- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Selam kizlar
dedigim gibi jinekologe gittim, hani su dogum kontrol hap meselesi.
gittim fakat kendisi gelemedi, tam kapidan girecektim ki msj geldi "geri gel, almani kullanmani istemiyorum" die, haydaaaaaaaa delirdim yinede girdim !!!
neyse...haptan bahsederken, yumurtaliklarimda ki bazi agrilardan bahsettim doktoruma. ekografi çekti, ve maalesef, iki tane kistim varmis :-(
of kizlar bunun sancisi da ne pis biliyormusunuz..o kadar aciyor ki
doktorum, oncelikle bu kistleri dusuren dogum kontrol haplari oldugunu unutma dedi
yazdi, ve bugun basladim. 21 gun sonra yine randevum var, bakicak, dustu mu dusmedi mi
dusmediyse ameliyat :-(( ama ben istemiyorummmmmm insallah duser
nisanlima da gelince, anlattim...sok oldu, ve benim için çok uzuldu
sonra ozur diledi, ben konusmak istemedim, dun gecede aramadim, yattim
bu sabah ise geldigimde de yanima geldi. hapini aldin mi diye sordualdim dedim
aman duzenli al askim tamammi sakin birakma, hem korunuruz hemde insallah kistlerin duser dedi
hey allahim yarabbim
buna ne derler ? bir iyilik için kotuluk mu
artik bilemiyorum
iste boyle canlarim...
sizler nasilsiniz?
yaralim cok gecmis olsun canim.ama üzülme, önemli olan vaktinde farketmis olupta tedaviye baslamaniz.insallah hapla duser.
kuzenimin esinde de vardi kist, evlenir evlenmez ameliyat oldu kizcaz, ama simdi masallah bir oglu var cok seker.simdi ikinciye hamile.cok uzulupte kendini yipratma.Allah dermansiz dert vermesin.
hatice canim sen nasilsin ,uzun zamandir gorusemiyoruz, nasil geciyo bakim ,tedavin falan ne durumda ,benimde sali gunu randovum var sanirim yine igne tedavisine baslicaz bakalim bunda tutucakmi ,bide doktora dicem neden benden rahim filmi ,ve esimden test falan istememis ,hadi tuplerim tikali veya esimde problem varsa, cok kisye soruyorum istemis ,insallah bende bi problem cikmaz optum canim gorusuruuuz
merhaba kizlar ben pariste oturuyorum ama burasi cok sikici ve cok pahali evim sagliksiz baska bir yere tasinamiyoruz cok pahali strasbourg a tasinmayi dusunuyorum siz ne dersiniz orada ev kiralari bir restorant iscisinin ayligi ne kadar cabuk is bulabilirmiyim ne dersiniz 14yasinda kizim var ona cok uzuluyorum cunki ben fransiz ve araplarla arkadaslik etmesine izin vermiyorum turkte burada yok yavrum cok yanliz ben oyle cok yanlizim bunun icin tasinmayi istiyorum bana yardim edrseniz cok sevinirim:teselli:
merhaba kizlar ben pariste oturuyorum ama burasi cok sikici ve cok pahali evim sagliksiz baska bir yere tasinamiyoruz cok pahali strasbourg a tasinmayi dusunuyorum siz ne dersiniz orada ev kiralari bir restorant iscisinin ayligi ne kadar cabuk is bulabilirmiyim ne dersiniz 14yasinda kizim var ona cok uzuluyorum cunki ben fransiz ve araplarla arkadaslik etmesine izin vermiyorum turkte burada yok yavrum cok yanliz ben oyle cok yanlizim bunun icin tasinmayi istiyorum bana yardim edrseniz cok sevinirim:teselli:
hayelim...
Kiyamam senin kizina...Kahretsin bu insanlari...ne diyim ki...hangi college e gidiyordu ? hangi semtte kaliyorsunuz, masuru yoksa tabi. Paris'de pek terzilik isi kalmadi, butun çinler aldilar goturduler mahalleleri, isleri, guçleri...dedim ya Paris eski Paris degil.
Hiç birsey imkansiz degildik ablacim. dinle beni..Strasbourg da, herhangi tanidiginiz varmi? hani illa buraya tasinmak istedigin için soruyorum. eger varsa, once esin bir gelsin, gorsun, çevreyi dolassin, ben yardimci olmaya çalisirim, en azindan pahali, sakin, ucuz, guzel semtleri biliyorum.
Okul a gelince kolay....Tasindiniz mi yeni okula baslar burada, fransizcasini duzeltti mi çocuk ?
Fransada mi dogdu ? Hangi hakla o cocugu meslek college ine gonderirler adiler !!!
Yazik yavrumun iki yili bosa gitti...Hangi sinifta suan ?
Kafami sisirmedin ablacim. eger sana yardimci olabilirsem ne mutlu bana.
Profilime de mesaj atabilirsin istersen, ne istersen sor, cevaplarim. Uzulme...herseyin bir çaresi vardir..