pinarcim, seni okumak çok guzel gerçekten
ama sevinçten daha çok huzun var yazilarinda, buna uzuldum ve diger arkadaslarimiz da uzulecektir cunku bi kaç zaandir hiç birimizden sevinç dolu yazilar yok maalesef...
dogum gunun kutlu olsun canim benim, allah uzun omur versin, saglikli huzurlu mutlu bir hayat nasip etsin. keske yanina gelebilseydi esin uzuldum gerçekten.
ailesini pek anlamis degilim dogrusu, akillarinda neler var bilemiyorum ama kayinbabana uzuldum cunku bobrekte tas olan çok aci çeker babamdan bilirim, allah acil sifa versin diyorum
sende kendine iii bak, ve dikkat et, bi gun gelir esin sadece seninle olur merak etme fazla da uzulme
ne yapacaksin, bazen aileler çok bencil davranabiliyorlar iste
biraz daha sabret...opuyorum canim seni.
sympathique, nasilsin canim benim...evet alismistik dimi benden hep guzel haberler duymaya ama bu aralar hiç oyle degil gerçekten. hani bi is vardi dedim ya orayi birakti çok kotu bir yermis meger, moreli o kadar bozuk o kadar uzuntulu ki anlatamam sana. kendi derdimi unuttum surekli onunla ilgilenmeye çalisiyorum. bugun baska bi ise basladi. sabah 5 de basladi. simdi konustuk, fena degil ama donuyorum resmen çok soguk deponun içi diyor, zavallim, iste burda alismisti benimle olmaya, suan bana uzak isyeri aksam seni isden alicam dedim, sevindim...ama orada devam edermi ise bilemiyorum, çok zor dedi kismet bakalim ne olacak.
bugunlerde hiç mutlu olamiyorum inan bana, birde nisanliyiz biliyorsun herkesin gozu bizde, aileler desen ayri bir havada herkes ne diiim ki allah sabir versin hepimize, siz bari guzel seyler anlattin, resmen içim karardi artik.
asicimmmm nerelerdesin kiz çocuklarinla aran nasil ? neler yapiyorsun canimcim anlat
gel de içimizi isit bari sen bizi sevindir
opuyorum senide canim kendine iii bak
gorusmek uzere kizlarr, hepinizi opuyorum