• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

asicim ne guzel tr ye gidince ailende kalman.bende oyle olsun istiyorum ama esimin babannesi ve dedesi trde.evlerimizde ayni yerde,kendime ait dairem var ama birlikte yiyip içiyoruz.ailemi hergun görsemde ben onlarda kalmak istiyorum ama olmuyor.bir yere gitmek istesek onlardan izin almak zorundayiz,buda beni cok daraltiyo.burda alismisim istedigim yere istedigim zaman gitmeye,kimseye sormadan.

karbeyaz belfortta bizim köylüler var belki taniyosundur.simdi isim vermiyeyimde koyun ismini söyliyeyim.denizlinin tavas ilcesine bagli yorga köyü.

yaralim sen strasbourgta miydin?neresinde oturuyosun?belki yakinizdir.
ben lingolsheim da oturuyorum.

Ciddimisin ??? bizde lingolsheim dan daire bakiyoruz :dance:
cunki ben geispolsheim da çalisiyorum, çok yakiniz yaa
ne zaman geldin strasbourg a sen ? kayinvalidenler neredeler ?
aslinda tr ye gittinmi birakmalari lazim seni ailenle??
a.s.

mrb kizlar nasilsiniz bakiyorumda bos biramamisiniz burayi bayabi doldurmusunuz okuyamadim hepsini ,
bende dun doktora gittim sag tarafimdaki yumurta baya buyumus ,sali gittigimde 8.5 di ,simdi 15 olmus sanirim pazartesi gunu catlatma ignesi yapacak iliskiden sonra tutup tutmadigi belli olcak
hatice canim senin dedinin aynisi yapiyo banada ,bunda tutcakmi bilmiyorum ama ,sanki tutmucak gibi geliyo bana ,senin gibi ara vercekmi onuda bilmiyorum ,hepsini biranda soylemiyo ,adim aim neolcaksa anlatiyo ,sen ne zaman baslicaktin ikinci asilamaya ,insallah bunda tutar canim senin ,
kizlar hepinizi cok cok optum tek tek yazmaya vaktim yok ,siz guzel guzel sohbet edin ben arada bakar yazarim size tammammi canlari hadi optum sizleri bye byea.s.a.s.a.s.

asicim ne guzel tr ye gidince ailende kalman.bende oyle olsun istiyorum ama esimin babannesi ve dedesi trde.evlerimizde ayni yerde,kendime ait dairem var ama birlikte yiyip içiyoruz.ailemi hergun görsemde ben onlarda kalmak istiyorum ama olmuyor.bir yere gitmek istesek onlardan izin almak zorundayiz,buda beni cok daraltiyo.burda alismisim istedigim yere istedigim zaman gitmeye,kimseye sormadan.

karbeyaz belfortta bizim köylüler var belki taniyosundur.simdi isim vermiyeyimde koyun ismini söyliyeyim.denizlinin tavas ilcesine bagli yorga köyü.

yaralim sen strasbourgta miydin?neresinde oturuyosun?belki yakinizdir.
ben lingolsheim da oturuyorum.
haticecigim bende senin gibiyim izin verirlerde kaliyorum 10 gun falan cunku benim kaynana turkiyede kaliyorur mecburen yaninda kaliyoruz gonlum istiyor tabiki onlarin yaninda kalmayi ama gel da anlat iste bu arad yaralimla yakin misiniz sevindim kizlar sizin adiniza artik bulursunuz:içelim: iki kadeh atarsiniz zaten bugunlerde boyle pek bir ihtiyacimiz var:teytey: capodakya canim allah senin kalbine gore verecek canim buna emin ol HAYAT YINEDE YASAMAYA DEGER KIZLAR bu dertlerde olmasa bazi seylerin degerini bilmeyiz . karbeyaz canim sen nerelerdesin hep kayboldular ilan verecem kayip ariniyor diyeCADIARZU pinar dan halen bir ses yok :sm_confused: cikar ins bir ara ortaliga neyse guzellerim cenem dustu azcik aff ola yazmakta guzel:dance:optumm

yaralim bu cok güzel ya,lingolsheim guzel sakin bir yer,sadece hirondelles mahallesi hariç.ben lingolsheim daki superu nun ykininda kaliyorum.kayinvalidemler bize 100km uzakta kaliyolar. 4 buçuk senedir strasbourgtayim.ilk geldigimde neudorf'ta kaldim,sonra montagne vertte'e hacilarin evinde kaldim.tanirsin pro-inter'in sahipleri.simdide kendi dairemizi aldik burdayiz.insallah bizim mahalleye yakin bir yere tasinirsiniz.

sympatique'cim canim olumsuz düsünme,bak ne guzel gelisiyomus yumurtalarin.benim tutmadi ama esimdede sorun var o yuzden oldu.ben adetimin gelmesini bekliyorum sonre hemen basliycam.bu seferde olmazsa haziranda tup bebek merkezinden randevu aldik oraya gitcez.

asicim ayni dertten muzdaribiz desene.biz oraya ailemizi özleyip gidiyoruz onlar hiç düsünmüyolar.burada birkac arkadas var.kayinvalideleri burada,esleri onlari yalniz gönderiyolar tr'ye ne güzel bir iki ay kaliyolar,hemde hep ailelerinin yaninda, bende onlardan imreniyorum .gitsem yaslilarin yaninda kalcam,onlar canlari isterse izin verceklerde ailemde kalcam buda beni daha çok strese sokar;onun için bende sadece esimle yazlari gidiyorum.ay çok uzattim mektup gibi oldu.hadi kendinize iyi bakin öptüm

insallah dediniz gibi tutar yarin sabah 8 randovum var catlatma ignesi yapcak ,ne olcak ya cok merak ediyorum,ama tutmucak onuda biliyorum ,cunku hep 1. asilama cok kislerinki tutmuyomus
neyse kizlar sizi sohbetlere fazla katilamiyorum kusura bakmayin ,derdimi yazip kapatiyorum ,sizler nasilsiniz umarim iyisinizdir ,ben burdan sizlere ,nasil gelistigini yazarim sizleri cok cok optum kendinize dikkat edin hadi bye bye kizlara.s.a.s.a.s.a.s.

Kizlar, Merhaba,
yeni bir hafta, yeni haberler ve guzelllerinden olur hepimiz için insallah

haticecim, evet birbirimize çok yakiniz. insallah bende sizin mahalleye tasinirim ve komsu oluruz. neden olmasin. pro interi de çok iii biliyorum tabiki, kim bilmez ki :-))
haberdar ederim seni

asicim, canim benim, bu sinavdan ne haber ? bi tarih alabildinmi ? haber ver

sympathique, guzel haberlerini bekliyoruz. senin için dua ettim. insallah tutar guzel kardesim

karbeyazcim, nerelerdesin ? neler oluyor ? yaz cicim arada bir

ve hala pinar yok :-((

kizlar hepinize gonulden dolusu slm gonderirim yaralim degigi gibi yeni hafta hepimiz icin hayirli olur yaralim bidenem kavga ederekten ay basina sinav tairi aldim hayirlisi aslinda birazda zit gitikya ondan varya berde gecemessem dilinden kurtulamam :) neyse azim edecem canim alacam care yok.sympathique, canim kalbimiaz senle ins hersey yolunda gider sen strese girme tatlim karbeyaz sen aldinmi ehliyetini bacim ne yaptim anam ne zormus bu isler boyle :) pinarada da ilan verecem cikir ins birgun hatice sen nasilsin canim yaralimla komsu bile olursurnuz :) kalin saglicakla optum hepinizi

kizlar ben bugun gittim doktora ,yumurtaliklar baya buyumus oncekinde 15 di simdi 20 olmus catlatma ignesi verdi bugun vurulursam ,sonra iliskiden sonra belli olcak hamile kalip kalmicagim ,doktor dedi adet gorursende gorezsende ara beni ,sonra veririm randovu dedi ,bakalim ,artik bundan sonrasi benim kocaya kalmis bisey ,o becerebilirse tabi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya kusura bakmayin kizlar bende yaziyorum ,terbiyeli terbiyesiz seyler:roflol:
aramizda bekarlarda var ama nasil olsa onlarda ogrencekler ,sanki cocuklarmi canim,
bende ehliyete gidemedim iki haftadir ,bu randovuler igneler derken ,banada arariz deiler aramadilar ,bende bi esimle gitcem ,sanirim asi gibi yapmazsak gun vercekler yok
asicim en iyisini yapmisin canim ya bunlara guldukce umursamazsar ,sert davrancaksinki bak nasil yapiyolar ,sen soylemesen daha gun vermezlerdi ,insallah canim alirsin optum kizlar sizi kendinize iyi bakin bye bye byea.s.a.s.a.s.

yaralim biz senle yakinmisiz ya,kim bilir belkide ayni mekanda bulunmusuzdur,belki karsilasmisizdir da,ama birbirimizi tanimadigimiz için bilemeyiz tabi.siz daireyi kiralik mi, yoksa satin almak için mi ariyosunuz?belki levhalari görür yardimci olurum.bizim binada birinci kattan bir yer bosaldi.bu aksamustu kiralik levhasi asmislar.ilgilenirsen dahada bilgi verebilirim,nereyi aramn gerekiyo gibi.

sympatique cim bak ne guzel gelismis yumurtalarin,insallah olur canim.guzel haberler verirsin bizlere.bende de evvelki gun lekelenme oldu.adetim geliyo sandim, gerisi gelmedi.bakalim haftaya belli olur ne olacagi.insallah ehliyet sinavinida gun alir ve basariyla gecersin.

asicim iyim canim sagol.bebek için ugrasip duruyoruz.kafaya takma diyolar ama hergun aklimdan çikmiyo.sözde bu ay igneye ara verdik diye kafaya takmiycaktim ama bu ay hepsinden cok evhamlandim.kasiklarimda agrilar oldu.agrilari hissettikce acaba bebek mi oluyo diye dusunup durdum.

karbeyazcim nerelerdesin nasilsin?kendinden haber ver bize.

hakkaten pinarda kayiplara karisti sanki.msn sini bile acmiyor artik.nerede acaba?umarim ters birsey yoktur.:uhm:

[ICan kizlar Merhaba yeniden !!!
sizi okumak çok guzel yaaa, vallahi, yazilarinizi okudukça içim huzurla doluyor
asicim, ben dedim ya en iyisi git zora buk diye :-)) çok iyi olmus tarih aldigin ama ben biraz dalginim bu aralar o yuzden bi kaç gun once soyle yine de dua edelim fistigim sana tamammi ???

sympathiquecim, hala bebekle ugrasiyon!!! terbiyesizce yazmadin kuzum e bizde biliyoruz neyle ugrastiginizi geceler :-))) hayirlisi olsun vallahi, insallah haberini burada paylasiriz çok guzel olur, dua ediyorum hepinize arkadaslarim, en kisa zamanda hayirlisiyla anne olun diye

Haticemm, kim bilir, belkide karsilastik ne biliyim :-)) ama evet orada bulursak çok iyi olacak cunku ben çok seviyorum orayi. biz simdilik kiralik ariyoruz guzelim, 3 oda, sakin bir semtte, yeni binalardan, en fazla soyle 3 kattli bi daire, balkonlu, garajli, falan iste çok bisey mi istiyorum yahuuu :-)))
insallah buluruz, ruyama girmis bacim dairem soyle o kadar guzel ki disi falan içini gezmis oluyorum, askimda imzaliyor kagitlari, sonra esyalarim geliyor ama sesden dolayi uyandim :-((

bu arada kizlar nisanlim is buldu ve basladi yeni isine, hayirlisi olsun, suan çok iyi, çalistigi kisiler çok iyi davraniyorlar, ilk defa uzun zamandir huzurlu oldugunu gordum e haliyle bende oyleyim, insallah yakin zamanda daha da neseli çikacagim karsiniza.

vede son olarak izin gunlerimiz belli oldu, nisanlim arabayla gidip gelecek bu sene 4 hafta, ben ise temmuzun ilk 3 haftasi Allah izin verirse, turkiyemize gidecegim, kardesimle beraber
çok mutluyum yaaa
vallahi...ozledim memleketimizi, ailemi, bu sene bana kina gecesi yapacaklarmis tr de halamlar falan, :-)))
insallah hersey guzel olur.
uzun oldu beee
hepinizi kocaman kocaman opuyorum bennn[/I]

yarali bacim seni boyle sevincli gormek ne guzel bak rabbim herseyin dermaninin veriyor nisanliyinda isi hayirli ugurlu olsun desene vatana gidiyorsun hayirli ugurlu gidersin ins bende 7 ayin 15 sinde falan gideriz ama tam belli deyil kina gecende biz de olsan ne guzel olurdu :) sympathiquecim, canim hicde terbiyeni bozmuyorsun bizi ne kadar sami gorusuyrsun canim benim ins olur hemde daha kucuksun acele etme yavas yavas :) hepiniz opuyorum ark :)

yralim bizim kaldigimiz bina alti katli,her katta yedi daire var.ortadaki daireler studyo.benim dedigim daire birinci katta ve arka tarafa bakiyor.sessiz sakin olur orasi.bizim kaldigimiz daire yola bakiyor o yuzden biraz araba sesi oluyor.3 oda, kocaman balkonu var.odalarin hepsinin kapilari balkona cikiyor.eger istersen immo4 ajansini bir arayabilirsin.
bak gördünmü hersey yoluna giriyor.seni böyle mutlu görmek güzel.insallah en kötü günün böyle olsun.

Asicim ve Haticecim,
saolun kizlar yaa, kolay degil iste tam 5 haftadir gozyaslarim dinmedi. surekli agla, surekli sizla...dua ede ede biraz ferahlik girdi içime. ne biliyim...cmartesi aksamida bi dugune gittik, nisanlimla birlikte, çok iyi geldi, orada ki arkadaslarla birlikte eglenmek guzeldi. pazar gunu ise biraz fazla gumbur gumbur geçti, annemle patladim artik, saygisizlik etmeden, ama içimde ne varsa soyledim, anneannemde vardi, annemin en iyi dostu da vardi. hem agladim, hem aglattim. onun inat etmesi, ailemin uzerime gelmesi, herseyi anlattim hatta bu hafta yuzugu atmak bile istedigimi anlattim...birazcik faydasi oldu sanirim, annem birazcik yumusar gibi oldu.
ve nisanlimla da atistim, ona da içimde ne varsa soyledim, tereddutlerimi, kuskularimi, onada agladim artik herkes kendine çeki duzen verdi. insallah Rabbim...o kadar zor durumdaydim ki..birazcik hafifledim ama demek degildir ki sorunlarim çozuldu, devam ediyor ama biraz daha pozitif bakmaya çalisiyorum iste.
annem bir ay sonra izne gidiyor anneannemle, benim çeyizlerimin yarisi tr de. daha yapilacak çok sey var o yuzden erken gidiyor. bizden 1 buçuk ay once. ev uzerime kalacak. oda beni bunaltiyor. evde 3 erkegim var, babam, abim, kardesim. hepsi bana bakacak,onunda stresini yasiyorum haliyle ama...
aslinda varya su havalar bi duzelse, iyilesecegim de her gun yagmur, her gun soguk biktik artik Rabbimin gucune gitmesin.
iste boyle!...
haticem saol canim, ben zaten o ajansla iletisimdeydim, maille gonderiyor beni enterese edecekler.
çok saol, sen kiralik daireler gorursen, bulursan, haber ver cicim
yasasin KK :-))
ah kizlar ahh, herkesin bi derdi var iste, insallah bigun gelecek "hamileyim kizlar" diyeceksiniz, bigun gelecek "ev aliyoruz kizlar" diyeceksiniz, bigun gelecek ben "evleniyoruz yarin kizlar" diyecegim insallah Rabbim utandirmasin. hepimiz bir yol tuttuk gidiyoruz.
Haticecim, canim sen Pinari taniyormusun bilmiyorum ama oda Lingo ya yakin bir yerde oturacak, komsu oluruz belki 3umuz ama Pinar ortalikta yok 4 haftadan beri :-(( acaba kotu birseymi oldu yaa, hani esi gelmisti falan, aralarimi bozuldu, yoksa aileden birine birseymi oldu..çok merak ediyorum vallahi bu kizi daha ne kadar beklicez ki asiiiiii, email adresi yokmu sizde ??
offff
Insallah bi haber gelir...
Hadi kizlar, optum kocaman sizi, ya bide foto koyun yaa ben sizi çok merak ediyorum yaaa

yaralim ben pinari taniyorum,bende email adresi var ama hiç acmiyo son günlerde.sahiden lingo yami gelecek o da?onun esi robertsau da diye biliyodum ben.

annenle konusman iyi olmus canim,çünkü onlar senin neler hissettigini bilmezlerse davranislarini düzeltmezler.ailenle nisanlin arasinda kalmistin buda seni baya yipratti.biraz onlar düsünsün ne yapiyoruz biz diye.insallah hersey dahada güzel olacak. biz bebislerimize,sen nisanlina, aside ehliyetine kavusur insallah.

karbeyazcim, nerelerdesin ? neler oluyor ? yaz cicim arada bir

canim bu aralar cok yogunum is gorusmeleri filan bide moralde pek yok, yakinda direksiyon gececem onunda stresi var, canim senin islerde duzelmeye baslamis cok sevindim valla ins daha iyi olur, nisanlinda is bulmus hayirli olsun canim, ins bende bulurum ama ehliyetsiz cok zor, iyiki varsiniz kizlar sizlerde olmasaniz kimse hatirlamicak bizi, gorusuruz canim, optum

kizlar hepinize gonulden dolusu slm gonderirim yaralim degigi gibi yeni hafta hepimiz icin hayirli olur yaralim bidenem kavga ederekten ay basina sinav tairi aldim hayirlisi aslinda birazda zit gitikya ondan varya berde gecemessem dilinden kurtulamam :) neyse azim edecem canim alacam care yok.sympathique, canim kalbimiaz senle ins hersey yolunda gider sen strese girme tatlim karbeyaz sen aldinmi ehliyetini bacim ne yaptim anam ne zormus bu isler boyle :) pinarada da ilan verecem cikir ins birgun hatice sen nasilsin canim yaralimla komsu bile olursurnuz :) kalin saglicakla optum hepinizi

asicim canim normalde bu ay sonu dediler hala ses yok bakalim, sende tarih almissin sonunda ins alirsin canim, valla cok haklisin cok zor bana gina geldi resmen, ins yakinda hepimiz hayirli haberlerimizi paylasiriz burda, optum canim a.s.a.s.a.s.

karbeyazim yaralim haticem hepinizin dilekleri icin tesk ederim ins hatice ve capodakyanin hamile haberlerini aliriz ins yaralim icini dokunce ins ne kadar rahatliyor ki hic soram ici ata ata bomba oluyoruz birde patladimi tamamdir iste canim benim bende pinarin email adresi yok be canisi olsa gonderirim sana karbeyazim ins alirsin ehliyetni valla oyle bikkinlik getiriyorki hic soram gitsen bir dert gitmesen bir dert artik hayirlisi olsun canim benim kiz yaralim azcik daha merak et bizi canim benimmmm :)))))

yaralim ben pinari taniyorum,bende email adresi var ama hiç acmiyo son günlerde.sahiden lingo yami gelecek o da?onun esi robertsau da diye biliyodum ben.

annenle konusman iyi olmus canim,çünkü onlar senin neler hissettigini bilmezlerse davranislarini düzeltmezler.ailenle nisanlin arasinda kalmistin buda seni baya yipratti.biraz onlar düsünsün ne yapiyoruz biz diye.insallah hersey dahada güzel olacak. biz bebislerimize,sen nisanlina, aside ehliyetine kavusur insallah.

Oylemiydi kiz bacim ?:uhm:
unutmusum demek ki, oda iyice çatlatti bizi yani haa gelsin sorucam onada allah allahh

haklisin canim, onlarda bilsinler yani, hep benmi ustlenicem, iyice yoruldum haticem yaa vallahi sorma panik atak olacagim yakinda allah korusun ama iste dertsiz insan yok bu zamanda artik...
bende seni opuyorum guzelim allah'a emanet ol a.s.

Kizlar hepinizi bol bol opuyorum
hayirli haberlerinizi bekliyorum ben
Allah'a emanet olun ciciler, hepiniz aklimdasinizzz

Back