• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

kizlar merhaba,
uzun zamandir giremedim...beni tatilde saniyordunuz ama maalesef tatil matil degildi.
cuma gunu gidecektik fakat yogun yagmur yuzunden gidemedik ve ben o gun merdivenlerden dustum. hastaneye kaldirildim. bir haftadir evdeydim kolum ve belim incimis. suan isdeyim yeni basladim fakat agrilarim devam ediyor. ve bu arada, çok kotu ve uzucu bir olay daha oldu. askimi isden çikardilar...:-(
hiç iyi degilim....
optum sizi....

kizlar merhaba,
uzun zamandir giremedim...beni tatilde saniyordunuz ama maalesef tatil matil degildi.
cuma gunu gidecektik fakat yogun yagmur yuzunden gidemedik ve ben o gun merdivenlerden dustum. hastaneye kaldirildim. bir haftadir evdeydim kolum ve belim incimis. suan isdeyim yeni basladim fakat agrilarim devam ediyor. ve bu arada, çok kotu ve uzucu bir olay daha oldu. askimi isden çikardilar...:-(
hiç iyi degilim....
optum sizi....
gecmis olsun yaralim allah acil sifa versin keske izin alaydin dinlenseydin her seyde de bir hayir var bugunlerde herkze yogun yada bir dertle ugrasiyor neyse caniniz sag olsun askinda ins bir is bulur takma bunlar gelip gecici seylerdir optum kendine iyi bak sevgilerimlea.s.

kizlar merhaba,
hiç iyi degilim....
optum sizi....

yaralim cok uzuldum canim ya gecmis olsun, bizde seni tatil yapiyo zannediyoduk, keske biraz daha dinlenseydin bi hafta cok az degilmi bide agriyomus ustelik, nisanlinada cok uzuldum ,her iste bir hayir var derler belki daha guzel bir is bulur, kendine dikkat et canim, optum a.s.a.s.a.s.

asicim, karbeyazcim, çok tesekkur ederim...
ozlemisim sizi ben yaa...
iyiki varsiniz...aslinda evet bir haftaya daha ihtiyacim vardi ama kalamadim. evde kalamadim bunaldim. bide burda boyle uzun vadeli hastalik yuzunden gelmedigin zaman hiç iyi gorunmuyorsun. o yuzden geldim. hani nisanlimi attilar ya benide atarlar korkusunda...
nisanlim ayni yerde ama ayri sirkette çalisiyordu. evet insallah baska bir is bulur ama aslinda yapilan saygisizlik bizi çok bunaltti. persembe gunu ben yatiyordum iste dinleniyordum, nisanlim sevine sevine tel açti. haber gelmis, kontrat yapacaklarmis "embauche" derler buna. ona sevinirken, persembe aksami maalesef dediler. guya diger sirketlerle anlasamamislar sorunlar varmis falan filan. hepsi hikaye. ustelik nisanlimin eski sefi kayinbabamin çok iyi dostu, hatta kayinbabamin sayesinde sef olmus...
en kotusu galiba benim yuzunden atildi. resmen kiskanmislar burdakiler. birde bunlari duydum bugun...
alismistim, sabahlari araba sesini duyup delicesine disariya firlamaya, beraber kahve pozuna gitmeye, onu her an gorebilme sansina sahip olmaya...alismistim...
bide cumartesi gunu bankada randevumuz vardi, ev gorduk begendik almak istedik, krediye basvuracaktik. isden çikinca bankaci maalesef reddetti, ve tek dert kendi basina gelmedigini sizlere bir kez daha gostermek için, sanki derdimiz bize yetmiyormus gibi, ailem yavas yavas bas kaldirmaya karar verdiler. yani açikça, dugunu erteleriz diye dusunuyorlarmis.
kimseyle konusmuyorum. konusamiyorum. istemiyorum da zaten.
çok uzgunum, gerçekten, 15 gun once ki sevincimi bi kez daha okudum da...vay bee o zamanki hayat dolu kiza bakin simdi ki halime. ne oldum degil ne olacagim diyecekmisiz her zaman...
Allahim kurban oldugum Allahim en kisa zamanda bi çikar yol verir insallah...ne diyim. basa gelen çekilir, bunda da vardir bir hayir dimi kizlar...iyiki varsiniz

canim yaralim derdi veren allahim dermanida verir hayat iste ne getirisi var nede goturusu alismak lazim ama bazende cildirmamak elde deyil ama her sey oldugu bildigince oluyor malesef yarali belkide nazara geldiniz bir kursun falan doktur valla ne bilim birden bire olmus gozu olanin gozu ciksin uzme canini bilirsin cekemeyen cok olur optum

asicim, saol canim sozlerin guzel dileklerin için..sen neler yaptin ? bi ara bazi ailevi sorunlarim var falan yazmissin, hayirdir ? duzeldi mi bazi seyler ?
bu arada, cappadociamiz isimmi degistirdi ? :-) banada mesaj atmis canim ya iyiki varsiniz
ve pinarcimin esi gelmis ne guzel onun adina çok sevindim, insallah guzel bi hasret giderirler bak ne guzel dimi surpriz yapmis ona harika birsey vallahi
hepiniz mutlu olun
hep mutlu olun
opuyorum hepinizi

kizlar merhaba,
hiç iyi degilim....
optum sizi....

yaralim canim benim ya vallahi cok uzuldum ,gecmis olsun ,inan aklima sen girmeyince kotu seyler geldi o gun gercekten hava yagmurluydu burdad aklima geldi yollarda iyi olmaz insallah giderler diye ,seni sali bekliyodum sen 1 hafta girmeyince inan aklama kotu sey geldi sakin yolda kaza falan gecirmesinler diye ,bak aklima gelen bsima geldi ,ama canim iyiki kotu bisey olmadan atlatmisin ,insallah diger agrilarinda gecer ,bununla gecmis olsun ,
esinede uzuldum ,neden sizi kiskandilarki ,ve bunun isle ne alakasi var ,bi insanin ekmegiyle oynamak kolay biseymi ,merak etme canim esinin elinde meslegi olduktan sonra insallah bundan sonra daha iyisini bulur ,takma kafana okdar gelip gecer gunler, hep dort dortluk olmuyo hayat ,bak dedin gibi dun sevincten ucarken bize neseli gunlerini anlatirken ,bugun boyle uzuntulusun ,canim benim takma insallah atlatirsiniz
nisanlin biran once is bulmaya koyulsun ailende bi yandan hakli nisanlinin isi yokken nasil dugun yapcaksinizki ,yani dugun bi sekilde olurda evlenince belki zor olur diye dusunuyolardir, sen yinede hic bisey icin umutsuzluga kapilma ,iyi gunleriniz yine gelir ,seni seven biri olduktan sonra birbirinize destek cikarsiniz
evet canim ismimi degistirdim bu bana daha cok yakisiyo :)
pinarda kocis geldi supriz yapmis onada cok sevindik sanirim esinin gitmesinede az kaldi ,su gunlerini doya doya yasasin ,gelince oda anlatir ,eminim senden haberi yok ,gelince hepimiz gibi oda cok uzulcektir
canim benim kendine cok dikkat et yorma hic bisey sagliktan onemli degil ,calismma gerek diyede sagligini dusunmemezlik etme ,digerlerini zamnla olur optum kendine dikkat et,bide sen gittin ,pinar gitti ,aside bazen gozuktu ,hepimiz soyle toplanalim yawww olmuyo boyle tamam bye byea.s.a.s.

duzeldi sukur yarali bazi anlasmazliklarin yuzunsunden KENDIMI SIKINTIYA soktum gecti allah kimseyi dara sokmasin valla kiz Sympathique sen nerelerdesin kayboldun yogunsu n galiba tatlim okul nasil gidiyor kiz beniki hic sorma bir sinav tarihi alamadim yaw kafa yi yiyecem anam ne kadar stresli bir ismis yaw olen saclarim bu okul yuzunden beyazladi yaw offf pinarda ins guzel gunler gecriyordur kizlar hasretlik gidersinlar ne olsa gurbette geldi esi hepinizi optum sevglerimle

yaralim canim benim ya vallahi cok uzuldum ,gecmis olsun ,s.a.s.

tabi canim tabi her isde vardir bi hayir. ben aileme kizmiyorum zaten onlari da çok iyi anliyorum, nisanlim kirildi sadece, neden bana morel vermek yerine bunlari yuzume soylediler, benim onlara ihtiyacim vardi dedi ki oda hakli ama ben elimden geldigi kadar ona destek olmaya çalisiyorum.
isyerinde ki problem o kadar uzun ki anlatamam canim ama evet ekmegiyle oynadilar, ama kimsenin hakki yerde kalmaz Allahima havale ettim onlari...
gurbet zor degilmi tatlim haklisin aslinda hepimiz bi araya gelebilsek keske ne guzel olur hem birbirimize destek olurduk ama ne yapalim birimiz anyada birimizi konyada :-)
pinarcim benim vallahi onu da oyle ozledim ki ama suan o guzel gunler geçiriyordur onun adina çok seviniyorum gerçekten son zamanlarda bunalmisti iyice. gelince tatli ve guzel anilarini bizlere paylasir kesin. bekleyelim.
sympathique, yerim yeni ismini :-))
sende iisin hep iyi ol zaten hepiniz oyle olun su dort gunluk dunyada iste insanin basina neler gelebiliyor degilmi, iyiki varsiniz.
opuyorum, sevgilerimle

duzeldi sukur yarali bazi anlasmazliklarin yuzunsunden KENDIMI SIKINTIYA soktum gecti allah kimseyi dara sokmasin valla kiz Sympathique sen nerelerdesin kayboldun yogunsu n galiba tatlim okul nasil gidiyor kiz beniki hic sorma bir sinav tarihi alamadim yaw kafa yi yiyecem anam ne kadar stresli bir ismis yaw olen saclarim bu okul yuzunden beyazladi yaw offf pinarda ins guzel gunler gecriyordur kizlar hasretlik gidersinlar ne olsa gurbette geldi esi hepinizi optum sevglerimle

iyi iyi aman duzelsin keske canim ya hayat sartlari zor iste ne yapacaksin, demek daha tarih alamadin tuh ya insallah en kisa zamanda alirsin sende bi geçseydin su sinnavdan dokuz dogruyoruz burda hani :-)
alir almaz haber ver bize bari insallah en kisa zaman içinde olur ne diim
geç olsun da guç olmasin be guzelim merak etme oda gelir oda geçer
optum seni canim kib

asicim canim biliyosun calisiyorum internet basinda oturmaya hic zamanim olmuyo ,bide evde kayinvalideler oluncada rahatca oturma imkanim olmuyo ,arada girip cevap yazip cikiyorum ,inanin aklim sizlerde kaliyo
bende bi gun alamadim hic sorma nisanda diyolardi gunu belli degil gircegin zaman arariz dediler daha bekliyorum ,codde boyleyizde bide bunun direksiyonu var ,bence o daha zor ,ben en fazla ondan korkuyorum bakalim ne yapcaz ,insallah aliriz canim ya
canim sen sorun cocuklarlami aileylemiydi ,iyi sevindim duzeldine ,hepimizin hayatinda oluyo oyle seyler ,kimse dort dortluk yasamiyo,mutlaka sorunlar ,biseyler eksik oluyo
sanirim pinar calismiyo ,kesin kocasi geldi diye izin almistir calissaydi yazardi kesin ,ama olsun yine donup dolasicagi yer burasi :roflol::roflol:
optum canim kib gorusuruza.s.a.s.

tabi canim tabi her isde vardir bi hayir. ben aileme kizmiyorum zaten onlari da çok iyi anliyorum,

canim ya ailende hakli burda ,nisanlinda hakli ama yinede nisanlin bu durumdayken mutlaka dstek ister ,boyle kalcak degilya elbet bi gun is bulacak ,burasi turkiyede degilki is bulamam edemem korkusuda olmaz ,biraz gezsin baklim simdilik ,bence daha iyisi bulcak ,sende takma kafana guzel gunler tekrar gelir umut et
ah keske gelebilsek aynen ,dedin gibi birilerimiz yani biz anyada ,pinarda konyada oluyo:roflol::roflol:
pinar kesin izinlidir calissa yazardi ,gezsin bakalim kocisiyle ,donup dolasicagi yer aynen burasi :roflol: bak nasil gelince anlatiyo bize
evet canim insanin 1 gunde bile hayati degise biliyo ,neoldum degil ne olcam demek lazim ,bak gecenlerde neydi durum ,simdi ne ,aminim atlatcaksin guzel haberlerini alcaz
cok cok optum canim kib gorusuruzzzza.s.a.s.

guzel kizlar, merhaba
nasilsiniz bugun bakalim ? ben ayni...gerçi biraz daha iyiyim ama yinede onu çok ozluyorum, ayni sehirde oturmamiza ragmen pek gorusemiyoruz. ama bugun çok guzel bir haber aldim. bi tane is bulmustum, olur ya belki ararlar deyip cv sini gondermistim ve bugun aradilar. gorustuk anlastik. guzel bir is teklif ediyorlar. hatta yarin baslayacak allah izin verirse. bunu sizinle paylasmak istedim.
simdilik geçici olarak çalisacak ama eger isini begenirlerse kalici kontrat imzalayacaklarmis.
insallah kurban oldugum Allahim dualarimizi kabul etmistir ve yardimci olur.
bunu soylemek istedim size.
pinar hala donmedi mi ise ? ben bir hafta kalacak sanmistim gunleri mi sasirdim ne anlamadim gitti vallahi.
sizde su cod dersini halledin kizlar, ikinizde su ehliyeti alin sonrada beraber eglence yapicaz :-))
opuyorum sizi kizlarimmmmm

yaralim senin adina cok sevindim ark dasim kurban oldugum allah kimseyi dara dusermez bizde aliriz ins codumuzu atariz gobecekleri kiz nasil iyi olur valla pek cok ihtiyacimiz var eglenmeye acayip strs doluyuz ha

vallaha bende oyle stres doluyum, nefes bile zor aliyorum bu aralar inan bana ama insallah hepimiz bir rahata kavusuruz. tek dilegim bu canim benim insallah dualarim hepimiz için

yaralim canim insallah bak bu gunleri atlatirsiniz dedim yavas yavas isle birlikte atlatmaya calisiyosunuz ,insallah bundan sonrada guzel haberler alirizz ,kiz senin neseli haber vermene alistik biz ,tabi uzuntulerinde paylasiriz ama,yinede hep neseli ol
insallah canim ya su bizim codde gecsek ,simdi bunun derdi ,sonrada direksiyon var ,ben ondan daha fazla korkuyorum ne yapcaz insallah hayirlisi neyse o olura.
s.a.s.

kızlar merhaba nasılsınız valla uzun zamandır yazamıyorum değilmi aslında fırsat buldukça giriyorum siteye yazdıklarınızı okudum ama yazamadım bi türlü kocam hala burada kendi ailesinin ve benim yanıma gelmek için yollarda mekik dokuyo.bende çalışıyorum çok fazla izin almadım.zaten gerek kalmadı.valla eşimin bu sefer buraya gelmesinden çok bişey anlamadım desem yeridir.ailesi sanırım oğullarını çok fazla benimle paylaşmak istemiyorlar eşim ne zaman benimle beraber olsa arayıp bi şekilde sinirini bozmayı başardılar.şimdide kayınpederim hastalandı böbreklerinde taş varmış geçen hafta eşim hep onlarla uğraştı iki gün benim yanımda durdu geçen hafta.bu hafta ise ameliyat demiş doktor yine onunla uğraşacak eşim benimle olamayacak.bugün doğum günüm eşim çok fazla istemişti doğum günümde yanımda olmayı bir sürü sürpriz düşünmüş bişeyler yapacakmış bana ama ksımet olmadı malesef.benimse hiç içimden gelmiyor onların yanına gitmek eşimin sürekli moralini bozdukları için işte çok mutluyum eşim geldi diye ama bu konular üzdü biraz mutluluğumu gölgelendirdi.buraya yazmak bile artık içimden gelmiyor çünkü hiç güzel şeyler yazamıyorum.her neyseama biz eşimle gerçekten kendimize geldik birbirimize biraz daha bağlandık bu yeter bize öpüyorum canlarım sizi ben yinede fırsat buldukça yazmaya çalışıcam.

pinarcim, seni okumak çok guzel gerçekten
ama sevinçten daha çok huzun var yazilarinda, buna uzuldum ve diger arkadaslarimiz da uzulecektir cunku bi kaç zaandir hiç birimizden sevinç dolu yazilar yok maalesef...
dogum gunun kutlu olsun canim benim, allah uzun omur versin, saglikli huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin. keske yanina gelebilseydi esin uzuldum gerçekten.
ailesini pek anlamis degilim dogrusu, akillarinda neler var bilemiyorum ama kayinbabana uzuldum cunku bobrekte tas olan çok aci çeker babamdan bilirim, allah acil sifa versin diyorum
sende kendine iii bak, ve dikkat et, bi gun gelir esin sadece seninle olur merak etme fazla da uzulme
ne yapacaksin, bazen aileler çok bencil davranabiliyorlar iste
biraz daha sabret...opuyorum canim seni.

sympathique, nasilsin canim benim...evet alismistik dimi benden hep guzel haberler duymaya ama bu aralar hiç oyle degil gerçekten. hani bi is vardi dedim ya orayi birakti çok kotu bir yermis meger, moreli o kadar bozuk o kadar uzuntulu ki anlatamam sana. kendi derdimi unuttum surekli onunla ilgilenmeye çalisiyorum. bugun baska bi ise basladi. sabah 5 de basladi. simdi konustuk, fena degil ama donuyorum resmen çok soguk deponun içi diyor, zavallim, iste burda alismisti benimle olmaya, suan bana uzak isyeri aksam seni isden alicam dedim, sevindim...ama orada devam edermi ise bilemiyorum, çok zor dedi kismet bakalim ne olacak.
bugunlerde hiç mutlu olamiyorum inan bana, birde nisanliyiz biliyorsun herkesin gozu bizde, aileler desen ayri bir havada herkes ne diiim ki allah sabir versin hepimize, siz bari guzel seyler anlattin, resmen içim karardi artik.
asicimmmm nerelerdesin kiz çocuklarinla aran nasil ? neler yapiyorsun canimcim anlat
gel de içimizi isit bari sen bizi sevindir
opuyorum senide canim kendine iii bak
gorusmek uzere kizlarr, hepinizi opuyorum

Kizlar, nerdesin yaaa ???
kaç gundur hiç sesiniz solugunuz çikmiyorrr
e insan merak ediyor haliyleee
Allah allahhh

yaralim canim nisanlin insallah kendine uygun bir is bulur.her isin kendine göre zorlugu vardir.napicaksin bazen istedigimiz bir iste calisamiyoruz.Ben turkiyeden geldim.temizlik isinde calisiyorum,temizlikte calismayi sevmiyorum ama napiyim.hayat iste her zaman mutlu olunmuyor.

Back