• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

arkadaslarim, uzun uzun yazamicam malum tatilden dondum isler yigilmis :-(
ama iyiyim onu soylemek istedim
daire baktik bu haftasonu yani tatil boyunca, bulamadik çok pahali, moreller yine bozuldu ama azimliyiz insallah Rabbim gonlumuze gore verir cici bir ev
sizleride okudum hepiniz bi telastasiniz, insallah hersey yolundadir kizlar
sizi ozledim yazmayida ama yine yazarim
optum hepinizi
kendinize iyi bakin kizlarrr

yaralim özlettin kendini.canim pahali dedigin ne kadar diyolar?ikinizde calisirsaniz sorun olmaz sanirim.pahali kira odemek istemezsen de lojmanlara gitmen gerekiyo.oralarin durumunu da biliyosun.gerci temiz yerler var ama hemen cikmaz.daha oncede dedigim gibi insallah gonlunuze,butcenize gore bir yer bulursunuz.
sen suan nerde oturuyosun?daha once soyledin mi bilmiyorum da.

yaralim özlettin kendini.canim pahali dedigin ne kadar diyolar?ikinizde calisirsaniz sorun olmaz sanirim.pahali kira odemek istemezsen de lojmanlara gitmen gerekiyo.oralarin durumunu da biliyosun.gerci temiz yerler var ama hemen cikmaz.daha oncede dedigim gibi insallah gonlunuze,butcenize gore bir yer bulursunuz.
sen suan nerde oturuyosun?daha once soyledin mi bilmiyorum da.

bende ozledim sizi kizlar vallahi
kiralar pahali deyince 750 - 800€ falan, ya aslinda haklisin ikimizde çalisiyoruz ama yinede bi kira için o kadar parayi vermek istemiyoruz. kenara atalim bi kaç yil sonra ev sahibi olalim diyoruz, insallah da oyle olur.
ben suan geispodayim;
ha kizlar birde morelim çok bozuldu, çok istedigim orkestra grubuna nihayet ulastim dun aksam ama bizim tarihte tutulmus bile...Kötü Kazen
simdi ben hangi orkestrayi çagricam yaa, digerlerini sevmiyorum sevmiyorummm
çok uzuldum
bide kayinvalidem bana tripler yapmaya basladi, anam anam eskiden pek bi tatliydi yavas yavas gerçek yuzunu gosteriyor galiba, sinir oluyorum yaa
bugun hem orkestra hem daire bakicam
ha bu arada cumartesi sabah randevum var bir ajansta, yardimci olacagiz diyorlar ama bakalim
dua edin kizlar, inanin bunaliyorum :çok üzgünüm:

gercekten 3 oda için pahali ya.neredeyse askeri ucretlinin bir maasi.simdi siz ikinizde calistiginiz için bir yardimda alamazsiniz.zor is valla.
demek kayinvaliden kendi yuzunu gostermeye basladi ha.ya bu kaynanalar neden boyle yaparlar hiç anlamam.once haril haril ogullarini kiz ararlar,sonra da ogullarinin evlenecegi kiza kiskanclik yaparlar.hem evlenmesini istiyolar hemde kiskanclik yapiyolar.neyse canim sen takma ona ne yaparsa yapsin.evin ayri yolun ayri olucak, mesafe koy araya
misafir gibi gelsin misafir gibi gitsin.

arkadaslarim, uzun uzun yazamicam malum tatilden dondum isler yigilmis :-(
ama iyiyim onu soylemek istedim
daire baktik bu haftasonu yani tatil boyunca, bulamadik çok pahali, moreller yine bozuldu ama azimliyiz insallah Rabbim gonlumuze gore verir cici bir ev
sizleride okudum hepiniz bi telastasiniz, insallah hersey yolundadir kizlar
sizi ozledim yazmayida ama yine yazarim
optum hepinizi
kendinize iyi bakin kizlarrr

slm yaralim nasilsin bakiyorum tatli telaslar sarmis sani hadi hayirlisi ins allah hep kalbine
gore verir saglik olsun seninde dedigin gibi hayat cok pahali mucadele dahabir zor ama hepsini n basi saglik benim bir deyimim var kaynanalr ustune (aglarsa anam aglar elin anasi pleybek yapar) kaynanalar hep boyle SIKMA canini ins guzel bir ev bulursun duam seninle canim benimm kapadokyam nerelerdesin yine kayboldun canim ozletme kendini haticecigim sen nasilsin iyisin ins karbeyaz ses ver bacim ne yaptin su ehliyeti meraklandirma beni ins alirsin hepinize benden kucak dolusu sevgiler arkadsalar:smiley-cool:

Asicim, canim arkadasim, dogum gunun kutlu olsun !

Allah daha nice yillari nasip eylesin butun sevdiklerinle beraber tatlim

optum seni kocamannnnn

gercekten 3 oda için pahali ya.neredeyse askeri ucretlinin bir maasi.simdi siz ikinizde calistiginiz için bir yardimda alamazsiniz.zor is valla.
demek kayinvaliden kendi yuzunu gostermeye basladi ha.ya bu kaynanalar neden boyle yaparlar hiç anlamam.once haril haril ogullarini kiz ararlar,sonra da ogullarinin evlenecegi kiza kiskanclik yaparlar.hem evlenmesini istiyolar hemde kiskanclik yapiyolar.neyse canim sen takma ona ne yaparsa yapsin.evin ayri yolun ayri olucak, mesafe koy araya
misafir gibi gelsin misafir gibi gitsin.

vallah ne kendisi, ne kayinbabam, ne gorumcem, maalesef ki kiymetimi bilemediler, nede ailemin.
gerçekten ben kendimi ovmem asla ama allahim guzel Rabbim biliyor ya.
ben onlara Annecim - Babacim dedigimde agzimdan bal damliyordu.
nisandan sonra zaten asiri kiskançlik yuzunden bu hale geldik. ama ben yinede saygida kusur etmem. ama asla eskisi gibi olamam vede muhakkak mesafeli davranacagim bundan sonra.
kendi kaybeder...:oklava:
hiç hiç, agzindan yavrum, kizim duymadim. ne birsey alir, ne hal hatir sorar; ne kadar soguk ya ! ailem ve ben anladik ne kadar yobaz olduklarini; uzuldum cunku ben çok içten seviyordum onlari. inan bana. ama degmezmis.
Allah nisanlimla sevgimizi artirsin.
eger çok ustume gelirse, Siz diye hitap edicem bundan sonra.
ve evet budan sonra mesafeliyim. çok hemde...
:dilcikar:

Asicim, canim arkadasim, dogum gunun kutlu olsun !

Allah daha nice yillari nasip eylesin butun sevdiklerinle beraber tatlim

optum seni kocamannnnn
tsk ederim yaralim inanki cok duygulandim vallahi nice mutlu yillara hepimizz canimm optumm:içelim:

asicim dogum gunun kutlu olsun canim nice senelere, beni dusundugun icinde sagol canim vala benim is kordugume donustu dolaniyoda dolaniyo sen neler yaptin tarih yokmu daha, optum canim

kizlar sizler nasilsiniz bu aralar pek yazamiyorum durumlar biraz karisik ama hep aklimdasiniz, hepinizi optum

hepinize cani gonulden tsk ederim arkadals mutlu yillara hep berebar saglikcakla olsun

kizlar, fazla yazamiyorum ama aklimdasiniz, hala daire yok, hala orkestra yok, dekorcum yok inanin bunalimdayim ben.
ustelik gittikçe nisanlimin ailesinin yaptiklarini beni çok uzuyor o yuzden biraz sorunlu gunler yasiyorum
nolur affedin ama arada atabiliyorum iste msjlar
sizi opuyorum lutfen kendinize dikkat edin

canim benim takma kafani elbette dertler paylasak azalir bos ver fazla takma ben kendimden biliyorum ne kadar cok istesem bir seyi o sey olmaz onun icin fazla ustune dusme yaralimm kizlar iyi hafta sonlari dilerim hepinizeee

kizlar, fazla yazamiyorum ama aklimdasiniz, hala daire yok, hala orkestra yok, dekorcum yok inanin bunalimdayim ben.
ustelik gittikçe nisanlimin ailesinin yaptiklarini beni çok uzuyor o yuzden biraz sorunlu gunler yasiyorum
nolur affedin ama arada atabiliyorum iste msjlar
sizi opuyorum lutfen kendinize dikkat edin

canim kendini çok yipratma,hersey olucana varir.
insallah daireni,orkestrani,dekorcunu,tez zamanda bulursun.
nisanlinin aileside cok ayip ediyo valla.ama sen takma kafana.esinle mutlu olmaya bak.
onlarda eninde sonunda yanlis yaptiklaarini anlarlar.

vallah ne kendisi, ne kayinbabam, ne gorumcem, maalesef ki kiymetimi bilemediler, nede ailemin.
gerçekten ben kendimi ovmem asla ama allahim guzel Rabbim biliyor ya.
ben onlara Annecim - Babacim dedigimde agzimdan bal damliyordu.
nisandan sonra zaten asiri kiskançlik yuzunden bu hale geldik. ama ben yinede saygida kusur etmem. ama asla eskisi gibi olamam vede muhakkak mesafeli davranacagim bundan sonra.
kendi kaybeder...:oklava:
hiç hiç, agzindan yavrum, kizim duymadim. ne birsey alir, ne hal hatir sorar; ne kadar soguk ya ! ailem ve ben anladik ne kadar yobaz olduklarini; uzuldum cunku ben çok içten seviyordum onlari. inan bana. ama degmezmis.
Allah nisanlimla sevgimizi artirsin.
eger çok ustume gelirse, Siz diye hitap edicem bundan sonra.
ve evet budan sonra mesafeliyim. çok hemde...
:dilcikar:

yaralim canim benim gerceten uzuldum ,onlar kendi ailen gibi olmazlar sen sonucta bi gelinsin onlara gore ,yavrum demezler hal atir sormazlar cunku ben icindeyim ,ben okadar igne yedim bebegim olmuyo diye oturup agladim devamli doktora gittim ne kayinpeder ne kayinvalidem biriside gelip sormadiki kizim neoldu diye ,dusun ben ugrasiyorum torunlari olcak diye ama onlardan hic destek yok insan bi merak etmemi neoldu neolcak diye bir kez bile sormadilar ,ben konusmadim sonra beni sikayet ettiler bizle konusmuyo diye ,aman canim dedigim gibi onlari sevmesende saygini gostermek zorundasin cunku onlarin cocuguyla birlikte olcaksin ,aileler arasinda huzursuz olunca esler kaliyo arada zamanlada esinlede tartismaya basliyosun ,sana dicem sevmesende cok iyi dayramasanda ,cok samimi olmasanda sen yine tamamen herseyi birakma hal hatir sor saygini goster ,gerisi onlara kalmis, cokta yuz verme ,nasil olsa evin ayri olcak bastan mesafesi koy degilse cok karisirlar ,insallah ustesinden gelirsin canim ,beni dusun ben hep ayni evin icindeyim ,inan interneti bile acamiyorum onlar yuzunden gelin internet basida oturuyo diyolar diye ,buyuzden yazamiyorum ,ya canim iste anlatcak cok seyler varda iste napalim esimizin ailesi saygi duymak zorundayiz elimizden geldigi kadar gecinmek zorundayiz, sen hep nisanlinla iyi olmaya bak ,ailesi yuzunden araniz bozulmasin canim optum seni kib gorusuruz canim benima.s.a.s.

Back