Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

Canim 600 euro aylikla gecineneler cok burda... Ama devlet yardimida aliyorlar kira ve sigorta icin... Senin saglik sigorta sorunun falan olmayacaksa gecinirsin korkma...Ayrica otobus kartlari var ayllik 30 kusur euroya ogrencilere daha dusuk hem tramvaya hem otobuse binebiliyorsun bu kartlarla...Oyle 4 biber 8 euro falanda degil ayrica kim soylediyse atmis bayaa en fazla 2 euro...Korkutmuslar seni

asicim tebrik ederim .codu almana cok sevindim.

sympatikcim ilk olarak asilama deniycez dedi doktor.esimden bi kac test istedi.benden de prolaktine testi istedi.daha once yaptirmistim ama sinirdaymis tekrar istedi.benimde yumurtlamam tedavisiz olmuyo.onumuzdeki adetime o testi yaptircam.sonraki adetime baslarmiyiz bilmiyorum.eylule anca olacak heralde bu gidisle.

insallah sende codu aldigin gibi direksiyonda da ilk denemede alirsin.

en sonunda aldinmi canim codu valla cok sevindim nasil gecti ,ne zaman aldin ,simdi araba surmeye basladinmi ,insallah sira direksiyonda bakalim sende bende ne yapcaz ,bende 20 saat surdum dosyami degistircem optum ccanim ,gorusuruz

tsk canisi en sonunda aldim cok basit sorulardi boyle beklemiyordum ilk 4 saat yaptim zorlandim strese girdim heyacanlandim ama surebiliyorum sırnaşık şey bende 20c saati doldurayim baska okula gececem uzak bana git gel git gel bikiyorum hakkimizda hayirlisi olsun canim. haticecegim sana tsk ederim canim ins rabbim kalbinize gore verir yeterki stres yapmayinn otum allah emanetsiniz :teytey:

asicim tebrik ederim .codu almana cok sevindim.

sympatikcim ilk olarak asilama deniycez dedi doktor.esimden bi kac test istedi.benden de prolaktine testi istedi.daha once yaptirmistim ama sinirdaymis tekrar istedi.benimde yumurtlamam tedavisiz olmuyo.onumuzdeki adetime o testi yaptircam.sonraki adetime baslarmiyiz bilmiyorum.eylule anca olacak heralde bu gidisle.

insallah sende codu aldigin gibi direksiyonda da ilk denemede alirsin.

insallah bu denicegin asilamada tutarda ,tup bebege gerek kalmaz canim ,problemimiz ayni ikimizinde ,insallah allahim bize bi bebek verir ,insallah sonucta guzel olur
ehliyeti ilk denememde alamazmiism gibime geliyo bakalim ilkte olmasada ikincisinede alim raziyim ,tamamen kaybetmekten cok iyi optum canim

tsk canisi en sonunda aldim cok basit sorulardi boyle beklemiyordum ilk 4 saat yaptim zorlandim strese girdim heyacanlandim ama surebiliyorum sırnaşık şey bende 20c saati doldurayim baska okula gececem uzak bana git gel git gel bikiyorum hakkimizda hayirlisi olsun canim. haticecegim sana tsk ederim canim ins rabbim kalbinize gore verir yeterki stres yapmayinn otum allah emanetsiniz :teytey:

bazilari diyo cok zordu diye ,bak seninkide kolaymis benimkide hic beklemedigim kadar kolaydi ,hayirlisiyla bunu gectikte ,bakalim direksiyonda neyapcaz,
sen 4 saatte butun pedallar sendemiydi ,ben 6 saatten sonra pedallari falan yaptim tabi simdi biliyorum bi park bilmiyorum ,bakalim diger okula ne zaman baslarsam artik
senin cokta uzak degil aslinda ma yinede gitmesi zor luyo sanirim ,20 saatten sonra fransiz yerinemi verceksin yoksa yine turk yerinemi ,sizin orda cok bizim buralarda yok malesef,
mesela sen kac saatten sonra girebilirsin sinava ,ben 20 yaptim daha cok iyi olmam icin 20 saat daha surerim heralde ,bakalim insallah aliriz bunuda ,optum canim gorusuruz yine bye

Kizlarrrr, ben geldim yine sırnaşık şey
oncelikle Asi'cim => Super bir haber bu, tebriklerrr inan çok sevindim yaaa, darisi direksiyona bakalim hadi hadi onuda alirsin sen bilirim ve insallah kutlicaz bunlari haa
ve aramiza dondugune çok sevindim vallahi :1hug:

Sympathique'cim => hayirdir ne o oyle kosturmaca bir hayata girmissin yogunlasmissin dikkat et kendine, aldir tabiki fransiz yerine daha iyi olur senin için gerçekten, ve her zaman da olmasa arada bir yaz olurmu ? :1hug:

Hatice'cim => nasilsin guzelim ? hayat nasil gidiyor ? seninde hayatin yogun, bide ustune su kotu hava, gordunmu bugun nasil aniden yagmura tutulduk bide dun sabah ki hava neydi ? bi uyandim ki zannetim ki deprem oluyor vallahi, senin izin varmiydi bu sene ? :1hug:

Karbeyaz'cim => en son biraktigimda gozyaslarina bogulmustun code u alamamistin sanirim ah canim benim neler yapiyor ? tedavi ye basladin mi sen ? nasil gidiyor hayat ?
bu aksam maçimiz var hepimiz yine nefesimizi kesecegiz ve bakacagiz, burdan yine dualarimi iletiyorum Milli Takimimiza vallahi sizde bakacaksinizdir kesin :1hug:

Bu arada...anahtar teslimini aldik kizlar, yarin arkadaslar boya islemlerine basliyor, ben izinden gelene kadar biter insallah...:eek:
Izne bir hafta kaldi Allahin izniyle...sırnaşık şey
Babamda iyilesiyor, çok seviniyoruz bu duruma, sizlerinde dualarinizdan dolayi tesekkur ederim
hepinizi kocaman optum
yarin muthis haberlere bulusmak umidiyle
Herkese hayirli aksamlarrrrrrrrrr a.s.

yaralim alistim kis insan alisiyo zamanla ama ben code degil direksiyon geciyorum code daha once almistim zaten, sonunda evine kavusmussun senin adina cok sevindim, ayrica seni boyle mutlu gormek cok sevindirdi beni darisi bizim basimiza, izinde bizim yerimizede gez olurmu, opuyorum seni canisi, hadi ben maca gidem byy a.s.

ufff kizlar ya bu maca kendimi cok hazirlamistim kesin aliriz diyodum kaybettik :1no2::1no2:
senağlamasenağlamasenağlama

Kaybettik evet ama en azindan biz basindan sonuna kadar anlimizin teriyle kazandik butun maçlari
bende çok uzuldum canim bende...agladim hatta, sinirden !!!!!!!!!!! almanlar haketmediler bu finali, umarim kaybederler, haketmiyorlar aglasinlar isterim
ama kismet degilmis...:-((

bENDE COK UZULDUM YA SORMAYINNNN....ALMANLAR GERCEKTEN HAKETMEDILER..BIZIM ASLANLAR NASIL OYNADILAR EKSIK OYUNCULAR OLMASINA RAGMEN NEYSE SAGLIK OLSUN BI DAHAKINE ...ISPANYA ALMANYAYI YENINCE RAHATLICAM BIRAZ..senağlama

Kizlar hakkinizi helal edin
Yarin uçuyorum Turkiye ye Allahin izniyle...
Ozlicem sizi, sohbetlerinizi, hepinizi gonlumde goturuyorum
Insallah hayirli bir tatil olur, buna gerçekten çok ihtiyaç duyuyorum

Sizi çok seviyorum, hosçakalin arkadaslar
Sevgilerimle

gule gule yaralim yolun acik olsun slm gotur vatana vede benim icin yildizlara bir bak cok ozledim memleketi hayirli yolculuklar guzel kardesimm

Sevgilerimle

canim benim cok sevindim en sonunda guzel bi izini hakettin insallah guzel bi tatil gecirirsin ,baya bi strese girmistin bak hersey yoluna girdi ,simdi tatilden donunce sanki hayata yeniden basliyomus gibi geliyo insana ,insallah sende hayirlisiyla gidip gelirsin ,canim bu arada ne kadarlina izine gidiyodun ,sen ,benim kayinvalidelerde bugun izine gidiyo oh ben rahatladim istedigim gibi nete girebilcektim sen gidiyosun saglik olsun gelince gorusuruz ,bizden bol bol selam turkiyeye ,kiz gitmisken benim kapakyamada bi ugrayinda selam soyleyin hemde gezmis olursunuz
optum canim benim insallah tatilden sonra gorusuruz kendine dikkat et ,gelince mesajini beklicem bye bye iyi yolculuklar,bizde seni coook seviyoruz
a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug:

gule gule yaralim yolun acik olsun slm gotur vatana vede benim icin yildizlara bir bak cok ozledim memleketi hayirli yolculuklar guzel kardesimm

asicim canim nasilsin sen ne yaptin ehliyeti araba suruyomusun hala ,ben ara verdim 20 satt bitti dosya degistircem ama bu aralar parasal yonden sktli gunler geciriyoruz bilmem ne zaman baslicam ,optum canim gorusuruz ,artik ben burdayim bizimkileri gidiyo izine bugun:sm_cool::sm_cool:,bos birakmam burayi sizde yazin ,coook sevincliyim a.s.a.s.

Sevgilerimle

yarim iyi yolculuklar canim, bizim yerimizede bol bol gez, bizde seni ozlicez valla her gun kim yazcak bize, optum canisi a.s.a.s.a.s.

asicim canim nasilsin sen ne yaptin ehliyeti araba suruyomusun hala ,ben ara verdim 20 satt bitti dosya degistircem ama bu aralar parasal yonden sktli gunler geciriyoruz bilmem ne zaman baslicam ,optum canim gorusuruz ,artik ben burdayim bizimkileri gidiyo izine bugun:sm_cool::sm_cool:,bos birakmam burayi sizde yazin ,coook sevincliyim a.s.a.s.

cappadociam sen neler yapiyon arkasim ozledim kiz seni, artik rahatsin desene burdan cikmazsin bu seferde ben doluyum zor giriyorum artik, ama firsat buldukca girerim ins, opuyorum canim a.s.a.s.a.s.

X