- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Sympathique'cim...
canim benim giremedim bi turlu nete yazamadim sana..sorularina geliyim, oncelikle gelinligim modelini beynimde tasarlamistim sonra ona benzerini buldum hem onu gosterdim hem çizdigim modeli gosterdim ona gore tum bi model çikardik onun uzerine dikiliyor suan
balayina gelince eger orasi sicak ise punta cana ya gidecegiz allah izin verirse, ama sicak degilse bilemiyorum vallahi, bos oldugum zaman ajanslara gidip soracagim
meslegime de gelince aslinda daha guzel yerlere gelmeyi çok isterdim ama bunada sukurler olsun. ama bebisim olursa ara verecegim yerimseniben
okumadin diye uzulme. okumakla adam olunmuyor, kimi universite bitiriyor is bulamiyor, o yuzden uzulme vurma kiz kafani taslara kafan lazim bize
evime daha henuz esya almadim tamiratlar bitmedi, hele bitsin alacagiz ama ben kahverengi mobilyalari çok seviyorum sanirim o tonlarda olacak insallah
keske gelebilseniz vallahi super olurdu ama...ahh ahh gonuller bir olsun canim benim
bu arada kizlar, eylulun basinda randevu aldim kadin doktorundan, hap kullanmaya baslayacagim
çok çok optum hepinizi, kendinize iyi bakin tamammi fistiklar ?
yazin yine
yazarim bende[/I][/B]
oo kizlar toplanmis ceneler acilmis bi ben gelemedim yaaa
hemsolarin guzeli sen nasilsin gorusmeyeli, kis kac gungur gorusemiyoz ozlemisim seni aliskanlik yaptin valla , gerci ben sana kusum haftalardir hasta yattim bi gelip corba pisirmedin bana senağlama sen sen beni beni sevmiyonmu artik, ama ama ben seni seni cok seviyom :hadi ben gideyom artik bendede ne cene varmis boyle ama yazmisim heeee
kizlar hepinizi kocaman opuyorum ins bende iyilesirimde gelirim yaaa , biktim ben yatmaktan senağlama
oo kizlar toplanmis ceneler acilmis bi ben gelemedim
yaralim canim bitanem hg , canim ya neler gelmis oyle basina ne heveslerle gitmistinoncelikle basin sagolsun bitanem cok uzuldum inan sanada gecmis olsun , bir yandanda evlilik telasi sarmis seni artik gelinlikti balayi di gunler su gibi akip geciyodur senin icin dimi :) gelinliginde cok guzel eger gordugum modelse, artik dugununde bizim yerimizede oynarsin artik :roflol: optum canisi
kizlar hepinizi kocaman opuyorum ins bende iyilesirimde gelirim yaaa , biktim ben yatmaktan senağlama
, ne guzel beynin tasarlayim bak diktiriyosun peki normal almayla diktirmenin arasinda ,para olrak fark varmiki aynimiki, bana satil al dediler istemedim ,belki bende istesem diktirirdim ama kalabalik bi gunluk icin gerek duymadim aslinda hatira olrak kalmasi guzelde, zamanla ,ufff bunu nereye koycam keske almasaydim nerden aldim falan derdum heralde:roflol:
bende cok cok optum canim
gorusuruz yine sana kolay gelsina.s.:
karbeyazcim hosgeldin canim.cok gecmis olsun.
herkes toplandi artik,buralar neselendi yine.
yaralim canim nisanlin niye zor ikna oldu yoksa hemen bebek mi istiyo?
Selam hatice'cim
nasilsin canim ?
evet tipki tahmin ettigin gibi nisanlim hemen bebek istiyor...yani korunmayalim Allah bize ne zaman vermek isterse o zaman olsun diyor...
birde, eger korunursan, birakinca belkide olmayacak diye bir korkusu var...
ama ben yinede ilk sene içinde istemiyorum...
zor ikna oldu vallahi
ama oldu...
insallah pisman olmam :uhm:
yaralim canim valla ne diyeyim ikinizde haklisiniz.sen haklisin cunku insan bir sene esiyle basbasa vakit gecirmek istiyo.hem insan birbirini evlendikten sonra taniyo.o yuzden bir sene bekleyin bence.esinde hakli cunku bazen bizim yasadigimiz gibi insanin basina aksilikler geliyo ve hemen olmaya biliyo.ama insallah siz bizim yasadigimiz seyleri yasamazsiniz ve istediginiz anda bebeginiz olur.eger kendi içini rahatlatmak istiyorsan butun tahlillerini yaptir bebege engel birsey varmi diye baktir.yoksa için rahat eder hap kullanirsin,sonra birakincada hemen olur.eger bir engel varsada tedavi olup edinceye kadar vakit geciyo.
Selam canim benim
sanirim soyledigini yapicam, inan çok kafama taktim, kendide oyle, hiç rahat degil
haftaya randevum var doktorda sanirim butun sorulari, testleri yaptiracagim
arkadasim da korundu, birakti sonra ama 7 ay surdu hamile kalmasi, iki ay sonra basladi stres yapmaya , stresli bir insanin da regleri tamamen geçikiyormus yani butun hormonlar etkilneniyor...bilmiyorum hatice'cim, hele bi doktora gideyim de hayirlis Allah'tan
:1hug:
sen nasilsin iyimisin ?