Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sympathique'cim, canim benim...ne olur uzulme...biliyorum, basa gelmeyince bunu soylemek kolay ama Allah'tan umit kesilmez be guzelim. tedavini bi çok insan gordu, kendi ailemde bile biliyorsun ben bunu sana anlatmistim degilmi, bak ne guzel yavas yavas code u aldin, ehliyetini de alacaksin, Allah'in izniyle, insallah da bebegin olur. belki Allah daha kismet etmiyor, belki biraz daha zamanin var. bak code u almak için ne kadar ugrastin, simdi hamile kalsan, ehliyete gidemicen, bebek olunca hiç gidemicen, bu sefer code un da ölecek belkide allahim hele bi ehliyetini alsin sonra bebegini vericem diyordur kimbilir, lutfen uzulme, morelini yuksek tutmaya çalis.
ne kadar morelin bozuk olursa o kadar tedavin negatif olur. lutfen arkadasim
herseyin bir zamani var iste, hersey kismet. Allah en guzel zamanda sana hayirli bir evlat verir insallah
opuyorum sen
sympatiqu cim bende aynen yaralima katiliyorum.bence sen bebek olayini kafana takma,suan sadece ehliyetini dusun.zaten bebek isini kafandan cikarinca belki kendiliginden oluverir.
yaralim oh ne guzel bes gun daha tatil.ama benim sadece persembe gunu,cuma cumartesi calisiyorum.demek cuma gunu daire bakacaksiniz.insallah gonlunuze butcenize gore bir yer bulursunuz.
aside bugun sinavda sanirim.insallah mujdeli haberlerle gelir.
atkdaslar okadar moralim bozukki yine sinav tarihimi ileri bir tarihe almislar resmen soktayim yahu ben nerde hata yaptim bu kadar olmamasi lazim ya canimm cok SIKKIN kaldim yine oyle sinav tarihi pesinde kosacagim yav bir konsere gittim konserden oldum ogunde okulda seviye tesbit sinavi yapmislar ve ben yoktum ama ben sormustum test varmi diye yok dediler bana sonrada test yapmis of allahim yaaa sana siginirim ben ne yapacam simdi
sympatiqu cim bende aynen yaralima katiliyorum.bence sen bebek olayini kafana takma,suan sadece ehliyetini dusun.zaten bebek isini kafandan cikarinca belki kendiliginden oluverir.
yaralim oh ne guzel bes gun daha tatil.ama benim sadece persembe gunu,cuma cumartesi calisiyorum.demek cuma gunu daire bakacaksiniz.insallah gonlunuze butcenize gore bir yer bulursunuz.
aside bugun sinavda sanirim.insallah mujdeli haberlerle gelir.
atkdaslar okadar moralim bozukki yine sinav tarihimi ileri bir tarihe almislar resmen soktayim yahu ben nerde hata yaptim bu kadar olmamasi lazim ya canimm cok SIKKIN kaldim yine oyle sinav tarihi pesinde kosacagim yav bir konsere gittim konserden oldum ogunde okulda seviye tesbit sinavi yapmislar ve ben yoktum ama ben sormustum test varmi diye yok dediler bana sonrada test yapmis of allahim yaaa sana siginirim ben ne yapacam simdi
evett, hatice'cim, nisanlim da cuma, ve cumartesi çalisiyor yazik, bi persembe, pazar, pazartesi bayram ona. ama birim sirket kapali oldugu için, ben rahatim...
saol canim benim, 6-7 tane buldum adreslerini yazdim. persembe bakmaya gidiyoruz. ama vallahi kiralar pahaliymis ya...sorma...insallah gonlumuze gore buluruz. dilerim Allah'tan.
beni dusundugun için çok saol canim benim. sen nasilsin, neler yapiyorsun ? optum seni
karbeyazcim bence hemen vazgecme.madem baslamissin sonuna kadar git.ben inaniyorum sen bunu basarirsin.
ya kizlar benim tsk tusu calismiyo yada ben anlamiyorum, yardiiiiiiiiiiiiiiiim ediiiiiiiiiiiiiin
en sag tarafta alinti yap hizli yanit ve tesekkur et yaziyo ona bas bizde var sende yokmu olmasi lazim ,ozel kisiye degil herkese ait bu iyi bak canim sen