Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nasılsınız valla uzun zamandır yazamıyorum değilmi aslında fırsat buldukça giriyorum siteye yazdıklarınızı okudum ama yazamadım bi türlü kocam hala burada kendi ailesinin ve benim yanıma gelmek için yollarda mekik dokuyo.bende çalışıyorum çok fazla izin almadım.zaten gerek kalmadı.valla eşimin bu sefer buraya gelmesinden çok bişey anlamadım desem yeridir.ailesi sanırım oğullarını çok fazla benimle paylaşmak istemiyorlar eşim ne zaman benimle beraber olsa arayıp bi şekilde sinirini bozmayı başardılar.şimdide kayınpederim hastalandı böbreklerinde taş varmış geçen hafta eşim hep onlarla uğraştı iki gün benim yanımda durdu geçen hafta.bu hafta ise ameliyat demiş doktor yine onunla uğraşacak eşim benimle olamayacak.bugün doğum günüm eşim çok fazla istemişti doğum günümde yanımda olmayı bir sürü sürpriz düşünmüş bişeyler yapacakmış bana ama ksımet olmadı malesef.benimse hiç içimden gelmiyor onların yanına gitmek eşimin sürekli moralini bozdukları için işte çok mutluyum eşim geldi diye ama bu konular üzdü biraz mutluluğumu gölgelendirdi.buraya yazmak bile artık içimden gelmiyor çünkü hiç güzel şeyler yazamıyorum.her neyseama biz eşimle gerçekten kendimize geldik birbirimize biraz daha bağlandık bu yeter bize öpüyorum canlarım sizi ben yinede fırsat buldukça yazmaya çalışıcam.
asi ve yaralim nasilsiniz kizlar ,nete fazla giremedim malum herkeste oldugu gibi benimde fazla moral yok , hem calisiyorum ,hem randovuler, hergun hemsire gelip igne vuruyo derken gunlerimde yogundu fazla giremedim ,sizler nasilsiniz bakim ,cok sessiz burasi ya kimse yok ,insallah ben yazabilirsem biraz kaynatim yawww bune boyle ,
siz ne yaptiniz bakalim gorusmeyeli ,1 hafta oldu valla ,optum kizlar siz bye bye gorusuruza.s.a.s.a.s.a.s.
Kizlar, sizden haber alabilmek çok guzel. niye yanliz biraktiniz bunca vakit beeee
allah allah, yirttim kendimi burda. ama kimsecikler yok...
beni soracak olursaniz, gunden gune batiyorum....:-((
sympathique, tedavi gordugunu ilk defa duyuyorum vallahi, hayirlisi olsun canim insallah, daha bebek yok sende degilmi. insallah tutar ve olur. allah sabir versin.
kizlar yaa, vallahi soyle bir bulussak da iyi bir dertlessek, ne iii olur. çok ihtiyacim var çook.
canim ya sen devamli net basindasin isin dolayisiyla oyuzden hemen yazabiliyosun ,bense vakit bulubilirsem ,suanda iste olmam gerekti eve hemsire geldi oyuzden geldim ama yazmaya calisiyorum cevaplarinizi,evet canim seni soruyorum ,neden batiyorum dedin ,hala biseyler yoluna girmedimi ,insallah duzelir atlatirsiniz bu gunlerinizi
evet canim tedavideyim bebegim olmadigi icin 7 gundur hergun igne vuruluyorum bugun son gundu ,yarin sabah doktorda randovm var bakalim gelisme olcakmi yumurtaliklarda ama pekte umudum cok acikcasi bakalim neocak,olursa ilk bebegim olcaka.s.a.s.a.s.
sympatique cim sende mi igne kullaniyosun? bende mart ayinda igne kullandim ama olmadi.buay ara verdik.mayis ayinda tekrar yapcam.ben kendim yaptim igneleri,hergun hemsire gelcek diye insan telasa giriyo.kendin yapinca daha rahat.insallah seninde bu ay tutar canim.
yaralim canim bende seni öptüm.
ben 4 buçuk yillik evliyim canim.ilk iki sene kendimiz istemedik.sonra korunmayi biraktim hemen hamile kaldim,sonra da düsük yaptim. yaklasik iki senedir istiyoruz ama olmuyo.doktor ilk zamanlar bir kere oldu diye pek ciddiye almadi.düsük dozda yumurtalik uyarici hap verdi;olmayinca simdi igneye basladik.ara vermemizi doktor istedi, yumurtaliklar dinlensin dedi.
sen hangi asamalardan gectin?jinekolojik bölümünde hiç yazina rastlamadim, oraya yazmiyor musun?
ben bakiyorum ama fazla yazmiyorum.istersen özelden yada msn dende görüsebiliriz.simdi bu konuyu burda konusuyoruz diye belki yöneticilerden uyari gelebilir.
cakapdakyam bugun canim cok sikildi inanki ehliyet okulunda adam tutuyorlar gecenler lerde bir bayan geldi geleli 1 ay oldu sinava soktular madam kaybetti 10 gun sonra yine sinava sokuyorlar bu revami ney canimm cok sikkin itaraz eetik cunku 10 gun aradan gecmeynen nasil sinava sokuyorlar ben hic girmedim gireceksin dediler yerime baska madami koymuslar nasil delirmeyim bana akil verin ya kendi miletimiz kazansin diye oraya gidiyoruz haksizligin alasin yiyoruz inanin ki bunlar boyle yaptikca kendime olan guvenim sarsildi hele yolda ark goruyorum aaaa sen gideli kac ay oldu dahami alamadin dedikleri zaman cildiriyorum artik hic hevesim kalmadi :a015:yaralim ve asi canlarim ya cok tesekkur ederim moralimi iyi tutmaya calisiyorum ama elde degil yinede insan takiyo ,sonuclarda cok iyi olmayinca ,malefki takiyorum ,hem alerji icin hem bebek icin ,igneler randovuler ,yine bugun 2 igne yedim ,bunlarada bakmada sonu hayirli olur insallah
haticeyle benim sorun ayni insallah olur ikmizinde sizlerle paylasiriz ,bugunlerde okadar yorgun oluyorumki ordan oraya
asicim benimde ehliyete gitmiyorum iki haftadir dedim gibi ordan oraya kosuruyorum ,code icin bende gun bekliyorum sinav nisanda olucak gunu belli degil seni aricaz dediler ayi yariladik cevap yok ,baklim ben aricam ama bekle dicekler yine
insallah aliriz ehliyeti ikimizde paylasiriz
paylascak seylerim cokta ah sonuclar belli olca ,kafaya takcak sorun cok ,ehliyet ,alerji ,is ,evdeki sorun ,bebek allah yardimcim olsun sizlerle paylasarak aciliyorum
neyse kizlar yeterince basinizi agritmayi sizleri cok cok optum kendinze iyi bakin a.s.a.s.a.s.