Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

Kizlar, merhalabar...

nasilsiniz bakalim ? beni soracak olursaniz...iyiyimm..:-D aman pek ciddi oldu buda yahu
eeeee, ne var ne yok bakalim ????
ben iyiyim sabha toplantidaydim, oglen hemencecik bi sandviç yedim ve isim basimdan askin ama sizi ozledim yaaa mecburen girdim yine :-))
toplantidayken de bi ara bakiyordum siteye :-)))))
tovbe tovbee...

fotolari yukledim kizlar bakabilirsiniz

cappadociacim, almanya ya gidecegiz yuzde99 bakalim, bence daha iyi, amcamin kazagi motordan dusmus ama onemli hiç birsey yok merak etme canim, halam da iyilesiyormus sekeri yukselmis galiba.
babam için iyi olacak kardeslerini gorecek ya
aslinda uzuluyorum ben daha nisan kasetimiz gelmedi maalesef goturmek isterdim ama ne yapalim...

ev konusunda sohbet etmissiniz de kizlar evet burda ki evler kuçuk ve genelde mutfaklar da ama paris e gore bence buradaki evler daha iyi...gerçekten.
aman yuvaniz olsun da sonrada dah buyuk eve geçersiniz insallah.
cappadocia...ya senin durumuna uzuldum ben ya, ama sahsen bak mesela benim anneannem de yillar boyunca gelinle oturdu, donecegiz falan diyorlar, donemediler dedem rahatsizdi. sonra maalesef Allah rahmet eylesin dedemi kaybettik ama kaybetmeden once dayim evini ayirmisti.
simdi anneannem evi var ama mesela gunduzleri annemle, aksam yemegi beraber yeriz ama yatmak için gidiyor, anneanne gitme be diyorum vallahi kizim daha iyi ya herkesin evi kendine ihtiyacim olursa ararim der...simdide alisti ya birde o "aman kizim hele yeni evlenlerle hiç oturmican, ben hiç istemedim de dedene laf geçiremedim" der her zaman...
amann yarana tuz basmak istememistim, ozur dilerim ama insallah sende bir gun evine kavusursun.
....
canlarim opuyorum sizi hemde kocamannnnn

pinarcim niye ozlettiriyorsun ki kendini ? :-(
kocisin geliyormussssssssssssssss hadi iyisinnnnnnnnnnnnnn sevindim vallahi canim beeee
hayirlisi olsunnnnnnnnnnn

bekliyoz bakalim tubayi ,iyi bi gesin gorsun ozlemini gidersin ,evliligin tadini cikarsin ,sonra zaten kendiliginden gelir o ,baksin esi ise gidipte evde yanliz kalinca neyapcak dogrudan kadinlar kulubune gircek:roflol::roflol::roflol:
benim ev genis olcak ve aydinlik ,degilse dar ve karanlik evde bana daralti gelir ozellikle mutfak hem buyuk hem aydinlik cunku mutfakta zamnimi cok geciririm biseyler yapmayi cok severim ,sizde ilk once orda oturursunuz insallah sonra daha genis evecikarsiniz
canim ya esime soyluyorm zaten oda biliyo istiyo ayri olmayida bizim isler biraz karisik ,babasi turkiyeden emekli o gidiyo devamli annesi burda kaliyo annem yanliz kalir diye ,vede annesininde burda emekli olmasina bikac sene ver onlar emekli olunca turkiyeye gitmeyi dusunuyolar yani 6 ay orda 6 ay burda onlar giidncede bu ev bos kalcak ,esim diyo hem kendi evime hem bu eve bos yere para vercem diyo ,bende istiyorum bana ait ev olsun sonucta onlar yine gelcek buraya diye ,bide akraba oldugumuzdan dolayida israr edemiyorum ,malesefki olan aileye olmasin diye ,iste ev icinde durum boyle ,bu konuyu fazla acmak istemiyorum ,buraya sevincle giriyorum ,zaten gun icerisinde bunlari yasarken ,burdada aynisini tekrarlamayim ,merci arkadasim yazdigin icin ,bak nasilda farkettin cin gibisin ha sende:roflol::roflol:
ay kiz az kalmis esin gelmesine insallah gunler cabuk gecer ama esin gelince gecmesinya,esasinda simsi beklerken gecmi ,o gelince gunler hemen geciyo tam tersi ,canim ya esnin bu gitmesinde sanirim goturme sansi yok seni,sizin isler ne durumda daha beklicekmisiniz ,bende iyiki uye olmusum birsuru arkadasim var ,bu siteden baska hic bi yere girmiyorum ,optum canim benim insallah yine gorusuruza.s.a.s.

canım benim boşver takma kafana inşallah birgün kendine ait rahat rahat sere serpe oturacagın bir evin olurama böyle karamsar davranma artık döverim bak aaaaaaa:eek:klava:
canım benim şaka yapıyorum ama gerçekten böyle karamsar konuştuğun zaman üzülüyorum.bizim işlerden bi ses seda yok canım yaa.daha bekliyoruz beklicezde sanırım.sarkozi amcam aldı mankeni çekildi kenara bizimde önümüzü böyle tıkadı.halbuki sevenin halinden sevenler anlar derler ama bizim sarkozideki tam tersi ben kavuştum diğerleri umrumda değil diyo.ama fransız halkının güvenini kaybetmiş duyduğum kadarıyla belediye seçimlerini bile alamamış.öteki sol diye bahsedilen parti gözde oluyormuş galiba ilgi alanıma girince bak nasılda biliyom.ahhh aşkım aşkım bi gelsede bende bi mutlu olsam bi elini tutsam o sıcaklığını hissetsem yeter banasenağlama işte böyle be canım kız gördünmü yaralımın fotograflarını valla pek güzel kız değilmi maşallah pekte yakışmışlar canım öpüyorum seni kendine dikkat et

Kizlar, merhalabar...

nasilsiniz bakalim ? beni soracak olursaniz...iyiyimm..:-D aman pek ciddi oldu buda yahu
ben iyiyim sabha toplantidaydim, oglen hemencecik bi sandviç yedim ve isim basimdan askin ama sizi ozledim yaaa mecburen girdim yine :-))
tovbe tovbee...

cappadociacim, almanya ya gidecegiz yuzde99 bakalim, bence daha iyi, amcamin kazagi motordan dusmus ama onemli hiç birsey yok merak etme canim, halam da iyilesiyormus sekeri yukselmis galiba.
aslinda uzuluyorum ben daha nisan kasetimiz gelmedi maalesef goturmek isterdim ama ne yapalim...

ev konusunda sohbet etmissiniz de kizlar evet burda ki evler kuçuk ve genelde mutfaklar da ama paris e gore bence buradaki evler daha iyi...gerçekten.
cappadocia...ya senin durumuna uzuldum ben ya, ama sahsen bak mesela benim anneannem de yillar boyunca gelinle oturdu, donecegiz falan diyorlar, donemediler dedem rahatsizdi. sonra maalesef Allah rahmet eylesin dedemi kaybettik ama kaybetmeden once dayim evini ayirmisti.
simdi anneannem evi var ama mesela gunduzleri annemle, aksam yemegi beraber yeriz ama yatmak için gidiyor, anneanne gitme be diyorum vallahi kizim daha iyi ya herkesin evi kendine ihtiyacim olursa ararim der...simdide alisti ya birde o "aman kizim hele yeni evlenlerle hiç oturmican, ben hiç istemedim de dedene laf geçiremedim" der her zaman...
amann yarana tuz basmak istememistim, ozur dilerim ama insallah sende bir gun evine kavusursun.
....

kocisin geliyormussssssssssssssss hadi iyisinnnnnnnnnnnnnn sevindim vallahi canim beeee

canım beniiiiiiiiiiiiiiiiim valla gördüm fotograflarını sanırım ilk görende benim kimse yorum yazmamış ama ben çok beğendim bi kere çok hoş bir hanımefendisin maşallah sana tü tü tü.nişanlında yakışıklı yakışmışsınız birbirinize allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
şimdide neden özlettiğime gelelim canım iş yerinde bu günlerde internet öyle zayıfki anlatamam bir sayfa açılasıya yarım saat geçiyo sinir oluyorum bu günlerde çok sık girmiyorum iş yerinden bide aynen dediğin gibi bendede önümüzdeki ay toplantılar başlıyo onlara hazırlık yapıyorum ihaleyla uğraşıyoruz işte böyle evdede kardeşimden fırsat bulabilirsem giriyorum öyle işte bu günlerde affedin beni tamammı öptüm canım iyi bak kendine

canım beniiiiiiiiiiiiiiiiim valla gördüm fotograflarını sanırım ilk görende benim kimse yorum yazmamış ama ben çok beğendim bi kere çok hoş bir hanımefendisin maşallah sana tü tü tü.nişanlında yakışıklı yakışmışsınız birbirinize allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
şimdide neden özlettiğime gelelim canım iş yerinde bu günlerde internet öyle zayıfki anlatamam bir sayfa açılasıya yarım saat geçiyo sinir oluyorum bu günlerde çok sık girmiyorum iş yerinden bide aynen dediğin gibi bendede önümüzdeki ay toplantılar başlıyo onlara hazırlık yapıyorum ihaleyla uğraşıyoruz işte böyle evdede kardeşimden fırsat bulabilirsem giriyorum öyle işte bu günlerde affedin beni tamammı öptüm canım iyi bak kendine

e be fistigim, nerelerdesin yaaa, yanliz biraktin beni :-(((
bende herhalde bir daha sali girerim sanirim anlatmistim ya almanyaya gidecegiz diye, yarin sabah yola çikacagiz allah izin verirse, bilmiyorum bakalim kismet.
bende bugun pek takilmicam acil islerim var vallahi, ama pek de uzun yazmamissin tatlim yaa, hersey yolunda mi ?
fotograflari gordugune sevindim, begendigine de :-))
ozledim tatlim seni ben yaaaa
yazabildigin zaman yazz olurmu ?
opuyorum seni bennn
allah'a emanet olllllllllllllllll
opucukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

e be fistigim, nerelerdesin yaaa, yanliz biraktin beni :-(((
bende herhalde bir daha sali girerim sanirim anlatmistim ya almanyaya gidecegiz diye, yarin sabah yola çikacagiz allah izin verirse, bilmiyorum bakalim kismet.
bende bugun pek takilmicam acil islerim var vallahi, ama pek de uzun yazmamissin tatlim yaa, hersey yolunda mi ?
fotograflari gordugune sevindim, begendigine de :-))
ozledim tatlim seni ben yaaaa
yazabildigin zaman yazz olurmu ?
opuyorum seni bennn
allah'a emanet olllllllllllllllll
opucukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

geldim canım geldim buradayım
hadi bakalım sana iyi yolculuklar geçmiş olsun bu arada amcana ve halana gör gel bakalım benim de işlerim vardı bugün sabah öğleden sonrada işten izin aldım beyşehire gittim sürücü kursumdan dosyamı aldım yatırılacak paraları yatırıp trafige teslim ettim dosyamı pzt veya salı günü alıyorum ehliyeti elime sıra arabadaaaaaaa ne alsam acaba:uhm:canım ne yazayım bilmiyorumki herşey yolunda gayet iyi
kız bizimkilerde gelmiyo ne oldu acaba asiyel cappadocia ortalıkta yoklar ikisi birden hemde allah allah kafamçokkarıştı
saçlarımı kestirecektim bugün beyşehirde vazgeçtim nedern dersen birincisi ben hiç beyşehirde saçımı kestirmedim genelde konyaya gidip kestiririm ama bu aralar hiç gitme ihtimalim olmadığı için hadi beyşehire gitmişken kestireyim dedim hiçte bilmem arkadaşların tavsiye ettiği bi yere gittim girdim içeriye işi varmış kadının beklerken bir anda güvenemediğimi farkettim koaföre:smiley-cool: ben vazgeçtim dedim çıktım gittim
kadım bi tuhaf baktı yüzüme ama olsun:teytey: aman ne bileyim ilk kez gittiğim bi yer olunca bide ben çok takarım bu saç mevzuuna kusursuz olmalı kesim kadının tipindende güzel kesecegine hiç ihtimal vermedim riske atmiyim biraz daha beklesin benim kocacık geldiğinde konyada beraber gideriz dedim.bide şöyle güzel bi röfle attırayım diyorum ama karar veremedim şimdiki saçımda çikolata kahvenin akmış hali :))) yine bi çikolata kahve almıştım acaba onumu boyasam diyorum ne bileyim karar veremedim.o kahverengide çok harika bi renk oluyo pasparlak çok canlı gösteriyo saçları işte böyle be canım sen ne dersin bu konuda bak bakalım avatarıma yakışırmı bana röfle yada hangisi daha güzel olur de bakalım.bu gğnlük bu kadar sen gelinceye kadar ben günlük yazarım buraya tamammı öptüm seni tekrar iyi yolculuklar size kendine iyi bak hasta olma hava değişiminden tamammıa.s.

canimin ici kafam bugunlerde karma karisik pek takiliyamiyorum kafami bir duzeltiyim girerim canm benim esinde gelmis gozun aydin canisi mutlu gunler seni bekliyor :) :) :)

yaralim kiz msj atiim sana eyer becere bildimse canim ayricabeni merek etmeniz beni sevindirdi optum

canimin ici kafam bugunlerde karma karisik pek takiliyamiyorum kafami bir duzeltiyim girerim canm benim esinde gelmis gozun aydin canisi mutlu gunler seni bekliyor :) :) :)

asicim neyin var canim, bi sorun yoktur insallah fazla uzme kendini olurmu kendinide fazla ozletme, optum a.s.a.s.

canım benim çok sağol inşallah sizde geçersiniz darısı sizin başınıza ama bide ben oraya gelince uğraşcam bu işlerle.eşim yakında geliyo tekrar göndermemeyi düşünüyorumnaniknanik gitmesin yanımdan yaa çok üzülüyoruuummsenağlama

slm canim, bencede kis gonderme esini ne isi var buralarda sensiz yaninda kalsin yada senide biran once getirsin canim ya, tuba geldi sira sende insallah, optuma.s.a.s.

slm canim, bencede kis gonderme esini ne isi var buralarda sensiz yaninda kalsin yada senide biran once getirsin canim ya, tuba geldi sira sende insallah, optuma.s.a.s.

aman ben iyice umudumu yitirmeye başladım baksana yaa ne kadar oldu bekliyoruz ne kabul edildi diyolar nede kabul edilmedi bişey deseler bari gözümüzün önünü görürüz ama yokinşallah canım ya bi gelsin hele de göndermicem onu evet tuba gitti artık valla sanki kendimmiş gibi seviniyorum ha öptüm canım seni ben:içelim:

asicim noldu canım kafanı karıştıran ne var kii canım tam olarak anlayamadım ama eşin gelmiş diye bana dediysen daha gelmedi be canım haftaya gelecek ama 1 hafta bana 1 yıl gibi geliyor o ayrı mesele

Kizlar, merhalabar...

tovbe tovbee...

....

yaralim canim yazdigin icin merci ,alinmadim ,bu cok kiside olan bisey en uzerine ev kurulmaz diye ,ama bizim bazi insanlara anlatilmiyo ,neyse bosever canim ya ,zamanla duzelir insallah ,sanirim suan tatildesin oh kiz ne guzel gunlerin geciyo allah neseni bozmasin hep boyle ol
bu arada resimlerini gordum vallla cok guzel cikmisin ,nisanlinlada cok yakismisiniz ,cok masum bi yuzun var ,en sonunda merakimiz gecti merci arkadaim resimleri ekledigin icin
tatilden gelince nasil gecti yine anlatirsin optum canim gorusuruzzza.s.a.s.

canım benim boşver takma kafana inşallah birgün kendine ait rahat rahat sere serpe oturacagın bir evin olurama böyle karamsar davranma artık döverim bak aaaaaaa:eek:klava:
canım benim şaka yapıyorum ama gerçekten böyle karamsar konuştuğun zaman üzülüyorum.bizim işlerden bi ses seda yok canım yaa.daha bekliyoruz beklicezde sanırım.sarkozi amcam aldı mankeni çekildi kenara bizimde önümüzü böyle tıkadı.halbuki sevenin halinden sevenler anlar derler ama bizim sarkozideki tam tersi ben kavuştum diğerleri umrumda değil diyo.ama fransız halkının güvenini kaybetmiş duyduğum kadarıyla belediye seçimlerini bile alamamış.öteki sol diye bahsedilen parti gözde oluyormuş galiba ilgi alanıma girince bak nasılda biliyom.ahhh aşkım aşkım bi gelsede bende bi mutlu olsam bi elini tutsam o sıcaklığını hissetsem yeter banasenağlama işte böyle be canım kız gördünmü yaralımın fotograflarını valla pek güzel kız değilmi maşallah pekte yakışmışlar canım öpüyorum seni kendine dikkat et

tamam canim bidaha bu konuyu acmicam nesemizi bosmayalim degilmi sizleri gorunce valla yuzum guluyo kiz ,iyiki bulmusum sizleri ,insallah benimde bana ait bi evim diyelim stoppp :roflol: daha konusmayalim.....
,tuba hele sukur parise gelmis ama bisey yazmadan yine kacti ,deryacaninda kagitlardan haber varmis ,insallah bak kiz sira sana geldi en kisa zamanda seninde haber gelir
evet sarkozy herkes destekliyodu ama yaptigi seylerden dolayi ,suan hic bi yabanci ondan memenun degil ,keske vermeseydik diye ,dedigin gibi sevenin halinden anlamiyo ,kendisi takti ankeni koluna rahat geziyo ,millete boyle cektiriyo ,sinir adam hic sevmiyorum Çok üzgünüm çoook
evet canim yaralim fotograflarini gordum merakimiza degmis gercekten cok yakismislar ,guzel masum bi yuzu var benim cok hosuma gitti, insallah tubada boyle resimlerini koyarda onada bakariz zaten ona yeterince meraklandik

sacin neoldu kiz kestirdinmi boyattinmi ,tabi kocacin eliyo soyle degik olman lazim guzel goruk gozune ,sen kendine en cok hangi rengi yakistiriyosan onu yap bence ve kuaforunde hic degistirme ,gercekten kuafor degisince ,saclarda tohaf oluyo
canim ,benim fazla giremiyorum malum isler ,bide fazla moral yok cok oturmuyorum az bi vaktim olursa yazip cikiyorum ama, hepimizde guzel doostluklar elde etmisiz baksana ,hemen biri kaybolunca aramaya basliyoruz optum canim benim sonra gorusuruzzza.s.a.s.

asicim canim ya hayirdir senin kafa neden karisik ufff bide dert bitiyo biri basliyo takma canim ya kafana insallah atlatirsin sorun ne tam olrak bilmoyorum ama anlatirsan dinlerim tabiki, optum canim kendine iyi bak gorusuruzzzza.s.a.s.

canlarim merakettiginiz icin tskler sorun ailevi sorun esimle bir sorunum yok aileme anlatmaya kalksam bende cikamam valla ilginiz icin tsklr hepinizi optum allaha emanetsiniz

kızlaaaaaaaar napıyonuz ben iyiyim hele bu günlerde fazla iyiyim eşim geldiiiiiiiiiiiiiii.cumartesi günü sabah kapıma dayandı ben uyku sersemi kapıyı açtımki aşkım karşımda elinde bir buket çiçekle a.s.kendimi kaybettim bir anda rüya görüyorum sandım.sabah sabah pijamalarla saç baş dağınık bi biçimde şaşkınlığımı görünce başladı gülmeye:roflol:ben biliyosunuz onu 1 hafta sonra bekliyordum meğer işletmiş beni.cmt pazar benim yanımdaydı bu sabah gönderdim onu konyaya.yarın gidecektim bende ama işten izin alamadım malesef bugün işler yoğundu ama en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum bende konyaya.belki yazamam o gidinceye kadar 3 hafta kalacak siz yazın olurmu ben fırsat buldukça girer yazarım sevgiler hepinize:teytey:

pinarrrr kiz vallahi cok sevindim ,ay sonuna beklerken ,demekki sana supriz yapmak icin 1 hafta once gelmis ,bide sabah sabah elinde cicekle gelmesi seni ne kadar ozledigini sevdigini belli ediyo ,o an onu karsinda gordugunde nasil bi tepki verdin merak ettim ,ay hosgeldinmi dedin yoksa bagirdinmi :roflol::roflol:
hadi canim tekrardan gorun aydin olsun su 3 hafta hemen gecmesin kiz saati geriye alda gecmesin zaman :roflol::roflol:
sen artik kavustun 3 hafta sen doya doya ozlemini gider buraya girersin nasil olsa ama arada bi haberdarda edersin artik
optum canim benim sana mutluluklar diliyorum gorusuruzzza.s.a.s.

kizlarrrrrrrr ya nerdesiniz ben girmiyom derken siz hic gimiyonuz hadi pinarin kocis geldi sizler nerdesiniz ,yaralim gelmedinmi kiz tatilden ,bizler ise baslayali cook oldu,asiicim canim daha premlemler ne tam bilmiyorum ama gel kiz burda kafani dagitirsin biraz
optum kizlarrrr en kisa zamanda gorusuruz insallaha.s.a.s.

kizlar nerdesiniz yahu herkez yogun galiba neyse is herseyden once gelir gelin az cene yapalim :)

kizlarr ben ismimi degistirdim ,zaten bakinca bilirsiniz,yeni ismim hayirli olsun degilmiiia.s.

X