mrb kizlar nasilsiniz ,coktandir gorusemiyoruz,ben nete fazla giremiyorum bu aralar islerim okadar yogunki evde bile kalmiyorum birakin neti ,bide ehlieyet vardi oyuzden baya yogunum ,doktor randovuleri igneler derken cok yogun geciyo gunlerim
yaralim canim benim ,bak eskiki gunlerine tekrardan donuyosun ,bu herkeste olur bi donem iyi bi donem kotu ,kim dort dortluk hayat yasiyoki ,acisisyla tatlisiyla geciyo gunlerin ,baban icin cok sevindim ,insallah sende iyisindir ,izin yaklasiyo artik nisanlninla guzel bi izin yaparsiniz
hatice canim benim sen nasilsin ,sanirim tup bebek tedavisine baslamisin testler falan yazmisin ,insallah senin icin hayirlisi neyse oolsun ,insallah bunda olur ,simdi doktor hic bisey uygulamiyomu ,tammaen tup bebekmi istiyosunuz,bende en son hastalandim ,doktor olunca beni ara demisti , hemen aramma gerekliymis oysa ben kac gun sonra aradim gittim doktora gec kalmisim tedaviye baslamak icin hastalanir hastalanmaz baslicakmisim ,yine muayene etti ,hic yumurtlamiyosun ,tedaviyle yumurtluyosun ama kendi basina almuyo dedi ,temmuzdada izine gidiyomus ,ancak agustista hastalaninca hemen randovu alcam ,ozaman igne vurulcam artik ,yani bize kaldi bu aylar ,bizde de zaten tik yok :roflol:
karbeyaz canim benim ,sen nasilsin ,sen yanlizmi kaldin evde heskes gittimi izine yengenler falan ,is buldum demisin ne isiydi canim ,eger iyi biseyse bence evde oturmaktan iyidir ama begenmediysen tabi bilemem ,en iyisi nasil olsa herkes gitmis amann bosver ayagini uzat otur rahat rahat dinlen ,aminnnn darisi benim basima daha evde ayagimi uzatip oturamadim :roflol: insallah giderlerse oturcam bende
ehliyetimi sorcak olursaniz 20 saatim bitti forfait icndeki 20 saat bedavami kullandim ,artik dosyami burdaki fransiz yerine vercem daha vermedim bu aralar borcla ugrasiyoruz gec kalmadan vercem ,ama az cok biliyorum araba kullanmayi ,en cok korktugum park yapmak kara kara dusunuyorum ben nasil becercem diye:roflol:
hepinizi optum kizlar kendinize dikkat edin arada yazmaya calisirim ama siz bos birakmayi buralari ,actikca yazin biseyler bye bye byea.s.