Stokçuluk :)

Benim eşim birşeyleri doğramayi çok seviyor. Durumdan faydalanıp 750 gr filan kıl biberi yıkayıp önüne koydum doğradı bir güzel buzluğa aticim

limonata da cok guzel ama o kadar şeker konulmasini saglikli bulmuyorum
sen nasil yapiyorsun
Canım 2 limon ve bir portakalı derin dondurucudan çıkarıp 10 dakika bekletip rondoya alıyorum. Üzerine az şeker 1 bardak kadar dokup rondodan geçiriyorum. Keseye koyup şu dolu bif kabin içerisine koyup bekletiyorum. Miss gibi oluyor

Bir litre kadar cikiyor. Sonra o keseye bir litre kadar daha şu koyuyorum onu da süzüyorum. 2 lt çıkıyor. Şu sebilim var ona da koyuyorum. Bayramlarda cola vb yerine limonata ikram ediyorum mesela

Selam kızlar bende meyve suyu marmelat hazırladım şeftali kayısı erik yaptım.
Vişne kiraz yine şeftali erik dondurucuyada koydum.
Ben biraz koyu yapıp üstüne su ekliyorum konsantre oluyor. Şekeride çok kullanmıyorum doğal şekeri var.
Meyveye 1 çay bard. Su ilave edip pişince blanderdan geçiriyorum 6 7 kaşık şeker ekliyorum kaşıklarım büyük eriklere 9 kaşık ekledim ekşiydi.
Tabi şekeri pişerken ekledim. Sıcakken kavanozluyorum.
Sabah kahvaltıda kurabiyelere koyuyorum.
Meyve suyu içinde yarım bard. Marmelat üstüne su şeklinde içiyoruz.
Reçel çilek kiraz vişne yaptım en çok bu meyvelerde seviyoruz reçeli.

Valla ne sandılar beni bilmiyorum, arkadaş psikologtu sanırım sürekli davranışlarımın analizini yaptı.

Herkesin doğruları vardır, herkes kendi için en iyisini bilir diye düşünüyorum. Kaldı ki benim ne kazandığımı, nasıl geçindiğimi bilemez. Her neyse o değil de bugün p..ve markalı duş jelini bugün markette 24.90 a görünce şok oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun zamlar ard arda geliyor...

Almıcez o markayı degiştircez yada kullanmıcez bi süre durumlar düzelesiye inş en kısa zamanda düzelir gratistede uygun fiyatlı duş şelleri var düşünürsen yada aman zararlı zaten deyip kendimizi avutucaz

Günaydınlarrr

Derin dondurucuda yer çok. Bakalım neler koyabileceğim?
patlıcan karnı yarıklık koyayım. İç fasulye koyayım.
Herşeyi yaptıktan sonra baktın hala yer var butun bütün domates koy, ben geçen sene öyle yapmıştım.
Kullanacagin zaman çıkarır suyun altına tutarsın kabuğu soyulur zaten, bulunan buzlu istediğin şeye koyarsın. Tadı hiç bozulmuyor

Dur hemen koyup deneyeyim. Bizimkiler sebze sevmiyor. Taze fasulyeyi bile iç atıyorum buzluğa düşün.
Dün bir de kızım hep fasulye barbunya yapıyormuşum diye atarlandı. Sanki et yiyor sebze yiyor da ben yapmıyorum. Hey Allahim ya

Kızlar benim bide bi kumbaram var hergün içine 1 TL atma şartı koydum kendime baya bi çeyrek altın parası birikti siz bu konuda ne gibi şeyler yapıyorsunuz hani ayda 200 300 koyamısak da damlaya damlaya göl olur diyoruz aynı şekilde oglumun da bi kumbarası var oda babasından illa 50 kuruş 1 TL alıp atıyo onunki meydanda benimkinden haberleri yok

Oğlumun kumbarası var büyükler arada para veriyor ya da bayramda toplanıyor babasıda maaş alınca veriyor birikenle dolar alıyoruz.
Benim bozuk para kumbaram var para üstleri atılıyor. Güne girdim aylık 200 tl di ama bu yıl 100 e düşürdük o da bir birikim
52 hafta biriktiriyorum kumbaram var.orda birikenle ne yaparım bilmiyorum karar vermedim.damlays damlaya biriktiriyoruz.

Lazım olunca o yerini bulur zaten ben harcamayı şimdilik düşünmüyorum yokmuş gibi varsayıyorum çok lazım olunca çıkarırım ilaç niyetine

Canım benim duş jeli stoğum var da markette fiyatı görünce şok oldum ondan yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…