• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

yaralim canim ya sana soruyorum 10 gecmeyenne 8 futunan kalmis bir kisi nasil olurda 10 sonra tekrar giriyor bilgin varmi allah askina... hatice alllah da sizinyar ve yardimciniz olsun ne diyim hersey haktan..

asicim canim benim sorunu pek anlamadim. ben konu kaçirdim galiba. ne oldu ?? bir daha anlatirmisin canim ??

Ha tamam, evet konu kaçirmisim yaa
asicim çok uzuldum be guzelim, oncelikle sunu soyleyim kesinlikle 10 gun aralikli bir kisi tekrar sinavdan geçemez. bu hak yolunda yasaktir !
aradan en az ,bak en az diyorum, 1 ay hatta iki ay geçmesi lazim
bunuda butun okullar biliyorlar, nasil oldu da katabilmisler sastim vallahi
bu ne haksizlik yaaa
yanilmiyorsam turk yerine gidiyordun degilmi ???
bak asicim, sen kendine guveniyormusun cicim? o zaman varya bence esin sana ders verenle (erkek ise tabi) bi gorussun, soyle bi gozunu korkutsun, babam oyle yapmisti annem ders gordugunde, cunku annemi asla katmiyordu habire ders parasi aliyordu en sonunda girdi ama zavallim 6 faute yapmisti, 5 olsaydi code u almis olacakti, neyse...
5 kez girme sansiniz var, 5 inciyi de kaybedersen tekrar bir dosya açmaniz gerekiyor.
code u aldiktan sonra da en fazla 2 sene içinde ehliyetini alman gerek. ehliyetini alamazsan code un da olmus oluyor tekrar geçmek zorunda kaliyorsun.
ehliyetin hakki da 5, 5inci de alamazsan tekrar code dan yeniden basliyorsun.
ama bir kisi eger code u alamiyorsa, en az bir ay giremiyor sinava.
bu boyle gelmis boylede gider
hakkini yerdime cicim, hakkini ara, para veriyorsun oraya, hem ne kadar gidersen o kadar insan bunaliyor artik. hazirsan, ilk gelecek olan tarihi sen al ve gir.
optum seni canimmmmmmm

ben kendime guveniyorumda adam bana guvenmiyor turk yerine gidiyorum halen zoruma gidiyor vallahi dudam ucukladi bu haksizlik karsisinda ben soyledim niye boyle yapiyorsun diye kaybedersen bir sene gozume gozukme dedi sastim kaldim ama hakkimi yedirmeyecem sonuna kadarda varim biraz disimi gosterince eleri tarihe attilar beni ..

ah ber yaralim sende dertlisin benim gibi bazen canimzi sikanda canimiz cigerimiz ailemiz oluyor ne yapalim yani ben mesala kimseyi incetmeyim diye arada maymunculuk oynuyorum sonucat biri annen biri baban benim babam ve annem ayri ikisininde gonluni hos tutuyorum . ailenin belki takildigi bir seyler vardir ondan degismistir ama sana soyleyim gecici dir bunlar takma donem donem olur bunlar benim basimdanda gecti neler gecmediki yarali ama sukretmek lazim canim sonucta kimle mutlu olacgini sen bilirsin inandigin icinde nisanlanmisindir yaralim anam burda bir is tutturmakta cok zor be vallla nisanlina allah sabir versin kafana gore yasa ya bilirsin ama kafana gore is yapamiyorsun neyse ins hersey duzelir en en kotu gunun boyle olsun sonu ins tatli biter canisi hatice dileklerin icinde tsk canisi keske bende trden alsaydim ehliyeti ama kucuk yasta geldigim isin olmazdi neyse optum cenem fazla dustu canlarim..

saol asicim, canim benim
dedigim gibi hakkini yedirme ukala adam; o kim oluyorda gozume gorunme bir sene diyor, senden para aliyor, hangi hakla yaa bence esinle konus ve disini gostersin bu adama, kendimi birsey saniyor galiba
yirdirme hakkini ve en kisa zamanda tarih al, tarih belli olunca da her gun her aksam ders çalis ve al su code u sonra araba kullanmak çok zevkli gerçekten.
dileklerin için ise tesekkur ederim canim benim
insallah bigun hersey duzelir, bunlarda sinav rabbimden galiba ama sabretmek lazim tabiki
ama sunu soyleyim gerçekten butun çileyi kizlar çekiyor.
kiz fistigim ailen nerde senin tr de ? bu sene izin varmi ?
cumartesi gunu biletlerimi almaya gidecegim, haber veririm size.
optum canimcim seni kendine iii bak ve fazla uzulme, hersey olacagina varir

neyse hayirlisi diyelim yaralim takmiyacam artik ama bende yapacagimi biliyorumm :):) kizlar cile cekmek icin gelmis dunyaya yada sansisiz canisi allah izin veririse okullar kapaninca gidecegim izine arabayla bir terslik olmassa benim ailem ANK KOCHISARDALAR YANI BEN ANKRALIYIM iste ya herkezin memleketi kendine guzel deyilmi cok ozledim vatanimi soyle gitsem sabahlara kadar kardeslerimle sohbet etsem en cok bunu istiyom bu arada benim 9 tane kardesim var boyle toplaninca cok guzel oluyor aramizda fazla yasda yok kardeslerimle cok guzel oluyor yani gercekten buyuk aile cok guzel neyse temennim herkez mutlu olur .

asicim hakkini yedirme kimseye, disini göster.
ben buraya geldigimde 10 saat direksiyon dersi aldim bir turk kadindan, o zamankar fransizcam olmadigi için turk olsun demistim.ilk saatlerde iyi guzel anlatiyodu herseyi, kibardi bana karsi,bes saati gectikten sonra bana sert davranmaya basladi.neymis hizli gidilmesi gereken yerde gaz vermiyomusum,aynalara bakmiyomusum,ya zaten tukiyede biliyosunuz fazla direksiyon dersi verilmiyo birde sinav cok basit orda.ben zaten arabamiz olmadigi için tr de ehliyet aldiktan sonra hiç kullanmadim,dolayisiyla unutmusum.neyse, simdiki aklim olsaydi o kadini kendimi ezdirmezdim.bagirdigi anda inerdim arabadan dogru müdürüne sikayet ederdim.
insallah sende snavini hiç yanlissiz gecersinde o adami mosmor edersin.sana söyledigi sözlerden utanir.

yaralim canim,herkesin hayatinda böle seyler yasanir.kime sorsan evlenme öncesi ailelerle arada bir tartisma olmustur bu dönemlerde.onun için fazla kafaya takip kendini yipratma,hersey düzelecektir.ailende belki nisanlin is bulamiyor diye biraz teredduttedirler onlarada çok görmemek lazim,biricik kizlarinin iyi yasamasini slklnti cekmesini istemedikleri için böyle davraniyo olabilirler.
insallah nisanlinda güzel bir is bulurda kisa zamanda evlenirsiniz, hayirlisiyla.

neyse hayirlisi diyelim yaralim takmiyacam artik ama bende yapacagimi biliyorumm :):) kizlar cile cekmek icin gelmis dunyaya yada sansisiz canisi allah izin veririse okullar kapaninca gidecegim izine arabayla bir terslik olmassa benim ailem ANK KOCHISARDALAR YANI BEN ANKRALIYIM iste ya herkezin memleketi kendine guzel deyilmi cok ozledim vatanimi soyle gitsem sabahlara kadar kardeslerimle sohbet etsem en cok bunu istiyom bu arada benim 9 tane kardesim var boyle toplaninca cok guzel oluyor aramizda fazla yasda yok kardeslerimle cok guzel oluyor yani gercekten buyuk aile cok guzel neyse temennim herkez mutlu olur .

ay ne guzelll buyuk aile ve kizkardeslerin varrr, benim bitanecik kizkardesim de yok, ablam da yok :çok üzgünüm:
zaten ergenlik çaginda çok ihtiyacim duymustum, simdi nisanlaninca daha çok ihtiyacim duyuyorum...senağlama
gorumcemi baci yerine koydum sirtimdan vurdu Kötü Kazen elden ne baci olurda sanki
iste boyle senin adina çok sevindim yaa, peki sen çok erken yasda evlendin saniirm, gorucu usuluymuydu ? yoksa sevdiniz mi ?
evin ayrimiydi senin?
bende bu sene uçakla gidecegim kardesimle. oda benim dert ortagim canim kardesim. onunla gidip onunla gelecegim insallah.
ne guzel ailene kavusursun insallah arkadasim ya ne guzel olur gerçekten
senin adina seviniyorum simdiden :1hug:

yaralim canim,herkesin hayatinda böle seyler yasanir.kime sorsan evlenme öncesi ailelerle arada bir tartisma olmustur bu dönemlerde.onun için fazla kafaya takip kendini yipratma,hersey düzelecektir.ailende belki nisanlin is bulamiyor diye biraz teredduttedirler onlarada çok görmemek lazim,biricik kizlarinin iyi yasamasini slklnti cekmesini istemedikleri için böyle davraniyo olabilirler.
insallah nisanlinda güzel bir is bulurda kisa zamanda evlenirsiniz, hayirlisiyla.[/QUOTE]

tabiki ailem tereddut içinde haticem ama sadece is degil konu...bilmiyorum belki de zorlarina gidiyor benim evlenmem ama insan kaç defa yasiyor nisanlilik devrini gulum ? bir kere degilmi ? burada herkes bi takim anlatiyor nisanlilik cicim ayi diye, ben hiç birsey goremiyorum gormuyorum..buda beni çok uzuyor cunku ailem de nisanlimida ailesinide idare etmek zorundayim ve inan bana çok yoruldum. çok çok çok...:çok üzgünüm:
benimde bi sabrim var, nisanlima ailemi savunuyorum, aileme nisanlimi, ailesine ailemi, iliskimizi...neyse bosver tatlim yaa
yazin için saol cicim en guzel gunler sizinle olsun a.s.

yaralim cok uzuldum canim geldimi hep birden geliyo, nisanlin ins iyi bi is bulurda her sey duzelir, bu aralar herkes mutsuz gulmeye hasret kaldik valla,seninle fazla konusmaya firsatimiz olmadi ama yazilari takip ediyorum cok neseli biriydin enerji doluydun bu bizede yansiyodu inan, bu arada strasbourgtasin dimi sen bende belfort tarafindayim fazla uzak degiliz duymussundur belki, optum canim

cappodacia hani soz vermistin bana uzulmek yoktu seni boyle gorunce inan bende uzuluyorum, ins yakinda mujdeli haberlerini alirizda kutlariz burda, hem bu tedavinin en onemli sarti moral moralini yuksek tutki bebis gelsin bir an once, teyzeleriyle tanissin dimi, dualarimiz seninle canim hep aklimizdasin, optum

asicim haksizliga ugramana cok uzuldum, oluyo malesef boyle seyler ama turkun turke bunu yapmasi cok ayip dogrusu banada direksiyonda yaptilar okul degistim ama hepsi ayni bunlarin prefekturlugu aradim biz bise yapamayiz okulla anlasin dediler patronla tartissan begenmiyosan cik git diyo, bende yakinda gececem ins alirim artik iyice sikildim, canim codu istedigin kadar gecebilirsin sinir yok kodu alincada 3 yil gecerli oluyo yeni kanun bu, ins hepimiz alirizda kutlariz hep birlikte, optum canim

yaralim cok uzuldum canim geldimi hep birden geliyo, nisanlin ins iyi bi is bulurda her sey duzelir, bu aralar herkes mutsuz gulmeye hasret kaldik valla,seninle fazla konusmaya firsatimiz olmadi ama yazilari takip ediyorum cok neseli biriydin enerji doluydun bu bizede yansiyodu inan, bu arada strasbourgtasin dimi sen bende belfort tarafindayim fazla uzak degiliz duymussundur belki, optum canim

Karbeyazcim merhaba canim,
tesekkur ederim mesajin için, evet enerji doluydum gerçekten ama demekki buda benim sinavim, belki Rabbim sevgimizi iliskimizi denemek istiyor, bilemiyorum.
ama hiç bu kadar mutsuz olmamistim. cunku çevremdekiler nisanliyken inan çok mutlulardi ve aileler her ne kadar mesafeli olsalarda gençlerin yanindalardi.
mesela benim arkadasimin biri bi aksam yemege gitti ordan da elele nisanlisiyla dugune geldi, ailesinden ayri geldi super gorunuyorlardi.
biz dugune gidince, nisanlim arabasiyla geliyor mesela, benim onun arabasina binmem bile sorun oldu. dusun artik.
sonra nisanli bir kizin en buyuk destegi nedir ailesi, ben sorunlarimi paylasmak için, içimdeki heyecani, korkulari onlarla atlatmak. ama ailem hiç yanasmiyor.
annemle tek sohbetimiz "merhaba, iyi geceler"...dusunebiliyormusun ?
ustelik annem bir ay sonra tr ye gidiyor, anneannemle birlikte.
yanliz kalacagim...
çok mutsuzum.
asiri derecede mutsuz.
:çok üzgünüm:

Belfot u biliyorum tabiki tatlim, birazcik uzak strasbourg a. ben budan 3 yil, is geregi gitmistim, gare in orda ki burolarda toplantimiz vardi, 10 is arkadasla gitmistik ama kisindi soguktu gezmedik. kuçuk bir yere benziyor..sen aslen nerelisin ?
ne kadar zamandir fransadasin ? anlatirmisin biraz kendini ?
optum
a.s.

ay ne guzelll buyuk aile ve kizkardeslerin varrr, benim bitanecik kizkardesim de yok, ablam da yok :çok üzgünüm:
zaten ergenlik çaginda çok ihtiyacim duymustum, simdi nisanlaninca daha çok ihtiyacim duyuyorum...senağlama
gorumcemi baci yerine koydum sirtimdan vurdu Kötü Kazen elden ne baci olurda sanki
iste boyle senin adina çok sevindim yaa, peki sen çok erken yasda evlendin saniirm, gorucu usuluymuydu ? yoksa sevdiniz mi ?
evin ayrimiydi senin?
bende bu sene uçakla gidecegim kardesimle. oda benim dert ortagim canim kardesim. onunla gidip onunla gelecegim insallah.
ne guzel ailene kavusursun insallah arkadasim ya ne guzel olur gerçekten
senin adina seviniyorum simdiden :1hug:

yaralim krndimr ait bir evim yok esim tek oldugu icinturkiyede beraber kaliyoruz guzelim dogru soylemisim elden baci olurmu olsun yinen bir kardesin var onada sukur canisi ben gorusu usuluyle evlendi esimi evlendigimde hic tanimiyordum su bir gercek cok korkmustum ama allahima cok sukur olsun korkularim hep bosa cikti zaten ask mesk bir yere kadar onemi olan saygi inanki ona ban saygi duyyuyor ben ona ona gerci kiskan c olmasa her sey dahada guzel olacak ..

asicim ne guzel tr ye gidince ailende kalman.bende oyle olsun istiyorum ama esimin babannesi ve dedesi trde.evlerimizde ayni yerde,kendime ait dairem var ama birlikte yiyip içiyoruz.ailemi hergun görsemde ben onlarda kalmak istiyorum ama olmuyor.bir yere gitmek istesek onlardan izin almak zorundayiz,buda beni cok daraltiyo.burda alismisim istedigim yere istedigim zaman gitmeye,kimseye sormadan.

karbeyaz belfortta bizim köylüler var belki taniyosundur.simdi isim vermiyeyimde koyun ismini söyliyeyim.denizlinin tavas ilcesine bagli yorga köyü.

yaralim sen strasbourgta miydin?neresinde oturuyosun?belki yakinizdir.
ben lingolsheim da oturuyorum.

yaralim uzulme canim sen sabret her seyin basi sabir bu sinavida atlatirsiniz ve daha cok guzel gunleriniz olur, canim ailen bastadami karsiydi iliskinize sorun sadece nisanliyin isini kaybetmesimi her sey is gibi olsa keske onemli olan saglik baska bi is bulur, neden sizi birakmiyolarki insan nisanlisiyla gezmicekte kimle gezecek anlamadim dogrusu,
canim annen cokmu kalacakmi tr yede, yanliz degilsin canim biz hep yanindayiz ailenin yerini tutmaz ama hem kendini uzupte bizide uzme canim, gul bakim bi, optum a.s.a.s.

Belfot u biliyorum tabiki tatlim, birazcik uzak strasbourg a. ben budan 3 yil, is geregi gitmistim, gare in orda ki burolarda toplantimiz vardi, 10 is arkadasla gitmistik ama kisindi soguktu gezmedik. kuçuk bir yere benziyor..sen aslen nerelisin ?
ne kadar zamandir fransadasin ? anlatirmisin biraz kendini ?
optum
a.s.

canim ben geleli yedi yil oldu, aslen nevsehirliyim calisiyodum ama simdi bostayim hayirlisi bakalim bende ehliyet geciyorum is icin cok gerekli.
strasbourg biraz uzak ama konsolosluk ordaya bi ayagimiz hep orda oluyo, gorusuruz canim a.s.a.s.a.s.

karbeyaz belfortta bizim köylüler var belki taniyosundur.simdi isim vermiyeyimde koyun ismini söyliyeyim.denizlinin tavas ilcesine bagli yorga köyü.

hatice canim ben tam belfortun icinde degilim onlarida tanimiyorum, sen fr neresindesin, aslen nerelisin canim, optum a.s.a.s.a.s.

hatice canim ben tam belfortun icinde degilim onlarida tanimiyorum, sen fr neresindesin, aslen nerelisin canim, optum a.s.a.s.a.s.

karbeyazcim ben strasbourgta yim. turkiyede de denizliliyim.

Back