Stokçuluk :)

Splat doğal olan markaydı dimi ?

Kızlar bir de topluca sipariş verip çöp torbası almayı düşünüyorum. Koroplast haricinde fiyatı daha uygun hemen yırtılmayan bildiğiniz bir marka var mı?

Merhaba
Ben migros indiriminden kendi markası olan çöp torbasından aldım. Gayet dayanıklı ve fiyatı da uygundu. Hiç akma delinme yırtılma vs olmadı şimdiye kadar

Merhaba
Ben migros indiriminden kendi markası olan çöp torbasından aldım. Gayet dayanıklı ve fiyatı da uygundu. Hiç akma delinme yırtılma vs olmadı şimdiye kadar
Markanın adı ne? Fiyatını hatırlıyor musunuz? Ben de bir bakayım.

Markanın adı ne? Fiyatını hatırlıyor musunuz? Ben de bir bakayım.

Migros'un kendi markası indirim zamanı almıştım fiyatı 3 küsürdü. Bir de burda siyah görünüyor ama rengi mavi poşetin.
İndirim zamanı almayı düşünüyorum yine

Eklentiler

• IMG_3844.PNG
    172,8 KB · Görüntüleme: 53
Migros'un kendi markası indirim zamanı almıştım fiyatı 3 küsürdü. Bir de burda siyah görünüyor ama rengi mavi poşetin.
İndirim zamanı almayı düşünüyorum yine
Teşekkür ederim. Bugün şok markete gitmiştim, ordaki 1.5 tl, büzgülü olanlar 3.5 tl idi. Fiyatı uygun geldi, denemek için aldım, kalitesi iyiyse stok yapacağım.

Bugun akşam okuldan dönerken a101den 2 perwoll daha aldım. Orkid ler indirimde 1 paket aldım. Bir de la bella sanırım onun 7lisini aldim deneyeceğim. Maden suyu indirimdeydi 6li aldım.
Sabah ise kantinimizden 1500 lt daha bulaşık deterjanı ve mutfak-banyo için 2li ernet aldım 12 kusur tl idi. Bir parex bul eldiveni, 19.90 a lipton çay, penti opak çorap da stoga ekledim.

merhabalar sayfanın başlarını okudum devamını da bitirmeden dayanamadım yazmak istedim :) bende deterjan yumuşatıcı stoğu yaparım özellikle tuvalet kağıdı ve yumuşatıcıda en son perşembe günü watsonsta oğlum için 24 tane 90 lı sleppy ıslak mendil stokladım 90 tl ye geldi 10 tl de puan yüklediler
uygun kampanyalar oldumu alıyorum :)
bende katıldım aranıza

hafta sonu ben de stok yaptım. a101 den 2 adet omo sıvı deterjan, bir tane 4kg domestos, bir de yumoş yumuşatıcı aldım. burdaki bir marketten de makarna, garnitür, 32 li iki adet tuvalet kağıdı, 15 li kağıt havlu, toz şeker falan aldım.

4 lt dalan sıvı sabun 12.90, 1 kg lipton yellow lable 19.90, jb 3lu ıslak mendil 8.90, 725 mllik 2 tane pril elde yıkama det. 7 tl, 4 lt perwoll 101den bir de omo sıvı 1950 lt, 1500 ml konsantre dalin yumuşatıcı 12.90 bunlar stok için tamamen.
101e yarın uğrayıp domestos ve mercimek alacağım. Yoremce mercimek fiyatı uygun geldi. 4.75

a 101de ki cif kampanyaında bulamadığım cifi migrosta aldım büyük boyu 11,90a hemde koçailem indirimiyle düştü 11 tl ye :) ve müge çiçeği kokulu istiyordum a 101 de 13,80di

dalin yumuşatıcı a 101 de varmı? ben de dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı almak istiyorum, uygun fiyatlı denk gelemedim.
yöremce falan kanadadan geliyor diye biliyorum. burda paketleniyor sadece. anadolu mutfağı markasının nerdeyse bütün ürünleri ithal. hububatta ben duru marka kullanıyorum.

dalin yumuşatıcı a 101 de yok. Onları nette indirimden toptan alabilirsiniz. Ya da büyük marketlerde
A101 den alışveriş yaparken okula geç kalacağım için acele fiyatı ucuz bulup aldım. Arkasına menşei için baktım ama yakını göremediğim için anlamadım. Eve gidince bakarım.

5 kilo zeytinyağ aldım, Antalya'dan gelecek 125-TL verdim
akfanın büyük boy salçası ve torku 5 kilo çiçek yağını almayı planlıyorum
atarım kilere akmaz kokmaz
ufak ufak birikim yapıyım eksilenlerden
fiyatlar belli olmuyor birden çıkıyor
birde kastamonudan tereyağ gelmişti begendim 2 kiloda ondan alıp atıyım diyorum
eksik bitmiyor malesef
birikimli gidince elinin altında olması kolay oluyor
hemen al kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…