• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

kızlar merhaba nasılsınız valla uzun zamandır yazamıyorum değilmi aslında fırsat buldukça giriyorum siteye yazdıklarınızı okudum ama yazamadım bi türlü kocam hala burada kendi ailesinin ve benim yanıma gelmek için yollarda mekik dokuyo.bende çalışıyorum çok fazla izin almadım.zaten gerek kalmadı.valla eşimin bu sefer buraya gelmesinden çok bişey anlamadım desem yeridir.ailesi sanırım oğullarını çok fazla benimle paylaşmak istemiyorlar eşim ne zaman benimle beraber olsa arayıp bi şekilde sinirini bozmayı başardılar.şimdide kayınpederim hastalandı böbreklerinde taş varmış geçen hafta eşim hep onlarla uğraştı iki gün benim yanımda durdu geçen hafta.bu hafta ise ameliyat demiş doktor yine onunla uğraşacak eşim benimle olamayacak.bugün doğum günüm eşim çok fazla istemişti doğum günümde yanımda olmayı bir sürü sürpriz düşünmüş bişeyler yapacakmış bana ama ksımet olmadı malesef.benimse hiç içimden gelmiyor onların yanına gitmek eşimin sürekli moralini bozdukları için işte çok mutluyum eşim geldi diye ama bu konular üzdü biraz mutluluğumu gölgelendirdi.buraya yazmak bile artık içimden gelmiyor çünkü hiç güzel şeyler yazamıyorum.her neyseama biz eşimle gerçekten kendimize geldik birbirimize biraz daha bağlandık bu yeter bize öpüyorum canlarım sizi ben yinede fırsat buldukça yazmaya çalışıcam.

pinarcim canim ya uzuldum tamda kayinpederin hastalanmasi esinin gelmesine denk gelmis desne ,canim esin izine geldi simdi siz birlikte kalmiyomusunuz ,yazdiklarina bakarsan sanki nisanlili gibi gormeye geliyo gibi ,insallah canim ya gelip gecer bunlar sen esinle mutlu olmana bak ,takma kafana gidene kadar guzel vakit gecirmeye calis ,nasil olsa insallah buraya gelince hep esinle birlikte olcaksin ,az kaldi insallah kavusmaniza
canim benim ya dogum gunun kutlu olsun ,tamda nasil denk gelmis ,sen okadar heyecanlandin bekleye bekleye bi kaldin ,bak nasil denk geldi ,neyse canim ya esinle aran iyi bak dahada iyi baglanmisiniz birbirinize ama bide ayrilmasi zor olur ,daha oncede anlattim bende gectim o yollardan bak 4 sene oldu esimle birlikteyim neler gecti neler ,dedim gibi takmamaya calis sende istiyosun hep yaninda olsun ama ,ordada ailesi var onlarda ister cocuklari yanlarinda olsun ,herkes kendine gore hakli
optum canim benim gorusuruz cok cok optum uzme kendini a.s.a.s.a.s.a.s.

asi ve yaralim nasilsiniz kizlar ,nete fazla giremedim malum herkeste oldugu gibi benimde fazla moral yok , hem calisiyorum ,hem randovuler, hergun hemsire gelip igne vuruyo derken gunlerimde yogundu fazla giremedim ,sizler nasilsiniz bakim ,cok sessiz burasi ya kimse yok ,insallah ben yazabilirsem biraz kaynatim yawww bune boyle ,
siz ne yaptiniz bakalim gorusmeyeli ,1 hafta oldu valla ,optum kizlar siz bye bye gorusuruza.s.a.s.a.s.a.s.

asi ve yaralim nasilsiniz kizlar ,nete fazla giremedim malum herkeste oldugu gibi benimde fazla moral yok , hem calisiyorum ,hem randovuler, hergun hemsire gelip igne vuruyo derken gunlerimde yogundu fazla giremedim ,sizler nasilsiniz bakim ,cok sessiz burasi ya kimse yok ,insallah ben yazabilirsem biraz kaynatim yawww bune boyle ,
siz ne yaptiniz bakalim gorusmeyeli ,1 hafta oldu valla ,optum kizlar siz bye bye gorusuruza.s.a.s.a.s.a.s.

iyim canisi sen nasilsin ya ne ignesi gecmis olsun bidenem allah yardimcin olsun gercekten bura cok sessiz kaldi herkez hayat telasi iste vakit kalmiyor maglum havalrda guzel artik disardayiz hep optumm

merci cnim bende iyim ,canim bebk icin tedavideyimya 7 gundur igne vuruluyorum ,alerj icinde haftada bir bide her hafta doktor randovusu valla geciyo gunler,herkesin bi derdi var kosusturuyoruz gidiyo
ehliyetin nasil canim gunu bellimi benimki daha belli degil bu kosusturmadan gidemiyorumda fazla
neyse optum canim vaktim olursa yine yazarim optum bye bye.

Kizlar, sizden haber alabilmek çok guzel. niye yanliz biraktiniz bunca vakit beeee
allah allah, yirttim kendimi burda. ama kimsecikler yok...
beni soracak olursaniz, gunden gune batiyorum....:-((

sympathique, tedavi gordugunu ilk defa duyuyorum vallahi, hayirlisi olsun canim insallah, daha bebek yok sende degilmi. insallah tutar ve olur. allah sabir versin.

asicim, havalar iyimi orada yaa, burasi hala felaket, hiç gunes açmiyor, ustelik yagmur da var o yuzden hiç bir haftasonu gezemiyoruz, gerçi gezmek için morel yok ama...

pinar hala yok ortalikta. meraktan olecegiz vallahi. esi gelmisti, gitti mi acaba, kayinbaba neoldu, dogum gunu de geçti mesaj yazdik ama cevapyok hala...

kizlar yaa, vallahi soyle bir bulussak da iyi bir dertlessek, ne iii olur. çok ihtiyacim var çook.

optum sizi tek tekkkkk
haticem senide optum dualarin için saol tatlim benimmm tesekkur ederimmmmmm

sympatique cim sende mi igne kullaniyosun? bende mart ayinda igne kullandim ama olmadi.buay ara verdik.mayis ayinda tekrar yapcam.ben kendim yaptim igneleri,hergun hemsire gelcek diye insan telasa giriyo.kendin yapinca daha rahat.insallah seninde bu ay tutar canim.

yaralim canim bende seni öptüm.

Kizlar, sizden haber alabilmek çok guzel. niye yanliz biraktiniz bunca vakit beeee
allah allah, yirttim kendimi burda. ama kimsecikler yok...
beni soracak olursaniz, gunden gune batiyorum....:-((

sympathique, tedavi gordugunu ilk defa duyuyorum vallahi, hayirlisi olsun canim insallah, daha bebek yok sende degilmi. insallah tutar ve olur. allah sabir versin.

kizlar yaa, vallahi soyle bir bulussak da iyi bir dertlessek, ne iii olur. çok ihtiyacim var çook.

canim ya sen devamli net basindasin isin dolayisiyla oyuzden hemen yazabiliyosun ,bense vakit bulubilirsem ,suanda iste olmam gerekti eve hemsire geldi oyuzden geldim ama yazmaya calisiyorum cevaplarinizi,evet canim seni soruyorum ,neden batiyorum dedin ,hala biseyler yoluna girmedimi ,insallah duzelir atlatirsiniz bu gunlerinizi
evet canim tedavideyim bebegim olmadigi icin 7 gundur hergun igne vuruluyorum bugun son gundu ,yarin sabah doktorda randovm var bakalim gelisme olcakmi yumurtaliklarda ama pekte umudum cok acikcasi bakalim neocak,olursa ilk bebegim olcaka.s.a.s.a.s.

sympatique cim sende mi igne kullaniyosun? bende mart ayinda igne kullandim ama olmadi.buay ara verdik.mayis ayinda tekrar yapcam.ben kendim yaptim igneleri,hergun hemsire gelcek diye insan telasa giriyo.kendin yapinca daha rahat.insallah seninde bu ay tutar canim.

yaralim canim bende seni öptüm.

evet canimya sanirim ikimizinde problemi ayni ,ben bugun 7. igneyi vuruldum yarin sabah randovu var bakalim yumurtaliklar gelistimi ,2. igne gunumde gittim doktor gelisme yok demisti ,sen neden ikincisine ara verdin kendinizmi istediniz yoksa doktormu soyledi ,canim bana anlatsana nasil tedavi uyguluyo sana ,benim bunda olmasa ikincisinemi tekrarlicak ,bide alerjim var her hafta onun icinde igne vuruluyorum anlican gunler streli geciyo ,once fazla takmiyodum simdi cok takiyorum bebek sorununu , sen ne kadarlik evlisin insallah olur canim seninde optum gorusuruz a.s.a.s.a.s.

ben 4 buçuk yillik evliyim canim.ilk iki sene kendimiz istemedik.sonra korunmayi biraktim hemen hamile kaldim,sonra da düsük yaptim. yaklasik iki senedir istiyoruz ama olmuyo.doktor ilk zamanlar bir kere oldu diye pek ciddiye almadi.düsük dozda yumurtalik uyarici hap verdi;olmayinca simdi igneye basladik.ara vermemizi doktor istedi, yumurtaliklar dinlensin dedi.
sen hangi asamalardan gectin?jinekolojik bölümünde hiç yazina rastlamadim, oraya yazmiyor musun?
ben bakiyorum ama fazla yazmiyorum.istersen özelden yada msn dende görüsebiliriz.simdi bu konuyu burda konusuyoruz diye belki yöneticilerden uyari gelebilir.

insallah yumurtalarin gelismistir canim.ben adetimin 4. gunu baslamistim.7 igne yaptiktan sonra gittim yani 11. gun sag tarafimda 1 yumurtam 19mm olmustu.doktor hemen catlatma ignesi yapti.36 saat sonra da biz gerekeni yaptik ama olmadi.insallah senin, benim,isteyen herkesin saglikli bebeklerimiz olur.fazla üzülme moral cok önemli.kafaya takma, herseyi oluruna birak.

Selam kizlar,
Demek bebek için tedavi içindesiniz...insallah sonuçlar pozitif olur, ben bu tedaviyi iyi biliirm, yengem 5 sene boyunca gordu bu tedaviyi, hala goruyor, diger yengem de 10 sene gordu ama onun sorunu farkliydi.
digeri iste 5 sene sonra tuttu ilk kizi 3 yasina girince bir daha hamile kaldi, simdi dunyalar guzeli 2 tane bebisleri var iki kiz, çok guzeller masallah. insallah sizin haberlerinizi de aliriz en yakin zamanda.
haticenin dedigi gibi, morel çok fazla onemli. aman ona gore fazla takmamak gerek, inan morel çok etkiliyor bu tedaviyi. Allah'tan umit kesilmez. hersey olacagina varir. sakin uzulmeyin.
sizin için dua edicem kizlar
opuyorum kendinize iii bakin

rabbim sizin icin en hayirlisi neyse onu versin kizlar ins ilerleyen yillarda sizlere saglikli sihathatli bebisler verir moraliniz bozmayin helede strese girmeyin ark daslar ne oluyorsa strsesten oluyo valla kapadokyam daha gun alamadim canisi ucten fazla adam gondermiyorlar bizde sieamizi bekliyoruz bugunlerdede cok gidemiyorum coda hayirlisi ne diyim cok isteyince bazi seyler olmuyor iste zaten fazlada ders gormuyoruz salliyorlar iste yaralim canim sen nasilsin moralin nasil isler yolundami canim ins yolundadir guzelim rabbim seninde gonlune gore fersin kizlar bu arada pinar ve ferdi kayip ilan verecem goren varmi bunlari pinar bir koyboldu pir oldu ne rde bu kiz yawww neyse hepinizi opuyorum dostca ve hosca kalinn:)

ben 4 buçuk yillik evliyim canim.ilk iki sene kendimiz istemedik.sonra korunmayi biraktim hemen hamile kaldim,sonra da düsük yaptim. yaklasik iki senedir istiyoruz ama olmuyo.doktor ilk zamanlar bir kere oldu diye pek ciddiye almadi.düsük dozda yumurtalik uyarici hap verdi;olmayinca simdi igneye basladik.ara vermemizi doktor istedi, yumurtaliklar dinlensin dedi.
sen hangi asamalardan gectin?jinekolojik bölümünde hiç yazina rastlamadim, oraya yazmiyor musun?
ben bakiyorum ama fazla yazmiyorum.istersen özelden yada msn dende görüsebiliriz.simdi bu konuyu burda konusuyoruz diye belki yöneticilerden uyari gelebilir.

bende 5.5 senelik evliyim ,iki senedir bebek istiyoruz olmuyo ,hormonal sorunum vardi onlar duzeldi sonra yumurta uyarici ilac kullandim 3 ay yine olmadi ,iste bu tedaviye yeni basladim ,7 ignem bitti bugun doktora gittim ,yumurtaliklarda az gelisme olmus ,yeterli degil sanirim yine 7 igne daha verdi bugun birini vuruldum ,persembe tekrar gitcem ,doktor devamli kontrol altinda olmam gerkli ,icimden insallah olur diyorum ama ,sanki olmucak gibi ,belki bu 7 igneden sonra daha bi gelisme olur dur bakalim ben yazarim doktora gittikce
canim ben bakiyorum jinekoloji bolumune ,bazi yerlere yaziyorum ama genel olarak yazdigim yok ,ya icim karariyo ordakilerini okuyunca ,hem asi yapanlar cogunlukla olmamis ozellikle birincisinde ,okuyunca canim yazmakta istemiyo ,aslinda ilac kullandigim zamanlarda cokta onemsemiyodum olur diye olucak gozuyle bakiyodum ,bu asilamaya gecince bide yumurtaliklar gelismeyince cok kaama taktim insallah canim benim seninde benimde olur ,hayirli haberlerimizi yazariz ,
seninyumurtalik sanirim hemen gelismis benimki 7 igne oldum daha cok az ,benim olma sansim pek uoktur belki bilemiyorum
canim burasi paylasim yeri oldugundan dolayi samiyorum bisey diceklerini ,benim icin farketmez nerde olursa yazarim netin basina fazla oturdugum yok ,boyle sorulu cevaplida guzel oluyo ama ,sende uzme kendini insallah seninde olur canim kendine dikkat et optuma.s.a.s.

yaralim ve asi canlarim ya cok tesekkur ederim moralimi iyi tutmaya calisiyorum ama elde degil yinede insan takiyo ,sonuclarda cok iyi olmayinca ,malefki takiyorum ,hem alerji icin hem bebek icin ,igneler randovuler ,yine bugun 2 igne yedim ,bunlarada bakmada sonu hayirli olur insallah
haticeyle benim sorun ayni insallah olur ikmizinde sizlerle paylasiriz ,bugunlerde okadar yorgun oluyorumki ordan oraya
asicim benimde ehliyete gitmiyorum iki haftadir dedim gibi ordan oraya kosuruyorum ,code icin bende gun bekliyorum sinav nisanda olucak gunu belli degil seni aricaz dediler ayi yariladik cevap yok ,baklim ben aricam ama bekle dicekler yine
insallah aliriz ehliyeti ikimizde paylasiriz
paylascak seylerim cokta ah sonuclar belli olca ,kafaya takcak sorun cok ,ehliyet ,alerji ,is ,evdeki sorun ,bebek allah yardimcim olsun sizlerle paylasarak aciliyorum
neyse kizlar yeterince basinizi agritmayi sizleri cok cok optum kendinze iyi bakin a.s.a.s.a.s.

canim sakin umutsuzluga kapilma, olucak insallah,yalniz bizim bebekler biraz nazli naz yapacaklar bize.kafana takma diycem ama bende takiyorum kafaya.aklima getirmek istemiyorum ama olmuyo.hergun aklimda.vucudumda bir agri bir degisiklik olsa acaba hamilemiyim diye ümit ediyor,sonra da reglim baslayinca hayal kirikligina ugruyorum.cok zor bir dönem geciriyoruz.

benim hemen yumurtam gelisti ama olmadi.her vucut bir degil, o yedi igneyide yaptir bakalim o zamana kadar belki gelisir yumurtalarin.senin ignenin adi neydi ve kac dozdaydi? benim ki fostimone 75ml.canim birde bebek için kafanda vucudunda rahat, dinç olmasi gerek.insallah olur canim ne doktorlarin cocugunuz olmaz dedigi insanlarin oluyo.

yaralim ve asi sizede tesekkur ederim guzel dilekleriniz için.
öpüyorum hepinizi

yaralim ve asi canlarim ya cok tesekkur ederim moralimi iyi tutmaya calisiyorum ama elde degil yinede insan takiyo ,sonuclarda cok iyi olmayinca ,malefki takiyorum ,hem alerji icin hem bebek icin ,igneler randovuler ,yine bugun 2 igne yedim ,bunlarada bakmada sonu hayirli olur insallah
haticeyle benim sorun ayni insallah olur ikmizinde sizlerle paylasiriz ,bugunlerde okadar yorgun oluyorumki ordan oraya
asicim benimde ehliyete gitmiyorum iki haftadir dedim gibi ordan oraya kosuruyorum ,code icin bende gun bekliyorum sinav nisanda olucak gunu belli degil seni aricaz dediler ayi yariladik cevap yok ,baklim ben aricam ama bekle dicekler yine
insallah aliriz ehliyeti ikimizde paylasiriz
paylascak seylerim cokta ah sonuclar belli olca ,kafaya takcak sorun cok ,ehliyet ,alerji ,is ,evdeki sorun ,bebek allah yardimcim olsun sizlerle paylasarak aciliyorum
neyse kizlar yeterince basinizi agritmayi sizleri cok cok optum kendinze iyi bakin a.s.a.s.a.s.
cakapdakyam bugun canim cok sikildi inanki ehliyet okulunda adam tutuyorlar gecenler lerde bir bayan geldi geleli 1 ay oldu sinava soktular madam kaybetti 10 gun sonra yine sinava sokuyorlar bu revami ney canimm cok sikkin itaraz eetik cunku 10 gun aradan gecmeynen nasil sinava sokuyorlar ben hic girmedim gireceksin dediler yerime baska madami koymuslar nasil delirmeyim bana akil verin ya kendi miletimiz kazansin diye oraya gidiyoruz haksizligin alasin yiyoruz inanin ki bunlar boyle yaptikca kendime olan guvenim sarsildi hele yolda ark goruyorum aaaa sen gideli kac ay oldu dahami alamadin dedikleri zaman cildiriyorum artik hic hevesim kalmadi :a015:

yaralim canim ya sana soruyorum 10 gecmeyenne 8 futunan kalmis bir kisi nasil olurda 10 sonra tekrar giriyor bilgin varmi allah askina... hatice alllah da sizinyar ve yardimciniz olsun ne diyim hersey haktan..

asicim Allah sana da kolaylik versin.burda ehliyet almak hakkaten zor is,sen birde haksizliga ugramissin bu daha da kötü.anladigim kadariyla kursa gittigin okul turklerin,böyle bisey nasil yaparlar ya anlamiyorum,gurbet elde insan memleketlisine nasil yapar bunu?:kızgın:

iyiki turkiyeden almisim ehliyetimi,simdi birde onun derdiyle ugrasacaktim.

Allah yardimciniz olsun.

Sympathique'im, canim benim, basinizi agrittim ne demek Allah askina, biz burada butun dertlerimizi paylasmiyormuyuz be guzelim, neden oyle dusunuyorsun.askolsun. uzme bizi simdi...
insallah seninde bebisin olacak guzelim benim, Allah'tan umudunu kesme, kurban oldugum Rabbim, vermeseydi dayima vermezdi, 10 yil beklediler dusun ! ama onlarin sorunu çok farkliydi. senin gordugun tedaviyi artik çogu kisi goruyor vee Allah veriyor takma kafana.taktikça olmaz. bunuda bil. morel çok fazla onemli. sanirim senin birde evde sorunlar var. Ah ahh sorunsuz hayat degil ki ama ne yapmamiz gerek pozitif kalmamiz gerek. degilmi cicim ?
bak haticenin de ayni sorunu var, birbirinize destek olun, bizimle paylasin. zamanla hersey olur, ustelik biz duyacagiz haberinizi ve hep birlikte kutlayacagiz be tatlim. tamammi ?
asicim, mesajin için saol tatlim çok uzun sure kimse gelmeyince kendimi yetim hissettim vallahi, alismistim sizlere ama tabi herkesin derdi var ben evet isyerinde girdigim için çok fazla mesaj atabiliyorum simdi bilgisayari kardesim halletti de gireyim dedim...
benim derdim gittikçe buyuyor...ama ne yapiyim iste bu gunlerden geçmem gerekiyormus. is buluyor ama onun istedigi gibi degil yinede kabul edip gidiyor tabi morel sifir ama benim için katlaniyor. en azindan izine kadar. bu is yuzunden, daha çok sorunlar çikti basima, çogunlukla ailemle. suan yabanci gibiyim evimizde. bilmiyorum ama ailem çok fazla degismeye basladi. tabi nisanlima anlatmiyorum bunlari ama ne biliim mesela dugune sicak bakmiyorlar, sonra haftasonu bi çikalim deyince kiyametleri kopariyorlar, sorunlar yaratiyorlar...off iste bussuru olay ama içime atiyorum karsilik vermiyorum onlarida kirmak istemiyorum ama bugunlerde kimse beni dusunmuyor diyebilirim.
kim bilir evlenince ne dertler bekleyecek beni...belki daha baska dertlerim olacak bunlarda neymis ki diyecegim. bilemiyorum. insallah hepimizin sorunlar en yakin zamanda biter ve soyle guzel keyifli sohbetler ederiz...
bu arada pinar tamamen yok oldu...uzuluyorum cunku ondan hiç bir haber alamiyorum...
geçenlerde dogum gununu kutladim, hiç...gelmiyormu, gitmiyormu, neler oluyor anlamiyorum...
insallah oda gelir yakin zamanda.
neyse aksam aksam dertlendim yine kizlar.
sizi opuyorum. hepinizi. kendinize iyi bakin. ve elinizden geldigi kadar birseyler yazmaya ugrasin.
optum sizleriiii

Back