Kizlar bende strasbourg'da oturuyorum... mehabalar..
en sonunda aldinmi canim codu valla cok sevindim nasil gecti ,ne zaman aldin ,simdi araba surmeye basladinmi ,insallah sira direksiyonda bakalim sende bende ne yapcaz ,bende 20 saat surdum dosyami degistircem optum ccanim ,gorusuruz
asicim tebrik ederim .codu almana cok sevindim.
sympatikcim ilk olarak asilama deniycez dedi doktor.esimden bi kac test istedi.benden de prolaktine testi istedi.daha once yaptirmistim ama sinirdaymis tekrar istedi.benimde yumurtlamam tedavisiz olmuyo.onumuzdeki adetime o testi yaptircam.sonraki adetime baslarmiyiz bilmiyorum.eylule anca olacak heralde bu gidisle.
insallah sende codu aldigin gibi direksiyonda da ilk denemede alirsin.
tsk canisi en sonunda aldim cok basit sorulardi boyle beklemiyordum ilk 4 saat yaptim zorlandim strese girdim heyacanlandim ama surebiliyorum sırnaşık şey bende 20c saati doldurayim baska okula gececem uzak bana git gel git gel bikiyorum hakkimizda hayirlisi olsun canim. haticecegim sana tsk ederim canim ins rabbim kalbinize gore verir yeterki stres yapmayinn otum allah emanetsiniz :teytey:
Kizlar bende strasbourg'da oturuyorum... mehabalar..
Tesekkurederim Canim Haticecigim,ben Plobsheim'danim... Sen Nerdensin?
Kizlar hakkinizi helal edin
Yarin uçuyorum Turkiye ye Allahin izniyle...
Ozlicem sizi, sohbetlerinizi, hepinizi gonlumde goturuyorum
Insallah hayirli bir tatil olur, buna gerçekten çok ihtiyaç duyuyorum
Sizi çok seviyorum, hosçakalin arkadaslar
Sevgilerimle
gule gule yaralim yolun acik olsun slm gotur vatana vede benim icin yildizlara bir bak cok ozledim memleketi hayirli yolculuklar guzel kardesimm
Kizlar hakkinizi helal edin
Yarin uçuyorum Turkiye ye Allahin izniyle...
Ozlicem sizi, sohbetlerinizi, hepinizi gonlumde goturuyorum
Insallah hayirli bir tatil olur, buna gerçekten çok ihtiyaç duyuyorum
Sizi çok seviyorum, hosçakalin arkadaslar
Sevgilerimle
asicim canim nasilsin sen ne yaptin ehliyeti araba suruyomusun hala ,ben ara verdim 20 satt bitti dosya degistircem ama bu aralar parasal yonden sktli gunler geciriyoruz bilmem ne zaman baslicam ,optum canim gorusuruz ,artik ben burdayim bizimkileri gidiyo izine bugun:sm_cool::sm_cool:,bos birakmam burayi sizde yazin ,coook sevincliyim a.s.a.s.