Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

kizlar ben bugun c.m.c.o da yani tup bebek merkezindeydim.doktorla gorustuk,dr iyi birine benziyo ama bizi tek bir doktor takip etmiyecekmis kontrole gittigimizde hangisi denk gelirse o bakacakmis.neyse bizden bikac test daha yaptirmamizi istedi.sonra bize mektup gonderecekler ne zaman baslayacagimiza dair.agustos yada eylulde baslayabiliriz dedi.insallah ilk denemede olur.

kizlar ben bugun c.m.c.o da yani tup bebek merkezindeydim.doktorla gorustuk,dr iyi birine benziyo ama bizi tek bir doktor takip etmiyecekmis kontrole gittigimizde hangisi denk gelirse o bakacakmis.neyse bizden bikac test daha yaptirmamizi istedi.sonra bize mektup gonderecekler ne zaman baslayacagimiza dair.agustos yada eylulde baslayabiliriz dedi.insallah ilk denemede olur.

Canim hayirlisi olur insallah cmco daki doktorlarin hepsi gerçekten çok iyi, benim nisanlim orda dogdu :-), yengem bu sene orda dogum yapacak, arkadasimin biri de, insallah sende orda yaparsin, ve bu mutlu haberini beraber paylasiriz, dilerim ki denemeler pozitif olur ve sizde kavusursunuz bebeginize

sen nerde oturuyorsun canim ?

karbeyazcim canim aglama.bi dahaki sefere alirsin insallah.cogu insan zaten ilk seferde kazanamiyor.uzme tatli canini.

Canim hayirlisi olur insallah cmco daki doktorlarin hepsi gerçekten çok iyi, benim nisanlim orda dogdu :-), yengem bu sene orda dogum yapacak, arkadasimin biri de, insallah sende orda yaparsin, ve bu mutlu haberini beraber paylasiriz, dilerim ki denemeler pozitif olur ve sizde kavusursunuz bebeginize

sen nerde oturuyorsun canim ?

canim ben lingolsheim'da superu nun yakininda oturuyorum.

Karbeyaz'cim ne oldu guzelim ???

Haticecim o zaman komsu olacagiz sanirim...:-))
insallah yaa, bence bi zaman gelsin de bi araya toplanalim himm ne dersin ?

optum seni

offff yarin babami goturecegim ya bu saatte hala geziniyorum uyku tutmadi beni yaa
kizlar dua edin lutfen :çok üzgünüm:

optum sizi ben a.s.

yaralim sinavi kaybettim canim, hemde bi hatayla mufettis istese verirdi ama giciklik yapti iste, kotu sursem gam yemicem oyle duzgun surdumki ama olmuyo iste ne yapalim bidahi sefere optum

Karbeyaz'cim ne oldu guzelim ???

Haticecim o zaman komsu olacagiz sanirim...:-))
insallah yaa, bence bi zaman gelsin de bi araya toplanalim himm ne dersin ?

optum seni

offff yarin babami goturecegim ya bu saatte hala geziniyorum uyku tutmadi beni yaa
kizlar dua edin lutfen :çok üzgünüm:

optum sizi ben a.s.

neden olmasin canim.sen bi evlen gel bulusuruz bi ara.

uzulme canim insallah baban sagligina biran once kavusur.

bende seni optum

Kizlar haber vereyim dedim size,
babiskomu goturduk dun hastaneye ve Allah'a binlerce kez sukur olsun ki ameliyatlik falan degilmis, durumu gayet iyimis onu gonderen doktor abartmis essek adam !!!!
o yuzden suan çok iyi moreli baya bi duzeldi, vede annem geldi tr den, onada çok sevindik
suan hersey eskisi gibi çok guzel olmaya devam ediyor inanin çok mutluyum suan
sizinde hayirli haberleriniz bekliyorum
karbeyazcim...olsun be bacim bi daha kine alirsin insallah canim benim uzuldum tatlim tamammi ?

optum sizi kizlar Allah'a emanet olun

babanin iyi olmasina cok sevindim canim.

her gecenin bir sabahi vardir.hersey yavas yavas yoluna giriyor.

kizlar nereye gittiniz ya?
kac gundur kimse bisey yazmamis buraya.umarim hepinizde iyisinizdir.
yaralim sanirim sen yogunsun bu aralar.
asicim sen neler yapiyosun?
karbeyazcim sen nerelerdesin?
sympatique sen neler yaptin?araba kullanmayi baya ilerlettin mi? bebek tedavisi ne durumda?

Kizlar merhaba
Hatice'cim haklisin vallahi hiç kimsecikler yazmior artik buraya bende çok yogundum ama simdi vaktim var
Size super bir haberim var, Daireyi bize verdiler :-))))
çok mutluyum bugun inan çok neseliyim Allah'a sukurler olsun benimde bi evim var artik ohhhhh
Baska...annem tr ye geri donuyor haftaya ondan sonra bebegim gidiyor
ve bende temmuz basinda gidecegim Allah izin verirse dugun alisverisi

Cok zor donemlerden sonra tekrar bi neseme kavustum ya allaha sukur kizlar gerçekten

Sizler nerelerdesiniz ? napiyorsunuz ? anlatin bana bakiyim ya hepiniz kayboldunuz
bu arada herkese hayirli cumalar
Hepinizi opuyorum

yaralim mutlu olmana cok sevindim.
daireyi bize verdiler derken?yani satin mi aliyosunuz?
bi sakincasi yoksa adresini özelden yazar misin?cok merak ediyorum nerde oldugunu.
hadi bakalim hayirlisi, hersey yoluna girdi.
Allah bu mutlulugunu hiç bir zaman bozmasin.hep boyle mutlu ol.

a.s.a.s.
Kizlar haber vereyim dedim size,
babiskomu goturduk dun hastaneye ve Allah'a binlerce kez sukur olsun ki ameliyatlik falan degilmis, durumu gayet iyimis onu gonderen doktor abartmis essek adam !!!!
o yuzden suan çok iyi moreli baya bi duzeldi, vede annem geldi tr den, onada çok sevindik
suan hersey eskisi gibi çok guzel olmaya devam ediyor inanin çok mutluyum suan
sizinde hayirli haberleriniz bekliyorum
karbeyazcim...olsun be bacim bi daha kine alirsin insallah canim benim uzuldum tatlim tamammi ?

optum sizi kizlar Allah'a emanet olun

yaralim baban icin cok sevindim canim, bazen doktorlar yaniltiyo iste bizleri ,bende cok merak ediyodum seni buraya yazmayinca megerse benim pcde sorun varmis guncelleme yapmiyomus oyle olunce bende yazilanlari goremiyodum, herseyin yoluna gitmesine cok sevindim,bana gelince uzulmuyorum artik ne yapalim kismet degilmis,her iste bi hayir varmis bidahikine olur ins, kib canim optum a.s.

a.s.a.s.
kizlar nereye gittiniz ya?
kac gundur kimse bisey yazmamis buraya.umarim hepinizde iyisinizdir.
yaralim sanirim sen yogunsun bu aralar.
asicim sen neler yapiyosun?
karbeyazcim sen nerelerdesin?
sympatique sen neler yaptin?araba kullanmayi baya ilerlettin mi? bebek tedavisi ne durumda?

canim bende evle ugrasiyorum o yuzden pek vaktim olmuyo, annemgil izine gitti ve ben yanlizim butun isler bana bakiyo anlican, bu arada dun bi is bulmustum alacaklardi beni ama is benim hosuma gitmedi pek, havalarda okadar sicakki insanin bisi yapasi gelmiyo, sen neler yapiyon dr gittinmi, opuyorum canim a.s.

a.s.a.s.

canim bende evle ugrasiyorum o yuzden pek vaktim olmuyo, annemgil izine gitti ve ben yanlizim butun isler bana bakiyo anlican, bu arada dun bi is bulmustum alacaklardi beni ama is benim hosuma gitmedi pek, havalarda okadar sicakki insanin bisi yapasi gelmiyo, sen neler yapiyon dr gittinmi, opuyorum canim a.s.

hayirlisi olsun canim.simdi havalar sicak herkeste tatile gider,insanin calisasi gelmez.
insallah istedigin zamanda istedigin bir is bulursun.

ben doktora gittim.bir test daha istediler.onu yaptircaz.sonra bize mektup gondercekler.tedaviye o zaman basliycaz.yani agustos eylul ayini bulucak.

mrb kizlar nasilsiniz ,coktandir gorusemiyoruz,ben nete fazla giremiyorum bu aralar islerim okadar yogunki evde bile kalmiyorum birakin neti ,bide ehlieyet vardi oyuzden baya yogunum ,doktor randovuleri igneler derken cok yogun geciyo gunlerim
yaralim canim benim ,bak eskiki gunlerine tekrardan donuyosun ,bu herkeste olur bi donem iyi bi donem kotu ,kim dort dortluk hayat yasiyoki ,acisisyla tatlisiyla geciyo gunlerin ,baban icin cok sevindim ,insallah sende iyisindir ,izin yaklasiyo artik nisanlninla guzel bi izin yaparsiniz
hatice canim benim sen nasilsin ,sanirim tup bebek tedavisine baslamisin testler falan yazmisin ,insallah senin icin hayirlisi neyse oolsun ,insallah bunda olur ,simdi doktor hic bisey uygulamiyomu ,tammaen tup bebekmi istiyosunuz,bende en son hastalandim ,doktor olunca beni ara demisti , hemen aramma gerekliymis oysa ben kac gun sonra aradim gittim doktora gec kalmisim tedaviye baslamak icin hastalanir hastalanmaz baslicakmisim ,yine muayene etti ,hic yumurtlamiyosun ,tedaviyle yumurtluyosun ama kendi basina almuyo dedi ,temmuzdada izine gidiyomus ,ancak agustista hastalaninca hemen randovu alcam ,ozaman igne vurulcam artik ,yani bize kaldi bu aylar ,bizde de zaten tik yok :roflol:
karbeyaz canim benim ,sen nasilsin ,sen yanlizmi kaldin evde heskes gittimi izine yengenler falan ,is buldum demisin ne isiydi canim ,eger iyi biseyse bence evde oturmaktan iyidir ama begenmediysen tabi bilemem ,en iyisi nasil olsa herkes gitmis amann bosver ayagini uzat otur rahat rahat dinlen ,aminnnn darisi benim basima daha evde ayagimi uzatip oturamadim :roflol: insallah giderlerse oturcam bende

ehliyetimi sorcak olursaniz 20 saatim bitti forfait icndeki 20 saat bedavami kullandim ,artik dosyami burdaki fransiz yerine vercem daha vermedim bu aralar borcla ugrasiyoruz gec kalmadan vercem ,ama az cok biliyorum araba kullanmayi ,en cok korktugum park yapmak kara kara dusunuyorum ben nasil becercem diye:roflol:
hepinizi optum kizlar kendinize dikkat edin arada yazmaya calisirim ama siz bos birakmayi buralari ,actikca yazin biseyler bye bye byea.s.

nihayat gelebildim siteye arkadaslar cok uzun zamanir giremiyordum bilgisayarim coktu bloke oldum neyse kavustum siteye ve size hayat nasil gidiyor hersey yolundadir ins bende bu arada kodumu aldim darisi herkezin basina arkdaslar hepinizi opuyorum rabbim hepinizin yar ve yardimdici olsun...

nihayat gelebildim siteye arkadaslar cok uzun zamanir giremiyordum bilgisayarim coktu bloke oldum neyse kavustum siteye ve size hayat nasil gidiyor hersey yolundadir ins bende bu arada kodumu aldim darisi herkezin basina arkdaslar hepinizi opuyorum rabbim hepinizin yar ve yardimdici olsun...

en sonunda aldinmi canim codu valla cok sevindim nasil gecti ,ne zaman aldin ,simdi araba surmeye basladinmi ,insallah sira direksiyonda bakalim sende bende ne yapcaz ,bende 20 saat surdum dosyami degistircem optum ccanim ,gorusuruz

X