-
- Konu Sahibi Clementine89
Gerçekten mi birkaç ürününü aldım tabi temizlik ürünlerini onlar iyi ama deterjan denemedim açıkçası
Hangi siteden aldiniz acaba birde markasini ogrenebilir miyim :)Selam kızlar
Evde diş macunu bitmek üzereydi, internetten topluca alayım dedim, 8 tane aldım. 1ini açtım, 1ini anneme verdim. 6 tane stoğa gitti. Normalde markette 15tl olan ürünü kargo parasıyla 11tlye aldım.
N11 den aldım signal white now 75mlHangi siteden aldiniz acaba birde markasini ogrenebilir miyim :)
Şaka mı buStok deyince eşim geliyo aklıma. Adam üzerinde indirim yazan her şeyi toplayıp getiriyo. Yeminlen bezdim:)) sadece market alışverişi de değil üstelik. İndirimdeymiş diye ihtiyaç olmadığı halde süpürge almışlığı bile var yani o derece.
Şaka mı bu
Indirim e karsi takintisi olusmus anlasilan rahatsiz edici vir durum tabikiAh keşke şaka olsa...bende aksi gibi ihtiyacım olmadığı şeylerin elimin altında olmasından hiç hazetmem.
Dolaplarım küçük olmamasına rağmen nereyi açsam yağ,şeker,salça,şampuan,sabun...
Geçen pijama almaya özdileğe gitti,2 bornoz takımı almış.baya kutulu falan yani,tam takım..Kutunun içeriğinden de haberi yok,ikimizede almış. Dedim biz bornoz kullanmıyoruz,ne yapalım bu 4 bornozu..ne alaka yani..verdiği cevap ; ama indirimdeydi..
Böyle anlatırken komik geliyo bana bile,ama yaşarken ömrümden bi kaç yılın gittiğini hissediyorum gerçekten
Ben hic kullanmadim nasil macun..N11 den aldım signal white now 75ml
Sensodyne garip bir şekilde bende mide bulantısı yapıyor nedendir anlamadım. O yüzden bundan ya da colgate optik white alıyorum. Bunun kokusu daha naneli, ferah...Ben hic kullanmadim nasil macun..
Sensodyne kullaniyorum o da cok pahali
Dişleri beyazlatiyor mu pekiSensodyne garip bir şekilde bende mide bulantısı yapıyor nedendir anlamadım. O yüzden bundan ya da colgate optik white alıyorum. Bunun kokusu daha naneli, ferah...
Ben markette abur cubur aliyor diye krize giriyorum yaaa size Allah sabir versinAh keşke şaka olsa...bende aksi gibi ihtiyacım olmadığı şeylerin elimin altında olmasından hiç hazetmem.
Dolaplarım küçük olmamasına rağmen nereyi açsam yağ,şeker,salça,şampuan,sabun...
Geçen pijama almaya özdileğe gitti,2 bornoz takımı almış.baya kutulu falan yani,tam takım..Kutunun içeriğinden de haberi yok,ikimizede almış. Dedim biz bornoz kullanmıyoruz,ne yapalım bu 4 bornozu..ne alaka yani..verdiği cevap ; ama indirimdeydi..
Böyle anlatırken komik geliyo bana bile,ama yaşarken ömrümden bi kaç yılın gittiğini hissediyorum gerçekten
Evet canım beyazlatıyor.Dişleri beyazlatiyor mu peki
Bende colgate optik white tan cok memnunumSensodyne garip bir şekilde bende mide bulantısı yapıyor nedendir anlamadım. O yüzden bundan ya da colgate optik white alıyorum. Bunun kokusu daha naneli, ferah...
Splat doğal olan markaydı dimi ?Kızlar ben splat markasına geçtim, daha anlayamadım ama sanırım devam edicem 2. çeşidi deniyorum.
O zaman aklimda olsun bende alayimEvet canım beyazlatıyor.
Splat doğal olan markaydı dimi ?
Kızlar bir de topluca sipariş verip çöp torbası almayı düşünüyorum. Koroplast haricinde fiyatı daha uygun hemen yırtılmayan bildiğiniz bir marka var mı?