izin zamaninda daha kotu oluyo ,millet izine gidipte sen kalinca zoruna geliyo insanin ,insallah surda bizimde bir senemiz var ,artik biz gider anlatiriz ,
optum canim artik birlikteyiz ,izin ,bitti ise devam aynen bye bye

yaralim hosgeldin canim.özlemez olurmuyuz hemde cok özledik seni.
öncelikle basin sagolsun.cok üzüldüm teyzenin vefat etmesine.ayaklarin içinde gecmis olsun.
tatilde iyi gezmissin,tadini cikarmissin ne guzel.biz sympatique le gidemedik.
bizde napalim moraller iyi olmayinca bisey yapasim gelmiyor,internete bile fazla girmiyorum.kendinize iyi bakin kizlar.gorusuruz

çok saol canim benim doslar sagolsun.
bacaklarimda iyilesti sukur birseyim kalmadi suan sadece kapkara duruyorlar ama bi daha mi ? hayir hayir...:dilcikar:
evet insan izine gidemeyince morel sifir oluyor dogru haklisin 2 sene once bende gitmemistim kotu olmustum, uzulme hatice'cim seneye insallah gidersin anlatirsin bizlere, optum canim benim morelini yuksek tut !!!!!a.s.

X