- 10 Haziran 2018
- 133
- 257
-
- Konu Sahibi Clementine89
Benim birkaç tane kumbaram var. Sadece 1₺ ve 50 krş attığımız kumbara, 1 krş falan attığımız kumbara bir de 5₺ 10₺ koyduğumuz bir zarfımız var. Aynı zamanda her ay maaş alınca 50-100 koyduğumuz başka zarfımız var. 5₺ ler birikince 10$ falan alıyoruz. Biriktirme bir hastalık bence, bazen bozukluk çıksın diye bütün para ile harcama yapıyorumKızlar benim bide bi kumbaram var hergün içine 1 TL atma şartı koydum kendime baya bi çeyrek altın parası birikti siz bu konuda ne gibi şeyler yapıyorsunuz hani ayda 200 300 koyamısak da damlaya damlaya göl olur diyoruz aynı şekilde oglumun da bi kumbarası var oda babasından illa 50 kuruş 1 TL alıp atıyo onunki meydanda benimkinden haberleri yok
A 101deki kahve miss gibi 3 tl hemdeKocatepe türk kahvesi bakalım nasıl
Bende abc deterjan aldım beyazlar içindi sanırım dimi kahve kalmamıştı başka şubeye bakıcam diğer marketlerde 5 liraya yakın bunun için iyi stok olurAz önce A101 e uğrayıp abc matik 5 kg ve Türk kahvesi aldım. Kahveler 3 tl idi ama bilmedigim bir marka deneyeceğim ve güzelse biraz daha alacağım. Sleepy ped yoktu olsaydı alacaktım.
Bir de kantinimize uğradım. Ordan sebze meyve aldim sebze ve meyve dün zamlanmisarmut domatese 2.5 tl dedi mesela...
Selpak 24 lü tuvalet kağıdı 21 tiydi ve son kalmıştı onu da aldım. Eve gelince netten baktim bu zamlanmis heryerde 44 tl
2 katı zam olur mu ya
3lu molfix ıslak mendil bebekler icin olan 8.50 tl idi aldim.
Molped 34 lü bir de 6li gece birlikte fiyati9.65 2 tane aldım.
Peynirle ilgili sorunu anlamadım canım nereye koymak için olmazBende abc deterjan aldım beyazlar içindi sanırım dimi kahve kalmamıştı başka şubeye bakıcam diğer marketlerde 5 liraya yakın bunun için iyi stok olurpeynir de aldım indirim de olanlardan bi arkadaşımız peynir koyuyordu ama her peynir olnaz sanırım dimi bilemedim
Eksik yazmışım kusura bakmayın kaşar ve farklı bi peynir türünü derin dondurucuya koyuyordu aramizdan bi arkadaş da acaba hangi peynir türü konulur demek istemistim bilginiz varsa :)Peynirle ilgili sorunu anlamadım canım nereye koymak için olmaz
Inşallah uzun süre bizi idare eder aldiklarimiz bereketli olsunIki büyük ve üç küçük kavanoz salcam da güneşte kurudu ve kışlık hazırlıklarımın son parçası olarak kilerimde yerini aldı. Bu sene buzlugumu ve yeni aldigim dondurucuyu tıka basa doldurdum. Erzak ve temizlik malzemesi stoğunu iyi yaptım. Çocukların okul kıyafetleri de tamam. Bu ay daha yüksek miktarda giderimiz olur sonra birikime yogunlasabiliriz diye düşünüyorum. Evde herşey fazlasıyla var. Bütün bir yaz azar azar yapıp buzlugumu doldurdum. Iki aydır da özellikle indirimleri takip ederek yüklü alışverişler yaptım. Tam artık yeter bunlar diyecekken sizlerin yine birşeyler aldığını görüp ben de alıyorum. O yuzden siz aldınız ben aldım, siz aldınız ben aldım. Artık uzun bir süre büyük masraflarımız olmaz inşallah.
Ben de alıp denemiştim. Evet fiyatı uygun ama bir ariel gibi bir alo gibi degil bence. Bugün baktığımda hiç kalmamıştı. Olsaydı yine de alacaktım.Abc matik çok kaliteli diyor kullananlar şu an indirimi çok iyi
Daha önce de 6.5 kg persil almıştım. Ikisini karıştırdım. Beyazlar için kullanacağım. Diğerlerine sıvı deterjan kullanıyorumBen de alıp denemiştim. Evet fiyatı uygun ama bir ariel gibi bir alo gibi degil bence. Bugün baktığımda hiç kalmamıştı. Olsaydı yine de alacaktım.
ariel beyazlara kullaniyorum alo hic kullanmadim sence hangisi daha iyi cmmBen de alıp denemiştim. Evet fiyatı uygun ama bir ariel gibi bir alo gibi degil bence. Bugün baktığımda hiç kalmamıştı. Olsaydı yine de alacaktım.
Eğer tasarruflu olmak istiyorsak ve bu sebeple buradaysak fiyatı önplanda tutmak daha akıllıca olacaktır. Ben ariel ı çok pahali buluyorum. Alo bence yeterli beyazlık sağlıyor. Ben Alo'dan memnunum. Ha diğerlerini uygun fiyata bulursam almaz miyim? Tabiki yine alırım. Kirlilik derecesine göre onları değerlendirir yine kullanırım. Persil de hiç fena değil mesela bu arada. Şu an stoğumda Alo da var Tursil de Persil de...kumbara cok iyi oluyor
ariel beyazlara kullaniyorum alo hic kullanmadim sence hangisi daha iyi cmm
beyaz peynir sıkıntılı aynen canım teşekkür ederim ❤Kasar peynirini koyabilirsin. Ben eski kaşar koymuştum. Tulum peyniri de konur bence hepsi konabilir. Beyaz peynir koyan arkadaş tadının aynı olduğunu ama biraz ufalandigini yazmıştı