Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

tsk ederim yaralim inanki cok duygulandim vallahi nice mutlu yillara hepimizz canimm optumm:içelim:

asicim canim dugum gununkutlu olsun biliyosun ben fazla nete giremiyorum ,yeni ogrendim insallah daha uzun nice yillara
code neoldu canim bi gelisme falan varmi optum gorusuruz canim
a.s.

kizlar ben yarin ilk defa araba kullancam cok heyecanliyim ,her gitmemde 2 sat aldim bir ayda 20 saat yapcam sonra dosyami alcam baska yere
ve ogleden sonra jinekologdan randovu var yine asilama tedavisi uydulancak yine gunler yogun gecicek

Kizlar...
suan sizlere aglayarak yaziyorum, nerden nasil baslasam bilemiyorum...
biliyorsunuz ki uzun zamandir stres içinde deli divane olmustum dugunumuzun hazirliklarini yapmak için. nisanlimdan yesil isik almistim, ben buluyordum fiyatlari budjemize gore ayarliyordum sonra beraber arayip kesinlestirecektik. ne olduysa bu geçtigimiz haftasonu oldu.
bana verdigi sozleri tutmadi. beni ezip geçti, aylardir gunlerdir bizimle ilgilenmeyen ailesini sozunu dinleyerek benim istemedigimi bile bile gitti kendi seçtiklerini tuttu. ustelik hesap sordugumda bana kaba davrandi. kalbimi kirdi. ne ozur ne birsey. aslinda anlatsam çok uzun olur.
sunu bilin ki suan 4-5 gundur birbirimizle konusmuyoruz. kendisi beni aramiyor. sormuyor. bende aramiyorum. sonuçta suçlu olan kendisi. ben bugune kadar suçlu da olsam suçsuz da olsam hep ben aradim. duzelttim. ama bu sefer kararim karar....umarim geç olmadan hatasini anlayip bana doner yoksa bu dugunun olacagini hiç sanmiyorum...

diger yandan da babacigim için randevu aldim. kalp damarlari tikanmis, ameliyat olabilirmis belki. durum biraz kritik. annemde bu hafta turkiye ye gidiyor. kaldim yapa yanliz.
dusunun, nisanlimin bunlardan haberi bile yok.
en kotu gunumde yanimda yok.
ne yapiyim ben bu iliskiyi ?

o kadar savastim, o kadar sevdim ki, çok zoruma gidiyor...ummadiginiz kadar kirildim. ve bunalimdayim. o yuzden pek yazmiyorum. cunku çok mutsuzum. sizlerde uzulun istemem.
ama aklimdasiniz.
baska birsey diyemiyorum.

sizleri seviyorum.

Kizlar...
suan sizlere aglayarak yaziyorum, nerden nasil baslasam bilemiyorum...
biliyorsunuz ki uzun zamandir stres içinde deli divane olmustum dugunumuzun hazirliklarini yapmak için. nisanlimdan yesil isik almistim, ben buluyordum fiyatlari budjemize gore ayarliyordum sonra beraber arayip kesinlestirecektik. ne olduysa bu geçtigimiz haftasonu oldu.
bana verdigi sozleri tutmadi. beni ezip geçti, aylardir gunlerdir bizimle ilgilenmeyen ailesini sozunu dinleyerek benim istemedigimi bile bile gitti kendi seçtiklerini tuttu. ustelik hesap sordugumda bana kaba davrandi. kalbimi kirdi. ne ozur ne birsey. aslinda anlatsam çok uzun olur.
sunu bilin ki suan 4-5 gundur birbirimizle konusmuyoruz. kendisi beni aramiyor. sormuyor. bende aramiyorum. sonuçta suçlu olan kendisi. ben bugune kadar suçlu da olsam suçsuz da olsam hep ben aradim. duzelttim. ama bu sefer kararim karar....umarim geç olmadan hatasini anlayip bana doner yoksa bu dugunun olacagini hiç sanmiyorum...

diger yandan da babacigim için randevu aldim. kalp damarlari tikanmis, ameliyat olabilirmis belki. durum biraz kritik. annemde bu hafta turkiye ye gidiyor. kaldim yapa yanliz.
dusunun, nisanlimin bunlardan haberi bile yok.
en kotu gunumde yanimda yok.
ne yapiyim ben bu iliskiyi ?

o kadar savastim, o kadar sevdim ki, çok zoruma gidiyor...ummadiginiz kadar kirildim. ve bunalimdayim. o yuzden pek yazmiyorum. cunku çok mutsuzum. sizlerde uzulun istemem.
ama aklimdasiniz.
baska birsey diyemiyorum.

sizleri seviyorum.

canim benim yasadiklarina cok uzuldum.uzuntuler paylasildikca azalir,sevinclerse paylasildikca cogalir.bizimle paylasmayacaksinda kiminle paylasacaksin?
ilk once baban için gecmis olsun diyorum.
nisanlina ve ailesine gelince, bastan bu kadar kaba davraniyolarsa sana,kiymetini bilmiyolarsa,iliskini tekrar gozden gecir derim ben.senin için bu evlilik hayirli olmiycaksa olmasin daha iyi.ama bi taraftanda anladigim kadariyla nisanlini cok seviyorsun.hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim.uzulme demek bi ise yaramayacak biliyorum ama kendini fazla yipratma.

benim basimdan gecen bir olayi anlatayim sana.esimle tanismadan once birini sevmistim.onun bana ilgisi oldugunu duydum ve bende onu sevmistim.ama biz koyde oldugumuz için onunla hiç konusmadim,boyle seyler iyi karsilanmaz bizim oralarda.gerci yapan yapar ama,ben yapmamistim. neyse ben hep Allah'a dua ediyodum o kimseyle evlenmemi nasip etsin diye. o kadar cok seviyodum ki hayirli yada hayirsiz beni onunla evlenmeyi nasip et Allah'im diyodum.aradan bi zaman gectikten sonra o baska biriyle nisanlandi.ben oyle kotu olmustum ki anlatamam.o aralar kendimi teselli etmek için kendi kendime belki bir gun oyle iyi bir insanla evlenirim ki ona tesekkur bile ederim benimle evlenmedigi için diyodum.
sonra o evlendi.yeni evlilerken duydum ki karisini dovuyomus.ben hayatta kimseden dayak yemedim,bide oyle biriyle evlenseydim ne olucakti halim.sonra esimle tanistik evlendim.simdi sukrediyorum Allah'a iyi ki o kisiyle evlenmemisim.iyiki esimle evlenmisim diye.gerci bu isler kismet isi Allah kiminle yazdiysa onunla oluyo ve hiç kimse bunu degistiremiyor.
hakkinda hayirlisi olsun canim uzulmemeye calis.dua et Allah'a.

yaralim oncelikle babayin rahatsizlugi icin gecmis olsunallah acil sifa versin canim yazdiklarini okudum neden guzel giden bir iliskide boyle bir sogukluk girdi nisanlin ailenin tek oglumu canim eyer tek ogluysa mecburen ana kuzusu oluyor kendimden biliyorum ama dugun arefesi boyle SIKINTILAR oluyor canim uzme canin ins duzelir vardir onunda taktigi seyler ileride belki soyler neden boyle davrandigini zaman lazim canim senin icin en hayirlisi n eyse o olsun
Sympathique canim gunum ne belli deyil benim is cikmaza girdi ustune gitmiyorum gidince munakasa etmek istemiyorum ben onlarin seviyesine dusmek istemiyorum ki sabrim tasarsaa ben bile kendimden korkarim onun icin susmak en guzel cevaptir tabi anlayana canim optumm kizlar hepinizi iyi hafta sonlari gcermenizi cani gonulden dilerim kizlarrr

asicim bu turk auto ecolleri hep boyle sanirsam.benim bi komsu da ayni senin gibi sikayetci.onun seviyesindeki insanlari hep sinava yazdirmis,onu ayirmis.komsum bu sehire daha yeni tasindi o yuzden fazla tanidigi yok.adam tanidigi samimi oldugu kisileri yazdirmis.anliycan hepsi ayni bunlarin.Allah sana kolaylik versin.

sympatique cim nerelerdesin?nasilsin?tedavi nasil gidiyo?

ben normalde bugun adet olmam gerekiyo ama sanirim olmiycam.ben hep adetime yakin vucut isimi ölcerim,adet olucam gun duser ama bugun tam tersi 36.9'a cikti simdiye kadar hic bu kadar yukselmemisti.yarinda bakayim gelmezse test aliyim bari. ya su testlere verdigim parayada canim aciyo.hem pahalilar,hem bi kere kullanip cope atiyosun,bide negetifse daha cok canim aciyo.hele hele bide test yaptiktan sonra ertesi gun adetin gelirse daha kotu oluyorum.neyse kizlar yine uzattim.kendinize iyi bakin.optum hepinizi

Sevgili Haticecim ve Asicim

desteginizden dolayi sizleri cani gonulden tesekkur ederim. inanin yazilarinizi okuyunca daha çok duygulandim cunku dedim su bi kaç ay içinde ne guzel arkadasliklar kurduk diye...
saolun kizlar

annem tr ye uçtu bu haftasonu...evin annesi ben oldum...offf
anneannecigim de gitti...
babacigim randevusu haziran in ikinci haftasinda, Insallah guzel haberlerle gelirim size...

Nisanlimda haftasonu bizdeydi...onun o kadar canini acittim ki sanirim bir daha beni uzmeye cesaret edemez...bilmiyorum ama affetmek zor...evin tek oglu degil ama en buyukleri...
dengeyi saglamasi lazim tipki eskisi gibi, suan çok pisman, o kadar ozur diledi ki anlatamam size, agladi desem inanirmisiniz ? cunku ben ona bitti demistim...

simdi zaman verdik birbirimize, beni bir daha asla birakma nefesim kesildi diyor....aileme ve bana saygili ol, beni hep sev, ben seni birakmam dedim ya hayirlisi insallah...

sizleri çok seviyorum kizlar gitmeliyim suan yarin yazarim
hepinizin aksami huzurlu ve mutlu olsun

yaralim canim,nisanlinla barismaniza sevindim.biraz canini acitman iyi olmus.bak o da anlamis sensiz yapamayacagini.Allah size bir omur boyu mutluluklar versin.insallah bundan sonra hersey yolunda gider.

yaralim nisanlinla aranin duzelmesine sevindim, ins baban icinde iyi haberler alirsin, senin izin yokmu bu yil, ben bu aralar pek yazamiyorum moralim cok bozuk senağlama yazipda sizide uzmek istemiyorum ama firsat buldukca okuyorum yazdiklarinizi, optum canim gorusuruz a.s.a.s.a.s.

yaralim nisanlinla aranin duzelmesine sevindim, ins baban icinde iyi haberler alirsin, senin izin yokmu bu yil, ben bu aralar pek yazamiyorum moralim cok bozuk senağlama yazipda sizide uzmek istemiyorum ama firsat buldukca okuyorum yazdiklarinizi, optum canim gorusuruz a.s.a.s.a.s.

Canim fistigim, ne demek sizi uzmek istemiyorum, hani biz herseyi paylasiyorduk ?? hani morelimiz bozuk olunca buraya gelip içimizi dokebilirdik ?? :uhm:
ben az mi derdimi paylastim sizlerle, uzuyorsun beni ama

eger içinde burukluklar var ise, seve seve dinleriz, neler yasadik, neler geldi neler geçti, hayatin cilvesi, ben geen hafta nasil idim, simdi nasilim kendin biliyorsun...
en azindan insan konusunca, rahatliyor...

derdin ne bilmiyorum ama inan bana eger yukunu hafifletebilirsek, ne mutlu bize.
hiç bir zaman unutma bunu.
burda sana destek olabiliriz, içine atip da hastalanma mazallah

hersey gonlunce olsun guzelim benim
neolur sorunlar ne ise, kimsenin seni uzmesine izin verme
a.s.

yaralim canim benim sagol inan bunlari duymak bile insanin moralini duzeltiyo, iyiki tanimisim sizi valla gercekte bu kadar samimi degil insanlar, canim sorunum cok onemli degil ama beni uzuyor iste hala bi tarih vermediler codumun zamani bitecek nerdeyse, izinde yok bu sene hasretlikte var biraz, is ariyorum ama burda hic is yok valla hepsi ayni anda geliyo dertlerin, biri bitiyo biri basliyo, ama herseyin hayirlisi belki bunlardada bi hayir vardir bize sabretmek dusuyo, sen neler yapiyorsun isler yolundami, opuyorum seni canim a.s.a.s.a.s.

yaralim canim benim sagol inan bunlari duymak bile insanin moralini duzeltiyo, iyiki tanimisim sizi valla gercekte bu kadar samimi degil insanlar, canim sorunum cok onemli degil ama beni uzuyor iste hala bi tarih vermediler codumun zamani bitecek nerdeyse, izinde yok bu sene hasretlikte var biraz, is ariyorum ama burda hic is yok valla hepsi ayni anda geliyo dertlerin, biri bitiyo biri basliyo, ama herseyin hayirlisi belki bunlardada bi hayir vardir bize sabretmek dusuyo, sen neler yapiyorsun isler yolundami, opuyorum seni canim a.s.a.s.a.s.

canim benim, zaten hep oyle olur, hepsi ust uste gelir dertlerin onemli olan, her zaman pozitif kalmak ve yikilmamak, zaman geliyor ki insanin içinden isyan geliyor ama Asla !
herseyin zamani var demek ki sabirli ol tatlim olurmu ?

bana gelince, iyiyim Allah'a sukur, babamin saglik durumu fena degil, iste randevu gununu bekliyoruz
cumartesi gunu daire baktik ve birini begendik. ama yarin aksam 2 tane daha var, sanirim seçim yapacagiz artik bu hafta belli olacak nerede oturacagimiz Allah'in izniyle

islerim yine yogun, 4 hafta kaldi nisanlimin izne gitmesine, benimde 5 hafta
sen gitmiyorsun galiba...çok uzuldum senin için ya :çok üzgünüm:
hasretlik zordur tabiki...
ah canim Allah sabir versin gulum

yuzun hep gulsun
opuyorum seni kocaman
bende sizin gibi dostlara sahip oldugum için çok mutluyum inan :1hug:

karbeyazcim canim.dunyada dertsiz kul yoktur,herkesin kendine gore derdi vardir.Allah dermansiz dert vermesin.birgun burdan codunu aldigin gunu kutlayacagiz ben inaniyorum buna.sen calismak istedikten sonra eninde sonunda bir is bulursun,ona da kafani takma.

izin isine gelince, bu sene bende gitmiyorum Turkiye ye,ikimiz dertlesiriz burdan.

yaralim canim,seni boyle mutlu gormek cok guzel.insallah babanda cabucak iyilesir.
baktiginiz daire ne taraflarda? belki daha once yazmissindir bilmiyorum ama sizin dugun ne zaman?

benimde tup bebek merkezindeki randevuma bir hafta kaldi.cok heyecanliyim.en cok doktoru merak ediyorum nasil biri diye,insallah iyi biridir.internetten bakmistim ondan iyi bahsediyolardi ama bakalim yabancilara karsi nasil.benim için dua edin olur mu?insallah iyi biridir ve tedavimiz pozitif olur.

karbeyazcim canim.dunyada dertsiz kul yoktur,herkesin kendine gore derdi vardir.Allah dermansiz dert vermesin.birgun burdan codunu aldigin gunu kutlayacagiz ben inaniyorum buna.sen calismak istedikten sonra eninde sonunda bir is bulursun,ona da kafani takma.

izin isine gelince, bu sene bende gitmiyorum Turkiye ye,ikimiz dertlesiriz burdan.

canim cok tessekkur ederim destegin icin inan buna cok ihtiyacim var bu aralar, evet cok haklisin herkesin derdi ayri bizimki cok kucuk bi dert digerlerine gore ama insaniz iste bizimkide bize zor geliyo, aslinda sukredecek o kadar sey varken ufak meseleleri buyutuyoruz.
isi o kadar takmiyorum zaten ehliyet olunca o kendiliginden gelir, izine gelince dedigin gibi ikimiz kanali bekleriz.
canim ins seninde yeni doktorun iyi birisidir. ve en kisa zamanda burda kutlariz mujdeli haberini, opuyorum seni canim a.s.a.s.

slm kizlar, sonunda bi tarih aldim, allah izin verirse bu carsamba ehliyet geciyorum, bana dua edin kizlar ins bu sefer alabilirim, hepinizi opuyorum a.s.a.s.a.s.

Karbeyaz'cim insallah alirsin guzelim vallahi senin için dua edicem, burada beraber kutlariz insallah :-)))

nasilsiniz kizlar ? ozledim sizi ben beee
beni soracak olursaniz iyiyim bende, dairemizi tuttuk :-))
ama suan ki derdim babacigim persembe randevusu var ameliyat mi degilmi belli olacak, dua edin can kizlar babiskom iyilessin hemen

Sizi seviyorum

sizde yazin buraya ne var ne yok diye tamammi ? optum hepinizi teker teker

Karbeyaz'cim insallah alirsin guzelim vallahi senin için dua edicem, burada beraber kutlariz insallah :-)))

nasilsiniz kizlar ? ozledim sizi ben beee
beni soracak olursaniz iyiyim bende, dairemizi tuttuk :-))
ama suan ki derdim babacigim persembe randevusu var ameliyat mi degilmi belli olacak, dua edin can kizlar babiskom iyilessin hemen

Sizi seviyorum

sizde yazin buraya ne var ne yok diye tamammi ? optum hepinizi teker teker

canim cok tsk ederim iyi dileklerin icin, senin adinada cok sevindim daire tutulduguna gore isin en zor kismi hallolmus, bizimde dualarimiz senin baban icin ins en kisa zamanda iyilesir ameliyata gerek kalmadan, kendine iyi bak canim optum a.s.a.s.a.s.

karbeyazcim insallah sinavini basariyla gecersin.dualarim seninle.Allah zihin acikligi versin.

yaralim canim, baban için Allah'tan acil sifa diliyorum.insallah ameliyata gerek kalmadan iyilesir. daireyi tutmaniza cok sevindim.bi sakincasi yoksa ne taraftan tuttunuz?

Sevgili karbeyaz'cim ve Hatice'cim, tesekkur ederim kizlar
Duanizi eksik etmeyin cicilerim neolur babamin randevusu persembe gunu...ama size harika bi haberim var annem donuyor persembe gunu tr den...dayanamamis almis bileti donuyor, babam için super morel olacak bu :-))
size insallah hayirli haberlerle gelecegim insallah
evet dairemizi tuttuk kizlar :-)) çok cici bi dairem var yanliz asansor yok ve 4uncu kat ama çabuk ulasiliyor :-) kendimi oyle avutuyorum
buyuk super bisi, mutfagim doseli, ekipe
banyom çok cici çok guzel
yatak odasi buyuk bi odam daha var, oraya simdilik utu masasi, bi kuçuk yatak iste çamasir odasi yapicam, salonum çok hos yaa...çift salon, ortasinda da somine var :-))) çok tatli bisi ama guzel bi boya istiyor bakim istiyor, ha bide balkonum var çok genis degil ama olsun idare eder onemlisi guzel bir semtte. yeri ise lingolsheim kizlar
siz nerdesiniz ?

yaralim dairende gule gule oturun insallah.anlattigina gore cok guze bir daire.4 uncu kat olmasi o kadar onemli degil canim sadece alisveris yaptiginizda zorlanirsiniz.hem sana spor olur merdivenlerden inip cikmak.gerci senin ihtiyacin yoktur da.annenin gelmesi de cok iyi olmus,babanin zor zamaninda yaninda olmasi cok iyi.

X