Stokçuluk :)

Selam kızlar
Evde diş macunu bitmek üzereydi, internetten topluca alayım dedim, 8 tane aldım. 1ini açtım, 1ini anneme verdim. 6 tane stoğa gitti. Normalde markette 15tl olan ürünü kargo parasıyla 11tlye aldım.

Selam kızlar
Evde diş macunu bitmek üzereydi, internetten topluca alayım dedim, 8 tane aldım. 1ini açtım, 1ini anneme verdim. 6 tane stoğa gitti. Normalde markette 15tl olan ürünü kargo parasıyla 11tlye aldım.
Hangi siteden aldiniz acaba birde markasini ogrenebilir miyim :)

Stok deyince eşim geliyo aklıma. Adam üzerinde indirim yazan her şeyi toplayıp getiriyo. Yeminlen bezdim:)) sadece market alışverişi de değil üstelik. İndirimdeymiş diye ihtiyaç olmadığı halde süpürge almışlığı bile var yani o derece.

Ah keşke şaka olsa...bende aksi gibi ihtiyacım olmadığı şeylerin elimin altında olmasından hiç hazetmem.
Dolaplarım küçük olmamasına rağmen nereyi açsam yağ,şeker,salça,şampuan,sabun...
Geçen pijama almaya özdileğe gitti,2 bornoz takımı almış.baya kutulu falan yani,tam takım..Kutunun içeriğinden de haberi yok,ikimizede almış. Dedim biz bornoz kullanmıyoruz,ne yapalım bu 4 bornozu..ne alaka yani..verdiği cevap ; ama indirimdeydi..
Böyle anlatırken komik geliyo bana bile,ama yaşarken ömrümden bi kaç yılın gittiğini hissediyorum gerçekten

Indirim e karsi takintisi olusmus anlasilan rahatsiz edici vir durum tabiki

Ben markette abur cubur aliyor diye krize giriyorum yaaa size Allah sabir versin

Kızlar ben splat markasına geçtim, daha anlayamadım ama sanırım devam edicem 2. çeşidi deniyorum.
Splat doğal olan markaydı dimi ?

Kızlar bir de topluca sipariş verip çöp torbası almayı düşünüyorum. Koroplast haricinde fiyatı daha uygun hemen yırtılmayan bildiğiniz bir marka var mı?

Splat doğal olan markaydı dimi ?

Kızlar bir de topluca sipariş verip çöp torbası almayı düşünüyorum. Koroplast haricinde fiyatı daha uygun hemen yırtılmayan bildiğiniz bir marka var mı?

Ben geçen indirimdeyken migrosunkileri aldım, açıkçası market markalarından en çok ona güveniyorum kullanmadım ama sağlam gözüküyor
Splat daha doğal içerikli ama tamamen değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…