-
- Konu Sahibi Clementine89
Ben cozulunce begenmiyorum sogani,fazla yapip bir yemeklik de donduracagim yemekleri de sogansiz pisirip atiyorumHanımlar size bir sorum olacak. Soğanı yemeklik doğrayıp buzluğa koyan var mı? Markette satılıyor ben de neden olmasın dedim
30 derece icin de toz mu kullaniyorsunuz ben 3 yillik evliyim hic toz alamadim erimedigine dair cok sikayet okudugum icin cesaret edemiyorum bu kinuda bana bilgi verebilir misinizDeterjanlarımı en az 7 kg lık alıyorum .
Tuvalet kağıdı da en az 32 lik alırım.
Bu konuda çok haklısın canım elde para olmayınca o an idareten alınıyor hiç kenara birşey koyabildigim yok. Sadece geçen gün çamaşır suyunu 4 kg aldimButun sayfalari okudum guzel fikirler edinip not aldim tesekkurler hanimlar :)
Simdi gelelim benim stokcukuk hakkindaki yorumuma :)
Stoklu olunca insan kendini garantide hissediyor iyi oluyor ben de imkanim olan uygun fiyatli seyleri alip koyuyorum mesela bulaşik sungeri
Ama isin bir de su boyutu var ki stok yapabilmek de bir maddi imkan gerektiriyor. Benim evime 1 asgari ucret giriyor kredi borcu kira var. Elime aylik 150 tl ya kaliyor ya kalmiyor. Bir sekilde idare etmeye calisiyorum markettir pazardir. Kiyafet cok nadir alabiliyoruz. Elinde fazladan paran varsa stok urune para verebiliyorsun
Mesela bir de buyuk boy urun almak uzun vadede cok daha iyi bunun farkindayim ama cogu zaman o ayi cikarabilmek icin mecburi kisa vade dusunup daha o an icin kucuk boy buyukten daha ucuz oldugundan ve baska seylere de para lazim oldugundan kucugunu alip her seyden alabilmeye calisiyorum.
Allah herkese bereketli kazanclar versin
Butun sayfalari okudum guzel fikirler edinip not aldim tesekkurler hanimlar :)
Stoklu olunca insan kendini garantide hissediyor iyi oluyor ben de imkanim olan uygun fiyatli seyleri alip koyuyorum mesela bulaşik sungeri
Ama isin bir de su boyutu var ki stok yapabilmek de bir maddi imkan gerektiriyor. Benim evime 1 asgari ucret giriyor kredi borcu kira var. Elime aylik 150 tl ya kaliyor ya kalmiyor. Bir sekilde idare etmeye calisiyorum markettir pazardir. Kiyafet cok nadir alabiliyoruz. Elinde fazladan paran varsa stok urune para verebiliyorsun
Mesela bir de buyuk boy urun almak uzun vadede cok daha iyi bunun farkindayim ama cogu zaman o ayi cikarabilmek icin mecburi kisa vade dusunup daha o an icin kucuk boy buyukten daha ucuz oldugundan ve baska seylere de para lazim oldugundan kucugunu alip her seyden alabilmeye calisiyorum.
Butun sayfalari okudum guzel fikirler edinip not aldim tesekkurler hanimlar :)
Evet play store den indirmiştim ordan giriyorum ben hepHanımlar bir sorum olacak, kadınlar kulübünün uygulaması var mı? Ben telefondan giriyorum sürekli giriş yapmak zorunda kalıyorum. Eğer uygulama varsa çok rahat olur.
Şu an her şey çok zamlı. Acil ihtiyaçlarımı alırdım sizin yerinizde olsamKızlar markete gidip bişeyler stoklayım diyorum eve peçete çay şeker fln bozulmayack seylerden
ben de yarın aynı şeyi yapmayı düşünüyorum, çünkü herşeye zam gelecek belli buKızlar markete gidip bişeyler stoklayım diyorum eve peçete çay şeker fln bozulmayack seylerden
Yeni zamlar yansıtılmadan ve gelecek zamlardan korunmak için böyle yapmayı planlıyorum önümüzdeki günlerde fiyatların bugünden uçuk olacagini düşünüyorum.Şu an her şey çok zamlı. Acil ihtiyaçlarımı alırdım sizin yerinizde olsam
Aynen öyle asıl stoğun tam zamani özellikle kagit ürünlerde peçete kagıt havlu tuvalt kgdi vskesinlikle stoklamak lazim su anki normal fiyatı 1 aya kalmaz indirimli bulmak icin ugrasacagiz
sebze meyve haric bir cok sey stoklanabilir.Aynen öyle asıl stoğun tam zamani özellikle kagit ürünlerde peçete kagıt havlu tuvalt kgdi vs
Bakliyat da iyi olurdu ama sıcak oludgu için güvenemiyorumsebze meyve haric bir cok sey stoklanabilir.
sebzelerde difriz ve kurutma yolu ile muhafaza edilebilir