ay canim benim ya ,seninde basina ne kadar olay geldi be guzelim biseyler duzeliyo derken bisey cikyo ,basin saolsun canim valla uzuldum ,bak yine sanslisiniz ,son nefesinde ,gordunuz ve sizin yainizda olmus ,siz uzakta olunca daha zor olurdu ,goremedik demiyosunuzdur en azindan
kiz bu ne yanmasi boyle hastanelik olupta yattin okadar , derdin neydi yandin kavruldun oyle ,valla tam kavrulmusun ha ,turkiyem diye ,attin kendini heralde ,hah boyle olsun ,neyse canim onuda atlatmisin ,gecmis olsun ,hala kalintilari vardir kesin
demek alisveris yaptiniz ,gelinlikte dikiliyo oyle kiz netten varsa gonderde bi bakalim nasil bi gelinlikmis ,tabi super oldugu kesin ,bide icinde sen varsam tamma , prenses gibi olursun, senin icin ne heyecanli gecmistir eminim ,
izininin ilk zamanlari pek iyi gecmemis ama sonradan guzel gecmis ,olsun be guzelim acisiyla tatlisiyla izini yaptin ,turkiyemizi gordun geldin ,insallah darisi bize ,valla insan izin zamaninda daha kotu oluyo ,millet izine gidipte sen kalinca zoruna geliyo insanin ,insallah surda bizimde bir senemiz var ,artik biz gider anlatiriz ,
optum canim artik birlikteyiz ,izin ,bitti ise devam aynen bye bye
Guzelim, iyisiyle kotusuyle tatil yaptik geldik iste...insallah allahim hepimize daha guzel tatiller nasip eder. alisveris bitti...evet gelinligim dikiliyor...demetrios markasinin bir modeli, italiyan bir model...hmm bi sitede var aslinda...duygugelinlik, 2007 model, model 040. tabi degisiklikler yapildi ust kismi ben 2008 modelinden seçtim cepken kollu sirt ve kol kismi dantelli, gogus kismi sirf tasli, parlak tas. artik nasil olur bilemiyorum :1rolleyes:
insallah cici olur canim benim
kiz seneye gidersin insallah, biliyorum ki insan izine gitmeyince deliriyor...biz budan 5-6 sene evvel, iki senede bir, 3 senedir giderdik nasil olmek isterdim o zaman evde kaliyordum butun gun, arkadas yok, araba yok, ehliyet yok, of off...
simdi allaha sukur gitme imkanini buluyoruz...
ben aslinda esimle gitmek isterem :1rolleyes: gerçi henuz esim degil ama hayal ediyorum
hmm tatil dedin de...balayini arastirmam lazim tatlim ya...hayirlisi bakalim
dugune geliyonuzmu yahu ?? :sm_cool:
optum canim benim seni kocaman