Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

ay canim benim ya ,seninde basina ne kadar olay geldi be guzelim biseyler duzeliyo derken bisey cikyo ,basin saolsun canim valla uzuldum ,bak yine sanslisiniz ,son nefesinde ,gordunuz ve sizin yainizda olmus ,siz uzakta olunca daha zor olurdu ,goremedik demiyosunuzdur en azindan
kiz bu ne yanmasi boyle hastanelik olupta yattin okadar , derdin neydi yandin kavruldun oyle ,valla tam kavrulmusun ha ,turkiyem diye ,attin kendini heralde ,hah boyle olsun ,neyse canim onuda atlatmisin ,gecmis olsun ,hala kalintilari vardir kesin
demek alisveris yaptiniz ,gelinlikte dikiliyo oyle kiz netten varsa gonderde bi bakalim nasil bi gelinlikmis ,tabi super oldugu kesin ,bide icinde sen varsam tamma , prenses gibi olursun, senin icin ne heyecanli gecmistir eminim ,
izininin ilk zamanlari pek iyi gecmemis ama sonradan guzel gecmis ,olsun be guzelim acisiyla tatlisiyla izini yaptin ,turkiyemizi gordun geldin ,insallah darisi bize ,valla insan izin zamaninda daha kotu oluyo ,millet izine gidipte sen kalinca zoruna geliyo insanin ,insallah surda bizimde bir senemiz var ,artik biz gider anlatiriz ,
optum canim artik birlikteyiz ,izin ,bitti ise devam aynen bye bye

Guzelim, iyisiyle kotusuyle tatil yaptik geldik iste...insallah allahim hepimize daha guzel tatiller nasip eder. alisveris bitti...evet gelinligim dikiliyor...demetrios markasinin bir modeli, italiyan bir model...hmm bi sitede var aslinda...duygugelinlik, 2007 model, model 040. tabi degisiklikler yapildi ust kismi ben 2008 modelinden seçtim cepken kollu sirt ve kol kismi dantelli, gogus kismi sirf tasli, parlak tas. artik nasil olur bilemiyorum :1rolleyes:
insallah cici olur canim benim
kiz seneye gidersin insallah, biliyorum ki insan izine gitmeyince deliriyor...biz budan 5-6 sene evvel, iki senede bir, 3 senedir giderdik nasil olmek isterdim o zaman evde kaliyordum butun gun, arkadas yok, araba yok, ehliyet yok, of off...
simdi allaha sukur gitme imkanini buluyoruz...
ben aslinda esimle gitmek isterem :1rolleyes: gerçi henuz esim degil ama hayal ediyorum
hmm tatil dedin de...balayini arastirmam lazim tatlim ya...hayirlisi bakalim
dugune geliyonuzmu yahu ?? :sm_cool:
optum canim benim seni kocaman

canim ya tarif ettigin gelinlik resimlerine baktim duygu gelinligin sitesinden model 040 baktim o gelinligin modeli altli ustlu degil tum duruyo ,ustu gerci degisik demisin ,ne guzel gelinlikler var oyle ya ,walla benim tekrar evlenesim geldi sırnaşık şey,benim gelinligim kiralamistim ,yeniydi once cok hosuma gitti ama sonradan degisik modeller cikinca hosuma gitmiyo, ben bidaha dugunmu tazelesem ne :roflol:
izin icinse onumuzde koskoca bir sene var oda cabuk gecr heralde , gercekten gidememek zor oluyo ,ben normalde pek aramiyorumda ,su izin zamaninda millet gidip geliyo ,icim gidiyo valla benimde
demek esinle gitmek istiyosunhaaa , daha ben hic gitmedim esimle izine ,insallah bende yine seneye:roflol:,
tabi canim insanin esi gibi olmazki istedigin yere gider gelirsin ,ailenle olsa yanliz gitsen gozu arkada kalir ,onlarla olsa ,tam eglenmezsin ,esi gibi olmaz yani
simdide balayi dusunuyosun demek ,nereye gitmeyi dusunuyosunuz bakim ,dugun ne zamanydi canim senin ,sen evlende biz geliriz canim merak etme:roflol:
optum seni gorusuruz yinea.s.

canim benim zaten bende tek parça gelinlik diktiriyorum. iki parçali olanlar hosuma gitmiyor. iste o gordugun modelin alt kismi oyle kuyrugu oyle ustunu degistirdik. simdi bu senenin modasi stras tasli olan gelinlikler oyle model çizdik ama sonuçta tek parça gelinlik olacak. insallah guzel olur kizz :1rolleyes:

dugunum 11.10.2008
kina gecesi 10.10.2008 insallah, allah'tan bir mani çikmazsa...:asigim:

gelin kiz gelin vallahi ne guzel olur halay çekeriz beraber :teytey:

balayini dusunuyorum tabiki simdiden, cunku o mevsimde heryer sicak degil
suan ki gitmek istedigimiz yer dominic cumhuruyeti.
yada cuba ya gidecegiz bilemiyorum. eger sicak ise olur olmazsa bilemiyorum baska bir yere bakmadik.
bi baksana netten Saint-Domingue...fikrini verirsin :1hug:

insallah seneye hepimiz eslerimizin kollarina girip gideriz fistik izne beee vallahi neden olmasin
super olur vallahi
dedigin gibi o yokken akli bende, benim aklim onda bisi yapamiyorum
o varken ve aile varken istedigimiz hareket edemiyoruz
of anam offf :roflol:

insallah hersey guzel olur be bacim...
biliyorsun ne gunler geçirdim nisandan beri
ama gunler azaliyor, insallah hersey super olur
dua et benim noluyyyyya.s.

canim ya biri 2008 biri 2007 seninki 2007 olandi degilmi ,dur resmini koyumda net olsun barri
ha bu 2007
gelinlik040hg1.jpg

ha buda 2008
gelinlik2008040gn6.jpg

sen kuyruklu falandedine gore birincisi ozaman, kiz kuyruguna basarlarda cartt diye bi giderse gorursun ozaman kuyrukluyu sen:roflol:
ama cok guzel duruyo, ya valla super bi gelinlikler var ,bende evlenmek istiyomya banane:çok üzgünüm:
benim gelinlik resmimde albumde var sende bakarsan benimkine ,ama iyi degildi
ay canim ya az kalmis dugune desene ,bu gunlerini doya doya yasa valla geri gelmez,
balayi icin cuba ,ve dominic dusunuyorum demisi ,ya baktim resimlerine ,ikiside ayni gibi cok ilginc biseyi yok ,bak sana gonderim bi site ,orda her ulkenin resimleri var ordanda bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=151782
, ben mesela deniz falan sevmiyorum daha ilginc yerleri seviyorum ,daglik tepelik ,cok ilkginc gelcek ,tabi siz balayi olcak ilk once bi gidin acilin denize karo koca insallah:lepi:
artik nisanlinla oturup ayarlarsiniz gidecek olan sizsiniz be guzelim ,bizede ancak cok guzel yer demek duser
optum canim benim gorusuruz yine bye bye simdilik

fotolarina bakicam tatlim
bende bundan bi kaç sene amann gelinligim hos degilmis simdikiler super derim kesin
ama uzulme lutfen
her senenin modeli ayri çikiyor, her sene daha guzelleri var ama senin gelinligin kendine ozel.
suan benim gozumde gelinligim muhtesem geliyor
bakalim seneler sonra ne derim :-)
kuyruga tasli parmak arasi geçirme dikecekler merak etme canim dusundum orasini

balayina gelince, hele su evi yerlestirelim de...bakicaz o zaman.
arada yine yaz bana okmi ?
islerim çok asiri yogun benim yaa
bitirmem lazim
yine yazicam sana
optum seni canim arkadasim benima.s.

Kiz Sympathique bacim, gordum fotograflarini askolsun o kadar cici bir gelin olmussun ki neyini begenmiyorsun bee
ustelik birbirinize super yakismissiniz bence
allah mutlulugunu daim etsin
gerçekten hepsi super
ve çok tatlisin masallah
yuzun hep gulsun guzel arkadasim optum

kesinlikle canim sende oyle dersin ,her sene moda degisiyo eminim sende ,keske boyle olsaydi derdin ama simdiki gelinliginde cok guzel ,nisani gorumustuk ,artik dugun resimlerinde koyarsin gorururuz,
biz yinede gelinlik giydik ,bide begenmezmezlik yapiyorum hic giyemeyenler var ,olarda bazen aklima gelir,bi kadinin tek hayali gelinlik giymektir,
balayi icinde ,bencede canim evlenin biraz toparlanin evi falan ayarlarsiniz, oturup konusursunuz, zaten simdi oturup dugun konusuyosunuzdur, balayinda artik sonraya birakin
canim sana cok kolay gelsin islerin yogunmus, sen tam olrak ne uzerine calisiyodun ,evlenincede caliscakmisin ,heralde calisirsin
resimlerime gelince, esimle ben yuz olrak cok yakisiyoruz, ama boydan pek yakismiyoruz, o uzun ben kisacik ,tabi onemli olan mutlu olmamiz,
merci canim sende cok tatlisin nisan resimlerinden gordugum kadar yuzun cok hosuma gitmisti,ben cok gulec biriyim ,genc kizken daha iyiydim ama evlenince bazi seyler gelip geciyo eskisi kadar degilim ,insallah ,sende hep gulersin omrun boyunca, sende guler yuzlusun hem,
hazirliklar ne alemde bittimi ne var eksik falan varmi ,varsa ben tamamlayim :roflol:
optum canim benim gorusuruz
ya kimse yok yazan buraya herkes izinde ,bide fazla giren yok galiba

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

tamamen haklisin canim..giyemeyen de var...allaha sukur ki san akismet etmis, dur bakalim banada giymeyi nasip edecek mi ne olur ne olmaz
onemli olan içine sinmesi
butun gelinlikler guzeldir, hepsi ruya gibi, ben modelimi ayarlarken kizlar vardi deniyorlardi, ne zaman perde açilsa aaahh bu harika diyordum, bidaha giyiyordu, ahhbu daha guzel diyordum ve hepsini begenmistim yani...

dugun konusumuyor canim, suan herkes stresde. uzuntude
babam gidecegim diye uzuluyor
kaynana oglu gidiyor diye uzuluyor :roflol:
biz ise stresliyiz
evimiz bitmedi. boya bitmedi. bitecek idi ki bizde oruçda sarsilmayalim ama oyle olmayacak sanirim...
evime elektrisiyen gelecekti daha henuz telefon gelmedi bekliyorum iste
o isini bitirince, mutfagimizi bitirecegiz
sonra guzel bir temizlik insallah
bu haftasonu salon oturma grubu, yemek grubu, tv falan alinacak.
annem geldiginde de yatak odasi alinacak
sonra beyaz esyalar iste
oy oy oyyyy
yardima çok ihtiyacim var gelsene kizzz :dance:

bu arada da...balayina punta cana diye karar verdik.
bi bak istersen.
:1rolleyes:

benim isim ozel sektorde, amerikan bir sirkette çalisiyorum, sirketin hesaplarini kontrol ediyorum, gelen ve giden siparisleri kontrol ediyorum. teknisiyenlerin istedikleri ihtiyaci olduklari mallari arastiriyorum dunyanihn her bir yerinden ve aliyorum
ayrica bana çalisan bi kaç kisinin islerini kontrol ediyorum

evlenince çalisacagim tabi insallah
birakmak gibi bir niyetim yok henuz
insallah...bakalim, hersey kismet fistik

evet butun kizlar tatilde sanirim ikimizden baska kimse yok ama izin ayi da bitiyor, herkes doner merak etme dolar tasar burasi :roflol:

optum seni sympathique'cim
yine yaz kizzzzzzzzzzzz :nazar:

bende burdayim kizlar.ama fazla giremiyorum nete,cunku esim izinli oldugu için bilgisayarin basindan kalkmiyo,anca ondan arta kalan zamanlarda girebiliyorum.
yaralim gelinligin cok guzel.gule gule giy.insallah sen içindeykende goruruz.dugune az kalmis.hadi bakalim SIKINTILI gunler geride kaldi.insallah dugununde guzel gecer.

sympatique cim sen nasilsin?
izine gidememek cok zor.herkes gidince cok yalniz kaliyo insan.bizde seneye gideriz insallah.

bende burdayim kizlar.ama fazla giremiyorum nete,cunku esim izinli oldugu için bilgisayarin basindan kalkmiyo,anca ondan arta kalan zamanlarda girebiliyorum.
yaralim gelinligin cok guzel.gule gule giy.insallah sen içindeykende goruruz.dugune az kalmis.hadi bakalim SIKINTILI gunler geride kaldi.insallah dugununde guzel gecer.

izine gidememek cok zor.herkes gidince cok yalniz kaliyo insan.bizde seneye gideriz insallah.

çok saol canim benim. begendiginize çok sevindim inan ki...
allah guzel gunler için giymemi nasip etsin
evet az kaldi heyecan dorukta...içim nasil bir bilsen..
gerçi hepiniz biliyorsunuz cunku bu yoldan sizlerde geçtiniz :1hug:
Amin canim amin...dualarinizi eksik etmeyin
iyiki varsiniz a.s.

QUOTE=Sympathique;3463458]pinarcim nasilsin canim ,gercekten anlayabiliyorum seni insanin morali yokken hic yazmak istemiyo ,hani bazi seylerimizi paylasiyoruz ama uyinde yazmak gelmiuo icimizden ,pinar geldi bakalim hadi ben sizi bas basa birakim soyle bi hasterlik giderin birbirinizle:roflol::roflol:
buraya gelmemn icin en iyisini bve hayirlisini yaptiniz ,bosver takma artik burayi kafana ,insallah turkiyede duzeninizi kursiniz artin optum canim seni kib gorusuruzzz
[/QUOTE]

Sympathique canımcım nasılsınn ben iyiyimm yine bir kaç gündür girmiyodum işlerim acayip yogun oldu bu ara bazen hiiiiç iş olmuyo akşama kadar boş boş oturuyorum bazende bir oluyorki akşama kadar iki dakika bile oturmadan koşturuyorum.iş için birkaç gündür sürekli konyaya gidiş geliş yapıyorum ve acayip bir yol yorgunluğu var üstümde.sabah 8 de çıkıp akşam anca 7 de 8 de dönebiliyorum.bide eve geliyorum tabiii düğün mevsimi düğünler ardarda bide oraya gidip kurtlarımı döküyorum:dance:kaydirigubbakcemile2 uykusuz ölüyorum 10 gündür falan hep böyle gitti neyse önümüzdeki hafta izin alıcam 1 hafta ailemle bi denize gidelim yılın bütün stresini yorgunluğunu herşeyi denize bırakalım tamamen arınmış bir şekilde geri dönelim diyoruz bakalım kısmet olursa gidicem bir hafta o zaman dinlenmeye çalışıcam.sen neler yapıyosun tatlım anlat bakalım umarım herşey yolundadır öpüyorum seni:1hug:a.s.

haticee nasılsın canım kııızzz ne zamandır söylicem söyliyemedim space ne baktım güzelim eşinle senin fotolara fransaya hepsine bir bir baktım valla güzel fotograflar sende pek güzelsin maşallah.denk gelemiyoruz bi türlü msn de seninle gerçi ben pek açmıyorum açtığım zamanda 5 dk maillere bakıp kapatıyorum o sırada hiç denk gelmedin neyse bakalım öpüyorum canım senia.s.

tamamen haklisin canim..giyemeyen de var...allaha sukur ki san akismet etmis, dur bakalim banada giymeyi nasip edecek mi ne olur ne olmaz
onemli olan içine sinmesi
butun gelinlikler guzeldir, hepsi ruya gibi, ben modelimi ayarlarken kizlar vardi deniyorlardi, ne zaman perde açilsa aaahh bu harika diyordum, bidaha giyiyordu, ahhbu daha guzel diyordum ve hepsini begenmistim yani...

optum seni sympathique'cim
yine yaz kizzzzzzzzzzzz :nazar:

evet canim allah nasip ettiki giydik insallah sanada nasip etcek ,valla super bi gelin olcaksin:nazar: ,artik bas sayfalarda gormek isteriz resminikaydirigubbakcemile5, yaaaa bide sana ne dicem ,dugununuzu dugun tvye versenize, bizde seyredek canim ya,uzaksin dugune gelemiyoz, bari ordan izleyelim, tabi ,esinle konusmaniz gerekte olursa daha memnun olurum:Saruboceq:
canim sen gelinligini mesela onceden kafanda tasarlamismiydin yoksa, moda evindemi begendin , benim kina kiyafetim guzeldi ,onun resmini eklicektim ama olmadi nedense bilmiyorumfisfisfis
oyy canim ya ne guzel telelaslar icindesin ,artik ev dosuyosun ha ,valla yakin olsam gelirdim bende cok severim ev dosemeyi, dekorasyonu, evin nasil olcak bakim ,ne renk yapicaksin ,tabi yatak odasini kiz evi alir oyuzden bekliyon anneni dimi:roflol:, evinin resimlerinde isterim
balayi icin ,punta canaya gitcekmisiniz, orasi nere bilmemde, resimlerinden gordugum kadariyla cok guzel bi yere benziyor, ozaman orasi sicak oluyomuki, tabi sen nere siccaksa oraya gitcektin:smiley-cool:
ay canim ya ne guzel isin var oyle, ne guzel okudun bak sonucundada guzel is yapiyosun ,ah ben okumadimda ,su kafami taslarami vursam ne yapsam :eek:klava:,en azindan lisede gordugum meslegi yapiyorum ama, daha iyi okuyup elimde guzel bi meslegim olsun isterdim, sakin isini birakma canim evlendinse sonucta hayat devam ediyo ,esin nasil olsa gunduzleri olmucak yine aksam gorusceksin ,evde oturcana calis ,ve ayni isine devam et, belki insallah bebeginiz :emir_bebek:falan olursa ara verirsin ama calismak gibiside yok
optum canim sana bol bol kolaylik versin guzel telaslar icerisindesin :1hug:

bende burdayim kizlar.ama fazla giremiyorum nete,cunku esim izinli oldugu için bilgisayarin basindan kalkmiyo,anca ondan arta kalan zamanlarda girebiliyorum

canim benim ya saol bende iyim sen nasilsin ,ya bu aya ben igne tedavisine baslicaktim doktor cok yogunmus, obur aya kaldi, taa oncekini mayista yaptik ,hazirandacgec kaldik olmadi, temmuzda izine gidiyorum dedi olmadi, agustosta regl olunca ara dedi bende aradim adam cok yogunum izine daha gitmedim obur aya randovu verdi of ya sinir oluyorum ,bi tedavi gorebilmek icin kac ay bekliyorum:çok üzgünüm: ,turk oldugundan bukadar yogun oluyo, bende mecburum , ona biraz moralim bozuk:1no2:, sen napiyosun senin tedavi ne yonde daha bekliyomusun
izini ise sorma ben yanliz degilim gorumcem falan var ama ,millet gidipte sen gidemeyionce insanin zoruna gidiyo
optum canim seni gorusuruz insallaha.s.:1hug:

][/QUOTE]Sympathique canımcım nasılsınn ben iyiyimm yine bir kaç gündür girmiyodum işlerim acayip yogun oldu bu ara bazen hiiiiç iş olmuyo akşama kadar boş boş oturuyorum bazende bir oluyorki akşama kadar iki dakika bile oturmadan koşturuyorum.iş için birkaç gündür sürekli konyaya gidiş geliş yapıyorum ve acayip bir yol yorgunluğu var üstümde.sabah 8 de çıkıp akşam anca 7 de 8 de dönebiliyorum.bide eve geliyorum tabiii düğün mevsimi düğünler ardarda bide oraya gidip kurtlarımı döküyorum:dance:kaydirigubbakcemile2 uykusuz ölüyorum 10 gündür falan hep böyle gitti neyse önümüzdeki hafta izin alıcam 1 hafta ailemle bi denize gidelim yılın bütün stresini yorgunluğunu herşeyi denize bırakalım tamamen arınmış bir şekilde geri dönelim diyoruz bakalım kısmet olursa gidicem bir hafta o zaman dinlenmeye çalışıcam.sen neler yapıyosun tatlım anlat bakalım umarım herşey yolundadır öpüyorum seni:1hug:a.s.[/QUOTE]
pinarrr
iyim canim ,bazen iyi bazen kotu olyoruz ama genel olrak hersey yolunda , evet bazen giriyosun bazen kayboluyosun iste malum isler ,kosusturmayla geciyo gunler allah kolaylik versin sana
tabi bu arada dugunlerede gidiyomusun oh ne guzel benim yerimede dok kurtlarini bende oynamayi severim:teytey::teytey: ama oynucak dugun yokÇok üzgünüm çoook
denize gitceksiniz haa:smiley-cool:, su bi senenin icinde baya seyler gecirdin sende, git canim soyle guzel bi tatil yap ,insan tatil yapmayinca kotu oluyo, tatile gidip gelince sanki yeniden hayata baslamis gibi oluyosun ,butun dertleri kederleri, yorgunluklari falan at denize gel:eek:
optum canim seni gorusuruz yine kib

haticee nasılsın canım kııızzz ne zamandır söylicem söyliyemedim space ne baktım güzelim eşinle senin fotolara fransaya hepsine bir bir baktım valla güzel fotograflar sende pek güzelsin maşallah.denk gelemiyoruz bi türlü msn de seninle gerçi ben pek açmıyorum açtığım zamanda 5 dk maillere bakıp kapatıyorum o sırada hiç denk gelmedin neyse bakalım öpüyorum canım senia.s.

sagol pinarcim.iyi olmaya calisiyorum iste.izine gelemedikya biraz moraller bozuk.
bende msn mi pek acmiyorum,aynen senin gibi mesajlarima bakip cikiyorum.
bende seni optum canim.

canim benim ya saol bende iyim sen nasilsin ,ya bu aya ben igne tedavisine baslicaktim doktor cok yogunmus, obur aya kaldi, taa oncekini mayista yaptik ,hazirandacgec kaldik olmadi, temmuzda izine gidiyorum dedi olmadi, agustosta regl olunca ara dedi bende aradim adam cok yogunum izine daha gitmedim obur aya randovu verdi of ya sinir oluyorum ,bi tedavi gorebilmek icin kac ay bekliyorum:çok üzgünüm: ,turk oldugundan bukadar yogun oluyo, bende mecburum , ona biraz moralim bozuk:1no2:, sen napiyosun senin tedavi ne yonde daha bekliyomusun
izini ise sorma ben yanliz degilim gorumcem falan var ama ,millet gidipte sen gidemeyionce insanin zoruna gidiyo
optum canim seni gorusuruz insallaha.s.:1hug:

ah canim ya sorma,bu tedavi isi bizde de uzadikca uzuyo.tam basliycaz derken bir engel cikiyo onumuze.sana bahsetmistim bende kan testlerinde vucudum kizamik hastaligina karsi direnci azmis.o yuzden kizamik asisi olcam.sonra da 3 ay bebek yapmiycaz,cunku bu asiyi yaptiktan sonra beklemek gerekiyomus.esimde de enfeksiyon varmis.o da antibiyotik le tedavi olacak,benim de prolaktin bu ay tekrar ölçtürecegim; bakalim bu sefer nasil cikacak?
anliyacagin bir turlu baslayamadik. 3 ay sonra bir sorun daha cikmazsa insallah baslariz.bu kadar bekledigimize gore insallah seninki de benimkide ilk asilamada olur.

ah canim ya sorma,bu tedavi isi bizde de uzadikca uzuyo.tam basliycaz derken bir engel cikiyo onumuze.sana bahsetmistim bende kan testlerinde vucudum kizamik hastaligina karsi direnci azmis.o yuzden kizamik asisi olcam.sonra da 3 ay bebek yapmiycaz,cunku bu asiyi yaptiktan sonra beklemek gerekiyomus.esimde de enfeksiyon varmis.o da antibiyotik le tedavi olacak,benim de prolaktin bu ay tekrar ölçtürecegim; bakalim bu sefer nasil cikacak?
anliyacagin bir turlu baslayamadik. 3 ay sonra bir sorun daha cikmazsa insallah baslariz.bu kadar bekledigimize gore insallah seninki de benimkide ilk asilamada olur.

canim ya gec olsun da guc olmasin , aynen simdi ikimizde beklemedeyiz; dedigin gibi insallah birlikte olurda birlikte kaliriz,
takma kafana okadar taksanda onune gecmeyecegin seyler nasil olsa olcak ,caresi var ,allarim caresi olmayan hastalik vermesin
Şeniza.s.

Sympathique'cim...
canim benim giremedim bi turlu nete yazamadim sana..sorularina geliyim, oncelikle gelinligim modelini beynimde tasarlamistim sonra ona benzerini buldum hem onu gosterdim hem çizdigim modeli gosterdim ona gore tum bi model çikardik onun uzerine dikiliyor suan :eek:
balayina gelince eger orasi sicak ise punta cana ya gidecegiz allah izin verirse, ama sicak degilse bilemiyorum vallahi, bos oldugum zaman ajanslara gidip soracagim
meslegime de gelince aslinda daha guzel yerlere gelmeyi çok isterdim ama bunada sukurler olsun. ama bebisim olursa ara verecegim yerimseniben
okumadin diye uzulme. okumakla adam olunmuyor, kimi universite bitiriyor is bulamiyor, o yuzden uzulme vurma kiz kafani taslara kafan lazim bize a.s
evime daha henuz esya almadim tamiratlar bitmedi, hele bitsin alacagiz ama ben kahverengi mobilyalari çok seviyorum sanirim o tonlarda olacak insallah
keske gelebilseniz vallahi super olurdu ama...ahh ahh gonuller bir olsun canim benim :1hug:

Hatice'cim
canim benim nasilsin ? begendigine çok sevindim insallah bizde o yollardan geçecegiz allah izin verirse...
tedavin devam ediyormus ah canim benim insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini alicaz ama uzulme, dayimlar da tedaviye baslayinca engeller çikiyordu uzun zaman bebeklerine kavusamadilar ama bak simdi çok tatli iki kizlari var kaydirigubbakcemile5
seninde olur insallah canim arkadasim
arada bir haber ver gelismelerden

bu arada kizlar, eylulun basinda randevu aldim kadin doktorundan, hap kullanmaya baslayacagim :eek:

çok çok optum hepinizi, kendinize iyi bakin tamammi fistiklar ?
yazin yine
yazarim bende

oo kizlar toplanmis ceneler acilmis bi ben gelemedim yaaa senağlama

pinarcim aramiza tekrar hg canim, buraya gelmemeniz belkide sizin icin daha hayirlidir, artik esinde yaninda, is derdinde yok, dil derdinde, rahatlamissindir biraz, sorunlarini cozdugunude cok sevindim, darisi bize ins :) optum canim

haticecim tatilde yanliz kalmam diyodum sende biraktin buralari, nasilsin iyimisin gerci okudum biraz ama uzulme canim yaa bu ay olmaz diger aylarda olur belkide hayirli boyle bilemeyizki, ins en kisa zamanda sorunlariniz cozulur ve bize mujdeli haberi verirsiniz, dualarimiz hep sizinle optum kocaman :1hug:

yaralim canim bitanem hg , canim ya neler gelmis oyle basina ne heveslerle gitmistin :KK43: oncelikle basin sagolsun bitanem cok uzuldum inan :KK43: sanada gecmis olsun , bir yandanda evlilik telasi sarmis seni artik gelinlikti balayi di gunler su gibi akip geciyodur senin icin dimi :) gelinliginde cok guzel eger gordugum modelse, artik dugununde bizim yerimizede oynarsin artik :roflol: optum canisi

hemsolarin guzeli sen nasilsin gorusmeyeli, kis kac gungur gorusemiyoz ozlemisim seni aliskanlik yaptin valla , gerci ben sana kusum haftalardir hasta yattim bi gelip corba pisirmedin bana senağlama sen sen beni beni sevmiyonmu artik, ama ama ben seni seni cok seviyom :roflol::roflol::roflol: hadi ben gideyom artik bendede ne cene varmis boyle ama yazmisim heeee :roflol:

kizlar hepinizi kocaman opuyorum ins bende iyilesirimde gelirim yaaa , biktim ben yatmaktan senağlama

X