Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

, ne guzel beynin tasarlayim bak diktiriyosun peki normal almayla diktirmenin arasinda ,para olrak fark varmiki aynimiki, bana satil al dediler istemedim ,belki bende istesem diktirirdim ama kalabalik bi gunluk icin gerek duymadim aslinda hatira olrak kalmasi guzelde, zamanla ,ufff bunu nereye koycam keske almasaydim nerden aldim falan derdum heralde:roflol:
ne zaman gelinlik gelcekya, senin dugun burdan ordan birisimi getircek ,yoksa gondrilcekmi, sizmi gitceksiiz, allahim insallah gule gule giymeyi nasip eder gunlerinde gittikce azaliyo, eeee desene sende bizler arasina giriyosun sonunda:dance::dance:
kahve krem yap ozaman oda guzel oluyo, hatta icerisinede biraz mavi yap ben bayiliyorum mavi kahverengiye,ama benim evim olsa insallah olur, siyah beyaz krem ,ve bordo yapicam bu renkleri salonda bayiliyorum ,mobilyalarini turk yerindenmi fransizdanmi alcaksin ,ya ben buranin takimlarini cok seviyorum duvarada televizyon asiyosun ,annemlerin evi oyle super resimlarde vardi hatta , sen normal takimmi alcaksin ,
hiiiiimmmmmmmm peki yatak odasini ne renk yapicaksin ,mutfak ne renk ben mutfakta beyaz ve fistik yesili seviyorum:roflol: bene taktim kafaya ,ya ev dosemeye bayiliyorum ama yapamadim oyuzden fikirlerimi yaziyorum sana umarim kafa agritmam
bi evlenin bakimde balayini dusunursunuz, hemende acele etmeyin ,yada sicaklar gecmeden acele edin:roflol:
artik sende hap kullancaksin deimiiiiii tabi onceden basla canim iyi etmisin randovu almakta ,akillisin canim sen isini bilirsin a.s
bende cok cok optum canimŞenizŞeniz
gorusuruz yine sana kolay gelsina.s.:

ay bitanem iyim valla sen nasilsinya ,bi iyilesmedin gelde iki seninlede cene calakya ,bende alistim sana yoklugun avare avare dolasiyorum
ay canim benim valla yaninda olsamda gelip yapsam corbani ah elimde olsada gondersem burdan ancak resim gonderirim oda bi ise yaramazbenneyaptımki
ben seni daha cok seviyorum ,hadi biran once iyileste gel artik ozletme fazla, ben sabahlari giriyorum ogleye kadar gunduzde belli olmuyo ,artik geceleri giremiyorum:çok üzgünüm:
bizde seni cok optuk gorusmek uzere bye bye ŞenizŞeniza.s.

Ohhh kimler gelmis kimlerrrr :1rolleyes:
Canim benim nasilsin ? ozledim seni ya, uzun zaman oldu...guzel dileklerin için çok saol bitanem, allah razi olsun, evet insanoglu yola çikar bi hevesle ama neyle karsilacagini bilemez ki...:1no2: ama guzel Rabbim tekrar kotu gun gostermesin, hepimizin buyuklerimizi, dostlarimizi, ailelerimizi korusun ve uzun omur versin :1hug:
Benim hazirliklar devam ediyor canim, heyecanliyim tabiki, suan en buyuk telasimiz evimiz, tamirat isleri bitmedi, insallah onlari bitirince artik geriye temizlik, ve esyal mobilya kaliyor...
hayirlisi olsun canim benim..
gelinligim gelince sizlere resimleri gosterimcem zaten canim
sanada buyuk geçmis olsun kuzum hastalanmissin, ah canim benim, keske hepimiz bi arada olsak da birbirimize yardim etsek degilmi :1hug:
insallah yakin zamanda iyilesirsin canim...opuyorum seni kocaman, yine yaz a.s.

Canim benim, gelinligi annem getirecek bu ayin sonunda geliyor, buyuk bir heyecanla bekliyorum zaten :1rolleyes:
para olarak fark varmiydi evet hazir olan gelinlikler çok daha ucuza geliyordu tabiki...ama kuçuk kiz hayalimi gerçeklestirdim açikçasi, sagolsun nisanlim beni kirmadi...tuzlu da olsa aldi...:asigim:
evime gelince...mutfagimin dolaplari hazirdi zaten, açik kahverengi ve mavi karisimi
yatak odasini, siyah almayi dusunuyorum yatak ortum altin rengi
oturma grubu kahverengi deriden, masa, vitrin de dekorasyon olarak da portakal renkle karistirmayi dusunuyorum
ama kendi evim oldugunda, oturma grubunu siyah ve kirmizi yapmayi dusunuyorum
hayirlisi bakalim :1rolleyes:
evin boyasi haftaya bitiyor cicim...bitsin de...esyalari almaya gidicez, artik bu orucu hep magazalarda geçirecegiz sanirim :1closedeyes:
annenlerin evini gordum bayildim tek kelimeyle bayildim ! !
benim evim olsun bende ayni dosemeleri yapicam valla
ama suan kiradayim...elimden geldigi kadar cici yapicaz evimizi ama tabi insanin kendi evi olunca istedigi gibi dose
annen çok zevkli
vallahi msallah super mobilyasi da, dosemesi de, herseyi a.s.
simdilik bu kadar cicim...yine anlatirim zamanla :smiley-cool:
opuyorum seni kocaman tamammi
yine yaz bak sayfalari bos birakmayinnnnnn

not : jinekologa eylulun basinda randevum...zor ikna ettim nisanlimi yaa, vallah ama ikna oldu :jeyyar:

karbeyazcim hosgeldin canim.cok gecmis olsun.
herkes toplandi artik,buralar neselendi yine.

yaralim canim nisanlin niye zor ikna oldu yoksa hemen bebek mi istiyo?

karbeyazcim hosgeldin canim.cok gecmis olsun.
herkes toplandi artik,buralar neselendi yine.

yaralim canim nisanlin niye zor ikna oldu yoksa hemen bebek mi istiyo?

Selam hatice'cim
nasilsin canim ?
evet tipki tahmin ettigin gibi nisanlim hemen bebek istiyor...yani korunmayalim Allah bize ne zaman vermek isterse o zaman olsun diyor...
birde, eger korunursan, birakinca belkide olmayacak diye bir korkusu var...
ama ben yinede ilk sene içinde istemiyorum...
zor ikna oldu vallahi
ama oldu...
insallah pisman olmam :uhm:

ben bes yildir strasbourgta oturuyorum bizim oturdugumuz yerde kiralar cok pahali biz kucucuk evde 550 euro ya oturuyoruz yani 600euroyla gecinmek zor anca calisman lazim ulasima gelice sehir icinde tramvay var o cok rahat

Kizlar nerdesiniz allah allah....ben geldim herkes kayboldu !
bos birakmayin guzelim sayfalarimizi !
optum sizi haberlerinizi bekliyorum

yaralim canim benim ya kusura bakma gec yaziyorum ama ,bu aralar kendimi okadar diyete verdimki ,zayiflama bolumunden cikmiyorum burayi bile unuttum ,
bu hafta sonu anneme gidiyorum annemle ayni kilodaym giitmeden bikac vermem lazip hep kizindan genc diyolar bende catliyorum iste onla i=ucrasiyorum bende,
sen napiyosun bakalim gelismede neler var ,gun gun yaklasiyoruz dugune ,kalbin gum gum atiyodur kesin dimi senin optum canim gorusuruz insallah yazarim bende

yaralim canim valla ne diyeyim ikinizde haklisiniz.sen haklisin cunku insan bir sene esiyle basbasa vakit gecirmek istiyo.hem insan birbirini evlendikten sonra taniyo.o yuzden bir sene bekleyin bence.esinde hakli cunku bazen bizim yasadigimiz gibi insanin basina aksilikler geliyo ve hemen olmaya biliyo.ama insallah siz bizim yasadigimiz seyleri yasamazsiniz ve istediginiz anda bebeginiz olur.eger kendi içini rahatlatmak istiyorsan butun tahlillerini yaptir bebege engel birsey varmi diye baktir.yoksa için rahat eder hap kullanirsin,sonra birakincada hemen olur.eger bir engel varsada tedavi olup edinceye kadar vakit geciyo.

Selam canim benim
sanirim soyledigini yapicam, inan çok kafama taktim, kendide oyle, hiç rahat degil
haftaya randevum var doktorda sanirim butun sorulari, testleri yaptiracagim
arkadasim da korundu, birakti sonra ama 7 ay surdu hamile kalmasi, iki ay sonra basladi stres yapmaya , stresli bir insanin da regleri tamamen geçikiyormus yani butun hormonlar etkilneniyor...bilmiyorum hatice'cim, hele bi doktora gideyim de hayirlis Allah'tan
:1hug:
sen nasilsin iyimisin ?

hoşbulduk karbeyazım nasılsın ben iyiyim canım evet gerçektende rahatladım ama birde şu türkiyede düzeni bir oturtabilsek daha iyi olacak neyse allahtan hayırlısı herşey adım adım zamanı gelince oluyor giriyor yoluna.çok geçmiş olsun sanada.bende 1 haftadır ölüyorum.geçen hafta tatilden geldim.hava değişimi oldu galiba bide antalya tabi sıcak kapalı yerler hep klimalı içeri gir serin dışarı çık sıcak alışkın olmayınca bu değişim çarptı benide tatilden döndüğüm gün hasta oldum izinde alamıyorum şimdi hastayım diye daha yeni gelmişim valla işe geliyorum hiçbişey yapmadan uyukluyorumkafamçokkarıştı işte öyle canım sen neler yapıyosun nasılsın:1hug:

iyiyim canim sagol.bende ramazanin ikinci haftasi isi birakiyorum,sonra evde rahat olacagim artik burayada daha cok girerim.belki bayrama turkiyeye gitme ihtimalimde var.

arkadasinin hamile kalmasi 7 ay surdu demissin,hap kullandiysa bu surec normal.o yuzden hapi birakinca ilk ay olmadiysa stres yapmak yersiz,daha cok kendine zarar verirsin.ben iki yil hapla korunmustum,biraktim ikinci ay hamile kaldim,tabi sonu hüsranla bitti.ama bu herkeste oyle olacak diye birsey yok.sen yaptirmak istedigin testleri yaptir.sonra herseyi Allaha birak. o ne zaman izin verirse o zaman olur.kendine iyi bak canim.gorusuruz.

slm kizlar nasilsiniz bakim iyisinizdir ins bende iyim izin bitti ahamda geldim gitmesi iyi oluyorda gelmek koyoyor adama valla aglayacam simdi neyse size kavusmak guzel bu arada hepinizin ramazani hayirli gececmesini nasip eylesin rabbim hepinizi opuyorum canlar.....

Kizlar merhabalar
ramazan ayiniz mubarek olsun
hayirlara vesile olur insallah

beni sorarsaniz iyiyim çok sukur, babam ameliyat oldu, hastaneden çikti, evde suan, ve çok çabuk toparlaniyor....sukurler olsun...
bende iyiyim, bu haftasinu esyalarimizi alacagiz artik, yavas yavas temizlige girisecegiz, esyalarimizi yerlestirecegiz, dugune çok az bir vakit kaldi, bu ay çabuk geçer biliyorum...
asii'cim hosgeldin bitanem, ozlettin kendini, tatil donusu zordur bilirim ama hayat bu iste, yine gidersin insallah
hepinizi opuyorum saglicakla kalin

tsk ederim haticecigim sen neler yapiyorsun nasil gecti yaz . sen de hos geldin yaralim amcayada acil sifalar dilerim canim benim umarim evinde once saglik sonra huzur ve mutlugun olmasin cani gonulden dilerim sende allah nasip ederse evliler kervanina katilacan canim benim hayirlisi canim opuyorum hepinizi kizlar. karbeyazim canim sen nasilsin gorunmuyon kiz bu aralar ozlettiniz kendinizi Sympathique senide opuyorum fistigim allaha emanetsiniz kizlarr..

Selam kizlar
dedigim gibi jinekologe gittim, hani su dogum kontrol hap meselesi.
gittim fakat kendisi gelemedi, tam kapidan girecektim ki msj geldi "geri gel, almani kullanmani istemiyorum" die, haydaaaaaaaa delirdim yinede girdim !!!
neyse...haptan bahsederken, yumurtaliklarimda ki bazi agrilardan bahsettim doktoruma. ekografi çekti, ve maalesef, iki tane kistim varmis :-(
of kizlar bunun sancisi da ne pis biliyormusunuz..o kadar aciyor ki
doktorum, oncelikle bu kistleri dusuren dogum kontrol haplari oldugunu unutma dedi
yazdi, ve bugun basladim. 21 gun sonra yine randevum var, bakicak, dustu mu dusmedi mi
dusmediyse ameliyat :-(( ama ben istemiyorummmmmm insallah duser
nisanlima da gelince, anlattim...sok oldu, ve benim için çok uzuldu
sonra ozur diledi, ben konusmak istemedim, dun gecede aramadim, yattim
bu sabah ise geldigimde de yanima geldi. hapini aldin mi diye sordu aldim dedim
aman duzenli al askim tamammi sakin birakma, hem korunuruz hemde insallah kistlerin duser dedi
hey allahim yarabbim
buna ne derler ? bir iyilik için kotuluk mu
artik bilemiyorum
iste boyle canlarim...
sizler nasilsiniz?

yaralim canim benim yaa cok uzuldum :çok üzgünüm: ne dicemi bilemiyorum inan, hep senimi bulur bu dertler, okuyunca sok oldum hemde dugun arefesinde , canim ins en kisa zamanda duser kistlerin , babanada gecmis olsun canim pek fazla giremiyorum bu aralar yeni gordum kusura bakma, kendine cok dikkat et canim allah yar ve yardimcin olsun, gros bisous :1hug:

yaralim cok gecmis olsun canim.ama üzülme, önemli olan vaktinde farketmis olupta tedaviye baslamaniz.insallah hapla duser.
kuzenimin esinde de vardi kist, evlenir evlenmez ameliyat oldu kizcaz, ama simdi masallah bir oglu var cok seker.simdi ikinciye hamile.cok uzulupte kendini yipratma.Allah dermansiz dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…